skrzydlate 21.06.06, 22:09 A tu jesteście.... wreszcie Was mam )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dama-kanaliowa Re: a!!!! 21.06.06, 22:20 Tadeusz, co Ty za dziwne sygnaturki prezentujesz co i raz, jesli to nie jakas super intymna tajemnica? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: a!!!! 21.06.06, 22:30 Poprzednia dotyczyła wpisu trolla, który podstępem wszedł na zamknięte forum. Ta zaś dotyczy pewnej sympatii sieciowej)) Odpowiedz Link
ewa553 dwa pytania: 21.06.06, 22:29 czy skrzydlate pisalo na FS? co oznacza Twoja sygnaturka Tadeuszu? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dwa pytania: 21.06.06, 22:34 Tak, skrzydlate przyfruwało sobie na Seniorum i czasem zamieszczalo kilka postów. Kliknij na jej nicka i w polu Ulubione strony www jest link: zapraszam do mojej galerii. Ciekawe)) Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re:Tadeusz&skrzydlate 22.06.06, 09:12 Dzieki za mily poczatek dnia. O tej porze dotychczas zadnej galerii nie odwiedzalam) No piekne obrazy, szczegolnie mazowieckie pejzaze nastroily mnie sentymentalnie. Taka piekna jesien mazowiecka w okolicach Nieborowa albo Radziejowic, te mgly w Arkadii - to jest cos. Odpowiedz Link
skrzydlate Tadeuszu-Iksie 22.06.06, 10:49 Tadeuszu, zapodaje linka: www.sylwia.h2o.pl Siedze sobie na wsi, teraz skopiuje leniwe swoj tekst z forum o malarstwie - "Siedzę na wsi u przyjaciółki, wstaje o 4 albo 5 rano, wtedy nie jest tak gorąco a i burze zaczynaja sie później, zachwycam sie polami, ląkami, to są wakacje... Świty sa pełne takiego blasku, jakiego o żadnej porze dnia nie doświadczysz. Chcę Wam powiedzieć że to chyba najpiękniejsze, wakacje jakie w życiu miałam, oby więcej takich. Jak się naprodukuję, to pokażę " Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Tadeuszu-Iksie 22.06.06, 12:07 Swietny pomysl z ta wystawa. Moze w Warszawie? Chetnie uslyszalabym kiedy. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Tadeuszu-Iksie 22.06.06, 14:11 nie wiem, gdzie... najchetniej wolalabym w Warszawie ale nie wiadomo czy nie bedzie w Sopocie na przyklad, albow Gdyni, mam tu kontakty różniste... to zalezy kto sie podejmie to zrealizowac, rok temu mialam na Starowce, na Rynku w Staromiejskim Domu Kultury, te kwiatki co są na stronie Jak będzie, uroczyscie pozapraszam Odpowiedz Link
tadeuszx I świetnie!:))) Ku zadowoleniu i satysfakcji 22.06.06, 14:09 wszystkich stron zainteresowanych)) users.elartnet.pl/~spaszko/ Odpowiedz Link
tadeuszx Jestem usatysfakcjonowany, że na to forum 22.06.06, 14:20 przyfruwa artystka, pisze posty oraz nas zaprasza na swoją wystawę)). Dziękuję. Odpowiedz Link
ania1022 Re: Wow 22.06.06, 14:17 Slicznie malujesz-rysujesz, gratuluje talentu. Fotografii jeszcze nie ogladalam ) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Wow 22.06.06, 15:20 a tam na stronie jakies sa, chyba na zaliczenie je robiłam kiedys, i w czasie wakacji tak sobie... Odpowiedz Link
ania1022 Re: Wow 22.06.06, 17:23 Nie badz taka skromna. Zazdroszcze talentu. Ogladajac Twoje prace, naszla mnie ochota na malowanie. Oczywiscie nie dorastam Ci nawet do piet ale kiedys niezle mi to wychodzilo i kiedys to lubilam. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Wow 22.06.06, 19:01 wszyscy maja takie same poczatki, tyle tylko ze ja nie zrezygnowalam, powiem Ci na uszko w tajemnicy wielkiej, ze to byly zwyczajne zamiastki... no cos mi tam w zyciu nie wyszlo, to sie budowalam rysowaniem i malowaniem .. o! Odpowiedz Link
ania1022 Re: Wow 22.06.06, 19:50 Slowem, nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo. I tak mi sie podoba to co robisz, ze gdyby nie to ze jestem w pracy to chyba zaczelabym juz probowac cos tworzyc. Troche z czasem u mnie kiepsko, zobaczymy... Odpowiedz Link
maria73 Re: Wow 22.06.06, 20:46 piękne prace.Gratuluję i... też bym tak chciała!! Cóż talentu mi brak. Jesteś wspaniała skrzydlate Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Wow 22.06.06, 23:10 dzieki, to starocie, po lecie umieszcze nowe, chce to zmienic Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a!!!! 22.06.06, 15:21 strasznie mili jestescie.. naprawde.. dziekuje, zupelnie sie nie spodziewalam Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: a!!!! 22.06.06, 18:22 Artystow nalezy zawsze i wszedzie i o kazdej dobie rozpieszczac) Tak twierdza moje artystyczne dzieci, bo to wrazliwe ptaszyny. A jestes skrzydlate genialna amatorka, czy akademicka profesjonalistka? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a!!!! 22.06.06, 19:02 ja studiuje aktualnie, sobie strzelilam studia na starośc... ups... na dojrzalosc chcialam powiedziec i bardzo mi to dobrze robi, w koncu jak zobaczylam ile umieja moi studenci na roku to sie poczulam genialna normalnie )))))) Odpowiedz Link
ewa553 Re: a!!!! 22.06.06, 17:38 skrzydlate, sadzac ze zdjecia, jest mlodociana))) jak trafilas i dlaczego, na forum dla bardzo doroslych? Podobaja mi sie Twoje plenery. Mam dwa oleje z tego samego chyba pleneru)) wroclawskiej malarki W.Potockiej . W czasach gdy jeszcze DM dobrze stala, kupowalismy obrazy w Polsce. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a!!!! 22.06.06, 19:04 ja jestem chodzącym oszustwem pana Boga ) wygladam wyjatkowo smarkato... a poza tym wybralam sobie takie dośc korzystne zdjątko, image sobie robie, a co... Ten plener byl organizowany dla licealistow z Domu Kultury na Gotarda w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego w 1999... chcialam zobaczyc jak to jest i pojechalam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: a!!!! 22.06.06, 19:39 Moje wyrazy uznania,obejrzałam wszystkie Twoje dzieła dziewczyno,wygladasz na 30-stkę.Świetnie malujesz Ty nasze utalentowane Skrzydlate)) Dzięki, to była wielka frajda. Odpowiedz Link
tadeuszx Skrzydlate, udam, że nie dostrzegłem tego 22.06.06, 21:53 postu. Dziewczyn się o wiek nie pyta, dziewczyny się widzi A widzialem i no!... Twoj wiek, podobnie jak Delwa, oceniam na ok. 30-tu?! No tak! Ale nie o tym. Chciałem Cie prosić o wybaczenie gafy, którą popełniłem, biorąc artystkę-malarkę za poetkę?!. To bylo jak z tym dzwonieniem, słyszal, tylko nie wiedzial, w którym to kościele? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Skrzydlate, udam, że nie dostrzegłem tego 22.06.06, 23:12 a gdzie Ty mnie widziales? fakt, wiersze tez pisze.. i w necie tu i ówdzie z wierszy glownie jestem znana Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Skrzydlate, udam, że nie dostrzegłem tego 22.06.06, 23:15 ja sie wiekiem nie krepuje, mam to w nosie, generalnie to gwiżdże na te bajery o mlodosci i takie tam, w srodku mam prawie 50 i juz )))) Odpowiedz Link
tadeuszx Ho, ho, proszę, jaka rezolutna Sylwia;)) 23.06.06, 09:45 skrzydlate napisała: ...mam to w nosie, generalnie to gwiżdże na te bajery... -----> I niewątliwie generalnie masz rację!) Najważniejsze jest, na ile człowiek się czuje. Przecież, wcale nie są rzadkie przypadki "staruszków" w kalendarzowym wieku lat 25-ciu?! Zapodaj nam linki do Swojej poezji. Zapewne wszyscy by przyklasnęli temu, gdybyś tutaj założyła Swój oddzielny wątek poetycki. Np. pod tytułem: Moja poezja, lub Poezja Sylwii, lub... a co Ci będę wymyślał tytuły?!. Sama sobie wymyśl i zakładaj wątek)) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Ho, ho, proszę, jaka rezolutna Sylwia;)) 23.06.06, 14:40 no nie dam linka, bo to na jakis portalach roznistych, a jeden to taki zamkniety i teraz do polowy martwy, nie zrobie im tej przyjemnosci co by ich ozywiac wlasną krwawicą ))) prosze: Z księzycem w tytule Znowu księżyc z rozjarzoną twarzą Tylko stanąć w oknie Tylko miło zamarzyć Utkał jasny z chmur świetlistą zasłonę Dźwięczą w kuchni kubki ciepło Myśli nieco zamglone... Twoje ramię jest blisko Moje myśli, jak ptaki Pochowały się wszystkie Ciepło szumią drzewa Pod poduszkę się schował Skrawek nocnego nieba Ciepło, bo wiosna Ciepło, bo blisko Ciepło, bo smutki odleciały wszystkie Znowu ten księżyc z rozjarzoną twarzą Ciszę ciepłą przytulmy Sennie z nami pogwarzy Skrzydlate ... 2006-06-12 20:23:27 Odpowiedz Link
tadeuszx Ooooo!! Prawdziwa poezja!! Bardzo piękna:))) 23.06.06, 17:58 Dziękuję Sylwio, rzadko zdarza się na forach, ktoś wpływający na odczucia estetyczne. A z własnego podwórka powiem, że dobrze jest, po tych różnych przyziemnych polemikach, trochę się, jak to mówią, "odchamić". Odpowiedz Link
tadeuszx Sylwio, na Twojej stronie, jest Twoje zdjęcie... 23.06.06, 09:34 ...albo Twojej córki? Bo skoro podtrzymujesz zdanie o Swoim wieku, to nijak mi nie pasuje, ta dziewczyna do tego)) Odpowiedz Link
goskaa.l Tadziu 23.06.06, 12:28 znam Skrzydlate osobiście, jej córka jest bardzo do niej podobna, ale na stronie jest prawdziwe zdjęcie Sylwii. Ona tak smarkato wygląda! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Tadziu 23.06.06, 14:34 helo, goska, witnako, druga smarkatka sie odezwala Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Sylwio, na Twojej stronie, jest Twoje zdjęcie 23.06.06, 14:44 Tadziu-Iksie to Ty moją corcie tez znasz? olaboga, a ktoś Ty? ))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Brawo Skrzydlate!!!! 23.06.06, 16:56 Piękny ten księzycowy wierszyk utalentowana dziewczyno,dzięki Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Sylwio, na Twojej stronie, jest Twoje zdjęcie 23.06.06, 17:49 Nie Sylwio, nie znam Ciebie, nie znam Twojej córki?)) Wszedłem z wizytówki na Twoją stronę, poczytałem, spojrzałem na Twoje zdjęcie i... napisałem Ale stało się dosyc fajnie, bo spokałaś się tutaj z Gosią i w dodatku znacie się osobiście z realu. A Gosię znam z innego Forum)) Szacunek dla obu Pań. Odpowiedz Link
skrzydlate będe miała w Gdańsku wystawę jesienią 24.06.06, 10:13 w galerii Wojewodzkiej i Miejskiej Biblioteki w Gdańsku.. wczoraj "pani galernica" obejrzala prace i tak zadecydowala. Odpowiedz Link
tadeuszx W Gdańsku?!... Aha, teraz jest sezon turystyczny 24.06.06, 11:38 więc niewątpliwie będzie więcej ludzi! Aaaa i Gośka blisko (bo chyba ze Szczecina), ale to "podróżniczka")), więc dla niej to nie problem. Może ktoś dla tych, co nie dotrą na wystawę, porobi zdjęcia i tutaj wstawi? Sylwia, a Wrocław?? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: W Gdańsku?!... Aha, teraz jest sezon turystyc 24.06.06, 12:40 nie znam nikogo we Wrocławiu, ja zawsze chetna, chcialabym jedną wystawe rocznie robic Odpowiedz Link
tadeuszx We Wrocławiu... 25.06.06, 22:00 Niestety w tym temacie nie mam wtyków, ale rozejrzę się tu i ówdzie... Odpowiedz Link
goskaa.l A może? 26.06.06, 09:13 Przyszło mi do łepetyny, że może w Szczecinie? Spróbuję napuścić na temat Justynę - ona ma talent do załatwiania spraw niemożliwych. Pójdzie do Książnicy przy okazji wymiany książek i być może? Tylko muszę wiedzieć, w jaki sposób możesz "galernicy" pokazać swoje prace. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: A może? 26.06.06, 10:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29055&w=42655635 Moze ten watek by Cie zainspirowal w poszukiwaniach? Autorka ma doswiadczenie jak widac, moze by cos podpowiedziala? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: A może? 26.06.06, 19:53 Kanaliona, sa organizowane rózniste rzeczy, moja znajoma, ktora zajmuje sie FORUM 50+ ma na wzgledzie takie akcje, i powiem tak: zawsze jestem chetna do wspolpracy, moge uczestniczyc, prowadzic, wystawiac i tak dalej, nie każcie mi tylko organizowac, nie jestem perpetum mobile ))) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: A może? 26.06.06, 19:57 Goska, wszedzie mozna, tylko musze pojechac, pokazac prace, albo wyslac mailem i zachecic, to wszystko jest do zrobienia.. nawet moze dojade znowu do Szczecina.. hihi.. dzisiaj mialam kataklizm bo mi wleli paliwa chrzczonego w Skórczu na Orlenie.. k...sy.. wiecie co to byla za akcja.. spoźnilam sie 4 godziny do domciu.. pomoglo dotankowanie czegos normalniejszego, nawet wymina filtra paliwa nie pomogla.. ojej, i robcie takie rzeczy na trasie kiedy w srodku jakiegos lasu zaczyna bekac samochodzina... wlasnie sie wysililam i skrobnelam maila do jakiejs oficjalnej konsumenckiej "ochronki".. zobaczymy co z tego wyniknie.. rozsadza mnie wscieklosc... Ale najwazniejsze to ja zasadniczo powinnam mysle co utrzymanie sie i wlasnie chyba skonczy sie moje malowanie za miesiac, bo zatrudnie sie gdzie bądx, bo cos mi rypło ) tak jest zawsze )) Odpowiedz Link