Dodaj do ulubionych

Wyjątkowy Sylwester

05.01.18, 17:03
Choć dla TVP Sylwester w Zakopanem okazał się sukcesem, mieszkańcy miasta przeżyli prawdziwą gehennę. Ci, którym zachowanie turystów najbardziej doskwierało, złożyli skargę do zakopiańskiego magistratu. Burmistrz przeprosił za "pewne uciążliwości"

natemat.pl/226741,mieszkancy-zlozyli-skarge-na-sylwestra-tvp-w-zakopanem-burmistrz-bije-sie-w-piersi-i-przeprasza-za-zachowanie-turystow
A zwierzyna jakowaś tam została? Jaki sens robić takie imprezy prawie w Parku Narodowym? Człowiek swoje psy chroni a tam nikogo nie obchodzi dzika zwierzyna.
Obserwuj wątek
    • vermieter kto zawinił? organizatorzy czy przyjezdni? 05.01.18, 17:30
      Moim zdaniem rząd.
      Zabronić wszelkich imprez a hołota niech siedzi w domu.
      A jeżeli ktoś chce się bawić, to może to zrobić w internecie.
      • alfredka1 Re: kto zawinił? organizatorzy czy przyjezdni? 05.01.18, 20:33
        Tym razem nie rząd a rajcy miejscy ...
        a hołoty rzeczywiście przyjechalo duuużo ... no bo jak to ?? PANKURSKI zaprasza ...ech sad(
        • iryska2604 Re: kto zawinił? organizatorzy czy przyjezdni? 05.01.18, 22:50
          Wiecie co? Ja się bardzo dziwię .W życiu nie tłukłabym sie taki kawał drogi żeby potem sterczeć na dworze i wysłuchiwać jakiegoś Zenka Martyniuka Bo turystami tego tłumu bym nie nazwała chyba że to pojęcie zmieniło sens. A coś mi na to wygląda.
          • estella50 Re: kto zawinił? organizatorzy czy przyjezdni? 05.01.18, 23:03
            Z przyjaciółką pojechałam raz na Sylwestra 1999/2000 do Warszawy, żeby świętować w stolicy. W planie był jeszcze teatr. Skończyło się na planie. Siarczysty mróz był wtedy. Tłumy pod sceną; pijane, głośne. Pili z kartoników po sokach. My obie wystraszone ściskałyśmy torebki pod pachą, bo kradzieże były na naszych oczach. Widziałyśmy ledwo co, bo więksi i bezczelni przed nami zasłaniali. Okropny hałas z głośników ze strony sceny.
            To był taki pierwszy i ostatni dla nas Sylwester. Nigdy więcej żadnych masowych imprez plenerowych, sylwestrów, czy zawodów sportowych. Ile razy teraz widzę takie imprezy w tv, to zawsze przypominam sobie tamten pamiętny Sylwester. Nic się nie zmieniło!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka