15.09.06, 23:57
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • dankarol Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:01
      Mały prezent na nowe mieszkanko
      img130.imageshack.us/img130/3407/kosz7yb4.jpg
    • malwina52 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:01
      poszedl spac smile
      dobranoc mrzycielu
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:06
        Z buteleczką przybiegłam na powitaniesmile))
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:07
          Tylko wkleć zapomniałam hi..hi..hi...
          img459.imageshack.us/img459/1737/peychaudco1.gif
          • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 21:49
            A czy Ty czasami zagladasz na pocztę ?
            • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:09
              No to jak widzę czasami zagladasz. Ale jak zagladasz, to miło by było
              odpowiedzeć. Jak myślisz ? Ja tak przynajmniej czynię.
              Dziękując ładnie, tym od których coś dostaję.
              • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:24
                No widzisz, jak pomogło. Nawet "Dziękuję" umiesz napisać.
                A może kiedyś usłyszę ? Poczekam...smileJa się nie czubię, tylko grzecznie
                podpowiadam, co należy czynić. A lubię dużo osób, nie tylko z forum i wiem, że
                z wzajemnością, bez jakiegoś tam czubienia...smile Ale wymyśliłeś...
                • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:44
                  A zgadnij ? Godzina prawdy nadejdzie, to dopiero się dowiesz..
                  Wyraźnie napisałam, że lubię to forum i ludzi tu piszących. Więc dlaczego mam
                  Ciebie np. nie lubić...? Jesteś grzeczny, nie obraźiłeś mnie, a nawet jakby, to
                  puszczam w niepamięć..Więc..Chyba Cię lubię. smile
                  • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:54
                    Już dawno przestałam liczyć na te czekoladki...Możesz spokojnie pałaszować.
                    Smacznego smile Mam swoje. Najlepiej to na siebie liczyć, wiem to od dawna ...
                    • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:12
                      W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...???
                      A zresztą nie wnikam, w poniedziałek wyjeżdzam, pa,pa smile
                      Życz mi miłego tygodnia, w miłym towarzystwie smile
                      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:23
                        egine napisała:

> W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...???
                        Nie wiem gdzie mieszkasz , ale pomyslałem tak, Zrobiłaś zdjęcie księżycowi i to
                        nawet powiększyłaś przyjrzyj się tym zdjęciom , zauważ co jest w nich tak bardzo
                        charakterystyczne?? img525.imageshack.us/img525/1821/2545416imgne0.jpg,
                        dalej to już proste a ja znam tą trasę do Poznania . POźniej tylko wejść na
                        podwórko, tu nie jestem pewny dom jednorodzinny czy bloki, i krzyczeć REGINE!!!
                        I nie wyjdziesz?smile))))
                        • natla Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41
                          >aaaaa... zdziwienie nie może mi dzisiaj zejść z ust smile)))) po dotarciu do
                          googlismile) Przeurocza adminkosmile<

Chybam zmęczona....a to czemu Ci szczęka opadła?
                        • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41
                          Latarni i drzew w O-wie jest bez liku. Ot, i cała charakterystyka tego zdjęcia..
                          A krzycz, Regin w okolicy może się trochę znajdzie.
                          Tylko, którą będę ja...??? Musisz mieć kilka piudełek czekoladek. Zrób lepiej
                          zapas, tak na wszelki wypadek smile)Skąd wiesz jak wyglądam. Bo ten Twój opis,
                          mnie w Tesco, bardzo odbiegał od tego co napisałeś. Że niby tak mnie sobie
                          wyobrażasz. Bardzo....Więc ? Co dalej ?
                          Ja na żadne krzyki nigdy nie odpowiadałam i nie mam zamiaru tego robić.
                          Głowy z domu nawet nie wychylam.
                          • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:21
                            Kurcze, zapomniałam o zdjęciach robionych w dzień. Fakt, wkleiłam "Detektywie
                            Konopka", w wątku, "Widok z okna". Ale masz rozeznanie w terenie...
                            Podziwiam...A gdzie te Babice, bo już się pogubiłam ? Ja tu w okolicy nowa
                            jestem, ale znam trasę na Leszno i Borzęcin. Tam bywam, ale jadę do znajomych
                            od Górczewskiej smile))
                            Babic po drodze nie widziałam...Zresztą nie wypowiadam się, bo zbyt krótko tu
                            mieszkam. Ale pisać kryminały spokojnie możesz smile)Dobrze to sobie
                            wykombinowałeś. Podziwiam zacięcie smile)
                            • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:39
                              Jak skręcasz na Borzęcin to na Babice w prawo smile)))
                              • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:55
                                Już wszystko wiem. Wystarczy tych "namiarów". Na dziś wystarczy. A za tydzień
                                zacznij od nowa, może trafisz z tymi czekoladkami wreszcie. Ale pudełko ma być
                                pełne i nie nadpoczęte, nie podjadaj. Pamiętaj smile
                                • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 14:39
                                  Nic nie rozumię....??? Ale słabo u mnie dziś z myśleniem, więc wybacz...
                                  • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 15:35
                                    Dziś od GG, palce mnie już bolą. Z 4 osobami pisałam, teraz skończyłam 5
                                    rozmowę. Nie Ty nie dołączysz, wystarczy forum...Odmawiam kategorycznie.
                                    Do tego poczta, odpisywanie. Prasowanie, obiad, przed chwilą zjedzony, ból
                                    głowy niemiłosierny. Zapowiedziani znajomi przybędą może na 18:00 lub jeszcze
                                    później, sąsiadka przyniosła sztućce i taborki,posiedziała, bo wczoraj Edyty
                                    było. Bieg do apteki...Powrót. Zakręcona ta niedziela niesamowicie, ide po kawę
                                    i siadm wygodnie... Mogę czytać, grać w kulki ale muszą palce odpocząć. Od GG-
                                    gadaczy odcinam się dziś, choć jestem ciągle "ukryta", każdy jakoś mnie
                                    namierzy. No nie i jeszcze Ty... Po prostu mam dziś wszystkiego dość.
                                    Idę po kawę, chcesz może ? To mogę zrobić z miłą chęcią smile)
                                    • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 16:44
                                      Myślę, ze tak by było smile)
                                      Ja nie muszę, choć nikt nie wie czy jestem, czy nie, ale nie potrafię nie
                                      odpowiedzieć, gdy właczony monitor i ktoś "mruga" do mnie...smile
                                      Czasami jest to miłe, czasmi męczące, gdy kilka osób(łącznie z ciągle migającą
                                      pociechą), coś chcą. Czasmi śmiesznie jest. Bo piszę, nie patrzę komu
                                      odpowiadam i wiadomość, dostaje osoba, która nie jest w temacie.
                                      Zdziwienie wielkie, ostatnio córcia, "Mamuś o czym Ty mi tu piszesz, z kim
                                      jeszcze klikasz, bo się zmyję, bo mi tu jakieś dziwne odpowiedzi przysyłasz smile"
                                      Tak to jest, jak ma się kontakty tylko poprze GG ze znajomymi i rodziną,
                                      jednocześnie. GG jest OK, ale czasmi ma się dość.
                                      Więc nie zakładaj. Pisz na forum i problem z głowy będziesz miał smile
                                      • tofika Re: Sagittarius954 19.09.06, 09:15
                                        Sagi.. juz zawiaz niteczke na paluszek , ktora Ci przypomni o niezapomnieniu
                                        aparatu.. koniecznie .. smile)) udanych zbiorow...ja tez na wszelakie zbiory
                                        jutro wyjezdzam daleko daleko...
                                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.09.06, 23:08
                                          No i gdzie te fotki?
                                          Listonosz puka do drzwi puk..puk..
                                          smile)
                                          • kasia573 Re: Sagittarius954 23.09.06, 22:51
                                            Sagi, z tym dystansem do siebie, to mi się tak palnęło.Przeciez mieć go do
                                            siebie to pożądane. Czasem jakieś zdanie napiszę zanim pomyślę. Spontaniczna
                                            jestem i w gorącej wodzie kapana.
    • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 09:01
      Nie gniewaj się, ze wywaliłam wątek do Kasi......2 wątki zrobią bałagan.
      Nie szukaj "prywatnych" adresów w wyszukiwarce, bo wiesz, że ona ma humory. Po
      to są czerwone linki na górze. wink
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 24.09.06, 18:17
      taką fotkę podesłała mi Natla , może to jednak padalec jest ?
      • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:20
        Jak Ty mnie jeszcze raz przerosisz, to jak bum, bum przyjade do tej W-wy Ci
        szyby powybijać....jasne? wink)
      • kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:21
        No to jedno nas już łączy! Też się nie obrażam i nie znoszę tego. Natomiast jak
        mnie coś "boli" mówię o tym otwarcie. Nie uważam, że jak się o jakimś problemie
        nie mówi, to go nie ma. I to jest różnie odbierane...
        • kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:23
          Aha! No i dzięki za myśl o mnie (wątek). Zawsze to doceniam.
          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 24.09.06, 20:05
            Poczta idzie,może juz doszłowink))
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 24.09.06, 20:24
              A wiesz Zbyszku jak mnie jest miło,ze sie podoba,ze tak sie ucieszyłeś bardzo
              to miłe uczucie zrobic komuś cos fajnego,niby nic...ale..
              Dzięki za miłe słowasmile))))
              • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 22:31
                Jak Ci Saguś tak zależy
                mogę Cię inwigilować,
                patrzeć dokąd Bysiu bieży
                gdzie myśli na forum balować.

Żebyś tylko nie żałował
                słów rzuconych nieopatrznie,
                na działke nie wyemigrował
                bo żałoba na forum sie zacznie. wink)))
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 25.09.06, 13:49
      sagittarius954 napisał:

> ...gramatyka....taaa..sorki ale byłem kilkadziesiąt lat wstecz może dlatego,
      bo
      > myslałem, żeś ubarwiła swoją wizytówkę .Ale jeśli Twoje imieniny przypadały
      > wczoraj przyjmij , przyjmij proszę serdeczne życzenia od gramatycznego
      osiołka
      > .
      > A lata masz wspaniałe ...smile)

wklejam ze swego watku, bo tam odpisałam - zamiast w Twoim....

Dzieki, dzięki.
      A o gramatykę z ciekawości pytam tylko, bez urazy. Po prostu dotąd takiej
      formy nie spotkałam.
      W prezencie dla ciebie obrazek:
      img509.imageshack.us/img509/6894/zdechyosiorh2.jpg

• kasia573 Re: Uśmiech 25.09.06, 21:57
        Hej, hej! Mam zmysły mocno przytępione, ale big_grin ,to za Twoją sprawą. Nie mam
        uśmiechu wypisanego na twarzy, ale kiedyś na przystanku jakaś pani
        powiedziała: - A pani to ma zawsze takie śmiejące oczy.
        Umiem cieszyć się drobiazgami i uśmiech wykwita na mym licu, tylko taki
        nieamerykański. Ale dziś sam może by nie wykwitł...
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 12:33
        Zajrzyj na pocztę a tu masz fajny link dla wnusismile)
        www.dzieciaczki.1k.pl/
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 16:56
          Obiad ugotowany Sagi? co dobrego gotowałeś? pochwal sie na wątku''Co mam
          dzisiaj ugotować''
          Mój zjedzony z apetytemsmile)))
          • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:35
            Panie, zapędziłeś się w kozi róg. Miało być o słodkościach, o których nadal
            pamiętam ...Proszę nie odbiegaj od tematu.
            Chyba, że już zostały z nich tylko puste pudełka. Czyli jak zwykle smile
            • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:51
              Masz rację panie. Więc czekam, nadal cierpliwie. A nuż okazja się trafi i przez
              umyślnego posłańca dostanę. Cierpliwą nad wyraz jestem. Ale i masz rację, coby
              grzeczniej było, wypadało by abym dwórkę ze sobą wzięła.
              • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:07
                Nocą panie nigdy nie chadzam, księżyc z balkonu podziwiam.
                Noce lubię, bo ukrywają rumieniec na mych licach, gdy z nieznajomym piszę.
                Obie dwórki wolne dziś mają, więc koni nie zaprzęgaj jeszcze, zbłądzić możesz a
                i trakt wyboisty. Koła u karocy płamiesz i słodkości nie trafią na czas.
                • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:13
                  Umyślnewysłałam do Ciebie. Może zdąży przed ranem smile
                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:27
                    A uważaj Waść wszak białogłowa po zrękowinach,miast miodu pitnego,czarną
                    polewką uraczyc Cie możesmile
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:29
                      Udanych zbiorów Zbyszku a jak wrócisz zrobimy swięto kartofla,wiesz,że tutaj
                      właśnie po wykopkach obchodzą bardzo uroczyscie''swięto kartofla''.
                      Tylko sie nie przemęczaj przyjacielu.
                      Buziaki i cmokale przesyłamsmile)))
                    • e-baba Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:31
                      Skoro, Sagi, w jednym terminie urlopujemy - wyglądać tam Cię będę na
                      ziemniaczanym polu pod lasem.
                      A gdybym Cię tam nie zobaczyła to sukcesów na ziemniaczanej niwie Ci życzę.
                      • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:48
                        Oj, tak, pieczone kartofelki, dym z ogniska...
                        To jest to co lubiłam najbardziej jesienią, gdy miałam działkę smile
                        Zbyszku, wykop tylko wszystkie, no zrób na koniec "Święto pieczonego ziemniaka".
                        Powodzenia smile
                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 30.09.06, 15:51
                          Jak już wykopiesz te ziemniaki to zajrzyj na pocztęsmile)
                          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 01.10.06, 16:15
                            No właśnie dzisiaj tez pukam i pukam do drzwi i....
                            smile))
                            • regine Re: Sagittarius954 02.10.06, 23:31
                              Wrócił, statystykę nie do końca zrobił...I o wykopkach ani wspomniał. Ciekawe
                              czy było "Święto pieczonego ziemniaka" ?
                              Może napisze słow kilka, ten nasz Statystyk....Wykopki nie każdy z nas ma.
                              Kiedyś były. A teraz tęskni się za wszystkim, takim swojskim...
                              Opisz Sagi jak było.
                              • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:24
                                Re: A ja tak nieśmiało.....
                                regine 04.10.06, 12:10 + odpowiedz

