Dodaj do ulubionych

Ale tu cisza nastała....

10.05.06, 00:02
Co jest z Wami??? Ja zaczęłam u Was i dlatego mam wielki dla Was sentyment i
choć nie chiano mnie tutaj, to jednak zaglądam od czasu do czasu.
Margo szuka swojego nowego miejsca, to wiem.
Co poniektóre uciekły do młodszych, też rozumiem, bo sama lubię z młodymi,
hihihi.
Ale gdzie gabbid? Co stało sie?! Znowu zdrowie?? A może praca społeczna już
całkiem ją już pożarła???
A jak tam winko Luszu?
A co z cudownym frambergiem?
Wołam: hej, hej!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grenka1 Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 06:01
      Graga co Ty wygadujesz, sorki wypisujesz, kto Cię nie chciał?
      Nastał sezon działkowy. Wszyscy siedzą lub pracują w pocie czoła.
      Gabidd się odchudziła i wyjechała z wikulem w podróż dookoła świata.
      Luszu kombinuje z czego by tu zrobić świeże winko.
      A framberg, z tego co się orientuję, prawdopodobnie ma zajęcie przy usuwaniu
      skutków zimy w swoim domu i jeszcze ta praca zawodowa ....
      A na mnie możesz liczyć.
      • kendo Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 08:41
        ja tez sie wpisuje od czasu do czasu,

pozdrawiam Was ludziki cieplutko.
        • pia.ed Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 10:09
          Po co sie wpisywac, robi to za nas bardzo skutecznie, CHARYZMATEK!
          Nie chcemy mu robic konkurencji ...
          • kamize5 Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 12:18
            Charyzmatka zniechęcił znawca kaczej grypy...
            • jowitta17 Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 15:52
              wiosna nastała i trzeba każdą chwilę pięknej pogody aktywnie
              wykorzystać-grile,spacery, na powietrzu bo za kilka dni zimno może uwięzić nas
              znów w domach
              pozdrawiam
            • charyzmatek Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 15:54
              A sa ciekawsze krainy znaczy fora. Tutaj to wrazenie ze kilku dawnych sledczych
              ormian i zomkow inkwizytorkow z tych formacji bezradnie sie nakrecalo. Czasy
              nie te i sie gotuja staruszki niewyzyte. No to papapapatki.
              • tadeuszx Co Ty charyzmatek... 10.05.06, 16:12
                ...jakieś skręty w bok wywijasz? Inkwizycja odeszła wraz ze Średniowieczem!
                Staaary przybywam z odsieczą i wsparciem:))) Tylko Ty brachu nie wiej, bo to
                nieodparcie nasuwa podejrzenia, że się płci przeciwnej wystraszyłeś? I rzuca
                kiepski cień na cały ród męski!!! Wszedłem tu rzuciłem okiem...Oooooo, niezły
                bajer charyzmatek kręci. Patrzę dalej, a ten już straszy że da nogę!??? Jak
                rzeczywiście nawiejesz, to i tak Cię znajdę i na tym nowym Twoim forum
                zamieszczę link do Twego postu, z komentarzem, że charazmatek się dziewcząt
                przestraszył...hahahaaa...ale będą jaja..hehehe...
                Pozdrówka;)
              • del.wa.57 Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 20:44
                Ja tez zaglądam od czasu do czasu,wróciłam z urlopu i jakośik wyrobić się
                mogę,lenistwo mnie ogarneło??
                Tadeuszu a charyzmatek to kobita a nie ''chop''
                :)))
                • grenka1 Re: Ale tu cisza nastała.... 10.05.06, 21:04
                  del.wa.57 napisała:

> Ja tez zaglądam od czasu do czasu,wróciłam z urlopu i jakośik wyrobić się
                  > mogę,lenistwo mnie ogarneło??
                  > Tadeuszu a charyzmatek to kobita a nie ''chop''
                  > :)))

Z tego co się zorientowałam do tej pory, to jednak "hop", a nie "hopka".
                • tadeuszx Cooooo takiego????? 10.05.06, 21:06
                  A z jakiej racji kobita!!!??? Przecie nie może być "TA" charyzmatek!? TEN
                  charyzmatek to co innego...I ja bronię *tego* charyzmatka, a nie *tej*
                  charyzmatka!?? Co to za oszukaństwo jakieś na samym wstępie, na tym forumie się
                  dzieje..???
                  • grenka1 Re: Cooooo takiego????? 10.05.06, 21:22
                    tadeuszx napisał:

> A z jakiej racji kobita!!!??? Przecie nie może być "TA" charyzmatek!? TEN
                    > charyzmatek to co innego...I ja bronię *tego* charyzmatka, a nie *tej*
                    > charyzmatka!?? Co to za oszukaństwo jakieś na samym wstępie, na tym forumie
                    się
                    > dzieje..???

Podpieram Twoje zdanie Tadeuszu.
                    • del.wa.57 Re: Cooooo takiego????? 10.05.06, 21:34
                      No...nie /bendem/się spierała,chociaż może być ''Ta charyzmatek'' dla
                      zmylenia,ale Grenka twierdzi,że to ''chop''to ja kapituluje,dla mnie może być
                      charyzmatek''babo-chop'' i tak go lubię:))))
                      • tadeuszx No nieeeeeeee. Deluś.... 11.05.06, 08:18
                        ...w przypadku charyzmatka żaden obojnak nie wchodzi w rachubę!! To chłop 100% i
                        jeśli będziesz tak powątpiewać, to mu naruszysz jego honor męski!;) A wtedy...
                        koniec z żartami!! Może być z Tobą marnie Deluś:( Bo jak Cię znajdzie... to
                        udowodni Ci w praktyce swoją męskość!!! Taaaaa...przecie inaczej nie da rady...
                        A w dodatku ten test musi odbyć z Tobą, żebyś uwierzyła:))))))))))))))))))))
                        • ania1022 Re: tadeuszx 11.05.06, 14:20
                          Gadasz jak facet po 40tce :)))
                          • tadeuszx To dobrze czy źle? 11.05.06, 14:39
                            Zerknij na wizytówkę:) Ale osobiście nic nie będę miał przeciw, jeżeli zechcesz
                            się o tym przekonać doświadczalnie;))) Heheheheheeee, no jak??? Zgoda???
                            • ania1022 Re: To dobrze 11.05.06, 14:54
                              Bo to tak jakbym slyszala moich przjaciol.
                              Widzialam wizytwke, nie pomylilam sie,jestes po 40stce :)) Nie masz innego,
                              ludzkiego zdjecia ???
                              Doswiadczalnie nie moge sie przekonac, dziela nas kilometry i kilometry...
                            • jowitta17 Re: To dobrze czy źle? 11.05.06, 15:14
                              tadeuszx napisał:

> Zerknij na wizytówkę:) Ale osobiście nic nie będę miał przeciw, jeżeli
                              zechcesz
                              > się o tym przekonać doświadczalnie;))) Heheheheheeee, no jak??? Zgoda???
                              wizytówka dobrze odzwierciedla gatunek męski
                              tadeuszux jesteś moim rówieśnikem
                              pozdrawiam
                              • tadeuszx Hej Damy, Panie, Dziewczyny ... 11.05.06, 22:10
                                ...jestem wniebowzięty!!! No! Taki też i troszeczkę wstrząsik mną potrząsnął
                                heheheee, półmałpa Wam się podoba!!!??? Och Wy desperatki , booooosze, one są
                                nawet gotowe zaakceptować Tadzia. Nareeeeszcie widać jakieś szanse ...No, no,
                                żeby później nie było...ach ja tylko tak żartowałam!:)))) Słowo napisane jest i
                                to przy świadkach!!! Spoko, wszystko będzie załatwione jak się patrzy...
                                detalicznie i dokładnie hihihihi..
                            • grenka1 Re: To dobrze czy źle? 11.05.06, 17:20
                              tadeuszx napisał:

> Zerknij na wizytówkę:) Ale osobiście nic nie będę miał przeciw, jeżeli
                              zechcesz
                              > się o tym przekonać doświadczalnie;))) Heheheheheeee, no jak??? Zgoda???

Tadziu !!! Ale na tym zdjęciu jesteś "diabelnie miły i ciężko przystojny",
                              tylko "zakochać się i umrzeć".
                              • del.wa.57 Re: To dobrze czy źle? 11.05.06, 21:30
                                Tadziu!!! aleś Ty przystojniacha,Grenka ma rację,nic tylko ech!!!!!
                                :)))
                                • del.wa.57 Re: To dobrze czy źle? 11.05.06, 21:35
                                  A propo charyzmatka Tadziu to chętnię był go przeegzaminowała:))) czy
                                  to ''chop''czy ''chłopka''obojniak nie wchodzi w rachubę,kurcze,nie
                                  wiedziałabym jak sie do niego, czy niej zabrać:))))
                                  Lubię charyzmatka i krzywdy był mu nie zrobiła:)))))))
                                  • tadeuszx A mnie??? Co to jakaś dyskryminacja 11.05.06, 21:57
                                    Tadzia czy jak??? Ja też chcę egzaminu!!! :)))))))
                                    • del.wa.57 Re: A mnie??? Co to jakaś dyskryminacja 12.05.06, 16:40
                                      Dobrze Tadziu:)) masz jak w banku,jak się prosisz!!!
                                      to czemu nie,przeegzaminuje i Ciebie,tylko sie nie wycofuj...jakby co!!!!
                                      Niech no tylko sie trochę wyrobie,nie moge sie pozbierac po urlopie.
                                      :)))) :)))
                                      • tadeuszx Ehe, każda śtraśnie odważna... 12.05.06, 20:29
                                        ...w sieci:( Bo wie dobrze że bezpieczna, i Tadziu nie sięgnie. A jak już,
                                        już... to w nogi!! I tyle ją widzieli:(( I Ty mi tu Deluś tak się nie
                                        deklaruj... bo ja jestem na każde egzamina i zawsze gotów!:))))
                                        • del.wa.57 Re: Ehe, każda śtraśnie odważna... 12.05.06, 23:37
                                          Jasne,ze odwazna(w sieci):))))
                                          Ale i w realu jedzem De-lwiątko i tak mnie nie złapiesz:))))

• tadeuszx No i wszystko jasne... 12.05.06, 23:40
                                            ... Deluś boi się chłopa:)))))))))))))))))
                                            • del.wa.57 Re: No i wszystko jasne... 12.05.06, 23:56
                                              Śie nie boje,chociaż....patrzac na Twoją wizytówkę,uczucia mam mieszane,czy
                                              Ty ''chop''jestes czy orangutan:)))))
                                              • tadeuszx Deluś, wywijasz się jak zmijka:)))))))))))))) 13.05.06, 00:11
                                                A prawda jest taka, ze się chłopa boisz;)))))))) Bo to rozumiesz, zamysł jest
                                                takowy, że przecie tam pół głowy lwa wsadzić nie mogłem. Ani pół Cassanovy! I
                                                wiesz, w pewnych sytuacjach tak np. z kobietą, w Tadziu się budzi zwierzę!!!!
                                                • del.wa.57 Re: Deluś, wywijasz się jak zmijka:)))))))))))))) 13.05.06, 12:32
                                                  We mnie też,tez budzi się zwierz Tadziu,przekonałeś mnie do swojej urody i już
                                                  siem nie boje:))))
                                                  A jam nie żmijka tylko ''czarna pantera'' i co? piszesz dalej na egzamin?
                                                  :)))) :)))
                                                  • tadeuszx Jasne!!!! Ty jesteś czarna pantera 13.05.06, 13:55
                                                    a ja biała, więc razem może się uda, coś jak black & white. A jak się to
                                                    pomiesza, może będą "cuda";))))
                                                  • grenka1 Re: Jasne!!!! Ty jesteś czarna pantera 13.05.06, 15:24
                                                    A jak Wam wyjdą "cuda w szachownicę"????
                                                  • tadeuszx Nie wyjdą, bo my będziemy 13.05.06, 16:18
                                                    two in one, czyli dwa w jednym. Co najwyżej ten jeden bedzie kratkowany. Nie
                                                    szkodzi, byle był zadowolony;)))))))))))))))
                                                  • jowitta17 Re: Jasne!!!! Ty jesteś czarna pantera 13.05.06, 16:27
                                                    tak trzy w jednym
                                                  • del.wa.57 Re: Jasne!!!! Ty jesteś czarna pantera 13.05.06, 16:31
                                                    No ....jak szampon do włosów:))))))))))))))
                                                  • tadeuszx Zaraz, zaraz... spokojnie... 13.05.06, 19:13
                                                    ja dysponuję tylko jednym przyrządem do "badania wnętrza"!???? To jak trzy w
                                                    jednym??
                                                    Najlepsze wyjście, to trzy raz po dwa w jednym... a jakby tak z jakim buzowaniem
                                                    aptecznym... to i pewnie po 5 razy by można było te "dwa w jednym"
                                                    uskutecznić...????
                                                  • jowitta17 Re: Zaraz, zaraz... spokojnie... 13.05.06, 21:52
                                                    bez wyciągania?
                                                  • tadeuszx Oj Jowittttko... za chwile 13.05.06, 21:58
                                                    będziesz mi chciala wmówić ześ jeszcze cnotka:((( No jak bez wyciągania???
                                                    Oczywiście trzeba wyciągnąć i włożyć!!! Przecie inaczej wnętrza nikt nie
                                                    zbada;))))))
                          • kalesonyzony Re: tadeuszx 11.05.06, 16:20
                            No wiedzialem, ze zoltodziob jeszcze i fajny chlop z niego.
                            • tadeuszx Kalesonie, na latka swoje nie zwracaj 11.05.06, 22:24
                              uwagi... Chłopie, teraz z każdego wiagra potrafi zrobić super, supermena!
                              :))))))))))))
                              Ps. Dzięki za dobre słowo. Pozdrówka
                      • grenka1 Do Delwusi 11.05.06, 22:30

"Re: żegnam Forum Zgierz ......
                        Autor: charyzmatek
                        Data: 09.05.06, 21:19 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                        www.cafeart.pl/index.php?
                        option=com_content&task=view&id=165&Itemid=190&limit=1&limitstart=3

Zostan, zostan, zobacz co dla Ciebie znalazlem, no nie bede juz lgal, ze
                        zrobilem."

Toż to tutaj wyrażnie napicał, że jest "op".
                        • tadeuszx Grenka, dostrzegasz jakis związek 12.05.06, 10:50
                          charyzmatka z pchlim targiem? Nieeee, myślę, że on to wyszukał w sieci dla tej
                          znajomej:) No tyle, że fakt, iż dość niecodzienne zainteresowania ma ta znajoma??
                        • del.wa.57 Re: Do Delwusi 12.05.06, 16:42
                          Dzięki Grenuś,a to ancymonek z naszego charyzmatka:))))
                • jowitta17 Re: Ale tu cisza nastała.... 11.05.06, 14:53
                  według mnie charyzmatek to chłopisko,
                  ale czy 100% to już nie jestem pewna
                  • tadeuszx Mnie się widzi, że jest ok. chłop 11.05.06, 15:26
                    i to co trzeba, pewnie by poradził;) Mhmmmm, poradziłby se, spoko;)))
    • ewa553 Re: Ale tu cisza nastała.... 12.05.06, 13:38
      nie zostalam wywolana do tablicy, ale sie melduje z Rosas w Catalanii. Jutro
      wracam (niezbyt chetnie) do domu i bede znowu pisac. Mamy nowego faceta na
      forum? Masz u mnie kredyt zaufania Tadziu, bo Tadeusze odegraly w moim zyciu
      wielka role.
      Co do Charyzmatka nie masz racji,. moze byc jak najbarddziej ta Charyzmatka,
      skoro moja kotka nazywa sie TA BOMBEL:)))))))
      Sloneczne buziaki, pa do jutra!!
      • tadeuszx To co to z tymi Tadziami??? 12.05.06, 20:23
        To aż tyle tego się rozmnożyło?? Całe szczęście, że chociaż opinii człowiekowi
        nie psują ;) Pozdrawiam Ewuniu;) Musi jakaś fajna laska jest z Ciebie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka