15.09.06, 23:57
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • dankarol Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:01
      Mały prezent na nowe mieszkanko
      img130.imageshack.us/img130/3407/kosz7yb4.jpg
    • malwina52 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:01
      poszedl spac smile
      dobranoc mrzycielu
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:06
        Z buteleczką przybiegłam na powitaniesmile))
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:07
          Tylko wkleć zapomniałam hi..hi..hi...
          img459.imageshack.us/img459/1737/peychaudco1.gif
          • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 21:49
            A czy Ty czasami zagladasz na pocztę ?
            • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:09
              No to jak widzę czasami zagladasz. Ale jak zagladasz, to miło by było
              odpowiedzeć. Jak myślisz ? Ja tak przynajmniej czynię.
              Dziękując ładnie, tym od których coś dostaję.
              • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:24
                No widzisz, jak pomogło. Nawet "Dziękuję" umiesz napisać.
                A może kiedyś usłyszę ? Poczekam...smileJa się nie czubię, tylko grzecznie
                podpowiadam, co należy czynić. A lubię dużo osób, nie tylko z forum i wiem, że
                z wzajemnością, bez jakiegoś tam czubienia...smile Ale wymyśliłeś...
                • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:44
                  A zgadnij ? Godzina prawdy nadejdzie, to dopiero się dowiesz..
                  Wyraźnie napisałam, że lubię to forum i ludzi tu piszących. Więc dlaczego mam
                  Ciebie np. nie lubić...? Jesteś grzeczny, nie obraźiłeś mnie, a nawet jakby, to
                  puszczam w niepamięć..Więc..Chyba Cię lubię. smile
                  • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:54
                    Już dawno przestałam liczyć na te czekoladki...Możesz spokojnie pałaszować.
                    Smacznego smile Mam swoje. Najlepiej to na siebie liczyć, wiem to od dawna ...
                    • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:12
                      W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...???
                      A zresztą nie wnikam, w poniedziałek wyjeżdzam, pa,pa smile
                      Życz mi miłego tygodnia, w miłym towarzystwie smile
                      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:23
                        egine napisała:

> W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...???
                        Nie wiem gdzie mieszkasz , ale pomyslałem tak, Zrobiłaś zdjęcie księżycowi i to
                        nawet powiększyłaś przyjrzyj się tym zdjęciom , zauważ co jest w nich tak bardzo
                        charakterystyczne?? img525.imageshack.us/img525/1821/2545416imgne0.jpg,
                        dalej to już proste a ja znam tą trasę do Poznania . POźniej tylko wejść na
                        podwórko, tu nie jestem pewny dom jednorodzinny czy bloki, i krzyczeć REGINE!!!
                        I nie wyjdziesz?smile))))
                        • natla Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41
                          >aaaaa... zdziwienie nie może mi dzisiaj zejść z ust smile)))) po dotarciu do
                          googlismile) Przeurocza adminkosmile<

Chybam zmęczona....a to czemu Ci szczęka opadła?
                        • regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41
                          Latarni i drzew w O-wie jest bez liku. Ot, i cała charakterystyka tego zdjęcia..
                          A krzycz, Regin w okolicy może się trochę znajdzie.
                          Tylko, którą będę ja...??? Musisz mieć kilka piudełek czekoladek. Zrób lepiej
                          zapas, tak na wszelki wypadek smile)Skąd wiesz jak wyglądam. Bo ten Twój opis,
                          mnie w Tesco, bardzo odbiegał od tego co napisałeś. Że niby tak mnie sobie
                          wyobrażasz. Bardzo....Więc ? Co dalej ?
                          Ja na żadne krzyki nigdy nie odpowiadałam i nie mam zamiaru tego robić.
                          Głowy z domu nawet nie wychylam.
                          • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:21
                            Kurcze, zapomniałam o zdjęciach robionych w dzień. Fakt, wkleiłam "Detektywie
                            Konopka", w wątku, "Widok z okna". Ale masz rozeznanie w terenie...
                            Podziwiam...A gdzie te Babice, bo już się pogubiłam ? Ja tu w okolicy nowa
                            jestem, ale znam trasę na Leszno i Borzęcin. Tam bywam, ale jadę do znajomych
                            od Górczewskiej smile))
                            Babic po drodze nie widziałam...Zresztą nie wypowiadam się, bo zbyt krótko tu
                            mieszkam. Ale pisać kryminały spokojnie możesz smile)Dobrze to sobie
                            wykombinowałeś. Podziwiam zacięcie smile)
                            • sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:39
                              Jak skręcasz na Borzęcin to na Babice w prawo smile)))
                              • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:55
                                Już wszystko wiem. Wystarczy tych "namiarów". Na dziś wystarczy. A za tydzień
                                zacznij od nowa, może trafisz z tymi czekoladkami wreszcie. Ale pudełko ma być
                                pełne i nie nadpoczęte, nie podjadaj. Pamiętaj smile
                                • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 14:39
                                  Nic nie rozumię....??? Ale słabo u mnie dziś z myśleniem, więc wybacz...
                                  • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 15:35
                                    Dziś od GG, palce mnie już bolą. Z 4 osobami pisałam, teraz skończyłam 5
                                    rozmowę. Nie Ty nie dołączysz, wystarczy forum...Odmawiam kategorycznie.
                                    Do tego poczta, odpisywanie. Prasowanie, obiad, przed chwilą zjedzony, ból
                                    głowy niemiłosierny. Zapowiedziani znajomi przybędą może na 18:00 lub jeszcze
                                    później, sąsiadka przyniosła sztućce i taborki,posiedziała, bo wczoraj Edyty
                                    było. Bieg do apteki...Powrót. Zakręcona ta niedziela niesamowicie, ide po kawę
                                    i siadm wygodnie... Mogę czytać, grać w kulki ale muszą palce odpocząć. Od GG-
                                    gadaczy odcinam się dziś, choć jestem ciągle "ukryta", każdy jakoś mnie
                                    namierzy. No nie i jeszcze Ty... Po prostu mam dziś wszystkiego dość.
                                    Idę po kawę, chcesz może ? To mogę zrobić z miłą chęcią smile)
                                    • regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 16:44
                                      Myślę, ze tak by było smile)
                                      Ja nie muszę, choć nikt nie wie czy jestem, czy nie, ale nie potrafię nie
                                      odpowiedzieć, gdy właczony monitor i ktoś "mruga" do mnie...smile
                                      Czasami jest to miłe, czasmi męczące, gdy kilka osób(łącznie z ciągle migającą
                                      pociechą), coś chcą. Czasmi śmiesznie jest. Bo piszę, nie patrzę komu
                                      odpowiadam i wiadomość, dostaje osoba, która nie jest w temacie.
                                      Zdziwienie wielkie, ostatnio córcia, "Mamuś o czym Ty mi tu piszesz, z kim
                                      jeszcze klikasz, bo się zmyję, bo mi tu jakieś dziwne odpowiedzi przysyłasz smile"
                                      Tak to jest, jak ma się kontakty tylko poprze GG ze znajomymi i rodziną,
                                      jednocześnie. GG jest OK, ale czasmi ma się dość.
                                      Więc nie zakładaj. Pisz na forum i problem z głowy będziesz miał smile
                                      • tofika Re: Sagittarius954 19.09.06, 09:15
                                        Sagi.. juz zawiaz niteczke na paluszek , ktora Ci przypomni o niezapomnieniu
                                        aparatu.. koniecznie .. smile)) udanych zbiorow...ja tez na wszelakie zbiory
                                        jutro wyjezdzam daleko daleko...
                                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.09.06, 23:08
                                          No i gdzie te fotki?
                                          Listonosz puka do drzwi puk..puk..
                                          smile)
                                          • kasia573 Re: Sagittarius954 23.09.06, 22:51
                                            Sagi, z tym dystansem do siebie, to mi się tak palnęło.Przeciez mieć go do
                                            siebie to pożądane. Czasem jakieś zdanie napiszę zanim pomyślę. Spontaniczna
                                            jestem i w gorącej wodzie kapana.
    • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 09:01
      Nie gniewaj się, ze wywaliłam wątek do Kasi......2 wątki zrobią bałagan.
      Nie szukaj "prywatnych" adresów w wyszukiwarce, bo wiesz, że ona ma humory. Po
      to są czerwone linki na górze. wink
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 24.09.06, 18:17
      taką fotkę podesłała mi Natla , może to jednak padalec jest ?
      • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:20
        Jak Ty mnie jeszcze raz przerosisz, to jak bum, bum przyjade do tej W-wy Ci
        szyby powybijać....jasne? wink)
      • kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:21
        No to jedno nas już łączy! Też się nie obrażam i nie znoszę tego. Natomiast jak
        mnie coś "boli" mówię o tym otwarcie. Nie uważam, że jak się o jakimś problemie
        nie mówi, to go nie ma. I to jest różnie odbierane...
        • kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:23
          Aha! No i dzięki za myśl o mnie (wątek). Zawsze to doceniam.
          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 24.09.06, 20:05
            Poczta idzie,może juz doszłowink))
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 24.09.06, 20:24
              A wiesz Zbyszku jak mnie jest miło,ze sie podoba,ze tak sie ucieszyłeś bardzo
              to miłe uczucie zrobic komuś cos fajnego,niby nic...ale..
              Dzięki za miłe słowasmile))))
              • natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 22:31
                Jak Ci Saguś tak zależy
                mogę Cię inwigilować,
                patrzeć dokąd Bysiu bieży
                gdzie myśli na forum balować.

Żebyś tylko nie żałował
                słów rzuconych nieopatrznie,
                na działke nie wyemigrował
                bo żałoba na forum sie zacznie. wink)))
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 25.09.06, 13:49
      sagittarius954 napisał:

> ...gramatyka....taaa..sorki ale byłem kilkadziesiąt lat wstecz może dlatego,
      bo
      > myslałem, żeś ubarwiła swoją wizytówkę .Ale jeśli Twoje imieniny przypadały
      > wczoraj przyjmij , przyjmij proszę serdeczne życzenia od gramatycznego
      osiołka
      > .
      > A lata masz wspaniałe ...smile)

wklejam ze swego watku, bo tam odpisałam - zamiast w Twoim....

Dzieki, dzięki.
      A o gramatykę z ciekawości pytam tylko, bez urazy. Po prostu dotąd takiej
      formy nie spotkałam.
      W prezencie dla ciebie obrazek:
      img509.imageshack.us/img509/6894/zdechyosiorh2.jpg

• kasia573 Re: Uśmiech 25.09.06, 21:57
        Hej, hej! Mam zmysły mocno przytępione, ale big_grin ,to za Twoją sprawą. Nie mam
        uśmiechu wypisanego na twarzy, ale kiedyś na przystanku jakaś pani
        powiedziała: - A pani to ma zawsze takie śmiejące oczy.
        Umiem cieszyć się drobiazgami i uśmiech wykwita na mym licu, tylko taki
        nieamerykański. Ale dziś sam może by nie wykwitł...
      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 12:33
        Zajrzyj na pocztę a tu masz fajny link dla wnusismile)
        www.dzieciaczki.1k.pl/
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 16:56
          Obiad ugotowany Sagi? co dobrego gotowałeś? pochwal sie na wątku''Co mam
          dzisiaj ugotować''
          Mój zjedzony z apetytemsmile)))
          • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:35
            Panie, zapędziłeś się w kozi róg. Miało być o słodkościach, o których nadal
            pamiętam ...Proszę nie odbiegaj od tematu.
            Chyba, że już zostały z nich tylko puste pudełka. Czyli jak zwykle smile
            • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:51
              Masz rację panie. Więc czekam, nadal cierpliwie. A nuż okazja się trafi i przez
              umyślnego posłańca dostanę. Cierpliwą nad wyraz jestem. Ale i masz rację, coby
              grzeczniej było, wypadało by abym dwórkę ze sobą wzięła.
              • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:07
                Nocą panie nigdy nie chadzam, księżyc z balkonu podziwiam.
                Noce lubię, bo ukrywają rumieniec na mych licach, gdy z nieznajomym piszę.
                Obie dwórki wolne dziś mają, więc koni nie zaprzęgaj jeszcze, zbłądzić możesz a
                i trakt wyboisty. Koła u karocy płamiesz i słodkości nie trafią na czas.
                • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:13
                  Umyślnewysłałam do Ciebie. Może zdąży przed ranem smile
                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:27
                    A uważaj Waść wszak białogłowa po zrękowinach,miast miodu pitnego,czarną
                    polewką uraczyc Cie możesmile
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:29
                      Udanych zbiorów Zbyszku a jak wrócisz zrobimy swięto kartofla,wiesz,że tutaj
                      właśnie po wykopkach obchodzą bardzo uroczyscie''swięto kartofla''.
                      Tylko sie nie przemęczaj przyjacielu.
                      Buziaki i cmokale przesyłamsmile)))
                    • e-baba Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:31
                      Skoro, Sagi, w jednym terminie urlopujemy - wyglądać tam Cię będę na
                      ziemniaczanym polu pod lasem.
                      A gdybym Cię tam nie zobaczyła to sukcesów na ziemniaczanej niwie Ci życzę.
                      • regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:48
                        Oj, tak, pieczone kartofelki, dym z ogniska...
                        To jest to co lubiłam najbardziej jesienią, gdy miałam działkę smile
                        Zbyszku, wykop tylko wszystkie, no zrób na koniec "Święto pieczonego ziemniaka".
                        Powodzenia smile
                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 30.09.06, 15:51
                          Jak już wykopiesz te ziemniaki to zajrzyj na pocztęsmile)
                          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 01.10.06, 16:15
                            No właśnie dzisiaj tez pukam i pukam do drzwi i....
                            smile))
                            • regine Re: Sagittarius954 02.10.06, 23:31
                              Wrócił, statystykę nie do końca zrobił...I o wykopkach ani wspomniał. Ciekawe
                              czy było "Święto pieczonego ziemniaka" ?
                              Może napisze słow kilka, ten nasz Statystyk....Wykopki nie każdy z nas ma.
                              Kiedyś były. A teraz tęskni się za wszystkim, takim swojskim...
                              Opisz Sagi jak było.
                              • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:24
                                Re: A ja tak nieśmiało.....
                                regine 04.10.06, 12:10 + odpowiedz

Tylko nie szczękaj zębami i nie złość się. To spotkanie, jeśli do takiego
                                dojdzie, ma być miłe, bez złości. No chyba, że zbyt się narzucam, stąd to
                                zgrzytanie...
                                Nie złoszczę się i złośników nie lubię. To tak, ku przypomnieniu smile
                                • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:28
                                  Proszę. Oto nowy wątek, faktycznie tamto to już starocie. Szybko klikałam, bo
                                  jeszcze GG mi tu mruga. Nie zauważyłam. Tylko byłam zdziwiona, że tam mi się
                                  długo otwiera. Ale to wina Toficzki, podciągnęła go swoim wpisem, niechcący do
                                  góry. Już skopiowałam i podrzuciłam na właściwe miejsce.
                                  Zadowolony Pan, Panie Porządnicki ?
                                  Dobrze. Więc umawiamy się po moim powrocie. Chyba nie rzucasz słów na wiatr....
                                • tofika Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:30
                                  Sagi, ach to to tu ..nowiuski odstrojony w nowy watek Reginka Ciebie
                                  wyszykowalasmile
                                  Natla nas pouklada, tylko nie zauwazyla pewniesmile do jednego nas wcisnie,
                                  dawaj tego kopa, dawaj moze wreszcie rusze z kopytasmile
                                  co slychac?
                                  a Wiec spiewalam biesiadnie na glosy z bracmi>>TY pojdziesz gora, ty
                                  zakwitniesz roza,,i
                                  wyspiewalamsmile)) mam na lewej nodze rozesmile to drobnostka z tego leczy sie i
                                  bedzie oksmile
                                  pisz SAGI nawet na wspak , nic a nic nie przeszkodzi zeby poczytac Ciebiesmile ()()
                                  ()... odgarnij wloski! bo w czulko masz buziakasmile
                                  • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 17:03
                                    Nic nie wyszykowałam, tylko był juz wcześniej. Spadł do "piwnicy". Ale Toficzka
                                    go wyciągnęła. Ten jest nowy. Fakt. Dlatego go podrzucam, coby znowu nie było
                                    pomylek i zamieszania.
                                    • regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 23:27
                                      Nie obiecuj, bo i tak opchniesz swoją i moją połowę. Już ja Cię trochę znam smile)
                                      • b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 10:15
                                        No to jasna sprawa!!!
                                        Wszystkie Zbyszki to FAJNE CHŁOPAKI!
                                        Wiem,co mówię,bo mój mąż też Zbyszek i też taki pracowity i bezinteresownysmile))
                                        Doceniam i bardzo chętnie mu to wynagradzam...nie tylko uśmiechem...smile))
                                        • b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 11:05
                                          Witam "Ziomala"( nie za młodzieżowo???smile))
                                          Mieszkamy w Warszawie, ja jestem Ryba i mam na imię Basia a mój Zbyszek to Panna.
                                          Fajnie,że wreszcie trafiłam na kogoś z W-wy, bo jak znam życie, to nie za bardzo
                                          nas " w Polsce" lubią.Oczywiście nie mówię o naszym Forumsmile)
                                          Zbyszku,jeśli możesz i chcesz, to napisz coś wiecej o sobie, bo masz tak
                                          obfitą"korespondencję", że musiałabym stracic kilka tygodni, zeby dokopać się
                                          pierwszych wzmianek o Tobie na "pięćdziesięciolatkach".
                                          PS.Skąd zagadkowy "Sagittarius" i dlaczego"954"smile)))))))))))
                                          • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:01
                                            Zajrzyj na pocztę Sagi.
                                            • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:15
                                              Przepraszam, może faktycznie coś pomyliłam. Za długo dziś siedzę i klikam.
                                              • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:23
                                                Kulawy ????Żebym wiedziała, że utykasz Tobym Ci laskę, czyli ciupagę z
                                                Zakopanego przywiozła, z podpisami zlotowiczek.
                                                Było by Ci naprawdę wygodnie, a zwłaszcza przy noszeniu czekoladak.
                                                Zapakowane nie rozsypią się. Chyba, że znowu nadjedzone będą smile
                                                • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:41
                                                  Pamiątki, takie same jak wszędzie. Nic szczególnego. Wam pisuję , na pamiątkę w
                                                  wątku "Zakopane". Poczytaj i traktuj jako pamiątkę, od Wszystkich uczestniczek
                                                  zlotu smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:48
                                                    A ile ? Matko, tylko nie pisz, że pobiłam znowu jakiś rekord.
                                                    Bo były czasy, że pisałam dużo więcej...No już, odważnie...
                                                    Podaj.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:51
                                                    Kalkulator Ci się zaciął chyba smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:59
                                                    Jakby była nerwowa, toby mnie tu na forum już dawno nie było. Po prostu tylko ,
                                                    jak to kobieta, ciekawska jestem. Nic więcej smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 07.10.06, 03:31
                                                    Podziękowanie za rozmowę znajdziesz na poczcie. Nie umię sobie poradzić z
                                                    teledyskami. Dobranoc smile Było mi miło smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:22
                                                    Z jakimi znowu wątkami masz prblemy...? Zapytałeś, ale nie wiem o co chodzi...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:26
                                                    A na 4.XI, to jeśli to Ty, to jednak się ogol. Wąsy mogą zostać.
                                                    Nigdy nie miałam sposobności spotkać pana z wąsami, zawsze wokół byli wszyscy
                                                    ogoleni. No nie liczę moich dwóch dziadków którzy mieli wąsy smile
                                                    Ale o było tak dawno...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:48
                                                    No to, pilnuj tej ciszy....smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:10
                                                    Co "Acha.." ? No nie spotkamy się 4 XI. Nie dam rady..Znowu nici...smile
                                                    Ze mną już tak jest, że niczego nie lubię planować, bo zawsze coś "wyskoczy"...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:33
                                                    Ty, Ty... "połykaczu słodyczy", wstydź się. Które to już pudełko opchnąłeś ?
                                                    A może wcześniej się umówimy i coś jednak zostanie, choćby na dnie pudełka ??
                                                    Masz czas w przyszłym tygodniu ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:48
                                                    W zasadzie tu planujemy spotkania. Ale fakt, umawiamy się co do miejsca już
                                                    poprzez pocztę. Więc co proponujesz ? Czekam na e-maila... i propozycje...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 21:00
                                                    Nie wiem, czy jutro będę miała internet.Mogą odłączyć mi, tak jak wczoraj. Stąd
                                                    ta propozycja. Nie jestem taka szybka, nie wyobrażaj sobie. Mam dość czasu,
                                                    nigdzie mi się nie śpieszy...smile
                                                  • tesunia Re: Sagittarius954 12.10.06, 21:36
                                                    witaj wieczornie sagismile)

oj...to faktycznie bidunka byles podczas dniasad,smile)
                                                    nie trzba bylo rzucic czyms w me okienko,to zostalabym w domciu przy kompie a
                                                    tak z nudow na miasto mnie pociaglosmile)

milego wieczoru zycze.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:15
                                                    Jesteś, czy nie ? Zajrzyj na pocztę. Pozdrawiam.
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:16
                                                    """"jak mnie kiedyś zapudłują !!!!to też sobie narysuję taki obrazek...smile))
                                                    Sagi, ostatni raz tak wklinales... przeciez taki obrazek ja moge juz Ci
                                                    narysowac lewa nawet reka... i wyslac jak by co... w-wa, wola-Sagi..i dojdziesmile
                                                    kurijerem tyz!
                                                  • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 09:36
                                                    Coś Ty z rana taki przekorny. Dobrze niech Ci będzie.
                                                    Ale kiedy ? Tak w ciemno ...?
    • sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:23
      Jak by ktoś znalazł tę piosenke to prosiłbym o wklejenie do mojego wątku .

Lady Pank " Ruchomy cel"

jestem dzieckiem szczęścia
      wszyscy mówią tak
      chodziaż jestem po przejściach
      to w nadziei trwam
      moje wyspy szczęśliwe
      przed oczami mam co noc
      jak samotny myśliwy
      jak ruchomy cel

za rok będę taki jak dziś
      będę szukał, płakał, kochał, śnił
      za rok będę taki sam
      jak zwodzony most
      za rok znajdę to co chcę
      będę wiedział więcej niż teraz wiem
      za rok możesz znaleźć mnie jak chcesz

czasem piszę wiersze
      lub zakręcam kran
      wciągam łyk powietrza
      i przed siebie gnam
      kiedy się przewracam
      leżę trochę i uśmiecham się
      taka moja praca
      jak ruchomy cel
      • sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:56
        Poradziłem sobiesmile)Dzięki, już e'Mule mi działaja i ściągają piosenkę smile) Dzięki.
        • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:05
          SAgi , nie sprawiloby Ci klopotu ? mi ja podeslac?
          slowa.... piekne! wlasnie..eMulesmileja nie potrafie...
          • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:17
            Sagi,
            wiem.. bo podpatruje czasem .. jak to sie robi,
            lecz komputer moj staruszek...
            ja nader spokojnosci osoba,potrafie czekac...smile
            • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:25
              Zaraz będziesz ją miał. Poczekaj. Nie taka nieobeznana jestem, jak twierdzę smile
              Za chwilę.Odrobina cierpliwości wskazana i spokój tak jak przy łapaniu pcheł smile
              • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:41
                Zajrzyj na pocztę. Powinno się Ci się to przydać.
    • tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:43
      Dobra.... Sagi,
      zobaczymy ile osob zauwazy ze sam do siebie napisalessmile
      a gdzie juz szukales?

• dankarol Re: Sagittarius954 13.10.06, 17:26
      Zrobiłam już medal dla Reni, ale niestety z mojego komputera nie mogę sie
      połączyć z internetem. Postaram się jakoś go dostarczyć. smile)
      • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 18:21
        No to już wszystkiego się wywiedziałam , biegając po wątkach. Dziękuję.
        Przysparzam Ci pracy tylko. Ale dziękuję za odznaczenie Wielki Statystyku smile
        • regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 21:13
          Szkoda, że nie do mnie była adresowana ta "pomyłka"...
          Ale i Danusi się coś należy, bo warta buziaczków, warta. Więc nie przepraszaj smile
          • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:30
            Dla mnie wszelkiego typu kabele, łącza, przłącza, nadal sa Wielką Niewiadomą.
            Też bym szczękę oparła na podłodze, albo i całą głowę. Nie wiem czy by to coś
            pomogło. Zbyt dużo tych kabli za biurkiem, nie wyznaję się na żadnym. No wiem
            tylko tyle jak odłączyć od prądu. To bardzo dobrze wiem i opanowałam ten
            manewr perfekcyjnie. Reszty nawet nie dotykam smile
            • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:47
              O nie, ja tak kombinować bym nie mogła, zwłaszcza tyle godzin. Wyłączam koputer
              i zajmuję się czymś innym. Daj spokój, tyle czasu kombinować, chyba bym
              oszalała. Masz "worek "cierpliwości. Podobno młotek, też jst niezły w takich
              wypadkach smile)Nie miałeś chęci go użyć ?
              • regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 22:01
                Niezły z Ciebie kombinator smile) Taki, "Pomysłowy Dobromir" smile))
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 15.10.06, 19:37
                  Zajrzyj do skrzynki,pozdrówka i buziaczkismile))
                  • tofika Re: Sagittarius954 15.10.06, 21:36
                    Sagi, malenka wiadomsc poleciala...
                    • mania1119 Re: Sagittarius954 16.10.06, 00:55
                      My sie błąkamy po nocy,a Ty-ŚPISZ!
                      • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 11:55
                        Chyba żartujesz z tym jedzeniem. Ty pochłoniesz wszystko, a ja jutro mooże
                        znowu za gotowanie się zabiorę...O nie, nie lubię gotować, z zasady już chyba
                        gotuję więcej, żeby mieć następne dni z głowy. Nie ma mowy o wyjadaniu. Zresztą
                        weź się sam do roboty, pisałeś, że potrafisz, znaczy gotowania. Też bym chętnie
                        gdzieś się "wprosiła" na obiad. Tak to i ja lubię smile
                        • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:19
                          Pierogi z mięsa ? Nie takich nie lubię, ale Z MIĘSEM bardzo, a zwłasza jak ktoś
                          zrobi...smile))Już gdześ czytałam, że jesteś w tym dobry. Więc na kiedy mogę sobie
                          wyostrzyć apetyt ? Na te piewrogi z mięsem, oczywiście smile)
                          • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:44
                            No to już pojadłam...Ładnie to tak narobić apetytu, nadziei i zwiać..
                            Tak to jest z mężczyznami w kuchni..Aby tylko na gotowe.
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 15:42
                              Zajrzyj do skrzynki,może juz doszłosmile
                              • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:25
                                No gdzie Ty z tymi pierogami jesteś ? Narobiłeś apetytu i co ? Może jeszcze
                                lepisz ? Jak skończysz podrzuć do Gawiarenki. Helenka jak robiła z kapusta i
                                grzybami nie żałowała nikomu, na drugi dzień jeszcze odgrzewaliśmy. Były
                                pyszne...Więc czekamy...A może już tak jak te czekoladki, już opchnąłeś sam smile)
                                • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:51
                                  Rozumię, obejdę się samkiem. Rosołu nie połknęłam. Jak już pisałam to danie na
                                  3 dni jest zaplanowane smile Mięsko z rosołu, owszem jeden kawałek spałaszowałam.
                                  No i po pierogach....smile
                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:48
                                    No odpisałam, w sprawie tych pierogów. Tylko z czym będziesz je produkował, nie
                                    zapytałam ?
                                    • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:58
                                      O soli zapomniałeś...Bez soli nie bedą miały smaku. I tu Cię złapałam...smile
                                      • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:15
                                        Dzięki Zbyszku za miłe słowasmile))
                                        Widzisz jak fajnie,rozumiemy się bez zbędnych słówsmile))))))))) kurcze,nie mogę z
                                        tej cebulismile))))))))
                                      • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:16
                                        No, fakt, skwareczki, ale z wędzonego boczku, pieprzu nie za dużo tylko.
                                        No i jajko do ciasta. Zobaczymy co ulepisz i czy da toto się zjeś. Na pweno
                                        napiszę o tym na forum. Albo pochwalę albo zganię. Nigdy nie kłamię. Pamiętaj smile
                                        • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:20
                                          Lenie patentowane do pisania z was i tyle, podtrzymuję swoje stanowisko. No
                                          powiedz, żeś nie leń..Kiedy ostanio była Dobranocka, no kiedy ????
                                          Nieładnie, nieładnie na panie z szabelką...
                                          • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:22
                                            Zaraz, chwila, moment..Co za 23 na 10:00, bo już się pogubiam...
                                            • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:38
                                              Coś takiego rabanu na całe forum narobił. Nie krzycz tak...Pomyślę i odpiszę .
                                              Powoli zdążysz jeszcze, jeszcze nigdzie nie wyjeżdzam.Masz jeszcze trochę
                                              czasu, a 23 października odpada. Wybacz, nam spotkanie. Prawie "na szczycie".
                                              Więc może inny termin...
                                            • gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:40
                                              W kwestii formalnej - nie wiem czy dobrze zrozumiałam - np. ja tobie zadaję
                                              pytanie, w twoim wątku, a ty odpowiadasz mi w moim wątku ? / ciemna jakaś
                                              jestem......../
                                              • gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:48
                                                Trzeba więc tak śmigać po tych wątkach....... dziwne macie zwyczaje i
                                                kłopotliwe nieco...... W jednym wątku byłoby chyba prościej......
                                                Ale spróbuję się dostosować.....
                                                • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:57
                                                  No wiesz, mam spotkanie 23.X, wcześniej już zaplanowane.
                                                  Ale np 24- wtorek na 10:00 moze być ? Podam Ci adres, jak będziesz mógł, to
                                                  odpisz...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 20:33
                                                    Odpisałam i opisałam. Co Ty na to ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:09
                                                    Przeczytałam. Wszystko jest OK. Tylko godzina....? Czy ta Ci odpowiada ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:36
                                                    Dobrze. Może być i ta. Popatrz jacy zgodni jesteśmy...Ciekawe co
                                                    zobaczymy ....smile))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:37
                                                    I tak Was podkablujesmile)))))
                                                    Zbyszku zapchałam Ci skrzynke,ale to pewnie potrwa póki do Ciebie dojdzie/to z
                                                    tej drugej poczty/pewnie do swiąt dostanieszsmile))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:57
                                                    Dziękuje,dziękuje,dziękuje miły jesteśsmile)))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 23:09
                                                    Juz dostałeś pocztę? a to bardzo mi miło i raz jeszcze Ci dziękuje
                                                    Zbyszku,fajnie mnie połaskotałeśsmile
                                                    Buziaki i cmokalesmile)))))))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 12:53
                                                    Sagi? jestes?
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:00
                                                    Sagi.. masz troszke czasu?jesli tak... to bb Ciebie prosze, jesli masz czas!
                                                    mozesz poszukac CZ, Niemena... tylko tytulu nie moge przypomniec...
                                                    slowa sa takie ..."czas jak rzeka, jak rzeka plynie."......chyba nie pomylilam
                                                    to spiewa ON...
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:29
                                                    smileSagi , dziekuje...
                                                    pomalutku lec bo kuka paluszekbolismile moze byc.. moze byc z filhamonijasmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:36
                                                    sAGI , A MI PODPOWIEDZIANO TU BYWAC..
                                                    forum.o2.pl/temat.php?id_p=4802471&start=360
                                                    ZAREJESTROWALAM SIE, ALE COS MI ODMAWIAJA WEJSCIA ..LOBUZY...smileCZY KTOS>smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:38
                                                    sagi,, oksmilepoczekam ... i wciaz nuce....
                                                    czas jak rzeka..jak rzeka plynie... lalalala........smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 17:08
                                                    Sagi, dziekujesmilezerkalam i patrze mamsmile
                                                    slucham juz... wiedzialam ze wroce do tamtych Dnismile...ach te wspomnienia.....
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 19:47
                                                    No i Zbyszku, nici z naszego spotkania w poniedziałek. Bardzo Cię przepraszam,
                                                    ale nie będę mogła. To znaczy będę w poniedziałek w domu, ale będe zajęta
                                                    pakowaniem się. Wyjeżdzam już w poniedziałek o 19:30. Przykro mi, że znowu
                                                    nici. Ale jak wrócę i nadal będziesz chętny do spotkania i umówienia się na
                                                    kawę. To Twoją propozycję nadal uważam za aktualną , ale po moim powrocie,
                                                    czyli gdzieś po świętach, między świętami lub aż po Nowym Roku. Przepraszam,
                                                    ale sprawy rodzinne...Myślę, że odpowiesz. Że, nie czujesz się urażony ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:12
                                                    Hm, nie odpowiadasz ...Czyli się pogniewałeś....
                                                    Prosiłam odpisz. Jeśli nie tu to na pocztę...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:13
                                                    Zrobisz jak zechcesz. Trudno. Głowa mi i tak pęka od nadmiaru wrażeń. Tych
                                                    dostarcza mi rodzina...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:17
                                                    Wedle życzenia, panie Zbigniewie lub Sagi. Rozumię, że uraziłam męską dumę.
                                                    Obiecuję, że żaden mój wpis nie pojawi się w Twoim wątku. No, chyba, że się
                                                    zapomnę smile Lub będę musiała grzecznie za coś podziękować.
                                                    Dziękować umię ale gniewać, to nie w moim stylu. Zostałam stąd
                                                    grzecznie "wyproszona". Cóż zdarzyło mi się to po raz pierwszy, na tym forum...
                                                    Ale ten pierwszy raz też kiedyś musiał się zdarzyć. Szkoda, że Ty to pierwszy
                                                    uczyniłeś...
                                                    Dziękuję za ucałowana dla rodziny.
                                                    A opisów z Ukrainy i Kijowa już nigdy nie będzie na tym forum.
                                                    Wpisałam odpowiedz sobie, z rozpędu. Przepraszam, jeśli czekałeś.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:30
                                                    Może coś źle zrozumiałam. Co do Ukrainy znają ją już wszyscy. Wystarczy.
                                                    Wszystko dziś na opak rozumuję. Przepraszam, jeśli "za ostro napisałam".
                                                    Mam dość dzisiejszego dnia i tyle..Może mnie zrozumiesz...
                                                    A i tak będę tu dziękować za statystykę smile))) No i ta bombonierka
                                                    ciągle "wisi"...Sagi smile))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 22:04
                                                    Ty chyba coś pomyliłeś ?
                                                    Chyba żartujesz....? Przeprosiłam, bardzo. Mam, dziś straszny dzień, więc na
                                                    karb niego wszystko zwalam. Przeprasza Sagi, Zbyszku, czy jak wolisz. Ale co Ty
                                                    wyczyniasz...Są pewne granice, które i dziś przekroczyłam...
                                                    Ale chyba kobiecie wybaczysz i wrócisz...
                                                    Panie i panowie z forum i koleżanki mi tego nigdy nie wybaczą...
                                                    Przepraszam jeszcze raz za to co napisałam. Regina
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 23:57
                                                    Nic więcej nie napiszę, tylko DZIĘKUJĘ CI smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:16
                                                    Jesteś bardzo miły smile Dziękuję za przesyłkę smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:17
                                                    Ale nie wiem w co mam kliknąć. Pomóż. Bo nie mogę sobie poradzić
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:18
                                                    Zajrzyj do skrzynki,może juz doszłosmile)))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:24
                                                    Tobie coś się chyba pokręciło. Moja przesyłka od Ciebie nie ma, wspólnego z
                                                    erotyką.... Coś Ci się pokręciło. Przypomnij lepiej sobie co i komu wysłasz.
                                                    Wracam do brokuła.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:40
                                                    Już się odnalazłam. Nic się nie dzieje, obiecuję, że nic się nie powtórzy...
                                                    Będę bardzo grzeczna na forum....
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:43
                                                    Widze i bardzo mnie to cieszy,ale miło mi bedzie jak odpowiesz no!!!!
                                                    smile)))))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:58
                                                    Po co tak krzyczysz...???
                                                  • regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 22:24
                                                    Odebrałam to jako krzyk. Teraz zmam twój słownik i będę sprawdzać.
                                                    Żeby nie było nieporozumień. Przepraszam smileTo faktycznie nie był krzyk.
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:27
                                                    Super Sagi niech taka zostanie,podoba mi sięsmile))))))
                                                    Sygnaturka oczywiściesmile
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:41
                                                    Cha...cha nie przeceniasz mnie czasem? spróbuje,może mi siem udasmile)
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:28
                                                    A gdzie Twoja sygnaturka... ? Masz ją ?
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:46
                                                    Masz rację, zawsze z wprowadzeniem w życie, tak ważkich słów bywają kłopoty....
                                                    Ale dobrze dość strzelasz. Więc czemu by nie...smile)
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:57
                                                    Na przykład o Gwiazdce ?
                                                  • natla Re: Sagittarius954 22.10.06, 01:25
                                                    Dobranoc wink)
    • goskaa.l Re: Sagittarius954 23.10.06, 11:30
      Zajrzyj na skrzynkę
      • goskaa.l Re: Sagittarius954 24.10.06, 07:42
        Zajrzyj ponownie
        • tofika Re: Sagittarius954 24.10.06, 09:17
          ona mnie przepraszasmile ale nie pozwala... real mnie wola,,nie ma to tamto,,smile
        • goskaa.l Re: Sagittarius954 24.10.06, 11:57
          Możesz dzwonić nawet w tej chwili; reszta na skrzynce smile)
          • natla Re: Sagittarius954 25.10.06, 22:05
            Sagi, chyba Cie pogięło z tym nieodzywaniem się. Ani mi sie waż.....tu chłopy
            są potrzebne, widzisz chyba wink)

• tofika Re: Sagittarius954 26.10.06, 10:10
              SAgi, dobra , po zajeciach ..wszelakich ... napisze myslami do nich petycje...
              zeby wszystko pojeli, jak jestes spolegliwysmileno juz topsze!
              • del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.10.06, 16:22
                Dziękuje,wypada,wypadasmile)))
                • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:20
                  Nawet nie waz sie myslec o spaniu. Dosc leniuchowania smile Setka padnie, jeszcze
                  przed polnoca, zobaczysz smile)
                  • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:27
                    Nigdy sie nie zakladam, ale wierze, ze ten kaktus Ci wyrosnie smile)
                    Tylko uwazaj, aby nikogo nim nie ukluc. A na siebie szczegolnie smile)
                    • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:01
                      Nie nie skladalam, zapomnialam zupelnie, w tym tych zawiorowaniach. nieladnie
                      troche z mojej strony. Bo moze sie obrazi...Ale nie powiniem, tadeuszek to
                      fajny gosc smileTez temu forum zycze jak najlepiej..Ale zyczenia, zyczeniami a
                      rzeczywistosc jest, jaka jest..sad
                      • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:06
                        A to dzis, bo nie mam kalendarza...?
                        • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:19
                          Tak sie spieszylam na imieniny, ze sobie odpowiedz dalam smile

Przed polnoca powinnam wrocic. Ale po szampanie, nigdy nic nie wiadomo, czy
                          dotre na czas smileZawsze kreci mi sie w glowie po dwoch lykach. A Tadzio polewa,
                          oj polewa dokladnie, ale chyba w realu, bo do 20:00 rzadzil u siebie tylko smile
                          • regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:27
                            Pedz na mete, nalezy Ci sie za pilnowanie tego watka smile)
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:33
                              Warujesz Sagi? Tak to Twoje!!!Nie przegapsmile))))
    • czarny.humor Re: Sagittarius954 29.10.06, 09:23
      Sagi.

Możesz dać ten montaż "Pełnosprawni w pracy" na wątek "No to dam Wam zadanie..."?
      Ja wklejam linka i się nie otwiera.

smile))
      • regine Re: Sagittarius954 30.10.06, 20:14
        Nigdy na realizacje nie spelnionych marzen nie jest za pozno.Zenon Laskowik,
        porzocil kabaret i jest listonoszem. Wiec do roboty smile Poczta Polska cierpi na
        niedostatek doreczycieli. Np. do mnie listonosz przychodzi tylko 2 razy w
        tygodniu, a nie codziennie. Taka milutka, nieduza kobieta. Pracuje tylko na pol
        etatu, bo kiedys ja zapytalam, choruje. Nikt nie chce byc teraz
        listonoszem...Wiec, namysl sie smile)) Na spelnienie marzen z dziecinstwa nigdy
        nie jest za pozno. Nawet rower Ci sluzbowy dzadza smile))Nie gorski jakis tylko
        normalny...smile) No i co Ty na to ?
        • regine Re: Sagittarius954 30.10.06, 20:31
          Ty zaraz o mamonie. Ja o listach i innych korespondencjach posze...
          A co w Warszawie nie ma wind, tylko na 10 czy 6 pietro schodami sie wspinasz ?
          A na 3 czy 4 pietro to nie przeszkkoda taka wspinaczka. To samo zdrowie. Ruch
          nikomu jeszcze nie zaszkodzil smile) Nie przesadzaj smile) Samo auto, to juz
          motywacja, aby zostac listonoszem. Z roznoszeniem rent i emerytur moze byc
          roznie, ale mozna "zarobic" czasmi niezle, na tych koncowkach smile Pomysl,
          przekalkuluj i ..."Ludzie listy pisza, listy kolorowe..." smile)Ktos musi je
          dostarczac....
          • regine Re: Sagittarius954 30.10.06, 20:51
            I to jest mysl. Dziadek odpoczywal, na dole, "z reka na pulsie", ze przesylka
            dociera tam gdzie trzeba, a mlodego do pracy przy okazji przyczal.
            Zamiast za pilka po boisku biegac, dziadkowi pomagal. Uczyl sie mowic "Dzien
            Dobry", Dziekuje ", Do widzenia", "Prosze". Dobra szkola zycia smile
            Pozazdroscic dziadkowi pomyslu, jak mldziez do pracy przyuczac.
            • regine Re: Sagittarius954 30.10.06, 21:06
              Znam sie, mowisz ? moze i tak, 2 pokolenia nad tym pracowalo, zeby mnie czegos
              nauczyc. Cos tam zotalo z tego smile A teraz przepraszam, bo lece z psem, u mnie
              juz 23:10. Fajnie Wam, macie przynajmniej godziny poustawiane, a ja mam az 3
              strefy czasowe. Nie wiem kiedy tu zmienia czas...Kurcze galimatias zupelny....
              • del.wa.57 Re: Sagittarius954 31.10.06, 18:54
                Zajrzyj do skrzynkismile
                • del.wa.57 Re: Sagittarius954 31.10.06, 19:12
                  Ojej,dlaczego? wielka szkoda, to jest bardzo ,bardzo fajne i smieszne,mogłeś
                  przedtem otworzyć? czy zawsze miałes problemy?
                  Masz Media Player czy Winamp?
                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 31.10.06, 19:54
                    Szkodasad
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 31.10.06, 20:44
                      Zbyszku,u mnie te filmiki tez otworzę w Media Player u Ciebie nie można?
                      A to dziwny masz komputersmile))))
                      • dankarol Re: Sagittarius954 31.10.06, 21:20
                        Jak tylko wrócę ze spaceru postaram sie o pudło. smile))
                        • e-baba Re: Sagittarius954 02.11.06, 20:56

Sagi, napisałeś: "(...) a czy ty zauważyłaś , że znów siódemka kręci się
                          obok Ciebie , zrób cos z tym , najlepiej zagraj , chybił trafił smile)))

Kurczę, gdzie Ty te siódemki tak ciągle widujesz koło baby? Czy może są tylko
                          życzenia dobrego człowieka pod moim adresem? Bo ja chyba ślepa bardzo, bo ich
                          nie widzę. Ale wierzę Ci i zagram, sagi, zagram w totka. Jutro nawet. A łupem
                          zdobytym podzielę się. Przeciez obiecałam i słowo publiczne na to dałam.
                          • e-baba Re: Sagittarius954 02.11.06, 21:12
                            W odpowiedzi na Twoje dobre słowa - po prostu serdecznie Ci dziękuję.

A totka wysyłam jutro. O rezultacie powiadomię. A co do podziału - to jeszcze
                            się dogadamy. Bo upór mój prawdziwie babski jest.
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 03.11.06, 18:21
                              Zajrzyj do skrzynkismile
                              • regine Re: Sagittarius954 04.11.06, 20:14
                                Oj, poczekasz jeszcze troszke na nasze spotkanie.Za daleko teraz mam do
                                Warszawy i do Babic i do Ozarowa. Droge moze calkowicie zawiacsmile) A co do
                                spotkania na zimowym spacerze. Huuuummmm.... Pomysle smile) Mam teraz duzo czasu
                                na myslenie, wiec cos moze wykombinuje i tym razem moze sie uda. To juz ktores
                                zaproszenie z kolei od Ciebie otrzymuje. A cigle nici ze spotkania. Slyszalam,
                                ze wypada odmowic trzy razy, ale za czwartym wypada sie zdecydowac smile
                                Zobaczymy, moze ktos do nas jeszcze dolaczy...Byloby to super spotkanie. Co o
                                tym myslisz ? A kto to, wyjasnie jak wroce do domu...Pozdrawiam z zimowego
                                mrozno-sniegowego Kijowa smile
                                • krista57 Re: Sagittarius954 05.11.06, 12:56
                                  Zbyszku,dopiero dotarlam do prywatnego kącika i potem dalej.....
                                  Ja...ja...staralam się jedynie być nieco zaczepnasmile)))
                                  Wszysto co robisz jako statystyk jest super i nie wiem kogo z nas byłoby
                                  stać na "społeczną"robotę.
                                  Przesyłam zapomniane/uprzednio/ uśmieszki smile))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • e-baba Re: Sagittarius954 05.11.06, 17:24
                                    Sagi, z przykrością wielką Cię informuję, iż zarówno Twój, jak i mój status
                                    materialny - mimo róznorakich moich starań - nie zmieniły się. Zainwestowałam
                                    załe 4 zł na chybił trafił i nic. Zresztą chyba nikomu wczoraj szczęście w tej
                                    zabawie nie dopisało. Z uwagi na kumulację mąż radzi spróbować ponownie. A Ty,
                                    z racji tego, że w sprawę jesteś zamieszany w związku z planowanym przeze mnie
                                    podziałem zysków - co radzisz?
                                    Na dzień dzisiejszy masz jednak choć "nagrodę pocieszenia" - zajrzyj do wątku:
                                    "Układamy wspólnie wiersze, fraszki, poematy".
                                    Pozdrowienia.
                                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 07.11.06, 18:48
                                      Cmokkkkkkkk,cmokkkkkkkkkkk Sagismile
                                      Upilnowałeś rekordziku dla delwiątkasmile)))))))))))
                                      • regine Re: Sagittarius954 07.11.06, 20:00
                                        Koniec z calusami smile) Odbierz poczte smile))
                                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 07.11.06, 20:02
                                          Zazdrośnica jednasmile))))))))))))))))))))))))))))
                                          Dziękuję za cudne cmoki Sagi na dobranoc,napewno sie przydadząsmile
                                          • e-baba Re: Sagittarius954 07.11.06, 20:09
                                            Sagi, za podziękowania podziękowania składam, na uściski z góry się cieszę,
                                            tylko żebys nie zapomniał, jak co do czego przyjdzie...
                                            I dodam tylko - ducha nie gaś!!! Postąpiłam, ja radziłeś. Tylko, czy nie
                                            przesadziłam, bo zainwestowałam 2x7? Ale co tam, skoro ludzie mówią, że łupy
                                            będą wielkie? Więc, jescze raz powtarzam Tobi i sobie też - ducha nie gaśmy. To
                                            tylko kwestia czasu. No, cóż, poczekamy, zobaczymy.
                                            • regine Re: Sagittarius954 07.11.06, 21:32
                                              Zadnych usmiechow za darmo nie rozdaje, a tym bardziej na noc .
                                              No ale jeden..Co mi tam smile
                                              • regine Re: Sagittarius954 08.11.06, 19:41
                                                Sprawdz wiadomosci na pocztachsmile
                                                • marinka52 Re: Sagittarius954 11.11.06, 09:12
                                                  Sagi, tyle miejsca w nocnym gadaniu,,ze tez tak mozna zagapic...?
                                                  a muzyczka dobra.. Krysi.. bb dobra tez..smilejuz nie fikam, czas spowazniec mi
                                                  jak na babcie dzis 4l wnusi przystalo...
                                                  • marinka52 Re: Sagittarius954 11.11.06, 11:01
                                                    Sagi, zimno az strach.. ide piechotka po baterie bo mi glukomert padl...
                                                    do pisanka wroce czasem,poczte spr?
                                                    o nie ,co mi od tylu tofika czytaszsmile ajajaj buuuuuuuuuu...
                                                    kobieta moze byc przewrotna czasem zmienna,, nie wiem czemu mam byc inna od ,,
                                                    naszej plci..smilea ha aha..
                                                  • krista57 Re: Sagittarius954 11.11.06, 11:22
                                                    Byles moze na poczcie?
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 11.11.06, 12:29
                                                    Zajrzyj do skrzynki Sagismile)
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 12.11.06, 22:36
                                                    Saduniu, moje TY Sloneczko stolicznoje
                                                    swizdu gwizdusmile))))))))))))))))))))))))namiocik!
                                                    Zbyszku ne moge opanowac smiechu.......
                                                    wiesz ile namiocikow i w roznych miejscach SWIATA mozna postawic...
                                                    cymbal Snieg ,,mysli ze my niekumacismile))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.11.06, 13:23
                                                    Zajrzyj do skrzynkismile)
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.11.06, 18:47
                                                    Dzieki,dzięki Sagusiu,dociera wsio do mnie,ja tez napisałam Ci juz nie wiem ile
                                                    razy,ważne,ze mam całą wiązankęsmile))))))
                                                    Stronki otwierają się ech!!!!!a ja mam dzisiaj urwanie na pocztach,przesyłki
                                                    wysypuja ją ''niedanżam'' z odbieraniem,ale sie wyrobie,kurcze musze,włosy
                                                    zrobione,paznokietki równiez ,jeszcze tylko kreacja,makijaż i na balllllll
                                                    wink))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.11.06, 18:55
                                                    Wiem jak chodzi dzisiaj poczta,mam ochotę no!!!!!! a wyjezdżam na niecałe trzy
                                                    tygodnie z małzonem do NY /świeta i nowy rok/
                                                    Może kiedyś na stałe,teraz z wizytąsmile))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.11.06, 19:31
                                                    19grudnia Zbyszku,raniutko wróce za roksmile)))))))
                                                    Czyli juz 2007 roku he..he..he..
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.11.06, 22:15
                                                    Yes,Tyrtyrku podzielimy sie wcześniejsmile))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 14.11.06, 07:48
                                                    Sagi, no dobrasmile
                                                    juz nie bede tyrtyracsmile))))))))))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 14.11.06, 11:44
                                                    Dziekuje i Tobie...smile
                                                    Bardzo ladne i ukladne smileUmiesz wspolpracowac w grupie smile)
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.11.06, 13:40
                                                    Daj znać jak odebrałeśsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.11.06, 14:32
                                                    Wszystko przyjełam i urosłam,dziękuje i cmokale slęsmile))))))))))))))))))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 18.11.06, 15:46
                                                    Sagismile)))))))))))
                                                    ale masz bystre oczkosmile))
                                                    dawno tak nie usmialam z siebie, oczywiscie... r 1900smile))))))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 19.11.06, 15:40
                                                    Zajrzyj na poczte. Dziekuje i pozdrawiamsmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 10:16
                                                    Zbyszku, zawracam Ci glowe....
                                                    ale podpowiedz,,dlaczego Twoje Radio mi nie chce grac...
                                                    www.wawa.com.pl/app/index.html
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 11:00
                                                    Sagi ,juz biegnę..smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:00
                                                    Sagi..Ach tak? to mowiac okolnikowo wszyscy zadowolenismile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:18
                                                    Sagi... "tylko polskie przeboje", slucham --radia spiasmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:29
                                                    "W Twoich oczach gwiazdy spadaja z nieba... "..tylko Polskie przeboje
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:38
                                                    Sagi
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:47
                                                    :bierz co chcesz, wielkie podzielenie....
                                                    kochaj kochaj szalenie szalenie"smile)))))))))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 20.11.06, 23:58
                                                    Sagi zamowiles? takie zdarzenie... uaaasmile
                                                    za rok... smile))))dobre,
                                                    czasem pisze wiersze... smile)))))))))))))))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 21.11.06, 00:06
                                                    Sagi to byly slowa " Jak Ruchomy cel"
                                                    szybko chcialam naklikac .. tak tak...
                                                    teraz silczne slowa... "To nasza sprawa....smile))...
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 21.11.06, 11:28
                                                    przeboje tylko polskie-
                                                  • mania1119 Re: Sagittarius954 21.11.06, 23:31
                                                    Pieknie dziekuje za zyczenia!Bylo mi bardzo milo czytac je.
                                                    __________________________________________
                                                    Ciesz się chwilą.Ta chwila to Twoje życie.
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 22.11.06, 17:07
                                                    Sagi-pilne!
                                                    jest !to co szukałam.. a opisałam pocztą,
                                                    cichutenko; radio dzis gra..OK..
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.11.06, 16:53
                                                    Sagusiu kochany potrzebuje plik muzyczny mp3,Rosiewicza''Biały bal'' mozesz
                                                    pokopac? proszesmile))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.11.06, 18:42
                                                    Czy Ty wogule zaglądasz na swój wątek???? Tak ładnie prosiłam o coś a Ty
                                                    milczyszsad
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.11.06, 19:50
                                                    Tak skarbeczku biały bal i dziękuje Ci bardzosmile)
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 02.12.06, 14:55
                                                    SAGUS, sprawdz czy to moje bylo?
                                                    108888?
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 03.12.06, 10:56
                                                    A jednaksmile))byla trafione!
                                                    Sagi? occcc na mecz!
                                                    minela Ci tawamta smutasowa wieczorna..minela chodz, bo Jak Luckanowa zobaczy
                                                    Twoja abstynencje..o Zlotosmile)))))
                                                    a tak wogole co to za remisy w siatkowcesmile))?
                                                    to jaki wynik?ja mowie 3do 2 i Nasze Zloto!
                                                  • marinka52 Re: Sagittarius954 09.12.06, 10:52
                                                    Sagi..smile)))))))..
                                                    doczytalam uwaznie dzis.. a to dopiero az do czwartku??
                                                    hm.. nawet swiezutkie smakowitosci do Gawiarenki wladuja, a jakze i polaczymy
                                                    urodzinkowo--imieninowo
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 10.12.06, 14:11
                                                    Dziękuję Zbyszku i cieszę sie ,że spodobała Ci się moja prezentacja.
                                                    Buziaki przesyłamsmile))
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 11.12.06, 00:05
                                                    Sagi,
                                                    czytajac tresc kartki , mruz i przymykaj oczkosmile)),
                                                    to tak tylko zeby bylo wesolosmile))Wszystko w zawiaskachsmile

www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka39/kartka39.htm
                                                  • regine Re: Sagittarius954 16.12.06, 21:59
                                                    A skąd wiedziałeś, że już po robotach domowych jestem i bym coś dla relaksu
                                                    posłuchała ? Czekam tylko na choinkę smile Właśnie odpoczywam przy kompie,
                                                    słuchając kolędy, tą co mi w wątku wkleiłeś..Miły jesteś. Dziękujęsmile) Nie
                                                    zapomniałam o Tobie, no coś Ty ..Tylko nie mam za wiele czasu. Ale już wszystko
                                                    porobione..smile) W domu aż pachnie smile)Uffff.....Zaraz będzie po świętach....
                                                    Dziękuję za pamięć...Jak coś znajdziesz miło będzie jak podrzucisz smile)
                                                  • e-baba Re: Sagittarius954 16.12.06, 22:10
                                                    Sagi, taki miły zimowy wreszcie nastrój wywołałes scenerią teledysku. Dziękuję
                                                    Ci. I pozdrawiam - jeszcze przedświątecznie.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 16.12.06, 22:18
                                                    Tańczyć może nie...Ale słuchać miło smile)Dzięki szperaczu smile
                                                  • dankarol Re: Sagittarius954 16.12.06, 23:39
                                                    Dzięki, zaraz się wesoło zrobiło, szkoda , że mam taki krótki kabel przy
                                                    słuchawkach. smile)))
                                                  • krista57 Re: Sagittarius954 16.12.06, 23:45
                                                    Dziękuję,tylko dlaczego przy odtwarzaniu tak "czka"smile))
                                                    A skoro taki jestes dobry przy szperaniu to ja poprosze jeszcze
                                                    argentyńską Milongę
                                                    oraz Piazzollę.
                                                  • natla Re: Sagittarius954 17.12.06, 12:49
                                                    Dzięki, dzięki smile)
                                                    A ja Ci podrzucę inspiracje pod wigilijne opowiadanie w Twoim dawnym
                                                    stylu......auuuuuuuuuu wink))
                                                    teledyski.onet.pl/10172,1660970,teledyski.html
                                                  • regine Re: Sagittarius954 18.12.06, 14:28
                                                    W jakim środku...? Odnajdziesz jak Cię znam, odnajdziesz. Masz wprawę smile))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 18.12.06, 14:30
                                                    Zamiast się cieszyć, że piesek się odnalazł, Ty mi tu o jakichś środkach
                                                    piszesz. Nic to. Więcej nie będę. Przepraszam i zwiewam do piwnicy i kuchni.

-----------------------------------------------------
                                                    ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                                                  • regine Re: Sagittarius954 18.12.06, 14:41
                                                    Nie boję się, bo w piwnicy nie ma myszy. W życiu bym tam nie poszła, żebym
                                                    wiedziała, że jest jakaś, nawet najmniejsza.
                                                    Odważna jestem jak licho....smile)
                                                  • krista57 Re: Sagittarius954 18.12.06, 22:29
                                                    Odpowiadam.....jutro będę miala dostęp do własciwego komputera.
                                                    Wyslę Ci to co mi przysłala jak zawsze niezawodna Takaowaka.
                                                    Nie wiem,czy utwory da się umiescic na forum.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.12.06, 15:21
                                                    Czy Ty zaglądasz czasami na pocztę ? Liczę na odpowiedź.
                                                  • regine Re: Sagittarius954 21.12.06, 18:54
                                                    Komputer mi się coś zbiesił na dodatek i musiałam ochłonąć, po perypetiach.
                                                    Przepraszam.
    • filomena1 Re: Sagittarius954 28.12.06, 18:18
      Sagi. Nie dziękuj , proszę , bo wygląda na to , że jak grzeczna jestem to podziekowania zbieram...
      Hihihii, Wiesz . mam ja taki gupi humor i zawsze jakies jeszcze glupsze skojarzenia,,,,. No dobra. a
      teraz serio,
      Otoz naprawdę historia jest wyjątkowa, Napisałam "piekna" w tym własnie znaczeniu, jest smutna i
      tragiczna. Ta druga część jest, jak dla mnie o niebo lepiej napisana niż ta pierwsza . Ale to moje
      osobiste odczucie. Choć ta pierwsza to jakby cisza sielnkowa przed potworna burza,,,,,
      Wszystkiego najlepszego Sagi
      Filomena Pierwsza
      • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 17:36
        Co się stało, ze wzywasz na pomoc sąsiadkę ?
        • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 18:35
          Przepis na pompon:
          2 kawałki dość twardej tektury, odrysować na niej kółko od szklanki(zależy jaka
          wielkość ma być), pośrodku drugie kółko, mniejsze. Wyciąć te 2 duże i 2 małe
          środkowe, równo na być przycięte. NIE ROZCINAĆ TYLKO TERAZ.WYCIĄĆ 2 KÓŁKA A W
          NICH 2 MNIEJSZE.
          Przeciagać włóczkę, kolory mogą być różne, najlepiej kilka nitek na raz, wtedy
          szybciej się zrobi. Tak oplątać te tekturowe kółka aby poprzez to małe,
          środkowe, bardzo ciasno przechodziła na koniec włóczka. Potem delikatnie,
          znaleźć wejście pomiędzy dwoma warstwami tekturki i pprzeciąć. Związać bardzo
          mocno środek, dość mocną i dłuższą nicią. Przeciąć obie tekturki. Strzepnąć,
          wyrównać nożyczkami. Włóczki, którą przwiążesz w połowie kółka zostaw trochę
          więcej. Rozumie, że pompon ma być do czegoś przywiązany...Powodzenia. Daj znać
          jeśli coś źle opisałam i nie zrozumiałeś. No i oczywiście też daj znać jak
          zrobicie, toto cacko smile)
          • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 18:59
            Weź pudełko po butach, ta tektura najlepsza. Odrysuj 2 kółka od szklanki,
            wytnij je. Na obydwu wyciętych foremnych kółkach, narysuj pośrodku 2 mniejsze,
            za pomocą cyrkla, kieliszka, literatki. Te środkowe wytnij, nie przecinając
            całych kół. To ma być całość. Złożyć 2 całe kółka z wyciętymi środkami. Potem
            tylko przeciągnąć włóczkę, aż zapełnią się całkowicie te małe środkowe.
            Przeciąć włóczkę, na brzegach tych większych kół, odciągnąć z lekka włóczkę od
            środka, związać mocno, przeciąć tekturowe kółka, roztrzepać, z lekka przyciać
            nierówności i po bólu. Nie uwierzę, że to takie trudne...Do roboty i nie marudź.
            To proste jak bambus...
            • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 19:02
              Włóczkę przeciągaj, tak jakbyś owijał nią te kółka. Mają być długie nitki, swój
              początek i koniec mają mieć na brzegach dużego koła. Moze przywieź zrobię, bo
              już mnie palce bolą od tłumaczenia smile))
              Co za dziadek, ze takiej prostej rzeczy nie potrafi...? smile
            • natla Re: Sagittarius954 29.12.06, 19:05
              Rany Boskie, Renia! Czyś Ty oszalała? A moze Sagiemu coś sie stało.....
              • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 19:16
                Robi nas, a zwłasza mnie w bambuko...Graj sobie dziadku i nie zawracaj gitary.
                Widzę, ze pojętniejszy jesteś niż ja...Po huk było mi się męczyć, a sąsiad robi
                sobie ze mnie teraz chichy......
                • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 19:57
                  Nici z zawodów. Mam urodziny młodszej pociechy. Sylwestrowa dziewczyna smile
                  • regine Re: Sagittarius954 29.12.06, 20:44
                    rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/10.htm
                    A ja tak komputerowo- internetowo Ci życzę smile)
                    Dziękuję za życzenia...Piękne i smutne...sad Cóz nie udało się w tym roku, moze
                    przyszły wniesie coś nowego. A za góry dziękuję. Jak miło, że pamiętasz...
                    Tak to było jedno z nielicznych szczęść, które udało mi się "dotknąć" i było
                    tylko moje smile)))
                    A co do koszy...Cóż juz niedługo zacznie się Nowy Rok...
                    Zobaczymy...Tylko przestań już liczyć. Może się jeszcze spotkamy...smile
                    Byłbyś 8 osobą poznaną z forum smile
                    Świat jest taki mały, jak się patrzy nań z góry...Można "zamknąć" go w dłoni.
                    • regine Re: Sagittarius954 30.12.06, 12:45
                      Miałam 20 lat. Fakt, byłam o wiele młodsza niż teraz....I już wtedy rok
                      pracowałam...
                      • regine Re: Sagittarius954 30.12.06, 13:04
                        Napisałam WYRAŹNIE, że miałam lat 20. żadnej zgody nie musiałam mieć, żadnego
                        przymusu też nie było. To była tylko moja, trochę nieprzemyślana decyzja.
                        Nie wracajmy już do tego tematu....Proszę. Było, minęło, już się nic nie wróci.
                        I dobrze...
                        • regine Re: Sagittarius954 30.12.06, 13:08
                          www.samre.info/humorglowna/galsztuki.html
                          Zajrzyj tu i poćwicz taniec z wnuczką. Potrafią wiele nuczyć smile))
                          • regine Re: Sagittarius954 30.12.06, 13:45
                            Nie wiem o jaką babcię Ci chodzi. Ale Natli daleko jeszcze do babci, oj daleko.
                            Kobitka z niej na schwał, a nóżką to na pewno przytupnie i to nie jedną, a
                            zwłaszcza już w Sylwestra....smile)))
                            • regine Re: Sagittarius954 30.12.06, 13:56
                              Starość nie radość sad Już wzrok słaby i krok też niepewny...
                              • ania091951 Re: Sagittarius954 01.01.07, 02:10
                                Zbyszku jezeli Nas czytasz to chcialam przeslsc Tobie i Twojej rodzinie
                                wszystkiego najlepszego 2007 roku
                                • tofika Re: Sagittarius954 01.01.07, 14:26
                                  Powyciagam . nie daruje!
                                  niech mnie to nawet duzo kosztuje!czasusmile
                                  Twoje Watki pojda do gory,,
                                  rozgrzeje! smile))))))wirtualie do nieprzytomnosci..
                                  ale sie zawezme,
                                  nawet nic mi nie powiesz/ bo tak bardzo zaznaczasz ze to juz basta
                                  • tofika Re: Sagittarius954 02.01.07, 13:12
                                    dzis pomyslalam, zeby dolaczyc zyczenia urodzinowe ,zeby nie schowaly
                                    zadalekosmile)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=53730649
                                    • tofika Re: Sagittarius954 29.01.07, 16:59
                                      Sagi , ale daleko Twoj prv wątek schował....
                                      ide poszukac czy jest Twoj gdzies wpis...smile
                                      z Humorkiem bedzie WAM razniejsmile
                                      • czarny.humor Cieszę się Sagi, że Cię poskładali!! :))) 29.01.07, 20:54
                                        Zostało nas tu tylko dwóch - chłopów na schwał, więc się czymmy nie?!!

smile))
                                        • regine Re: Cieszę się Sagi, że Cię poskładali!! :))) 30.01.07, 21:26
                                          Poskładali i chyba dobrze to zrobili, bo już gratulacje i wpisy Twoje widać na
                                          forum. Słabo Ci idzie jeszcze, ale radzę zabrać się do pracy. To
                                          najlepszy "lekarz", bo wybija z głowy nudę. Chyba się nudzisz bez nas co ?smile)
                                          Statystyka czeka. Sam obiecałeś tu na forum, czytałam smile)
                                          A luty tuż, tuż...Już tylko jeden dzień stycznia się ostał...
    • tofika Re: Sagittarius954 04.02.07, 12:46
      Sagi???? , jeszcze kusisz nas na wieksze obiboctwo?
      mowisz urlopy Wszystkim?
      moze jeszcze bezplatne!smile
      Nie damy sie, nie nie!smile))
      Juz moglbys troszke tez poklikac.. moglbys, ale taki leniuszek z Ciebie..
      "tylko statystyczke zrobie i nic wiecej.." smile
      • natla Re: Sagittarius954 14.02.07, 16:19
        Zbyszku, dużo miłosci czuj wokół siebie i zdrowiej. smile
        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 28.02.07, 22:22
          teledyski.onet.pl/10172,1215756,teledyski.html
          Cos specjalnie dla Ciebie Zbyszku,lubisz Marylkę? ja bardzo.
          Pozdrawiam serdecznie i dzieki za pocztę,odpisze niebawem,zdrowka zyczę.
          Cmok,cmok,cmokwink)))))
          • kasia573 Re: Sagittarius954 01.03.07, 22:03
            smile))
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 02.03.07, 20:15
              Dziękuje Zbyszku za cudne zyczeniasmile)
              Trzymaj się zdrowo przyjacielu.
              • natla Re: Sagittarius954 17.03.07, 13:41
                Drogi Solenizancie, muszę sie usprawiedliwić. Otóż życzenia dla Ciebie na górze
                napisałam przed 9-tą rano i nawet je otwierałam ze 2 razy. Teraz sie okazało,
                że ich nie ma, a wrócily skasowane Kasi. Cuda jakieś.....ale chyba już wiem.
                Po prostu nie zmieściły się, bo dopiero po skasowaniu motta, weszły.
                Wiem, że mi wybaczysz. smile
                • natla Re: Sagittarius954 18.03.07, 15:51
                  Sagi! O czym Ty opowiadasz na Małyszu? Brzmi groźnie, więc czy mógłbyś
                  dokładnie wytłumaczyć, co się stało? Kawałek samochodu....?
                • natla Re: Sagittarius954 18.03.07, 17:22
                  A wypełniłeś protokół powypadkowy?

Pilnuj swojego. Z PZU trzeba twardo. No i teraz te naprawy....bedziesz długo
                  bez auta. Najgorzej wydębić forsę od ubezpieczyciela i właściwą sumę.
                  Takie uderzenie, to przeżycie, nie? Huk okropny i panika. Współczuje Ci, bo
                  sama w takich sytuacjach czuję sie fatalnie.
                  • sagittarius954 Re: Sagittarius954 18.03.07, 17:26
                    Mam oświadczenie sprawcy , Nie nie będe długo bez auta , chcę forsę mogę jeżdźić
                    bez naprawy , jutro do ubezpieczyciela i wtedy się dowiem czego nie mam .smile)
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 18.03.07, 20:19
                      Sagi,miałeś wypadek? chwała Panu,że Tobie się nic nie stało!!!
                      A Vietnam dostałam od mojej przyjacółki ,mnie tam jeszcze nie byłosmile)))))
                    • regine Re: Sagittarius954 18.03.07, 20:29
                      Trzymaj się i walcz z PZU. Nie daj się im smile Dobrze, ześ cały i nikt wiecej
                      chyba nie ucierpiał... A auto, to rzecz nabyta. Powodzenia smile
      • goskaa.l Re: Sagittarius954 05.04.07, 10:38
        Sagi, Nie wykluczam, że popłynę Wisła i być może przez Warszawę. Ale na razie
        mam nieco inne plany...
        Maleństwo nie tylko anielskie karty trzyma krzepko, a w ogóle zrobiła się z
        niej całkiem niezła czarownica. Nawet zaczęła już na tym zarabiać jakieś
        pieniądze.
        • krista57 Re: Sagittarius954 11.04.07, 19:24
          Nie wytrzymam....wez jakiegos kija i przepchaj co należysmile
          Po n...tym lisciku zwrotnym muszę Ci pogrozić całkowitym wyrzuceniem
          z listy.Pozdrawiam.
          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.04.07, 18:08
            Daj znac Sagi czy odebrałes auto?
            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.04.07, 18:33
              Ożesz!!! jasny gwint,dlaczego? nie wyrobili sie łachudry!!!!
              • del.wa.57 Re: Sagittarius954 13.04.07, 19:16
                Nie przejmuj sie Sagi,jutro tez jest dzień,ten''pechowy''dla Ciebie juz sie
                kończy na szczęście,uśmiechnij się do żony,wnusi,szkoda Twego zdrowia.
                • grazyna10 Re: Sagittarius954 18.05.07, 23:12
                  Sagi, chyba zaczynam troche od tylu. Na jednym z forow zostalam wspoladminem i
                  w celu uswiadomienia uczestnikom co sie na tym forum dzieje zastosowalam
                  zestawienie statystyczne. I wtedy uswiadomilam sobie, ze zrzynam twoj pomysl
                  bez pytania. Juz jest za pozno, bo statystyka poszla. Przepraszam, ze nie
                  spytalam Ciebie o zgode. Zaraz zamieszcze wyjasnienie na tamtym forum, ze
                  pomysl jest sciagniety. Mam nadziej, ze mi wybaczysz.

Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna
                  ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze
                  • grazyna10 Re: Sagittarius954 19.05.07, 08:26
                    Dzieki serdeczne. Tak po cichu to mam nadzieje, ze to poprawi troche aktywnosc.
                    Zawsze to fajnie zobaczyc siebie w gronie naj.
                    Milej soboty zycze, u mnie wyglada,ze bedzie sloneczna.

Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna
                    ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze
                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 10.07.07, 20:52
                      Sagi,gdzie Ty sie szlajasz co? wyłaż z okopów,rekordy trzeba gonićsmile))))
                      • e-baba Re: Sagittarius954 10.07.07, 22:55
                        Sagi, gdzie Ty?
                        Czemu nie tu?
                        • del.wa.57 Re: Sagittarius954 11.07.07, 15:07
                          Dzięki przyjacielusmile))))
                          Zamarzniesz na tym polu Sagi i zamiast zdrowy,dotleniony zaczniesz
                          sie ''smarkać i kichać''
                          Nazbierałeś grzybków? Jagody mozesz sobie darować po nich bedziesz miał brudną
                          buzie hihihihihi.
                          Miło,ze sie odezwałaś,dziękuje za pozdrówka i trzymaj sie zdrowo a zajrzyj
                          czasem do nas bo tęsknimy za Tobą.
                          • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.09.07, 19:18
                            img233.imageshack.us/img233/6635/logoeh6.gif
                            Zajrzyj tam.
                            smile)))
                            • del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.09.07, 20:43
                              img99.imageshack.us/img99/2647/kartka23vw3.gif
                              cmok,cmok,cmoksmile)
                              • regine Re: Sagittarius954 27.09.07, 19:08
                                Byłam, jestem i będę smile
                                Dzis tylko na momencik wpadłam. Dzieki za piosenki, szperaczu. Nie
                                wiem kiedy uda mi się odsłuchać. No i dzięki za powitanie.
                                A w sobotę i w niedzielę, to kalkulator do statystyki sobie
                                przygotuj smile
                                Załatwię Cię na perłowo. Obiecuję smile
                                • regine Re: Sagittarius954 27.09.07, 19:22
                                  A dziękuję. Miły jesteś smile)))
                                  I tak nie znajdziesz...smile)))
                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.07, 18:53
                                    Hej,hej strajkujesz Sagi,czy odpoczywasz albo jeszcze co
                                    gorszego,nie daj panie...
                                    • del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.07, 19:58
                                      Aaaaa to się dotleniłeś Sagi,niestety u mnie szaro,mokro,pada,mży a
                                      byłam na zakupach parogodzinnych,udanych bardzo zresztą.
                                      Dużo grzybków nazbierałeś?
                                      • marinka52 Re: Sagittarius954 03.10.07, 18:54
                                        Sagi,
                                        nie moge znalezc Twojego watku--propozycji ..
                                        o czym moglibysmy jeszcze poklikac,
                                        poszukasz?
                                        • marinka52 Re: Sagittarius954 03.10.07, 20:20
                                          Sagi,dzieki, ze przypomniales tytul..

eureka, bo naprawde nie wiedzialam ze watki mozna szukac wg
                                          alfabetu, tu w tej rubryczce nad watkami wpisalam
                                          "skrzynia skarbow z watkami, obok jest tabeleczka
                                          • wiktoria53 Re: Sagittarius954 03.10.07, 22:33
                                            Zajrzyj do skrzynki.
                                            • tofika Re: Sagittarius954 06.10.07, 11:16
                                              wyjatkowo...raz..
                                              czy moge poslac do ciebie poslanca listonosza?
                                              pytam z grzecznosci..
                                              ?
                                              • regine Re: Sagittarius954 08.10.07, 20:04
                                                Wszystko pięknie i dziękuję smile
                                                Mam. Tylko jak to "ugryźć". Mądrala z Ciebie.
                                                Za chiny nie wiem. Znam się na kuchni i sprzataniu..A gdzie i jak
                                                cokolwiek znaleźć ? Możesz jaśniej, ciemniej masie wyjaśnić.
                                                Proszę smile
                                                • regine Re: Sagittarius954 08.10.07, 20:26
                                                  No mam na pasku startowym, klikam w ten księżyc i gwiazdy, pokazuje
                                                  mi się ramka w ramce data, imieniny, który to dzień roku, i gdy chcę
                                                  zejść na ten żółty pasek, automatycznie mi znika sad Wraca samego
                                                  kalendarza wszystko. Nie nadaję się do obliczeń, zawsze kłopoty z
                                                  matematyka miałam, a tu niby ma być podane jak na dłoni i też mam
                                                  problem. Poddaję się...Pisałam, ze nadję się do garów i ścierki. to
                                                  mi chociaż wychodzi...
                                                  Może ręcznie wytłumacz...smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 08.10.07, 20:45
                                                    Mi podsunąłeś zagadkę z kalendarzem, a sam czyhałeś na rekordzik...
                                                    Ja Ci się kiedyś zrewanżuję, zobaczysz łasuchu smile
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 08.10.07, 20:47
                                                    Reniu,otwierasz kalendarz,klikasz(lewa strona,zielona)Status systemu
                                                    i masz tam wsio,czas uruchomień ruch myszy itd,itp....a otwierasz
                                                    kalendarz prawym przyciskiem myszy na narzedzia,proste?
                                                    smile)
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 08.10.07, 20:49
                                                    O rany,Sagi sorka to w Reni wątku miałam napisać,prosze o wybaczenie.
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 09.10.07, 12:42
                                                    Sagi,
                                                    dlaczego w watku skad przybywamy tyle wykrzyknikow zrobiles.. ?
                                                    co to znaczy? zaznaczam , i idzcie na inna strone?
                                                    zobaczylam tewykrzykniki i pomyslalam ze chyba pali sie komputersmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 09.10.07, 13:09
                                                    smile
                                                    tak leciuchno pomyslalam ze chyba chodzi o statystyke..
                                                    raz bawilam sie sie w to-zobaczyc jat ty to obliczasz.. i gdy juz
                                                    dzis napisalam do ciebie pytanko , to odrazu przypomnialam,ze o
                                                    statyske chodzilo... ale wykrzykniki, mi tak kojarza..
                                                    "plonie stodola, i ... smile dzieki za wyjasnienie
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 09.10.07, 17:07
                                                    Dziękuję Sagi,tak pięknie to jeszcze mi nikt nie podziękował
                                                    romantyku uroczy.Strasnie Cie lubię,wies??
                                                    smile)))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 09.10.07, 17:18
                                                    A ja kocham koniesmile)))))))))
                                                  • regine Re: Sagittarius954 09.10.07, 22:13
                                                    Ej, spokojnie proszę, co Ci te palce tak po klawiaturze skaczą. Z
                                                    wątka na wątek się przenosisz. Więcej cierpliwości..Melisę wypij i
                                                    spokojnie czekaj.
                                                    Co za nerwowy gościu i to przed samym snem...
                                                    A co spadło to i tak się już potłukłosmile
                                                    Szefowa podniesie ten wątek i wklei go tam gdzie potrzeba.
                                                    Ona jest od tego, ja tu tylko sprzątam...
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.07, 21:33
                                                    Tą wiadomość przekazała mi Helenka. Nie wiem kiedy z Krystynką
                                                    rozmawiała. Umieściłam wiadomość na jej prośbę. Wiadomość od Helenki
                                                    dostałam przed chwilą, bo Helenka ma kłopoty z dostaniem się na
                                                    forum. Nie wiedziałam, że Krysia już jest. Do "prasy" dziś nie
                                                    zaglądałam, zresztą nie tylko dziś. Powitanie miłe .Zauważyłam.
                                                    A Tobie dzięki za "drogowskaz".
                                                    Przepraszam więc za zamieszanie .
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.07, 23:13
                                                    Nie wierzę... ? Ty nie przyuważyłeś.. ?
                                                    Twojej uwadze nic nie umknie smile
                                                  • regine Re: Sagittarius954 10.10.07, 23:18
                                                    Wiesz, ja bardzo rzadko się mylę...smile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 11.10.07, 07:53
                                                    dzis dopiero zauwazylam i .. ???cos tak gegal?smile

"Jako zrzędliwy ( dobrze napisałem , tu polecę do worda sprawdzić ,
                                                    acha - ale
                                                    tu mam napisane cyt"Kobieta do której czuje się niechęć, nienawiść,
                                                    odrazę, i
                                                    która jest wiecznie niezadowolona. A woman whom one dislikes or
                                                    disapproves of,
                                                    especially a woman who is groundlessly dissatisfied or
                                                    discontented", prosze
                                                    bardzo zrzędzący dziadkowie i mężczyźni na tej planecie nie
                                                    wystepują smile)) , ale
                                                    o czym ja to chciałem ... kurde,dziadek,"
                                                    ojojojku,, wielkie mi wamtoowamto.. dziadek jednej wnuni..smile
                                                    dobrze, ze to jedyny wpis skarzypytysmilehihihi...
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 11.10.07, 20:01
                                                    Sie robi Sagi,juz lete szukać kulkówsmile))
                                                    Rozumiem i współczuje a tego liczenia to można dostać.....no,nie
                                                    skończęsmile)
                                                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 11.10.07, 20:18
                                                    Zbyszku nawklejam troche linków,pewnie znajdziesz tam cos dla siebie.
                                                    Biegnij i miłej zabawywink)
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 13.10.07, 16:54
                                                    Zybi ty jeden,, sen mi poszedllllll, nie ma--smile
                                                    Super.. dziekismile
                                                    naj naj .. Beatki moje ukochane to...
                                                    Nie szukalam milosci ,.. porostu .. a uslyszalam to w sluchawce,
                                                    jako niespodzianke,, bylo fajowosmile
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 13.10.07, 17:05
                                                    Zbyszku, nie znalam zupelnie tego utworu.. piekny.. uaaaaaasmile
                                                    a podczytuje wszedzie gdzie sie da, o Pani Betacie,
                                                  • tofika Re: Sagittarius954 14.10.07, 15:51
                                                    SAGI,
                                                    pojechalismy dzis bez "przynent"gapicio , ni?
                                                    wiesz co to znaczy?smile
                                                    dzielna bylam bo w poblizu ukopalam wsrod ziemi zyznej duuuuuzo -
                                                    sama robaczkow,
                                                    pszeniczke ugotowal maz i rozgotowal,wiec nie moglismy na haczyk
                                                    zalozyc.. smile wsypalam rybkom, a co mi tam..
                                                    a teraz ide zajadac rybeczki swiezutkie,,mniammmm
    • tofika Re: Sagittarius954 14.10.07, 16:45

Sagi,
      malutkie, bedziesz smial sie, bo ja je nazywam schabiki rybne,,tyci
      Kielbiki, 3--natomiast b ciezkie polynely, nie daly wyciagnac,, bylo
      wesolo, bo podbieraka moj maz tez zostawil ostatnio na dzialcesmile
      chyba zakochany, czy jak/.
      smile)))))
      Nie moge ..zdjecia cyknac, bo ja jeszcze nie dorobilam aparaty,
      wlasnie zlozylam podanie do meza na pismie,doslownie przed chwilka w
      tej sprawiesmile

tak sporo na talerzyku bylo,,
      jeszcze 5 szt --wiec prosze,,czestuj siesmilemalo mieska,ale jak
      cierpliwosc cwicze za kazdym razem ,gdy takie miniunie sie trafia..
      opeieniek juz nie zbieralam- przerosly i takie duuuuze--dosc!
      dlatego zalozylam dzis watek MARZENIA< TO?by byc wsrod takich
      miejsc gdzie .. nam do tej pory marzylo, da sie to zrealizowac!
      powodzonka! a ja chce kupic ziamie i posadzic las..
      unia 20l doplaca, na co czekac?zostawie dla potomnych, beda we
      wlasnym lesie zbierac grzybki itpsmile

"Eh Zycie kocham cie nad zycie...smile
      • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 16:51
        Coś chyba mam ze wzrokiem i słuchem nie tak. Przepraszam.
        • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 17:10
          No to nie przepraszam. Jednak utwierdzasz mnie w przekonaniu, że
          bardzo rzadko się mylę...Intuicja mnie mnie zawiodła.
          • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 17:38
            Zrobisz jak uważasz. To Twoje "dziecko"...
            Nie wtrącam się do jego "wychowania" smile
            • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 19:14
              Gdzieś docztałam, że masz psa. Może byś się nim pochwalił.
              Właśnie w wątku "zwierzęcym". Chętnie obejrzę nowego pupilka. Kotem
              sie chwaliłeś. A pies to co ?
              Już do dzieła ...smile
              • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 19:41
                Biedny kot. Nie zazdroszczę jej. A nie może pokazać pazórków z
                raz ?smile
                Ale link nieaktywny, zdjęcia nie zobaczyłam, coś sknociłeś smile Popraw.
                • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 19:59
                  Zdjęcie kotki, bardzo ładne. Kleo trochę niewyraźne. Ale mniej
                  więcej już wiem, jak wyglada Twój domowy "zwierzyniec" smile
                  Dzięki. Ale jak będziesz miał sposobność zrób bardziej wyraźne.
                  Bo się zastanawiam tez nad psiną, taką swoją, nie "podrzutka" od
                  córki...Więc kto wie, może się na coś i zdecyduję ale bliżej wiosny.
                  Bo Drako Ovakiej tez mi się podoba, nie wspomnę o Danuśki Lolku smile
                  • regine Re: Sagittarius954 14.10.07, 20:53
                    Chcieć psa to jedno, a mieć to drugie. Noszę się z takim zamiarem,
                    bo to i prawdziwy przyjaciel i na spacer cię wyprowadzi i kupę
                    znajomych dzięki niemu masz. I patrzy wiernie w oczy, kładąc mordkę
                    na kolanach i czule poliże rękę, gdy ogarnia cię smutek...Ale...
                    I tu nasuwa się racjonalność. Czy i on będzie szczęśliwy, gdy go
                    zamknę w domu na 10 godzin...
                    A co masz taki wisieczy humor ? Uśmiechnij się smile Jutro będzie na
                    pewno inne ...Nie mówię, że lepsze, ale jakieś będzie...
                  • del.wa.57 Re: Sagittarius954 14.10.07, 20:53
                    Dzięki,dzięki Sagi i juz sie cieszę,ze mnie zabierzesz ze sobąsmile))))
                    • regine Re: Sagittarius954 15.10.07, 21:13
                      Dostałm już odpowiedź. Skopiowałam i przesłalam Ci na pocztę.
                      Zajrzyj, musisz pewne rzeczy dosłać.
                      • regine Re: Sagittarius954 15.10.07, 23:23
                        Pilnuj interesu. Zajrzyj szybko na pocztę. Ważne.
                        • regine Re: Sagittarius954 15.10.07, 23:35
                          Nie ja go pisałam. Przekazuję wiadomość. Dobranoc smile
                          • regine Re: Sagittarius954 16.10.07, 23:05
                            Przesłałam Ci to co otrzymałam dzisiaj. Wydrukuj to sobie i
                            dokładnie się zapoznaj z treścią. Dobranoc i powodzenia smile
                            • marinka52 Re: Sagittarius954 17.10.07, 16:01
                              SAGI,
                              prawde najszczersza ci wpisuje tu, bo w statystyce ,,pytasz
                              mnie..smile!!!!!!a ja cI mowie!
                              ze dwa ostatnie listy od Ciebie byly z 20 i 21 sierpnia 2007r,
                              nawet pustych kopert tez nie bylo!i kto tu jest ? nedobry...hihihismile
                              • regine Re: Sagittarius954 17.10.07, 22:32
                                Nie wiem czy otrzymałeś przesyłkę, bo internet mi dziś chodzi
                                jak ...Nie, nie bedę się wyrażała...Zajrzyj jak możesz... Dostałam
                                ją tuż przed wyłaczeniem komputera...
                                ~~ Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                                • regine Re: Sagittarius954 17.10.07, 23:25
                                  Watków nie skracam. Zbyt dużo nieprzyjemności jest z tym związanych.
                                  Siekiery użyczę i sam sobie skróć lub poproś Wiktorię albo Natlę(jak
                                  wróci). Siekiera ostra jak żyletka, można się golić. Fachowiec
                                  ostrzył, żal jej do wątków. Do skracania innych rzeczy i owszem.
                                  Niektórych skróciłabym o glowę np. .Dobranoc.
                                  • regine Re: Sagittarius954 18.10.07, 22:54
                                    Sagi, przepraszam za to "latanie z siekierą" smileMam nadzieję, że nie
                                    przestraszyłam Cię, bo trochę agresywnie ten mój wpis wypadł.
                                    Siekiery nie posiadam, bo drew na rozpałkę rąbać nie muszę. Też
                                    nikogo nie będę "skracać o głowę". Zapomniałam, że pisząc cokolwiek
                                    na forum, muszę trzymać się pewnych reguł. Jest to forum otwarte,
                                    wątki również, więc każdy czyta co chce, nawet zupełnie prywatne,
                                    zadawło by się wpisy. Przepraszam więc.
                                    Myślę, że chociaż Ty, dobrze zrozumiałeś mój "siekierowy wpis"...
                                    Co do skracania wątków. Zostawiam to w gestii Natli.
                                    • regine Re: Sagittarius954 18.10.07, 23:21
                                      Jestem bardzo, bardzo zmęczona ...Wszystkim.
                                      Dziękuję, że Ty mnie chociaż zrozumiałeś smile
                                      Dziękuję za...Zresztą...Nieważne....
                                      Masz rację do prywatnych rozmów, powinna być używana poczta, a nie
                                      forum. Ale nie dziś...
    • inka-1 Re: Sagittarius954 19.10.07, 20:03
      zaskocze Cie pewnie tym pytaniem..ale ,,zlota raczka jestes'.Gdzie
      mozna kupic (listwy,deski)z klonu ,to na budowe harfy..moze wiesz
      gdzie tego szukac
      • inka-1 Re: Sagittarius954 19.10.07, 20:48
        wielkie dzieki bardzo mi zalezalo na tej informacji..
    • graga211 przykro mi 20.10.07, 21:19
      ...ze link felerny. A może teraz?
      picasaweb.google.pl/graga211/PrzewietrzylamSie
    • graga211 Brzydzę się... 20.10.07, 23:00
      ...lizaniem paluchów, nawet własnych.
      Moi rodzice nie akceptowali takich manier.
      Lubię Cię, naprawdę.
      Jeśli krytykuję, to tylko dla dobra Twojego wizerunku.
      To może być gorzkie, ale uwierz mi, że chcę Twego dobra.
      Nie będę kadzić, jeśli nie mam czego.
      Nie potrafię strawić szmiry.
      Wybacz.
      Wiem, że każdy inaczej odbiera, ale przecież nie muszę akceptować
      gustów 'kucharek', które gryzą paznokcie przy lekturze Harlekina.

• graga211 Gadaj po ludzku, gyż... 20.10.07, 23:35
      ja jestem osobą nadzwyczajnie sieriozną.
      Jeśli chcesz, bym domyślała się, to pisz wierszem.
      Kocham Twoje wiersze - kiedyś już o tym napisałam - więc pisz do
      mnie wierszem.
    • graga211 Wpisałam, gdzie nie należało... 21.10.07, 00:46
      ...więc teraz wklejam, gdzie powinnam.
      Od połowy gęba zaczęła mi się śmiać, a potem chichrałam się na
      całego.
      Jesteś prześwietny i właśnie dlatego kocham Cię.
      ------
      (Ale wyznanie.... niech szlag.... nigdy czegoś podobnego nie
      popełniłam.
      Ale chyba to Natla kiedyś stwierdziła, że w naszym wieku WSZYSTKO
      wypada....)
      Chciałam wierszowane, to mam.
      Świetne, dzięki.

• marinka52 Renapisalam i zchcialo mi sie... 21.10.07, 15:19
        teledysku i nie dotknelam CTRL +S, i wszystko zniklosad
        wiec tylko dla wspomnien rozmow wspolnych z gorka lodowa... smile to
        a jakze inaczej zyc bedziemy do konca swiata i jeden dzien dluzej!
        teledyski.onet.pl/10173,935331,teledyski.html
        • tofika Re: SAGITARIUSZ954 22.10.07, 01:22
          jeszcze raz ciebe osttecznie prosze, nie obliczj nic ,, co dzis
          ostatni raz napisalam!!!!!!!!!koniec!!!!!!!!
          nie ob w oczach koleznek z forum metlika,,,
          zrozum ze mnie juz nie ma!!!!!!!!!!!wg zyczen kolezanek z forum!!!!!
          kroluj reginko kroluj.. niech ci jasnegwiadki nidh\gynie zamaca
          liczenia SAGI!
          • tofika Re: SAGITARIUSZ954 23.10.07, 14:52
            sagi..WYJATKOWO WEJDZ NA POCZTE,TEN raz! JESZCZEsmile
            • lucjona Re: SAGI...............:( 31.10.07, 15:59
              SAGI,to ja tofika..marinka 52.. nie boj we mnie trollla,. (bo i tak
              bylam "ozwana"!wiec....
              serdecznie ciebie prosze --na statystyce..mnie nie pisz!, bardzo
              Ciebie prosze,
              ja tylko ! obronilam sie!!!!
              "a na taka! fil ... [potrafi i umie, i ja stac!"
              raz, przed drwina!i tp... jak ktos haczyk chce znalezc!!! zawsze
              znajdzie by komus dokuczyc... nie odezwalabym sie
              absolutnie,,wiem ,ze mam BANA!!!!i ok.... ---------------------------
              ---piszcie..pijcie wino..[iszcie i cieszcie sie ZYCIEM!
              a na taka! fil ... [potrafi i umie, i ja stac!
              bardzo przepraszam za wpisanie do twojego prv,, serdecznie za to tez
              Ciebie przeprasza!wybacz ze moj wpis tu znieksztalci Twojego prv..
              MIEJ sie zawsze w zdrowiu!!!!!!!!
              • lucjona Re: SAGI..............:) 31.10.07, 19:46
                odpowiedzialam.......smile
                • lucjona Re: SAGI..............:) 31.10.07, 21:35
                  SAgi, smiledziadzius.. zazyczyl skrocenia wloskow.. i mi zeszlo
                  dluzej.. wyobrazsz ze chcial zebym mu pomalowala wlosy na moj
                  braz ..corki pekaly ze smiechusmileteraz padam na nos...spr
                  poczte..jeszczesmile
                  jesli jestes to podpowiedz czy w tym miejscu na dloni? gdzie
                  mialam ..plynace leki z kroplowki powinno mi tak bolec? smaruje
                  amolem.. dobrze? czy wiesz jak zrobic by mimniej bolalo?moze
                  widziales co pielegniarki radzily zrobic?obrzekla mi dlon...
                  pamietam onkolog po chemiii na rozlegle miejsca wybroczynu
                  granatowego -radzil oklady z sody oczyszczbej.. ale to tyle lat?
                  chyba mi sie cos myli,zaraz na "grochowska "zadzwonie do mirusi,,ona
                  mi powie,, jak z tym radzila..sobie.. ..
                  • lucjona Re: SAGI..............:) 01.11.07, 23:58
                    youtube.com/watch?v=IBNxI1ocKXE
                    • lucjona Re: SAGI..............:) 02.11.07, 00:00
                      youtube.com/watch?v=ePNUSmH3dMI
                      to jednak piekniej brzmi.....smile
                      • lucjona Re: SAGI..............:) 02.11.07, 00:33
                        co ty wyprawiasz tej nocki?smile))...
                        youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs
                        • lucjona Re: SAGI..............:) 02.11.07, 00:44
                          a tak wogoleiwszczegole,to juz pilnuj wreszcie swej dzialki!bo
                          zobacz sam... co sie narobilo,a jeszcze co sie narobi?smile)))))))

youtube.com/watch?v=aQbKgYqLoBE
                          • lucjona Re: SAGI..............:) 02.11.07, 01:09
                            juz tak nie dasaj za te wbijanie gwozdzi nagroda,, smile))))))
                            youtube.com/watch?v=5QMhO952-IY&watch_response
    • waleria-1 prośba kontakt 20.12.07, 14:44
      Sagittariusie, Zbyszku (dobrze pamietam?)
      mam do Ciebie sprawę. Ponieważ jednak jest to prywatna sprawa i nie
      dotyczy forum, wolałabym skontaktować się z Tobą poza nim.
      Czy mógłbyś mi podać do siebie jakiś kontakt lub napisać na mój
      gazetowy adres: waleria-1@gazeta.pl?
      Przepraszam za kłopot.
      Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka