super.halusia 25.04.17, 16:31 A gdzie jest wzmianka,o targach w Hanowerze? Czyżby nikogo to nie interesowało? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Dzień dobry 25.04.17, 18:17 Pani premier otwierała wraz z panią Merkel wystawę i mówiła o naszym kraju w rozkwicie i o tym, że zadbanie o sprawy socjalne rodaków to sukces "rządu PiSu" A było nie było to około 60 wystawców w tym też "Ursus". Dobrze, że pokazujemy "wielkiemu światu", że nie tylko jesteśmy siłą roboczą ale, że "Polak potrafi" aga Odpowiedz Link
wikul Re: Dzień dobry 25.04.17, 22:27 super.halusia napisała: > A gdzie jest wzmianka,o targach w Hanowerze? > Czyżby nikogo to nie interesowało? Na pewno w TVPiS. Odpowiedz Link
estella50 Re: Dzień dobry 25.04.17, 23:01 W tvn24 widziałam i słyszałam. Kurskiej nie oglądam. BSz miała na sobie tym razem buraczkowy kolor. Odpowiedz Link
wikul Re: Dzień dobry 26.04.17, 14:37 estella50 napisała: > W tvn24 widziałam i słyszałam. Kurskiej nie oglądam. BSz miała na sobie tym raz > em buraczkowy kolor. Też to tam widziałem, to nie TVPiS żeby pomijali jakieś fakty. Ale odpowiedziałem Halusi gdzie pislamistów najwięcej. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Dzień dobry 26.04.17, 08:44 Pokazywaliśmy nasze produkty - jak to na targach. Mamy coś do sprzedania... aga Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Dzień dobry 26.04.17, 11:08 aga-kosa napisała: > Pokazywaliśmy nasze produkty - jak to na targach. Cześć wszystkim. Jeden nasz kiedyś sprzedał Kolumnę Zygmunta, podobno. Może jakieś pomniki prezentowali na tych targach? Kurczę, jaka namolna reklama, co jest? Zimny lech po godzinach... Odpowiedz Link
anoagata Re: Dzień dobry 26.04.17, 12:46 Widziałam,że Szydło miała bardzo dużą broszkę na targach. Właściwie to te broszki są coraz większe i tak myślę że może w niedługim już czasie bedziemy widzieć tylko broszkę,taką balszoju ! Odpowiedz Link
wikul Re: Dzień dobry 26.04.17, 14:39 anoagata napisała: > Widziałam,że Szydło miała bardzo dużą broszkę na targach. ... ... a w rękach jakąś sztuczną ośmiornicę. Odpowiedz Link
anoagata Re: Dzień dobry 28.04.17, 13:21 Szydło powiedziała na urodzinach 80-tych Pietrzaka; Jestem zaszczycona stojąc na scenie...... A ja jestem zaskoczona,że premier jest zaszczycona,że stoi przy blużniercy ! Odpowiedz Link
wikul Re: Dzień dobry 28.04.17, 13:25 anoagata napisała: > Szydło powiedziała na urodzinach 80-tych Pietrzaka; > Jestem zaszczycona stojąc na scenie...... > > A ja jestem zaskoczona,że premier jest zaszczycona,że stoi przy blużniercy ! Jeszcze bardziej byłaby zaszczycona gdyby przed nim klęczała i ... Odpowiedz Link
smutas13 Re: Dzień dobry 28.04.17, 13:52 A ja jestem zniesmaczona, kiedy widzę ich oboje. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dzień dobry 28.04.17, 19:40 Otóż to. A pamiętacie że kiedyś Pietrzak nas bawił, wzruszał - co sie z tym człowiekiem stało? Pamiętam te ciarki jak pierwszy raz słyszałam "Żeby Polska była Polską" - to było coś co chwytało za serce. I czemu tak spisiał? Zresztą niechby, kazdy ma prawo mieć poglądy ale niechby miał jakas kulturę.To samo jest z Wolskim. A tak szczerze mówiąc to dwa farbowane lisy bo i za komuny krzywda im sie nie działa. Odpowiedz Link