Dodaj do ulubionych

Rodzinna tradycja Kimów

06.04.15, 10:47
Kochanki, tancerki, piosenkarki i pokojówki będą wchodziły w skład "drużyny rozkoszy" dyktatora Korei Północnej. To tradycja zapoczątkowana przez Kim Ir Sena. Po śmierci ojca Kim Dzong Un musiał przejść trzyletnią żałobę, a gdy tylko dobiegła końca, rozpoczęto rekrutację kobiet mających zabawiać dyktatora.

Rekruterzy zostali wysłani na poszukiwanie najładniejszych kobiet, które w "drużynie rozkoszy" mogłyby zostać tancerkami, piosenkarkami, pokojówkami i konkubinami dla wyższych urzędników Partii Pracy Korei. Wybranych zostanie około 30-40 najurodziwszych dziewcząt, które będą musiały przejść rozmowę z Kim Dzong Unem.

Najładniejsze z nich będą konkubinami Kima, by następnie zostać "przekazane" wysokim stopniem wojskowym i ważnym urzędnikom, gdy będą miały około 25 lat.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17709758,Kim_Dzong_Un_formuje_swoja__druzyne_rozkoszy___Mlode.html#TRNajCzytSST
Obserwuj wątek
    • ste.do Re: Rodzinna tradycja Kimów 06.04.15, 11:37
      No nie wiem, nie wiem czy dobrze na tym wyjdą. O ile mnie pamięć nie myli, kawalerska kochanka Kima marnie skończyła.
      • jaga_22 Re: Rodzinna tradycja Kimów 06.04.15, 12:06
        A odmówić pewnie nie mogą,bo to przecież zaszczyt.wink
        • estella50 Re: Rodzinna tradycja Kimów 06.04.15, 12:39
          W jednym z państw afrykańskich (nie pamiętam, w którym) dorocznie odbywa się "taniec trzcin", w którym nieletnie dziewczęta tańczą przed władcą i jego dworem odziane jedynie w kuse spódniczki z trzciny. Są ich setki. I są dumne z tego, że mogą tak tańczyć (ich rodziny też) i marzą, żeby król ją właśnie dostrzegł i włączył do swego haremu. A znudzony dziewczęciem władca przekazuje ją póżniej swemu generałowi, czy innemu ministrowi.
          Jak to satrapowie podobnie postępują! I co znaczy w części świata kobieta!
          • tamaryszek44 Re: Rodzinna tradycja Kimów 06.04.15, 14:47
            No właśnie, czym jest kobieta.......maskotką?
            Biedne te kobiety, ale chyba tylko w naszych oczach, bo jak tu było wspomniane, dla nich to zaszczyt.
            • iryska2604 Re: Rodzinna tradycja Kimów 06.04.15, 18:02
              Ten Kim jest taki obleśny, wstrętny jak kupa...
              • engine8 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 00:36
                Ale tradycje zachowuje ...
    • krakkrakusek1au Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 04:23
      Zacytowany artykuł Gazety Wyborczej jest obelgą dla inteligencji czytelnika. Jest niczym innym jak rezultatem wyobraźni propagandysty gazety.

Najprawdopodobniej nie wiecie,że do niedawna odbytnice Króla/Królowej Wielkiej Brytani,i po defekacji, podcierać musiała osoba szlachetnie urodzona,...
      • iryska2604 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 09:49
        Powinna osoba szlachetnie urodzona uzyć papieru ściernego. Swoją drogą monarchia mnie jakos śmieszy...
        • tamaryszek44 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 14:47
          Kiedyś, kiedyś, kiedyś, król załatwiał się na krześle z wmontowanym nocnikiem, w towarzystwie całej asysty. Potem jego kupę obwąchiwali wszyscy towarzyszący i po zapachu oceniali, czy zdrowa itp.
        • engine8 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 17:52
          Podejrzewam ze gdybys byla urodzona w rodzinie krolewskiej to wcale by Cie to nie smieszylo..
          • jaga_22 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 17:58
            O nie! tradycja zeszła na kupę. sad
            • tamaryszek44 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 18:00
              Ależ ja wcale tego nie uważam za śmieszne.
              • iryska2604 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 18:55
                Ja napisałam ze monarchia mnie smieszy. Bo tak na dobrą sprawę czym się ci ludzie odróżniają od innych ludzi? Bo gdzieś w zamierzchłej przeszłości rodzina zdobyła władzę - i tyle.Czasem niezbyt legalnie i " po trupach".
                • jaga_22 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 20:02
                  No co Ty Iryska ,przecież w ich żyłach płynie błękitna krew.
                  • tamaryszek44 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 20:36
                    I tej krwi mieszać nie było wolno. Żenili się wtedy kuzyni z kuzynkami, by majątek w rodzinie pozostał i czysta błękitna krew!!!wink
                    • iryska2604 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 22:15
                      No i wtedy ryzyko chorób genetycznych - bo to raczej niewskazane tak się w rodzinie...
                      • tamaryszek44 Re: Rodzinna tradycja Kimów 07.04.15, 22:30
                        No raczej, ale niestety tak było.
                        • engine8 Re: Rodzinna tradycja Kimów 08.04.15, 00:48
                          i to spowodowalo ich znikniecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka