regine 15.09.06, 23:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankarol Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:01 Mały prezent na nowe mieszkanko img130.imageshack.us/img130/3407/kosz7yb4.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 16.09.06, 00:07 Tylko wkleć zapomniałam hi..hi..hi... img459.imageshack.us/img459/1737/peychaudco1.gif Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:09 No to jak widzę czasami zagladasz. Ale jak zagladasz, to miło by było odpowiedzeć. Jak myślisz ? Ja tak przynajmniej czynię. Dziękując ładnie, tym od których coś dostaję. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:24 No widzisz, jak pomogło. Nawet "Dziękuję" umiesz napisać. A może kiedyś usłyszę ? Poczekam...Ja się nie czubię, tylko grzecznie podpowiadam, co należy czynić. A lubię dużo osób, nie tylko z forum i wiem, że z wzajemnością, bez jakiegoś tam czubienia... Ale wymyśliłeś... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:44 A zgadnij ? Godzina prawdy nadejdzie, to dopiero się dowiesz.. Wyraźnie napisałam, że lubię to forum i ludzi tu piszących. Więc dlaczego mam Ciebie np. nie lubić...? Jesteś grzeczny, nie obraźiłeś mnie, a nawet jakby, to puszczam w niepamięć..Więc..Chyba Cię lubię. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 22:54 Już dawno przestałam liczyć na te czekoladki...Możesz spokojnie pałaszować. Smacznego Mam swoje. Najlepiej to na siebie liczyć, wiem to od dawna ... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:12 W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...??? A zresztą nie wnikam, w poniedziałek wyjeżdzam, pa,pa Życz mi miłego tygodnia, w miłym towarzystwie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:23 egine napisała: > W poniedziałek ???? Dziwy jakieś ? A skąd niby wiesz gdzie mieszkam...??? Nie wiem gdzie mieszkasz , ale pomyslałem tak, Zrobiłaś zdjęcie księżycowi i to nawet powiększyłaś przyjrzyj się tym zdjęciom , zauważ co jest w nich tak bardzo charakterystyczne?? img525.imageshack.us/img525/1821/2545416imgne0.jpg, dalej to już proste a ja znam tą trasę do Poznania . POźniej tylko wejść na podwórko, tu nie jestem pewny dom jednorodzinny czy bloki, i krzyczeć REGINE!!! I nie wyjdziesz?)))) Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41 >aaaaa... zdziwienie nie może mi dzisiaj zejść z ust )))) po dotarciu do googli) Przeurocza adminko< Chybam zmęczona....a to czemu Ci szczęka opadła? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 16.09.06, 23:41 Latarni i drzew w O-wie jest bez liku. Ot, i cała charakterystyka tego zdjęcia.. A krzycz, Regin w okolicy może się trochę znajdzie. Tylko, którą będę ja...??? Musisz mieć kilka piudełek czekoladek. Zrób lepiej zapas, tak na wszelki wypadek )Skąd wiesz jak wyglądam. Bo ten Twój opis, mnie w Tesco, bardzo odbiegał od tego co napisałeś. Że niby tak mnie sobie wyobrażasz. Bardzo....Więc ? Co dalej ? Ja na żadne krzyki nigdy nie odpowiadałam i nie mam zamiaru tego robić. Głowy z domu nawet nie wychylam. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:21 Kurcze, zapomniałam o zdjęciach robionych w dzień. Fakt, wkleiłam "Detektywie Konopka", w wątku, "Widok z okna". Ale masz rozeznanie w terenie... Podziwiam...A gdzie te Babice, bo już się pogubiłam ? Ja tu w okolicy nowa jestem, ale znam trasę na Leszno i Borzęcin. Tam bywam, ale jadę do znajomych od Górczewskiej )) Babic po drodze nie widziałam...Zresztą nie wypowiadam się, bo zbyt krótko tu mieszkam. Ale pisać kryminały spokojnie możesz )Dobrze to sobie wykombinowałeś. Podziwiam zacięcie ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:39 Jak skręcasz na Borzęcin to na Babice w prawo ))) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 00:55 Już wszystko wiem. Wystarczy tych "namiarów". Na dziś wystarczy. A za tydzień zacznij od nowa, może trafisz z tymi czekoladkami wreszcie. Ale pudełko ma być pełne i nie nadpoczęte, nie podjadaj. Pamiętaj Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 14:39 Nic nie rozumię....??? Ale słabo u mnie dziś z myśleniem, więc wybacz... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 15:35 Dziś od GG, palce mnie już bolą. Z 4 osobami pisałam, teraz skończyłam 5 rozmowę. Nie Ty nie dołączysz, wystarczy forum...Odmawiam kategorycznie. Do tego poczta, odpisywanie. Prasowanie, obiad, przed chwilą zjedzony, ból głowy niemiłosierny. Zapowiedziani znajomi przybędą może na 18:00 lub jeszcze później, sąsiadka przyniosła sztućce i taborki,posiedziała, bo wczoraj Edyty było. Bieg do apteki...Powrót. Zakręcona ta niedziela niesamowicie, ide po kawę i siadm wygodnie... Mogę czytać, grać w kulki ale muszą palce odpocząć. Od GG- gadaczy odcinam się dziś, choć jestem ciągle "ukryta", każdy jakoś mnie namierzy. No nie i jeszcze Ty... Po prostu mam dziś wszystkiego dość. Idę po kawę, chcesz może ? To mogę zrobić z miłą chęcią ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.09.06, 16:44 Myślę, ze tak by było ) Ja nie muszę, choć nikt nie wie czy jestem, czy nie, ale nie potrafię nie odpowiedzieć, gdy właczony monitor i ktoś "mruga" do mnie... Czasami jest to miłe, czasmi męczące, gdy kilka osób(łącznie z ciągle migającą pociechą), coś chcą. Czasmi śmiesznie jest. Bo piszę, nie patrzę komu odpowiadam i wiadomość, dostaje osoba, która nie jest w temacie. Zdziwienie wielkie, ostatnio córcia, "Mamuś o czym Ty mi tu piszesz, z kim jeszcze klikasz, bo się zmyję, bo mi tu jakieś dziwne odpowiedzi przysyłasz " Tak to jest, jak ma się kontakty tylko poprze GG ze znajomymi i rodziną, jednocześnie. GG jest OK, ale czasmi ma się dość. Więc nie zakładaj. Pisz na forum i problem z głowy będziesz miał Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.09.06, 09:15 Sagi.. juz zawiaz niteczke na paluszek , ktora Ci przypomni o niezapomnieniu aparatu.. koniecznie .. )) udanych zbiorow...ja tez na wszelakie zbiory jutro wyjezdzam daleko daleko... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.09.06, 23:08 No i gdzie te fotki? Listonosz puka do drzwi puk..puk.. ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 23.09.06, 22:51 Sagi, z tym dystansem do siebie, to mi się tak palnęło.Przeciez mieć go do siebie to pożądane. Czasem jakieś zdanie napiszę zanim pomyślę. Spontaniczna jestem i w gorącej wodzie kapana. Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 09:01 Nie gniewaj się, ze wywaliłam wątek do Kasi......2 wątki zrobią bałagan. Nie szukaj "prywatnych" adresów w wyszukiwarce, bo wiesz, że ona ma humory. Po to są czerwone linki na górze. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 24.09.06, 18:17 taką fotkę podesłała mi Natla , może to jednak padalec jest ? Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:20 Jak Ty mnie jeszcze raz przerosisz, to jak bum, bum przyjade do tej W-wy Ci szyby powybijać....jasne? ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:21 No to jedno nas już łączy! Też się nie obrażam i nie znoszę tego. Natomiast jak mnie coś "boli" mówię o tym otwarcie. Nie uważam, że jak się o jakimś problemie nie mówi, to go nie ma. I to jest różnie odbierane... Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 24.09.06, 19:23 Aha! No i dzięki za myśl o mnie (wątek). Zawsze to doceniam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 24.09.06, 20:24 A wiesz Zbyszku jak mnie jest miło,ze sie podoba,ze tak sie ucieszyłeś bardzo to miłe uczucie zrobic komuś cos fajnego,niby nic...ale.. Dzięki za miłe słowa)))) Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 24.09.06, 22:31 Jak Ci Saguś tak zależy mogę Cię inwigilować, patrzeć dokąd Bysiu bieży gdzie myśli na forum balować. Żebyś tylko nie żałował słów rzuconych nieopatrznie, na działke nie wyemigrował bo żałoba na forum sie zacznie. ))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sagittarius954 25.09.06, 13:49 sagittarius954 napisał: > ...gramatyka....taaa..sorki ale byłem kilkadziesiąt lat wstecz może dlatego, bo > myslałem, żeś ubarwiła swoją wizytówkę .Ale jeśli Twoje imieniny przypadały > wczoraj przyjmij , przyjmij proszę serdeczne życzenia od gramatycznego osiołka > . > A lata masz wspaniałe ...) wklejam ze swego watku, bo tam odpisałam - zamiast w Twoim.... Dzieki, dzięki. A o gramatykę z ciekawości pytam tylko, bez urazy. Po prostu dotąd takiej formy nie spotkałam. W prezencie dla ciebie obrazek: img509.imageshack.us/img509/6894/zdechyosiorh2.jpg Odpowiedz Link
kasia573 Re: Uśmiech 25.09.06, 21:57 Hej, hej! Mam zmysły mocno przytępione, ale ,to za Twoją sprawą. Nie mam uśmiechu wypisanego na twarzy, ale kiedyś na przystanku jakaś pani powiedziała: - A pani to ma zawsze takie śmiejące oczy. Umiem cieszyć się drobiazgami i uśmiech wykwita na mym licu, tylko taki nieamerykański. Ale dziś sam może by nie wykwitł... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 12:33 Zajrzyj na pocztę a tu masz fajny link dla wnusi) www.dzieciaczki.1k.pl/ Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 26.09.06, 16:56 Obiad ugotowany Sagi? co dobrego gotowałeś? pochwal sie na wątku''Co mam dzisiaj ugotować'' Mój zjedzony z apetytem))) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:35 Panie, zapędziłeś się w kozi róg. Miało być o słodkościach, o których nadal pamiętam ...Proszę nie odbiegaj od tematu. Chyba, że już zostały z nich tylko puste pudełka. Czyli jak zwykle Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 21:51 Masz rację panie. Więc czekam, nadal cierpliwie. A nuż okazja się trafi i przez umyślnego posłańca dostanę. Cierpliwą nad wyraz jestem. Ale i masz rację, coby grzeczniej było, wypadało by abym dwórkę ze sobą wzięła. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:07 Nocą panie nigdy nie chadzam, księżyc z balkonu podziwiam. Noce lubię, bo ukrywają rumieniec na mych licach, gdy z nieznajomym piszę. Obie dwórki wolne dziś mają, więc koni nie zaprzęgaj jeszcze, zbłądzić możesz a i trakt wyboisty. Koła u karocy płamiesz i słodkości nie trafią na czas. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:13 Umyślnewysłałam do Ciebie. Może zdąży przed ranem Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 22:27 A uważaj Waść wszak białogłowa po zrękowinach,miast miodu pitnego,czarną polewką uraczyc Cie może Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:29 Udanych zbiorów Zbyszku a jak wrócisz zrobimy swięto kartofla,wiesz,że tutaj właśnie po wykopkach obchodzą bardzo uroczyscie''swięto kartofla''. Tylko sie nie przemęczaj przyjacielu. Buziaki i cmokale przesyłam))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:31 Skoro, Sagi, w jednym terminie urlopujemy - wyglądać tam Cię będę na ziemniaczanym polu pod lasem. A gdybym Cię tam nie zobaczyła to sukcesów na ziemniaczanej niwie Ci życzę. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 29.09.06, 23:48 Oj, tak, pieczone kartofelki, dym z ogniska... To jest to co lubiłam najbardziej jesienią, gdy miałam działkę Zbyszku, wykop tylko wszystkie, no zrób na koniec "Święto pieczonego ziemniaka". Powodzenia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 30.09.06, 15:51 Jak już wykopiesz te ziemniaki to zajrzyj na pocztę) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 01.10.06, 16:15 No właśnie dzisiaj tez pukam i pukam do drzwi i.... )) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 02.10.06, 23:31 Wrócił, statystykę nie do końca zrobił...I o wykopkach ani wspomniał. Ciekawe czy było "Święto pieczonego ziemniaka" ? Może napisze słow kilka, ten nasz Statystyk....Wykopki nie każdy z nas ma. Kiedyś były. A teraz tęskni się za wszystkim, takim swojskim... Opisz Sagi jak było. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:24 Re: A ja tak nieśmiało..... regine 04.10.06, 12:10 + odpowiedz Tylko nie szczękaj zębami i nie złość się. To spotkanie, jeśli do takiego dojdzie, ma być miłe, bez złości. No chyba, że zbyt się narzucam, stąd to zgrzytanie... Nie złoszczę się i złośników nie lubię. To tak, ku przypomnieniu Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:28 Proszę. Oto nowy wątek, faktycznie tamto to już starocie. Szybko klikałam, bo jeszcze GG mi tu mruga. Nie zauważyłam. Tylko byłam zdziwiona, że tam mi się długo otwiera. Ale to wina Toficzki, podciągnęła go swoim wpisem, niechcący do góry. Już skopiowałam i podrzuciłam na właściwe miejsce. Zadowolony Pan, Panie Porządnicki ? Dobrze. Więc umawiamy się po moim powrocie. Chyba nie rzucasz słów na wiatr.... Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 04.10.06, 12:30 Sagi, ach to to tu ..nowiuski odstrojony w nowy watek Reginka Ciebie wyszykowala Natla nas pouklada, tylko nie zauwazyla pewnie do jednego nas wcisnie, dawaj tego kopa, dawaj moze wreszcie rusze z kopyta co slychac? a Wiec spiewalam biesiadnie na glosy z bracmi>>TY pojdziesz gora, ty zakwitniesz roza,,i wyspiewalam)) mam na lewej nodze roze to drobnostka z tego leczy sie i bedzie ok pisz SAGI nawet na wspak , nic a nic nie przeszkodzi zeby poczytac Ciebie ()() ()... odgarnij wloski! bo w czulko masz buziaka Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 17:03 Nic nie wyszykowałam, tylko był juz wcześniej. Spadł do "piwnicy". Ale Toficzka go wyciągnęła. Ten jest nowy. Fakt. Dlatego go podrzucam, coby znowu nie było pomylek i zamieszania. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 04.10.06, 23:27 Nie obiecuj, bo i tak opchniesz swoją i moją połowę. Już ja Cię trochę znam ) Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 10:15 No to jasna sprawa!!! Wszystkie Zbyszki to FAJNE CHŁOPAKI! Wiem,co mówię,bo mój mąż też Zbyszek i też taki pracowity i bezinteresowny)) Doceniam i bardzo chętnie mu to wynagradzam...nie tylko uśmiechem...)) Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Sagittarius954 05.10.06, 11:05 Witam "Ziomala"( nie za młodzieżowo???)) Mieszkamy w Warszawie, ja jestem Ryba i mam na imię Basia a mój Zbyszek to Panna. Fajnie,że wreszcie trafiłam na kogoś z W-wy, bo jak znam życie, to nie za bardzo nas " w Polsce" lubią.Oczywiście nie mówię o naszym Forum) Zbyszku,jeśli możesz i chcesz, to napisz coś wiecej o sobie, bo masz tak obfitą"korespondencję", że musiałabym stracic kilka tygodni, zeby dokopać się pierwszych wzmianek o Tobie na "pięćdziesięciolatkach". PS.Skąd zagadkowy "Sagittarius" i dlaczego"954"))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:15 Przepraszam, może faktycznie coś pomyliłam. Za długo dziś siedzę i klikam. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:23 Kulawy ????Żebym wiedziała, że utykasz Tobym Ci laskę, czyli ciupagę z Zakopanego przywiozła, z podpisami zlotowiczek. Było by Ci naprawdę wygodnie, a zwłaszcza przy noszeniu czekoladak. Zapakowane nie rozsypią się. Chyba, że znowu nadjedzone będą Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 18:41 Pamiątki, takie same jak wszędzie. Nic szczególnego. Wam pisuję , na pamiątkę w wątku "Zakopane". Poczytaj i traktuj jako pamiątkę, od Wszystkich uczestniczek zlotu Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:48 A ile ? Matko, tylko nie pisz, że pobiłam znowu jakiś rekord. Bo były czasy, że pisałam dużo więcej...No już, odważnie... Podaj. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 05.10.06, 21:59 Jakby była nerwowa, toby mnie tu na forum już dawno nie było. Po prostu tylko , jak to kobieta, ciekawska jestem. Nic więcej Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 07.10.06, 03:31 Podziękowanie za rozmowę znajdziesz na poczcie. Nie umię sobie poradzić z teledyskami. Dobranoc Było mi miło Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:22 Z jakimi znowu wątkami masz prblemy...? Zapytałeś, ale nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 10.10.06, 15:26 A na 4.XI, to jeśli to Ty, to jednak się ogol. Wąsy mogą zostać. Nigdy nie miałam sposobności spotkać pana z wąsami, zawsze wokół byli wszyscy ogoleni. No nie liczę moich dwóch dziadków którzy mieli wąsy Ale o było tak dawno... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:10 Co "Acha.." ? No nie spotkamy się 4 XI. Nie dam rady..Znowu nici... Ze mną już tak jest, że niczego nie lubię planować, bo zawsze coś "wyskoczy"... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:33 Ty, Ty... "połykaczu słodyczy", wstydź się. Które to już pudełko opchnąłeś ? A może wcześniej się umówimy i coś jednak zostanie, choćby na dnie pudełka ?? Masz czas w przyszłym tygodniu ? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 20:48 W zasadzie tu planujemy spotkania. Ale fakt, umawiamy się co do miejsca już poprzez pocztę. Więc co proponujesz ? Czekam na e-maila... i propozycje... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 11.10.06, 21:00 Nie wiem, czy jutro będę miała internet.Mogą odłączyć mi, tak jak wczoraj. Stąd ta propozycja. Nie jestem taka szybka, nie wyobrażaj sobie. Mam dość czasu, nigdzie mi się nie śpieszy... Odpowiedz Link
tesunia Re: Sagittarius954 12.10.06, 21:36 witaj wieczornie sagi) oj...to faktycznie bidunka byles podczas dnia,) nie trzba bylo rzucic czyms w me okienko,to zostalabym w domciu przy kompie a tak z nudow na miasto mnie pociaglo) milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:15 Jesteś, czy nie ? Zajrzyj na pocztę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 12.10.06, 22:16 """"jak mnie kiedyś zapudłują !!!!to też sobie narysuję taki obrazek...)) Sagi, ostatni raz tak wklinales... przeciez taki obrazek ja moge juz Ci narysowac lewa nawet reka... i wyslac jak by co... w-wa, wola-Sagi..i dojdzie kurijerem tyz! Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 09:36 Coś Ty z rana taki przekorny. Dobrze niech Ci będzie. Ale kiedy ? Tak w ciemno ...? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:23 Jak by ktoś znalazł tę piosenke to prosiłbym o wklejenie do mojego wątku . Lady Pank " Ruchomy cel" jestem dzieckiem szczęścia wszyscy mówią tak chodziaż jestem po przejściach to w nadziei trwam moje wyspy szczęśliwe przed oczami mam co noc jak samotny myśliwy jak ruchomy cel za rok będę taki jak dziś będę szukał, płakał, kochał, śnił za rok będę taki sam jak zwodzony most za rok znajdę to co chcę będę wiedział więcej niż teraz wiem za rok możesz znaleźć mnie jak chcesz czasem piszę wiersze lub zakręcam kran wciągam łyk powietrza i przed siebie gnam kiedy się przewracam leżę trochę i uśmiecham się taka moja praca jak ruchomy cel Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:56 Poradziłem sobie)Dzięki, już e'Mule mi działaja i ściągają piosenkę ) Dzięki. Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:05 SAgi , nie sprawiloby Ci klopotu ? mi ja podeslac? slowa.... piekne! wlasnie..eMuleja nie potrafie... Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:17 Sagi, wiem.. bo podpatruje czasem .. jak to sie robi, lecz komputer moj staruszek... ja nader spokojnosci osoba,potrafie czekac... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:25 Zaraz będziesz ją miał. Poczekaj. Nie taka nieobeznana jestem, jak twierdzę Za chwilę.Odrobina cierpliwości wskazana i spokój tak jak przy łapaniu pcheł Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 15:41 Zajrzyj na pocztę. Powinno się Ci się to przydać. Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 13.10.06, 14:43 Dobra.... Sagi, zobaczymy ile osob zauwazy ze sam do siebie napisales a gdzie juz szukales? Odpowiedz Link
dankarol Re: Sagittarius954 13.10.06, 17:26 Zrobiłam już medal dla Reni, ale niestety z mojego komputera nie mogę sie połączyć z internetem. Postaram się jakoś go dostarczyć. ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 18:21 No to już wszystkiego się wywiedziałam , biegając po wątkach. Dziękuję. Przysparzam Ci pracy tylko. Ale dziękuję za odznaczenie Wielki Statystyku Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 13.10.06, 21:13 Szkoda, że nie do mnie była adresowana ta "pomyłka"... Ale i Danusi się coś należy, bo warta buziaczków, warta. Więc nie przepraszaj Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:30 Dla mnie wszelkiego typu kabele, łącza, przłącza, nadal sa Wielką Niewiadomą. Też bym szczękę oparła na podłodze, albo i całą głowę. Nie wiem czy by to coś pomogło. Zbyt dużo tych kabli za biurkiem, nie wyznaję się na żadnym. No wiem tylko tyle jak odłączyć od prądu. To bardzo dobrze wiem i opanowałam ten manewr perfekcyjnie. Reszty nawet nie dotykam Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 21:47 O nie, ja tak kombinować bym nie mogła, zwłaszcza tyle godzin. Wyłączam koputer i zajmuję się czymś innym. Daj spokój, tyle czasu kombinować, chyba bym oszalała. Masz "worek "cierpliwości. Podobno młotek, też jst niezły w takich wypadkach )Nie miałeś chęci go użyć ? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 14.10.06, 22:01 Niezły z Ciebie kombinator ) Taki, "Pomysłowy Dobromir" )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 15.10.06, 19:37 Zajrzyj do skrzynki,pozdrówka i buziaczki)) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 11:55 Chyba żartujesz z tym jedzeniem. Ty pochłoniesz wszystko, a ja jutro mooże znowu za gotowanie się zabiorę...O nie, nie lubię gotować, z zasady już chyba gotuję więcej, żeby mieć następne dni z głowy. Nie ma mowy o wyjadaniu. Zresztą weź się sam do roboty, pisałeś, że potrafisz, znaczy gotowania. Też bym chętnie gdzieś się "wprosiła" na obiad. Tak to i ja lubię Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:19 Pierogi z mięsa ? Nie takich nie lubię, ale Z MIĘSEM bardzo, a zwłasza jak ktoś zrobi...))Już gdześ czytałam, że jesteś w tym dobry. Więc na kiedy mogę sobie wyostrzyć apetyt ? Na te piewrogi z mięsem, oczywiście ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 12:44 No to już pojadłam...Ładnie to tak narobić apetytu, nadziei i zwiać.. Tak to jest z mężczyznami w kuchni..Aby tylko na gotowe. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:25 No gdzie Ty z tymi pierogami jesteś ? Narobiłeś apetytu i co ? Może jeszcze lepisz ? Jak skończysz podrzuć do Gawiarenki. Helenka jak robiła z kapusta i grzybami nie żałowała nikomu, na drugi dzień jeszcze odgrzewaliśmy. Były pyszne...Więc czekamy...A może już tak jak te czekoladki, już opchnąłeś sam ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 16:51 Rozumię, obejdę się samkiem. Rosołu nie połknęłam. Jak już pisałam to danie na 3 dni jest zaplanowane Mięsko z rosołu, owszem jeden kawałek spałaszowałam. No i po pierogach.... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:48 No odpisałam, w sprawie tych pierogów. Tylko z czym będziesz je produkował, nie zapytałam ? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 17:58 O soli zapomniałeś...Bez soli nie bedą miały smaku. I tu Cię złapałam... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:15 Dzięki Zbyszku za miłe słowa)) Widzisz jak fajnie,rozumiemy się bez zbędnych słów))))))))) kurcze,nie mogę z tej cebuli)))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:16 No, fakt, skwareczki, ale z wędzonego boczku, pieprzu nie za dużo tylko. No i jajko do ciasta. Zobaczymy co ulepisz i czy da toto się zjeś. Na pweno napiszę o tym na forum. Albo pochwalę albo zganię. Nigdy nie kłamię. Pamiętaj Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:20 Lenie patentowane do pisania z was i tyle, podtrzymuję swoje stanowisko. No powiedz, żeś nie leń..Kiedy ostanio była Dobranocka, no kiedy ???? Nieładnie, nieładnie na panie z szabelką... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:22 Zaraz, chwila, moment..Co za 23 na 10:00, bo już się pogubiam... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:38 Coś takiego rabanu na całe forum narobił. Nie krzycz tak...Pomyślę i odpiszę . Powoli zdążysz jeszcze, jeszcze nigdzie nie wyjeżdzam.Masz jeszcze trochę czasu, a 23 października odpada. Wybacz, nam spotkanie. Prawie "na szczycie". Więc może inny termin... Odpowiedz Link
gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:40 W kwestii formalnej - nie wiem czy dobrze zrozumiałam - np. ja tobie zadaję pytanie, w twoim wątku, a ty odpowiadasz mi w moim wątku ? / ciemna jakaś jestem......../ Odpowiedz Link
gabira Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:48 Trzeba więc tak śmigać po tych wątkach....... dziwne macie zwyczaje i kłopotliwe nieco...... W jednym wątku byłoby chyba prościej...... Ale spróbuję się dostosować..... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 19:57 No wiesz, mam spotkanie 23.X, wcześniej już zaplanowane. Ale np 24- wtorek na 10:00 moze być ? Podam Ci adres, jak będziesz mógł, to odpisz... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:09 Przeczytałam. Wszystko jest OK. Tylko godzina....? Czy ta Ci odpowiada ? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 17.10.06, 21:36 Dobrze. Może być i ta. Popatrz jacy zgodni jesteśmy...Ciekawe co zobaczymy ....)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:37 I tak Was podkabluje))))) Zbyszku zapchałam Ci skrzynke,ale to pewnie potrwa póki do Ciebie dojdzie/to z tej drugej poczty/pewnie do swiąt dostaniesz)))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 22:57 Dziękuje,dziękuje,dziękuje miły jesteś))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 17.10.06, 23:09 Juz dostałeś pocztę? a to bardzo mi miło i raz jeszcze Ci dziękuje Zbyszku,fajnie mnie połaskotałeś Buziaki i cmokale))))))))) Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:00 Sagi.. masz troszke czasu?jesli tak... to bb Ciebie prosze, jesli masz czas! mozesz poszukac CZ, Niemena... tylko tytulu nie moge przypomniec... slowa sa takie ..."czas jak rzeka, jak rzeka plynie."......chyba nie pomylilam to spiewa ON... Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:29 Sagi , dziekuje... pomalutku lec bo kuka paluszekboli moze byc.. moze byc z filhamonija Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:36 sAGI , A MI PODPOWIEDZIANO TU BYWAC.. forum.o2.pl/temat.php?id_p=4802471&start=360 ZAREJESTROWALAM SIE, ALE COS MI ODMAWIAJA WEJSCIA ..LOBUZY...CZY KTOS> Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 13:38 sagi,, okpoczekam ... i wciaz nuce.... czas jak rzeka..jak rzeka plynie... lalalala........ Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 19.10.06, 17:08 Sagi, dziekujezerkalam i patrze mam slucham juz... wiedzialam ze wroce do tamtych Dni...ach te wspomnienia..... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 19:47 No i Zbyszku, nici z naszego spotkania w poniedziałek. Bardzo Cię przepraszam, ale nie będę mogła. To znaczy będę w poniedziałek w domu, ale będe zajęta pakowaniem się. Wyjeżdzam już w poniedziałek o 19:30. Przykro mi, że znowu nici. Ale jak wrócę i nadal będziesz chętny do spotkania i umówienia się na kawę. To Twoją propozycję nadal uważam za aktualną , ale po moim powrocie, czyli gdzieś po świętach, między świętami lub aż po Nowym Roku. Przepraszam, ale sprawy rodzinne...Myślę, że odpowiesz. Że, nie czujesz się urażony ? Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:12 Hm, nie odpowiadasz ...Czyli się pogniewałeś.... Prosiłam odpisz. Jeśli nie tu to na pocztę... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 20:13 Zrobisz jak zechcesz. Trudno. Głowa mi i tak pęka od nadmiaru wrażeń. Tych dostarcza mi rodzina... Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:17 Wedle życzenia, panie Zbigniewie lub Sagi. Rozumię, że uraziłam męską dumę. Obiecuję, że żaden mój wpis nie pojawi się w Twoim wątku. No, chyba, że się zapomnę Lub będę musiała grzecznie za coś podziękować. Dziękować umię ale gniewać, to nie w moim stylu. Zostałam stąd grzecznie "wyproszona". Cóż zdarzyło mi się to po raz pierwszy, na tym forum... Ale ten pierwszy raz też kiedyś musiał się zdarzyć. Szkoda, że Ty to pierwszy uczyniłeś... Dziękuję za ucałowana dla rodziny. A opisów z Ukrainy i Kijowa już nigdy nie będzie na tym forum. Wpisałam odpowiedz sobie, z rozpędu. Przepraszam, jeśli czekałeś. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 21:30 Może coś źle zrozumiałam. Co do Ukrainy znają ją już wszyscy. Wystarczy. Wszystko dziś na opak rozumuję. Przepraszam, jeśli "za ostro napisałam". Mam dość dzisiejszego dnia i tyle..Może mnie zrozumiesz... A i tak będę tu dziękować za statystykę ))) No i ta bombonierka ciągle "wisi"...Sagi )) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 19.10.06, 22:04 Ty chyba coś pomyliłeś ? Chyba żartujesz....? Przeprosiłam, bardzo. Mam, dziś straszny dzień, więc na karb niego wszystko zwalam. Przeprasza Sagi, Zbyszku, czy jak wolisz. Ale co Ty wyczyniasz...Są pewne granice, które i dziś przekroczyłam... Ale chyba kobiecie wybaczysz i wrócisz... Panie i panowie z forum i koleżanki mi tego nigdy nie wybaczą... Przepraszam jeszcze raz za to co napisałam. Regina Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:17 Ale nie wiem w co mam kliknąć. Pomóż. Bo nie mogę sobie poradzić Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:24 Tobie coś się chyba pokręciło. Moja przesyłka od Ciebie nie ma, wspólnego z erotyką.... Coś Ci się pokręciło. Przypomnij lepiej sobie co i komu wysłasz. Wracam do brokuła. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:40 Już się odnalazłam. Nic się nie dzieje, obiecuję, że nic się nie powtórzy... Będę bardzo grzeczna na forum.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 20.10.06, 21:43 Widze i bardzo mnie to cieszy,ale miło mi bedzie jak odpowiesz no!!!! ))))) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 20.10.06, 22:24 Odebrałam to jako krzyk. Teraz zmam twój słownik i będę sprawdzać. Żeby nie było nieporozumień. Przepraszam To faktycznie nie był krzyk. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:27 Super Sagi niech taka zostanie,podoba mi się)))))) Sygnaturka oczywiście Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 21.10.06, 20:41 Cha...cha nie przeceniasz mnie czasem? spróbuje,może mi siem uda) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 21.10.06, 21:46 Masz rację, zawsze z wprowadzeniem w życie, tak ważkich słów bywają kłopoty.... Ale dobrze dość strzelasz. Więc czemu by nie...) Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 24.10.06, 09:17 ona mnie przeprasza ale nie pozwala... real mnie wola,,nie ma to tamto,, Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Sagittarius954 24.10.06, 11:57 Możesz dzwonić nawet w tej chwili; reszta na skrzynce ) Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 25.10.06, 22:05 Sagi, chyba Cie pogięło z tym nieodzywaniem się. Ani mi sie waż.....tu chłopy są potrzebne, widzisz chyba ) _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
tofika Re: Sagittarius954 26.10.06, 10:10 SAgi, dobra , po zajeciach ..wszelakich ... napisze myslami do nich petycje... zeby wszystko pojeli, jak jestes spolegliwyno juz topsze! Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:20 Nawet nie waz sie myslec o spaniu. Dosc leniuchowania Setka padnie, jeszcze przed polnoca, zobaczysz ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 21:27 Nigdy sie nie zakladam, ale wierze, ze ten kaktus Ci wyrosnie ) Tylko uwazaj, aby nikogo nim nie ukluc. A na siebie szczegolnie ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:01 Nie nie skladalam, zapomnialam zupelnie, w tym tych zawiorowaniach. nieladnie troche z mojej strony. Bo moze sie obrazi...Ale nie powiniem, tadeuszek to fajny gosc Tez temu forum zycze jak najlepiej..Ale zyczenia, zyczeniami a rzeczywistosc jest, jaka jest.. Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 28.10.06, 22:19 Tak sie spieszylam na imieniny, ze sobie odpowiedz dalam Przed polnoca powinnam wrocic. Ale po szampanie, nigdy nic nie wiadomo, czy dotre na czas Zawsze kreci mi sie w glowie po dwoch lykach. A Tadzio polewa, oj polewa dokladnie, ale chyba w realu, bo do 20:00 rzadzil u siebie tylko Odpowiedz Link