untochables 17.06.06, 09:50 co prawda filmiki nie mogą być za długie ale też można znaleźć coś o KRLD www.youtube.com/results?search=north+korea&search_type=search_videos&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chollima Re: YouTube 20.06.06, 12:32 Heh, Shinhwa w KRL-D spójrzcie na miny widzów :| - chyba słowa piosenki nie przemówiły do zgromadzonych Odpowiedz Link Zgłoś
chollima Re: YouTube 22.06.06, 19:14 A czy na tym filmiku z "Porannym aerobikiem" , potrafi ktoś z Was rozpoznać co to za podkład muzyczny leci w tle, przeszukuję moje zbiory i znaleźć nie mogę tego kawałka. Brzmi jak w wykonaniu Pochonbo EE... Hmmm męczy mnie to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: YouTube 03.09.06, 21:18 www.youtube.com/watch?v=2TNM5DpKyms zaczynam zamieszczać krótkie filmiki w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: YouTube 09.09.06, 12:18 i kolejna produkcja ;) www.youtube.com/watch?v=dSOgzFDjtBY zapraszam do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
kim_pietrek_il Re: YouTube 12.09.06, 10:27 A oto link do jednego filmiku: www.youtube.com/watch?v=WU935fl3ErU&search=North%20Korea%20TDS Uśmiałem się do łez. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
chollima Re: YouTube 12.09.06, 13:50 taa, śmieszny ale ma sporo niedociągnięć 1. mówią po chińsku 2. te litery to na pewno nie są koreańskie Odpowiedz Link Zgłoś
kimdzongilia Re: YouTube 26.09.06, 16:45 chollima napisał: > taa, śmieszny ale ma sporo niedociągnięć > 1. mówią po chińsku > 2. te litery to na pewno nie są koreańskie > Litery nie są ŻADNE ;) A co do języka to też nie jest ŻADEN - sądząc po znajomo brzmiących głosach tych "lektorów" są to jakby posklejane w jedną całość krótkie fragmenty słów wypowiadane przez prezenterów prowadzących wiadomości w północnokoreańskiej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek dołączyłem do grona producentów 19.09.06, 15:33 zapraszam do siebie, jeden film znacie z mojej strony, drugi jest zupełnie nowy. pamiętajcie o wysokich ocenach www.youtube.com/profile?user=KimBarTek wkrótce następne produkcje Odpowiedz Link Zgłoś
kimdzongilia nie mogę być gorsza ;) 19.09.06, 21:44 www.youtube.com/watch?v=_wwH8vdrFME Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: YouTube 22.09.06, 08:49 www.youtube.com/watch?v=MwfH9wd6wYw najnowsza produkcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chollima Re: YouTube 23.09.06, 10:16 super filmik, zauważyliście, że samochodów w Phenianie przybywa z roku na rok ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek moja najnowsza produkcja 23.09.06, 16:32 www.youtube.com/watch?v=oMT6gC90LXU Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: YouTube 26.09.06, 15:51 Ty kręciłeś te filmy, które wrzuciłeś? Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: YouTube 27.09.06, 09:52 tak to moje filmy oprócz karaoke które dałem na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
sken Re: YouTube 14.10.06, 17:35 Zapomniałem Tobie podziękować za DVD wysłane chyba z pół roku temu. Lepiej późno niż wcale - zająłem się innymi rzeczami i zapomniałem o tym forum. Jako zadośćuczynienie ;) postaram się w najbliższym czasie wrzucić filmy na serwer, tak aby każdy mógł sobie ściągnąć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek 50 lat Uniwersytetu Koreańskiego w Tokio 11.11.06, 15:07 super klimat był, prawie jak w Pyongyangu www.youtube.com/watch?v=HVXF5dinREk Odpowiedz Link Zgłoś