Dodaj do ulubionych

PONADCZASOWE...

03.04.17, 01:46
youtu.be/NN3a5PupOe8
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: PONADCZASOWE... 03.04.17, 18:15
      Tak będzie bardziej zachęcająco, kazdy chyba z przyjemnością to sobie odswieży w pamięci
      • iryska2604 Re: PONADCZASOWE... 03.04.17, 18:32
        Uśmiałam sie setnie ! To były czasy...
        • czuk1 Re: PONADCZASOWE... 03.04.17, 19:08
          Miałem napisać tylko tak - to jest świetny kabaret dla dwóch pokoleń ale już przedszkolaki nie odbiorą tego pozytywnie.
          Czytam komentarze. I okazuje się.... już drugie pokolenie nie wyczaja o co w ty kabarecie chodzi. Cytuję dwa komentarze, po filmikiem: komentarze.

Lubomir Petrów-Pahuta Starzy odchodzą, młodzi przychodzą, oby tylko najlepsi się utrzymali. To już prawie dwa pokolenia wstecz i zdziwienie u młodych z czego się śmiejemy. A jak zawsze, z siebie się śmiejemy.

Inoxman Znajdźcie TŁUMACZA tego skeczu dla MŁODYCH POKOLEŃ!!! Przepaść jest porażająca!!! Pozdrawiam.
      • bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 02:38
        iryska2604 napisała:

> Tak będzie bardziej zachęcająco, kazdy chyba z przyjemnością to sobie od
        > swieży w pamięci

Irysko, w jaki sposób wklejasz od razu filmik. Podpowiedz, proszę...
        • stedo Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 10:32
          Szefowa chyba poszła do innych zajęć. Pozwolisz że ją chwilowo zastąpię.
          Nad oknem odpowiedzi, lub nowego postu czy wątku w niebieskich prostokątach są litery i słowa pozwalające na wysłanie tekstu w żądanej formie/B i U/ albo zdjęć/IMG/ lub filmów/WIDEO/. Trzeba skopiować dany adres zdjęcia lub filmu, kliknąć w odpowiedni prostokąt, otworzy się tabelka i trzeba w nią wkleić skopiowany adres i zatwierdzić klikając w OK.
          • czuk1 Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 11:00
            ..... c.d.... sprawdzenie ...

.... i można/trzeba sobie sprawdzić, czy operacja udała się. Klikasz na słowo "podgląd" pod tabelką ... ukazuje Ci się (w miejsce wbitego adresu filmiku) ten, potrzebny obrazek. Jeśli taka sytuacja ma miejsce, możesz śmiało wysłać na forum , klikając na kwadracik obok - Wyślij lub Opublikuj.
              • estella50 Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 11:16
                Udało mi się! Ale musiałam popróbować, bo ciągle wklejał mi się sam link, dfzieki Czuk smile!
                A to nasza ulubiona Amira - już nieco starsza
                • iryska2604 Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 17:06
                  Wiadomo że należy otworzyć edytor zaawansowany ( tam gdzie są - IMG VIDEO ,URL ....I po skopiowaniu adresu nad filmikiem na you tube klikamy w VIDEO. Otwiera sie taki formularz,klikamy lewym przyciskiem -wklej - i ok.
                  • bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 04.04.17, 17:38
                    Cześć Irysko, Stedo,Estello Czuku - dzięki za dobre rady!
                    Ja co prawda nie na komputerze, tylko w telefonie, ale wiem o co biega! 😀😀😀😀
                    • bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 05.04.17, 14:00

-youtu.be/x7ds49ImUYc
                      TEY! 😀

Śmiejmy się! Kto wie czy świat potrwa jeszcze trzy tygodnie?
                      Pierre Beaumarchais
                      • bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 06.04.17, 00:12
                        IRENA KWIATKOWSKA....

youtu.be/gvIc8f_C6cQ
                        • jaga_22 Re: PONADCZASOWE... 06.04.17, 09:47
                          Bluzeczko,kiedy masz już yutube ,klikasz na niego prawym od myszy i kopiujesz na samej górze link z URL.
                          Przenosisz na forum klikasz w prostokąt video i wklejasz co skopiowałaś i OK .I wszystko.

Albo po prostu skopiować na filmiku youtube link z URL wkleić na forum i samej napisać z przodu [video]
                          i na końcu tak samo tylko z kreseczką /
                          Teraz wklejam z małej ramki i sama dopisałam video. Mam nadzieję,że wyjdzie tongue_out

• bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 06.04.17, 12:30
                            Cześć, dzięki Ci Jago kochana - lecę wypróbować! 😘
                            • bluzeczka.zamszowa Re: PONADCZASOWE... 07.04.17, 02:46
                              bluzeczka.zamszowa napisała:

> Cześć, dzięki Ci Jago kochana - lecę wypróbować! 😘

wideo youtu.be/niLbf11tm4k wideo/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka