Dodaj do ulubionych

Zimny prysznic

11.05.15, 17:50
…należał się Bronisławowi Komorowskiemu, jego sztabowi, Platformie i przy okazji, co jest najmniej ważne, ale muszę to powiedzieć - mnie (czy, jak się teraz pisze pretensjonalnie, mojej skromnej osobie). Absolutnie nie przewidziałem takiej skali porażki i cieszę się, że nie zapowiadałem, co zjem (np kapelusz) albo co sobie zrobię (np. seppuku) w przypadku braku zwycięstwa Komorowskiego w pierwszej turze.

wojciechsadurski.natemat.pl/142219,zimny-prysznic
Co racja to racja.
Obserwuj wątek
    • jagodajna Re: Zimny prysznic 11.05.15, 17:58
      Zazwyczaj nie kopiuję komentarzy ale....zrobię wyjątek bo całkowicie z nim się zgadzam.

Jacek Bednarczyk

Zimny prysznic należy się wszystkim tym, którzy przed wyborami rozdali już karty. Arogantom, którzy mówili nam wyborcom, co mamy robić.
      Kukiz jest utarciem nosa.
      To komunikat - wyborca nie da się więcej wodzić za nos.
      Nie chodzi o JOWy, nie chodzi o szczerość. Chodzi o przekaz. Przestańcie nas robić w konia. Przestańcie nas traktować jak idiotów. Szanuj swojego wyborcę. I zdobądź mój głos!
    • jaga_22 Re: Zimny prysznic 11.05.15, 18:00
      Tego chyba nikt nie przewidział.Czyli ludzie prawdy nie mówią.
      • iryska2604 Re: Zimny prysznic 11.05.15, 18:15
        Dobry artykuł jest w wątku Dwa miliony przeoczonych. No i teraz wszystko zależy nie od tych wielkich polityków ale od wyborców Kukiza.
        • pia.ed Re: Zimny prysznic 11.05.15, 21:39
          Czytałam, ze frekwencja w glosowaniu była bardzo niska ... a potem będą jak zwykle pretensje,
          ze wybrali nie tego kandydata ...
        • dorka556 Re: Zimny prysznic 12.05.15, 06:51
          iryska2604 napisała:

> No i teraz wszystko zależy nie od tych wielkich polityków ale od wyborców Kukiza.

... i tych 51%, którzy pozostali w domu.
          • jaga_22 Re: Zimny prysznic 12.05.15, 07:29
            Nie mogę patrzeć na te baby co o mało nie całują butów Dudy.
            Niech się zajmą swoją rodziną.
            Skuś baba na dziada. https://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/l_hp.gif
            • anoagata Re: Zimny prysznic 12.05.15, 10:23
              Należał się taki prysznic jak najbardziej,szczególnie za Ukrainę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka