pragata 20.10.10, 18:53 ...wszystkiego co najlepsze w życiu .... A szczególne życzenia wszelkiego powodzenia dla Adminki-Solenizanki....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pragata Re: każdej Irenie i Irence..... 22.10.10, 18:31 ....wszystkiego najlepszego Solenizantce!!!..... ...jeśli jedna róża to mało,to drugą dorzucę...... Odpowiedz Link
irenaki Re: każdej Irenie i Irence..... 22.10.10, 21:09 Bardzo bardzo dziękuję.Kończę przygotowania. Jutro "babskie party" , czyli nasza paczka 8 kobiet + kot ( tez dziewczynka) . W planach była knajpka ale "one" zaprotestowały. "chcemy wygodnie siedzieć, pogadać i posmiać sie bez obecności kelnera" . NO TO BEDZIE w chacie ! Odpowiedz Link
xy.5 Re: każdej Irenie i Irence..... 23.10.10, 16:08 No to i ode mnie spóźnione lecz serdeczne życzenia.Mam kumpelę też Irenkę,ale ona majowa solenizantka i do październikowych Irenek nie mam pamięci jak widać.Jeszcze raz moc serdeczności. Odpowiedz Link
ba-7 Re: każdej Irenie i Irence..... 25.10.10, 15:58 A można jeszcze dziś? Wiem, że późno, ale serdecznie i życzliwie: wszystkiego co szczęściem jest dla Ciebie życzę na co dzień. Odpowiedz Link