Tylko nie szczękaj zębami i nie złość się. To spotkanie, jeśli do takiego
                                dojdzie, ma być miłe, bez złości. No chyba, że zbyt się narzucam, stąd to
                                zgrzytanie...
                                Nie złoszczę się i złośników nie lubię. To tak, ku przypomnieniu smile
                                • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:28
                                  Proszę. Oto nowy wątek, faktycznie tamto to już starocie. Szybko klikałam, bo
                                  jeszcze GG mi tu mruga. Nie zauważyłam. Tylko byłam zdziwiona, że tam mi się
                                  długo otwiera. Ale to wina Toficzki, podciągnęła go swoim wpisem, niechcący do
                                  góry. Już skopiowałam i podrzuciłam na właściwe miejsce.
                                  Zadowolony Pan, Panie Porządnicki ?
                                  Dobrze. Więc umawiamy się po moim powrocie. Chyba nie rzucasz słów na wiatr....
                                • tofika Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:30
                                  Sagi, ach to to tu ..nowiuski odstrojony w nowy watek Reginka Ciebie
                                  wyszykowalasmile
                                  Natla nas pouklada, tylko nie zauwazyla pewniesmile do jednego nas wcisnie,
                                  dawaj tego kopa, dawaj moze wreszcie rusze z kopytasmile
                                  co slychac?
                                  a Wiec spiewalam biesiadnie na glosy z bracmi>>TY pojdziesz gora, ty
                                  zakwitniesz roza,,i
                                  wyspiewalamsmile)) mam na lewej nodze rozesmile to drobnostka z tego leczy sie i
                                  bedzie oksmile
                                  pisz SAGI nawet na wspak , nic a nic nie przeszkodzi zeby poczytac Ciebiesmile ()()
                                  ()... odgarnij wloski! bo w czulko masz buziakasmile
                                  • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 17:03
                                    Nic nie wyszykowałam, tylko był juz wcześniej. Spadł do "piwnicy". Ale Toficzka
                                    go wyciągnęła. Ten jest nowy. Fakt. Dlatego go podrzucam, coby znowu nie było
                                    pomylek i zamieszania.
                                    • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 23:27
                                      Nie obiecuj, bo i tak opchniesz swoją i moją połowę. Już ja Cię trochę znam smile)
                                      • b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 10:15
                                        No to jasna sprawa!!!
                                        Wszystkie Zbyszki to FAJNE CHŁOPAKI!
                                        Wiem,co mówię,bo mój mąż też Zbyszek i też taki pracowity i bezinteresownysmile))
                                        Doceniam i bardzo chętnie mu to wynagradzam...nie tylko uśmiechem...smile))
                                        • b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 11:05
                                          Witam "Ziomala"( nie za młodzieżowo???smile))
                                          Mieszkamy w Warszawie, ja jestem Ryba i mam na imię Basia a mój Zbyszek to Panna.
                                          Fajnie,że wreszcie trafiłam na kogoś z W-wy, bo jak znam życie, to nie za bardzo
                                          nas " w Polsce" lubią.Oczywiście nie mówię o naszym Forumsmile)
                                          Zbyszku,jeśli możesz i chcesz, to napisz coś wiecej o sobie, bo masz tak
                                          obfitą"korespondencję", że musiałabym stracic kilka tygodni, zeby dokopać się
                                          pierwszych wzmianek o Tobie na "pięćdziesięciolatkach".
                                          PS.Skąd zagadkowy "Sagittarius" i dlaczego"954"smile)))))))))))
                                          • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:01
                                            Zajrzyj na pocztę Sagi.
                                            • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:15
                                              Przepraszam, może faktycznie coś pomyliłam. Za długo dziś siedzę i klikam.
                                              • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:23
                                                Kulawy ????Żebym wiedziała, że utykasz Tobym Ci laskę, czyli ciupagę z
                                                Zakopanego przywiozła, z podpisami zlotowiczek.
                                                Było by Ci naprawdę wygodnie, a zwłaszcza przy noszeniu czekoladak.
                                                Zapakowane nie rozsypią się. Chyba, że znowu nadjedzone będą smile
                                                • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:41
                                                  Pamiątki, takie same jak wszędzie. Nic szczególnego. Wam pisuję , na pamiątkę w
                                                  wątku "Zakopane". Poczytaj i traktuj jako pamiątkę, od Wszystkich uczestniczek
                                                  zlotu smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:48
                                                    A ile ? Matko, tylko nie pisz, że pobiłam znowu jakiś rekord.
                                                    Bo były czasy, że pisałam dużo więcej...No już, odważnie...
                                                    Podaj.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:51
                                                    Kalkulator Ci się zaciął chyba smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:59
                                                    Jakby była nerwowa, toby mnie tu na forum już dawno nie było. Po prostu tylko ,
                                                    jak to kobieta, ciekawska jestem. Nic więcej smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 07.10.06, 03:31
                                                    Podziękowanie za rozmowę znajdziesz na poczcie. Nie umię sobie poradzić z
                                                    teledyskami. Dobranoc smile Było mi miło smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:22
                                                    Z jakimi znowu wątkami masz prblemy...? Zapytałeś, ale nie wiem o co chodzi...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:26
                                                    A na 4.XI, to jeśli to Ty, to jednak się ogol. Wąsy mogą zostać.
                                                    Nigdy nie miałam sposobności spotkać pana z wąsami, zawsze wokół byli wszyscy
                                                    ogoleni. No nie liczę moich dwóch dziadków którzy mieli wąsy smile
                                                    Ale o było tak dawno...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:48
                                                    No to, pilnuj tej ciszy....smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:10
                                                    Co "Acha.." ? No nie spotkamy się 4 XI. Nie dam rady..Znowu nici...smile
                                                    Ze mną już tak jest, że niczego nie lubię planować, bo zawsze coś "wyskoczy"...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:33
                                                    Ty, Ty... "połykaczu słodyczy", wstydź się. Które to już pudełko opchnąłeś ?
                                                    A może wcześniej się umówimy i coś jednak zostanie, choćby na dnie pudełka ??
                                                    Masz czas w przyszłym tygodniu ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:48
                                                    W zasadzie tu planujemy spotkania. Ale fakt, umawiamy się co do miejsca już
                                                    poprzez pocztę. Więc co proponujesz ? Czekam na e-maila... i propozycje...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 21:00
                                                    Nie wiem, czy jutro będę miała internet.Mogą odłączyć mi, tak jak wczoraj. Stąd
                                                    ta propozycja. Nie jestem taka szybka, nie wyobrażaj sobie. Mam dość czasu,
                                                    nigdzie mi się nie śpieszy...smile
                                                  • tesunia Re: Sagittarius954 12.10.06, 21:36
                                                    witaj wieczornie sagismile)

oj...to faktycznie bidunka byles podczas dniasad,smile)
                                                    nie trzba bylo rzucic czyms w me okienko,to zostalabym w domciu przy kompie a
                                                    tak z nudow na miasto mnie pociaglosmile)

milego wieczoru zycze.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:15
                                                    Jesteś, czy nie ? Zajrzyj na pocztę. Pozdrawiam.
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:16
                                                    """"jak mnie kiedyś zapudłują !!!!to też sobie narysuję taki obrazek...smile))
                                                    Sagi, ostatni raz tak wklinales... przeciez taki obrazek ja moge juz Ci
                                                    narysowac lewa nawet reka... i wyslac jak by co... w-wa, wola-Sagi..i dojdziesmile
                                                    kurijerem tyz!
                                                  • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 09:36
                                                    Coś Ty z rana taki przekorny. Dobrze niech Ci będzie.
                                                    Ale kiedy ? Tak w ciemno ...?
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:23
      Jak by ktoś znalazł tę piosenke to prosiłbym o wklejenie do mojego wątku .

Lady Pank " Ruchomy cel"

jestem dzieckiem szczęścia
      wszyscy mówią tak
      chodziaż jestem po przejściach
      to w nadziei trwam
      moje wyspy szczęśliwe
      przed oczami mam co noc
      jak samotny myśliwy
      jak ruchomy cel

za rok będę taki jak dziś
      będę szukał, płakał, kochał, śnił
      za rok będę taki sam
      jak zwodzony most
      za rok znajdę to co chcę
      będę wiedział więcej niż teraz wiem
      za rok możesz znaleźć mnie jak chcesz

czasem piszę wiersze
      lub zakręcam kran
      wciągam łyk powietrza
      i przed siebie gnam
      kiedy się przewracam
      leżę trochę i uśmiecham się
      taka moja praca
      jak ruchomy cel
      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:56
        Poradziłem sobiesmile)Dzięki, już e'Mule mi działaja i ściągają piosenkę smile) Dzięki.
        • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:05
          SAgi , nie sprawiloby Ci klopotu ? mi ja podeslac?
          slowa.... piekne! wlasnie..eMulesmileja nie potrafie...
          • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:17
            Sagi,
            wiem.. bo podpatruje czasem .. jak to sie robi,
            lecz komputer moj staruszek...
            ja nader spokojnosci osoba,potrafie czekac...smile
            • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:25
              Zaraz będziesz ją miał. Poczekaj. Nie taka nieobeznana jestem, jak twierdzę smile
              Za chwilę.Odrobina cierpliwości wskazana i spokój tak jak przy łapaniu pcheł smile
              • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:41
                Zajrzyj na pocztę. Powinno się Ci się to przydać.
    • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:43
      Dobra.... Sagi,
      zobaczymy ile osob zauwazy ze sam do siebie napisalessmile
      a gdzie juz szukales?

• dankarol Re: Sagittarius954 13.10.06, 17:26
      Zrobiłam już medal dla Reni, ale niestety z mojego komputera nie mogę sie
      połączyć z internetem. Postaram się jakoś go dostarczyć. smile)
      • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 18:21
        No to już wszystkiego się wywiedziałam , biegając po wątkach. Dziękuję.
        Przysparzam Ci pracy tylko. Ale dziękuję za odznaczenie Wielki Statystyku smile
        • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 21:13
          Szkoda, że nie do mnie była adresowana ta "pomyłka"...
          Ale i Danusi się coś należy, bo warta buziaczków, warta. Więc nie przepraszaj smile
          • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:30
            Dla mnie wszelkiego typu kabele, łącza, przłącza, nadal sa Wielką Niewiadomą.
            Też bym szczękę oparła na podłodze, albo i całą głowę. Nie wiem czy by to coś
            pomogło. Zbyt dużo tych kabli za biurkiem, nie wyznaję się na żadnym. No wiem
            tylko tyle jak odłączyć od prądu. To bardzo dobrze wiem i opanowałam ten
            manewr perfekcyjnie. Reszty nawet nie dotykam smile
            • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:47
              O nie, ja tak kombinować bym nie mogła, zwłaszcza tyle godzin. Wyłączam koputer
              i zajmuję się czymś innym. Daj spokój, tyle czasu kombinować, chyba bym
              oszalała. Masz "worek "cierpliwości. Podobno młotek, też jst niezły w takich
              wypadkach smile)Nie miałeś chęci go użyć ?
              • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 22:01
                Niezły z Ciebie kombinator smile) Taki, "Pomysłowy Dobromir" smile))
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 15.10.06, 19:37
                  Zajrzyj do skrzynki,pozdrówka i buziaczkismile))
                  • tofika Re: Sagittarius954 15.10.06, 21:36
                    Sagi, malenka wiadomsc poleciala...
                    • mania1119 Re: Sagittarius954 16.10.06, 00:55
                      My sie błąkamy po nocy,a Ty-ŚPISZ!
                      • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 11:55
                        Chyba żartujesz z tym jedzeniem. Ty pochłoniesz wszystko, a ja jutro mooże
                        znowu za gotowanie się zabiorę...O nie, nie lubię gotować, z zasady już chyba
                        gotuję więcej, żeby mieć następne dni z głowy. Nie ma mowy o wyjadaniu. Zresztą
                        weź się sam do roboty, pisałeś, że potrafisz, znaczy gotowania. Też bym chętnie
                        gdzieś się "wprosiła" na obiad. Tak to i ja lubię smile
                        • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:19
                          Pierogi z mięsa ? Nie takich nie lubię, ale Z MIĘSEM bardzo, a zwłasza jak ktoś
                          zrobi...smile))Już gdześ czytałam, że jesteś w tym dobry. Więc na kiedy mogę sobie
                          wyostrzyć apetyt ? Na te piewrogi z mięsem, oczywiście smile)
                          • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:44
                            No to już pojadłam...Ładnie to tak narobić apetytu, nadziei i zwiać..
                            Tak to jest z mężczyznami w kuchni..Aby tylko na gotowe.
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 15:42
                              Zajrzyj do skrzynki,może juz doszłosmile
                              • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:25
                                No gdzie Ty z tymi pierogami jesteś ? Narobiłeś apetytu i co ? Może jeszcze
                                lepisz ? Jak skończysz podrzuć do Gawiarenki. Helenka jak robiła z kapusta i
                                grzybami nie żałowała nikomu, na drugi dzień jeszcze odgrzewaliśmy. Były
                                pyszne...Więc czekamy...A może już tak jak te czekoladki, już opchnąłeś sam smile)
                                • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:51
                                  Rozumię, obejdę się samkiem. Rosołu nie połknęłam. Jak już pisałam to danie na
                                  3 dni jest zaplanowane smile Mięsko z rosołu, owszem jeden kawałek spałaszowałam.
                                  No i po pierogach....smile
                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:48
                                    No odpisałam, w sprawie tych pierogów. Tylko z czym będziesz je produkował, nie
                                    zapytałam ?
                                    • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:58
                                      O soli zapomniałeś...Bez soli nie bedą miały smaku. I tu Cię złapałam...smile
                                      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:15
                                        Dzięki Zbyszku za miłe słowasmile))
                                        Widzisz jak fajnie,rozumiemy się bez zbędnych słówsmile))))))))) kurcze,nie mogę z
                                        tej cebulismile))))))))
                                      • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:16
                                        No, fakt, skwareczki, ale z wędzonego boczku, pieprzu nie za dużo tylko.
                                        No i jajko do ciasta. Zobaczymy co ulepisz i czy da toto się zjeś. Na pweno
                                        napiszę o tym na forum. Albo pochwalę albo zganię. Nigdy nie kłamię. Pamiętaj smile
                                        • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:20
                                          Lenie patentowane do pisania z was i tyle, podtrzymuję swoje stanowisko. No
                                          powiedz, żeś nie leń..Kiedy ostanio była Dobranocka, no kiedy ????
                                          Nieładnie, nieładnie na panie z szabelką...
                                          • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:22
                                            Zaraz, chwila, moment..Co za 23 na 10:00, bo już się pogubiam...
                                            • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:38
                                              Coś takiego rabanu na całe forum narobił. Nie krzycz tak...Pomyślę i odpiszę .
                                              Powoli zdążysz jeszcze, jeszcze nigdzie nie wyjeżdzam.Masz jeszcze trochę
                                              czasu, a 23 października odpada. Wybacz, nam spotkanie. Prawie "na szczycie".
                                              Więc może inny termin...
                                            • gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:40
                                              W kwestii formalnej - nie wiem czy dobrze zrozumiałam - np. ja tobie zadaję
                                              pytanie, w twoim wątku, a ty odpowiadasz mi w moim wątku ? / ciemna jakaś
                                              jestem......../
                                              • gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:48
                                                Trzeba więc tak śmigać po tych wątkach....... dziwne macie zwyczaje i
                                                kłopotliwe nieco...... W jednym wątku byłoby chyba prościej......
                                                Ale spróbuję się dostosować.....
                                                • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:57
                                                  No wiesz, mam spotkanie 23.X, wcześniej już zaplanowane.
                                                  Ale np 24- wtorek na 10:00 moze być ? Podam Ci adres, jak będziesz mógł, to
                                                  odpisz...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 20:33
                                                    Odpisałam i opisałam. Co Ty na to ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:09
                                                    Przeczytałam. Wszystko jest OK. Tylko godzina....? Czy ta Ci odpowiada ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:36
                                                    Dobrze. Może być i ta. Popatrz jacy zgodni jesteśmy...Ciekawe co
                                                    zobaczymy ....smile))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:37
                                                    I tak Was podkablujesmile)))))
                                                    Zbyszku zapchałam Ci skrzynke,ale to pewnie potrwa póki do Ciebie dojdzie/to z
                                                    tej drugej poczty/pewnie do swiąt dostanieszsmile))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:57
                                                    Dziękuje,dziękuje,dziękuje miły jesteśsmile)))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 23:09
                                                    Juz dostałeś pocztę? a to bardzo mi miło i raz jeszcze Ci dziękuje
                                                    Zbyszku,fajnie mnie połaskotałeśsmile
                                                    Buziaki i cmokalesmile)))))))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 12:53
                                                    Sagi? jestes?
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:00
                                                    Sagi.. masz troszke czasu?jesli tak... to bb Ciebie prosze, jesli masz czas!
                                                    mozesz poszukac CZ, Niemena... tylko tytulu nie moge przypomniec...
                                                    slowa sa takie ..."czas jak rzeka, jak rzeka plynie."......chyba nie pomylilam
                                                    to spiewa ON...
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:29
                                                    smileSagi , dziekuje...
                                                    pomalutku lec bo kuka paluszekbolismile moze byc.. moze byc z filhamonijasmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:36
                                                    sAGI , A MI PODPOWIEDZIANO TU BYWAC..
                                                    forum.o2.pl/temat.php?id_p=4802471&start=360
                                                    ZAREJESTROWALAM SIE, ALE COS MI ODMAWIAJA WEJSCIA ..LOBUZY...smileCZY KTOS>smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:38
                                                    sagi,, oksmilepoczekam ... i wciaz nuce....
                                                    czas jak rzeka..jak rzeka plynie... lalalala........smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 17:08
                                                    Sagi, dziekujesmilezerkalam i patrze mamsmile
                                                    slucham juz... wiedzialam ze wroce do tamtych Dnismile...ach te wspomnienia.....
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 19:47
                                                    No i Zbyszku, nici z naszego spotkania w poniedziałek. Bardzo Cię przepraszam,
                                                    ale nie będę mogła. To znaczy będę w poniedziałek w domu, ale będe zajęta
                                                    pakowaniem się. Wyjeżdzam już w poniedziałek o 19:30. Przykro mi, że znowu
                                                    nici. Ale jak wrócę i nadal będziesz chętny do spotkania i umówienia się na
                                                    kawę. To Twoją propozycję nadal uważam za aktualną , ale po moim powrocie,
                                                    czyli gdzieś po świętach, między świętami lub aż po Nowym Roku. Przepraszam,
                                                    ale sprawy rodzinne...Myślę, że odpowiesz. Że, nie czujesz się urażony ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:12
                                                    Hm, nie odpowiadasz ...Czyli się pogniewałeś....
                                                    Prosiłam odpisz. Jeśli nie tu to na pocztę...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:13
                                                    Zrobisz jak zechcesz. Trudno. Głowa mi i tak pęka od nadmiaru wrażeń. Tych
                                                    dostarcza mi rodzina...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:17
                                                    Wedle życzenia, panie Zbigniewie lub Sagi. Rozumię, że uraziłam męską dumę.
                                                    Obiecuję, że żaden mój wpis nie pojawi się w Twoim wątku. No, chyba, że się
                                                    zapomnę smile Lub będę musiała grzecznie za coś podziękować.
                                                    Dziękować umię ale gniewać, to nie w moim stylu. Zostałam stąd
                                                    grzecznie "wyproszona". Cóż zdarzyło mi się to po raz pierwszy, na tym forum...
                                                    Ale ten pierwszy raz też kiedyś musiał się zdarzyć. Szkoda, że Ty to pierwszy
                                                    uczyniłeś...
                                                    Dziękuję za ucałowana dla rodziny.
                                                    A opisów z Ukrainy i Kijowa już nigdy nie będzie na tym forum.
                                                    Wpisałam odpowiedz sobie, z rozpędu. Przepraszam, jeśli czekałeś.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:30
                                                    Może coś źle zrozumiałam. Co do Ukrainy znają ją już wszyscy. Wystarczy.
                                                    Wszystko dziś na opak rozumuję. Przepraszam, jeśli "za ostro napisałam".
                                                    Mam dość dzisiejszego dnia i tyle..Może mnie zrozumiesz...
                                                    A i tak będę tu dziękować za statystykę smile))) No i ta bombonierka
                                                    ciągle "wisi"...Sagi smile))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 22:04
                                                    Ty chyba coś pomyliłeś ?
                                                    Chyba żartujesz....? Przeprosiłam, bardzo. Mam, dziś straszny dzień, więc na
                                                    karb niego wszystko zwalam. Przeprasza Sagi, Zbyszku, czy jak wolisz. Ale co Ty
                                                    wyczyniasz...Są pewne granice, które i dziś przekroczyłam...
                                                    Ale chyba kobiecie wybaczysz i wrócisz...
                                                    Panie i panowie z forum i koleżanki mi tego nigdy nie wybaczą...
                                                    Przepraszam jeszcze raz za to co napisałam. Regina
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 23:57
                                                    Nic więcej nie napiszę, tylko DZIĘKUJĘ CI smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:16
                                                    Jesteś bardzo miły smile Dziękuję za przesyłkę smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:17
                                                    Ale nie wiem w co mam kliknąć. Pomóż. Bo nie mogę sobie poradzić
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:18
                                                    Zajrzyj do skrzynki,może juz doszłosmile)))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:24
                                                    Tobie coś się chyba pokręciło. Moja przesyłka od Ciebie nie ma, wspólnego z
                                                    erotyką.... Coś Ci się pokręciło. Przypomnij lepiej sobie co i komu wysłasz.
                                                    Wracam do brokuła.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:40
                                                    Już się odnalazłam. Nic się nie dzieje, obiecuję, że nic się nie powtórzy...
                                                    Będę bardzo grzeczna na forum....
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:43
                                                    Widze i bardzo mnie to cieszy,ale miło mi bedzie jak odpowiesz no!!!!
                                                    smile)))))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:58
                                                    Po co tak krzyczysz...???
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 22:24
                                                    Odebrałam to jako krzyk. Teraz zmam twój słownik i będę sprawdzać.
                                                    Żeby nie było nieporozumień. Przepraszam smileTo faktycznie nie był krzyk.
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:27
                                                    Super Sagi niech taka zostanie,podoba mi sięsmile))))))
                                                    Sygnaturka oczywiściesmile
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:41
                                                    Cha...cha nie przeceniasz mnie czasem? spróbuje,może mi siem udasmile)
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:28
                                                    A gdzie Twoja sygnaturka... ? Masz ją ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:46
                                                    Masz rację, zawsze z wprowadzeniem w życie, tak ważkich słów bywają kłopoty....
                                                    Ale dobrze dość strzelasz. Więc czemu by nie...smile)
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:57
                                                    Na przykład o Gwiazdce ?
                                                  • natla Re: Sagittarius954 22.10.06, 01:25
                                                    Dobranoc wink)
    • goskaa.l Re: Sagittarius954 23.10.06, 11:30
      Zajrzyj na skrzynkę
      • goskaa.l Re: Sagittarius954 24.10.06, 07:42
        Zajrzyj ponownie
        • tofika Re: Sagittarius954 24.10.06, 09:17
          ona mnie przepraszasmile ale nie pozwala... real mnie wola,,nie ma to tamto,,smile
        • goskaa.l Re: Sagittarius954 24.10.06, 11:57
          Możesz dzwonić nawet w tej chwili; reszta na skrzynce smile)
          • natla Re: Sagittarius954 25.10.06, 22:05
            Sagi, chyba Cie pogięło z tym nieodzywaniem się. Ani mi sie waż.....tu chłopy
            są potrzebne, widzisz chyba wink)

• tofika Re: Sagittarius954 26.10.06, 10:10
              SAgi, dobra , po zajeciach ..wszelakich ... napisze myslami do nich petycje...
              zeby wszystko pojeli, jak jestes spolegliwysmileno juz topsze!
              • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.10.06, 16:22
                Dziękuje,wypada,wypadasmile)))
                • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:20
                  Nawet nie waz sie myslec o spaniu. Dosc leniuchowania smile Setka padnie, jeszcze
                  przed polnoca, zobaczysz smile)
                  • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:27
                    Nigdy sie nie zakladam, ale wierze, ze ten kaktus Ci wyrosnie smile)
                    Tylko uwazaj, aby nikogo nim nie ukluc. A na siebie szczegolnie smile)
                    • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:01
                      Nie nie skladalam, zapomnialam zupelnie, w tym tych zawiorowaniach. nieladnie
                      troche z mojej strony. Bo moze sie obrazi...Ale nie powiniem, tadeuszek to
                      fajny gosc smileTez temu forum zycze jak najlepiej..Ale zyczenia, zyczeniami a
                      rzeczywistosc jest, jaka jest..sad
                      • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:06
                        A to dzis, bo nie mam kalendarza...?
                        • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:19
                          Tak sie spieszylam na imieniny, ze sobie odpowiedz dalam smile

Przed polnoca powinnam wrocic. Ale po szampanie, nigdy nic nie wiadomo, czy
                          dotre na czas smileZawsze kreci mi sie w glowie po dwoch lykach. A Tadzio polewa,
                          oj polewa dokladnie, ale chyba w realu, bo do 20:00 rzadzil u siebie tylko smile
                          • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:27
                            Pedz na mete, nalezy Ci sie za pilnowanie tego watka smile)