Dodaj do ulubionych

Od jutra Windows 10

28.07.15, 19:12
29 lipca w środę odbędzie się światowa premiera najnowszej wersji systemu operacyjnego Windows 10. Microsoft w tym celu przygotował stronę internetową, za pośrednictwem której użytkownicy oprogramowania Windows 7 i 8 w 190 krajach świata, w tym Polsce będą mogli przeprowadzić całkowicie bezpłatnie jego aktualizację. Ale będzie ona darmowa tylko przez rok od premiery. Później klient będzie musiał zapłacić za korzystanie z Windows 10.

innpoland.pl/119221,od-jutra-microsoft-udostepni-uzytkownikom-windows-10-za-darmo-ale-tylko-przez-rok
Ciekawe ile trzeba będzie zapłacic. Zapisałam sie na tą aktualizację, nie wiem jak to bedzie wyglądac .
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 19:51
      Tutaj można się trochę zorientować.

technologia.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/496440,premiera-windows-10-jak-przygotowac-sie-na-aktualizacje-systemu.html
      • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 19:57
        A to czytałaś?

Ale będzie ona darmowa tylko przez rok od premiery. Później klient będzie musiał zapłacić za korzystanie z Windows 10.
        • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 20:02
          Przeczytałam teraz wszystkie za i przeciw - i chyba nie ma co sie spieszyc. Mam nadzieję ze jesli wyraziłam chęć to jeszcze mozna się wycofać?
          • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 20:20
            Po prostu nie instaluj.U mnie na pulpicie jest już ikonka,nawet nie wiedziałam po co. takie 4 małe połączone kwadraciki.
            • dorka556 Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 22:14
              Jaga, jesteś spostrzegawcza, gdyby nie Ty, nie zauważyłabym. U mnie też są.
            • wikul Re: Od jutra Windows 10 28.07.15, 22:45
              jaga_22 napisała:

> Po prostu nie instaluj.U mnie na pulpicie jest już ikonka,nawet nie wiedziałam
              > po co. takie 4 małe połączone kwadraciki.

Czyli okna (ang. windows)
              • jagodajna Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 09:43
                Ikonka na pasku zadań w W7 /na dole obok zegara/ to jest reklama Microsoft z logo Windows 10.
                Usuwam ją bo nie chcę "dziesiątki". W zainstalowanych aktualizacjach jest nr KB3035583 i klikając w nią odinstalowujemy. Komp. musi być ponownie uruchomiony. Ale to nie wszystko - system nadal reklamuje i za jakiś czas ponownie ją zaaplikuje. Trzeba więc wejść na dostępność nowych aktualizacji i też ten numer odnaleźć /trochę to potrwa/. Kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy i wybrać opcję „Ukryj aktualizację”. Na jakiś czas jest spokój ale dyskretnie instaluje się ponownie przy każdych większych aktualizacjach miesięcznych produktów Microsoftu. Dlatego niektórzy informatycy mówią - "Strach co oni będą robić z darmowym Win10 jak tak sobie poczynają już teraz... ale strategia jest prosta i stara jak świat... dać za darmo dziecku zabawkę a potem tylko potrzeć jak trzeba będzie płacić krocie za to aby do tej zabaweczki dostać "przyczepkę" lub zrobić tuning tego co jest pod maską samochodzika" smile.
                • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 10:00
                  A niech sobie siedzi takie maleństwo,jeść na razie nie woła.
                  • estella50 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 10:12
                    Ja się nie podłączam. Przynajmniej na razie. Mam W7, w 10 nie ma niektórych funkcji, będzie inny układ. Po co mi komplikować sobie życie, jak lubię swoją 7 ? A jeszcze płacić sobie każą za rok!
                • wikul Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 11:30
                  Nie ma co panikować. Ja chętnie przeinstaluję na W10. Nie cierpię W7.
                  Nie lepiej wyłączyć w Uruchomieniach? Start >Uruchom(wpisać ms config>W zakładce "Uruchamianie" zlikwidować zaznaczenie Microsoftu. Przy następnym uruchomieniu ikonka się nie pokaże. Oczywiście do następnego "ataku" na nasz komputer.
                  • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 11:50
                    Własnie weszłam sobie na sprawdzenie stanu aktualnienia.Można tam było anulować zamówienie. I tak własnie zrobiłam.

A tu nowa 10 -tka
                    Podobno co drugi system operacyjny Microsoftu jest dobry. XP był dobry, Vista zła, Siódemka dobra, Windows 8 zły. Jaki będzie Windows 10? Lepiej dla wszystkich, żeby był dobry. Bo Windows 11 raczej się nie pojawi.

technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18443128,windows-10-juz-jest-to-ostatnia-duza-premiera-systemu-operacyjnego.html#BoxBizCz
                    • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 11:51
                      A ikonkę mam dalej,wikul-jak zainstalujesz to napiszesz czy warto.
                      • wikul Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 11:55
                        iryska2604 napisała:

> A ikonkę mam dalej,wikul-jak zainstalujesz to napiszesz czy warto.

Oczywiście, na razie czekam cierpliwie. Wolałbym jednak mieć tą "10" na płycie czy innym nośniku ale poczekam, może taka opcja będzie dostępna.
                      • jagodajna Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 13:23
                        iryska2604 napisała:

> A ikonkę mam dalej,wikul-jak zainstalujesz to napiszesz czy warto.

Jeżeli odinstalowałaś aktualizację pod nr jaki podałam, trzeba wyłączyć i włączyć komp tak jak się to robi zazwyczaj po wszelkich instal lub odinstal.
                  • dorka556 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 13:37
                    > Nie cierpię W7.

Wikul, co Ci się nie podoba w siódemce?
                    • wikul Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:13
                      dorka556 napisała:

> > Nie cierpię W7.
                      >
                      > Wikul, co Ci się nie podoba w siódemce?

Na W7 przesiadłem się z Xp którego mogłem dostosowywać wg siebie, menu start, programy itp. W7 i każdy następny stara się wszystko mi narzucić. Brak mu Outlocka Express a program pocztowy z tego systemu wymusza jakieś pierdoły, rejestracje itp. Musiałem doinstalować program pocztowy Thunderbird którego nie mogę rozgryźć, który też narzuca swoje, niepotrzebne opcje i z którego też nie jestem zadowolony. Generalnie mam wrażenie że co nowszy system to bardziej traktuje swoich klientów jak idiotów których trzeba prowadzić za rękę. Doszło do tego że w W8 zrezygnowano z menu Start a zastosowano kafelki-ikony jak dla analfabetów.
                  • der-chef Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 15:08
                    www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2015/06/planujesz-przejscie-na-windows-10-zobacz-ktore-funkcje-windows-7-i-81-stracisz.aspx
                    • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 15:41
                      A ja lubię swoją siódemkę.
                      • narfi Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 16:41
                        Jaga, sorry, ze wtrace swoje trzy grosze. Jezeli zaimstalujesz "10" w ciagu roku to juz ja masz na zawsze za darmo, ale to juz pewnie ktos Ci powiedzial smile
                        Nie wiem natomiast, na razie, co bedzie jezeli po roku kupisz nowy komputer, no ale co by nie bylo i tak sie trzeba bedzie dostosowac.
                        • estella50 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:05
                          To znaczy, że jeśli w ciągu roku zainstaluję 10, to będę ją miała za darmo.
                          Ale i tak poczekam na zdanie mądrzejszych ode mnie, co do przydatności tej najnowszej wersji.
                          • narfi Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:18
                            TAK!!! smile o ile mozna wierzyc temu co mowi publicznie Microsoft smile
                            Podobno to juz bedzie ostatnia wersja Windows.Beda jakies poprawki czy przerobki, ale Windows 11 nie bedzie.
                            Zlosliwi twierdza, ze nastepna wersja Windows bedzie sie nazywala LINUX 1 big_grin
                          • wikul Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:21
                            estella50 napisała:

> To znaczy, że jeśli w ciągu roku zainstaluję 10, to będę ją miała za darmo.
                            > Ale i tak poczekam na zdanie mądrzejszych ode mnie, co do przydatności tej najn
                            > owszej wersji.

Masz rok do zastanowienia jak chcesz za darmo.
                            • estella50 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:39
                              Liczę na podpowiedż, jak ta 10. się sprawuje. I czy nie będzie zbyt skomplikowana smile
                        • wikul Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:19
                          narfi napisał:

> Jaga, sorry, ze wtrace swoje trzy grosze. Jezeli zaimstalujesz "10" w ciagu rok
                          > u to juz ja masz na zawsze za darmo, ale to juz pewnie ktos Ci powiedzial smile
                          > Nie wiem natomiast, na razie, co bedzie jezeli po roku kupisz nowy komputer, no
                          > ale co by nie bylo i tak sie trzeba bedzie dostosowac.

Niezależnie od opcji darmowych są już w sprzedaży "dzisiatki".

technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18445219,windows-10-znamy-oficjalne-polskie-ceny-niespodzianka.html
                          • narfi Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 17:54
                            Za wczesnie, zeby cos powiedziec z cala pewnoscia, ale Microsoft powiedzial, ze za darmo dostaniesz tylko to co juz masz. Czyli jezeli masz "7" Home to dostaniesz "10" Home
                            Lezeli masz "7" Professional, to dostaniesz "10" Professionals.
                            Przypuszczam, jezeli ktos chce nowy system z najlepsza wersja, a nie ma nawet komputera to te ceny sa wlasnie dla niego.
                        • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 29.07.15, 19:48
                          narfi napisał:

> Jaga, sorry, ze wtrace swoje trzy grosze. Jezeli zaimstalujesz "10" w ciagu rok
                          > u to juz ja masz na zawsze za darmo, ale to juz pewnie ktos Ci powiedzial smile
                          > Nie wiem natomiast, na razie, co bedzie jezeli po roku kupisz nowy komputer, no
                          > ale co by nie bylo i tak sie trzeba bedzie dostosowac.

Nie rozumiem,przecież napisane jak byk,że po roku trzeba zapłacić.

Windows 7 i 8 w 190 krajach świata, w tym Polsce będą mogli przeprowadzić całkowicie bezpłatnie jego aktualizację - ale będzie ona darmowa tylko przez rok od premiery, czyli od 29 lipca 2015 r. do 29 lipca 2016 r. Po tym okresie klient będzie musiał zapłacić za przejście na Windows 10.

innpoland.pl/119221,od-jutra-microsoft-udostepni-uzytkownikom-windows-10-za-darmo-ale-tylko-przez-rok
                          • narfi Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 12:20
                            pl.wikipedia.org/wiki/Mensa_Internationalbig_grin
                            Jezeli zainstalujesz w ciagu roku od teraz to masz za darmo na zawsze, jezeli pozniej to musisz placic, uff, boze, przestaje sie dziwic , ze w Polce taki burdel i jedna najwiekszych, procentowo, ilosci katolikow sa swiecie smile
                            • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 13:00
                              Co znaczy...

Choć aktualizacja do Windows 10 będzie dla wielu użytkowników darmowa, to nie każdy będzie mógł z tego przywileju skorzystać. Poza tym oferta będzie ważna tylko przez rok, po tym czasie konieczne będzie już zakupienie systemu. Oficjalne ceny do zakupu natomiast zdecydowanie nie zachęcają. Wersja Home będzie kosztować 119 dolarów (około 450 zł), za bogatszą edycję Pro przyjdzie nam natomiast zapłacić aż 199 dolarów (około 750 zł). Jeżeli ktoś najpierw zdecyduje się na wersję domową, a później będzie chciał ją rozszerzyć do profesjonalnej, będzie musiał zapłacić za takie uaktualnienie 99 dolarów (około 370 zł). Oczywiście ceny na poszczególnych rynkach mogą się różnić, niemniej nie wyglądają zachęcająco.

www.dobreprogramy.pl/Narzekaliscie-na-ceny-Windows-10-Bez-obaw-system-bedzie-jeszcze-drozszy,News,63421.html
                              • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 13:19
                                i jeszcze to

www.dobreprogramy.pl/Aktualizacja-Reinstalacja-Windows-10-rok-po-premierze-nie-bedzie-juz-darmowa,News,63427.html
                                • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 18:29
                                  Podsumowując: „darmowa aktualizacja” nie będzie do końca darmowa i nie każdy będzie mógł z niej skorzystać. W najgorszej sytuacji znajdą się osoby, które po roku będą musiały przeinstalować system. Choć Windows już od wersji 8 jest wyposażony w odpowiedni mechanizm resetowania, ten będzie przywracał system bazowy, a nie Windows 10. Gdy dojdzie do poważniejszej awarii to albo wydamy pieniądze na nowy system, albo powrócimy do starszego, z którego korzystaliśmy przed wykonaniem aktualizacji. Słowo „darmowa” jest więc tu nieco iluzoryczne i należy mieć te informacje na uwadze.

Trochę poczekam, pośpiech jest dobry tylko przy łapaniu pcheł. Przysłali mi powiadomienie , ze mogę sobie tą aktualizację pobrać.
                          • wikul Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 12:48
                            jaga_22 napisała:

> Nie rozumiem,przecież napisane jak byk,że po roku trzeba zapłacić.

Po roku każdy nowy chętny na "dziesiątkę" będzie musiał płacić. Promocja obowiązuje przez rok.
                            Tak to zrozumiałem i tak to chyba należy zrozumieć.
                            • anoagata Re: Od jutra Windows 10 30.07.15, 18:39
                              Ale macie problemy i przeżywacie jak żaba zastrzyk.
                              Ja jak Jaga póki co jestem wierna siódemce,jak mnie w............ i to pomyślę o następstwie.
                              • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 31.07.15, 13:06
                                Jaki Windows był zainstalowany na Waszym pierwszym komputerze?
                                Wszyscy mówią o premierze Windows 10, ale warto przypomnieć sobie, jak długą drogę przeszedł system operacyjny Microsoftu. Od nakładki na DOS-a do ruchomych kafli.

NO TO POWSPOMINAJMY
                                technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18443300,jak-zmienial-sie-windows-od-wersji-1-do-8-alez-ewolucja.html#BoxBizCz
                                • alfredka1 Re: Od jutra Windows 10 31.07.15, 17:17
                                  Moja córka zainstalowała windows 10 i jest bardzo zadowolona. Pracowała na systemach windowsa 3.11, 95, 98, XP, 7, 8 i 8.1. Ma skalę porównawcząwink Jedyne, co zostawiła, to przeglądarka internetowa. Dostarczoną Windows Edge zastąpiła starym Internet Explorerem 10 (starszym, niż 11 dostarczana z windowsem 8).
                                  Twierdzi, że system jest przejrzysty, łatwo można ustawić swoje preferencje. Można powiedzieć, że układ jest trochę podobny do starego, sprawdzonego windowsa XP. Wszystko działa intuicyjnie. W czasie instalacji nic nie zginęło, a nawet ikonkii znajdujące się na pulpicie zostały w tych samych miejscach.
                                  Córka wyjaśniła też wątpliwości związane z płatnością. Wszyscy prywatni, nie firmowi, posiadacze windowsa 7, 8 lub 8.1 mogą w ciągu roku za darmo zainstalować windowsa 10. Jeśli mają dotychczas oficjalny, nie piracki, system nigdy nie będę musieli nic płacić. Mogą też w ciągu miesiąca od instalacji wrócić do swojego poprzedniego systemu.

• czuk1 Re: Od jutra Windows 10 31.07.15, 22:23
                                    Jest jak pisze alfredka1. Zainstalowałem sobie właśnie teraz Windows 10. Chodzi się w nim jak
                                    w nowych czystych, białych, ciepłych bamboszach.
                                    Nic nie znikło. Szybka przeglądarka. Przejrzę jeszcze czy będę mógł pisać i korzystać z funkcji obliczeniowych. Miałem oryginalny Windows 7 ale nie mogłem korzystać z Worda i Power Point.
                                    • wikul Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 10:23
                                      Mam już "dziesiątkę" ale na płycie, którą zrobiłem ze ściągniętego obrazu płyty ISO. Teraz czekam na stosowny moment przygotowując teren.
                                    • wikul Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 10:24
                                      czuk1 napisał:

> Jest jak pisze alfredka1. Zainstalowałem sobie właśnie teraz Windows 10. Chodzi
                                      > się w nim jak
                                      > w nowych czystych, białych, ciepłych bamboszach.
                                      > Nic nie znikło. Szybka przeglądarka. Przejrzę jeszcze czy będę mógł pisać i ko
                                      > rzystać z funkcji obliczeniowych. Miałem oryginalny Windows 7 ale nie mogłem ko
                                      > rzystać z Worda i Power Point.

Czy podczas instalacji pytał o klucz produktu?
                                      • czuk1 Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 12:39

Najpierw przesłałem dostęp do mojego komputera - system Windows przeanalizował jego parametry i legalność mojego Windows 7. Dopuszczono do pobrania Windowsa 10 i zaczął się
                                        czynności instalacji trwające 2,5 godziny. Parafowałem/podpisałem jakąś umowę.
                                        Nie pytano o klucz produktu.
                                        • wikul Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 15:19
                                          czuk1 napisał:

> Najpierw przesłałem dostęp do mojego komputera - system Windows przeanalizował
                                          > jego parametry i legalność mojego Windows 7. Dopuszczono do pobrania Windowsa 1
                                          > 0 i zaczął się
                                          > czynności instalacji trwające 2,5 godziny. Parafowałem/podpisałem jakąś umowę.
                                          > Nie pytano o klucz produktu.

Ja będę chciał instalować od zera na sformatowanej partycji więc u mnie klucz trzeba będzie pewnie podać. Mam zamiar wyczyścić system z wszystkich śmieci.
                                          • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 18:39
                                            To jeszcze to przeczytajcie i wypowiedzi internautów.

tech.wp.pl/kat,1009779,title,Ciemna-strona-Windows-10-Czym-grozi-zainstalowanie-nowego-systemu,wid,17741690,wiadomosc.html?ticaid=11553a
                                            • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 01.08.15, 19:55
                                              Mam jeszcze trochę czasu do namysłu. Sami mi przysłali wiadomośc że sie kwalifikuję ale zrezygnowałam póki co. Najpierw muszę lapka dac do przeglądu bo cos mi czasem bryka. No i przyzwyczaiłam się do siódemki.
                                            • estella50 Re: Od jutra Windows 10 04.08.15, 13:26
                                              Wyczytałam gdzieś, że w nowym W10 będzie limit dzienny bezpłatnie przyjmowanych maili (5 szt), że granie, czy popularny pasjans też będą płatne. Ma to być na zasadzie marchewki: początek darmo, a pózniej płać!
                                              Dobrze byłoby, żeby sprawdzić te informacje. Ktoś jeszcze też się z tym spotkał?
                                              • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 25.08.15, 15:34
                                                Decyzja Microsoftu, by najnowszą wersję systemu operacyjnego Windows oddać w ręce dotychczasowych klientów za darmo, była z pewnością dobrym posunięciem. Jednak i to wydarzenie stało się okazją, której nie zamierzali przepuścić przestępcy. Jak nie stać się ofiarą ataku?

Przed fałszywymi mailami oferującymi aktualizację systemu operacyjnego Windows ostrzega laboratorium antywirusowe Bitdefender. Widoczny w polu nadawcy adres update@microsoft.com.pl może uśpić czujność wielu osób, niezdających sobie sprawy z tego, że zapis w tym miejscu można dowolnie podmienić. Do tego temat: "Darmowa aktualizacja Windows 10" oraz niebieskie tło w treści mogą przekonać internautów do otwarcia załącznika.

Niestety, to po prostu kolejna pułapka przestępców, której celem jest infekowanie komputerów złośliwym oprogramowaniem CTB Locker. Ofiara zobaczy na ekranie swojego komputera taką oto wiadomość:

„Twoje prywatne dane zostały zaszyfrowane przez CTB-Locker. Twoje dokumenty, zdjęcia, bazy danych i inne ważne pliki zostały zaszyfrowane najmocniejszym i unikalnym kluczem szyfrującym wygenerowanym przez ten komputer. Indywidualny klucz deszyfrujący został zapisany na prywatnym serwerze w internecie i nikt nie odszyfruje twoich danych, zanim nie zapłacisz i nie pobierzesz tego klucza.

Masz 96 godzin na wpłatę. Jeśli nie wpłacisz pieniędzy w wyznaczonym czasie, wszystkie twoje pliki zostaną zaszyfrowane na stałe i nikt nie będzie mógł ich odzyskać.

technowinki.onet.pl/oprogramowanie/aktualizacja-do-windows-10-uwazaj-na-zlosliwe-oprogramowanie-wymuszajace-okup-za/6xyqhf
                                                • iryska2604 Re: Od jutra Windows 10 25.08.15, 18:07
                                                  Ludzie potrafią... A mnie jakos nie śpieszno do 10-tki. Moze będę kupować nowego laptopa to bedzie juz z 10-tką?
    • bajki.si23 Re: Od jutra Windows 10 26.11.15, 20:06
      Co fajnego w Windows 10?
      - szpiegowanie, którego nie da się wyłączyć
      - nieoczekiwane usuwanie programów "niezgodnych" z Windowsem 10
      Ciekawe co jeszcze smile
      si23.pl/ciekawe-w-sieci/windows-10-z-aktualizacj%C4%85-threshold-2-usuwa-aplikacje-bez-zgody-u%C5%BCytkownika
      • czuk1 Re: Od jutra Windows 10 26.11.15, 22:58
        Po tygodniu usunąłem. Było dużo niedogodności i słabe współdziałanie z przeglądarką Firefox.

Nie mam teraz Worda
        , Power Pointa, Excela (wielka niedogodność).
        Excel jest ale ja go nie używam , bo ciągnie za sobą przeglądarkę ....Chrome a ta powoduje rozstrojenie obrazu na ekranie.

Chyba znowu zamontuję Windows 10 i "uporządkuję stosunki" miedzy nim a Excel i Chrome
        • wikul Re: Od jutra Windows 10 26.11.15, 23:33
          czuk1 napisał:

> Nie mam teraz Worda, Power Pointa, Excela ...

A dlaczego nie masz? Nie masz płyty instalacyjnej czy chociażby klucza licencyjnego?
          Jak masz płytę to zainstaluj ponownie.
          • czuk1 Re: Od jutra Windows 10 27.11.15, 08:07
            Laptop był w remoncie. Został zamontowany nowy Windows 7. Po miesiącu kazano mi zapłacić za Worda, Power Point. Nie zapłaciłem. I teraz każde wejście na programy "psuje" wygląd ekranu.

Montuję ponownie Windows 10. On ma te programy....pod inną nazwą.
            Jest ryzyko, że wykasuje się Windows 7 , nie bedzie sprawny Windows 10 , i zostanę na lodzie.
            Ale "do 3 razów sztuka".
            • czuk1 Re: Od jutra Windows 10 27.11.15, 22:16

Zmarnowałem pół dnia na instalację i de instalację Windows 10. wink Po instalacji , choć system Windows jest atrakcyjny i przyjazny dla użytkowników, musiałem - z wielkimi problemami technicznymi - program ten odinstalować. Mając Windows 10 tracę łączność z internetem. Poddałem się.wink
              • jaga_22 Re: Od jutra Windows 10 28.11.15, 09:55
                Ja nic nie ruszam i nie zamierzam,jakoś nikt się nie chwali 10-tką.
                Kiedyś i tak przyjdzie zapłacić za nią.
                • czuk1 Re: Od jutra Windows 10 28.11.15, 10:16
                  I słusznie. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka