Dodaj do ulubionych

TVP 2 Piatek 2100

11.05.07, 22:36
Kto ogladal?
Obserwuj wątek
    • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 11.05.07, 22:47
      ja nie, dopiero wpadłem do domu z Warszawy i już znowu wyjeżdżam. rodzice mi
      nagrali. ponoć nieźle, ale z relacji oglądających wiem, że dużo zostało wycięte
      (niestety głównie mnie)
      • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 11.05.07, 22:48
        co sądzisz o programie? bo z tego co zdąrzyłem się zorientować nastroje nie są
        najlepsze
        • untochables Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 00:18
          program był mniej więcej o TYM
          pan prokop promował swoje picie i agencje w korei
          milowicz opowiadał o piłce nożnej i kiblach
          grabowski spał
          gruchała potwornie nudna ona to już nic nie powiedziała
          a waszą polemike wycięli no i w sumie program był o niczym
          nawet go nie zachowuje na HD szkoda ;(
          zmarnowano dobry temat

więcej bartku nie daj sie wciągać w takie krzaki chyba że chcesz za milowicza
          robić

ich nie interesowała korea to był wypełniacz czasu TVP2 w godzinach od 21 do 22
          • nicolas1981 Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 08:42
            Pare razy zaproponowano mi wystepowac w programach w rodzaju (jako Francuz w
            Polsce) "rozmowy w toku, etc... jednazke zawsze odmowilem, strata czasu
            aczkolwiek raz bylo warto dla doswiadczenie
          • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 09:52
            no właśnie, to niestety jest program dla mas i nie ma ambicji naukowych -
            zamiast mówić o historii i kulturze prowadzący woleli pierdzielić głupoty -
            takie które brzmią atrakcyjnie, ale z rzeczywistością mają niewiele wspólnego.

przed nagraniem ostrzegał mnie Marcin Bruczkowski, który występował w odcinku o
            Japonii. Mówił mi to do czego sam potem doszedłem, ale niestety człowiem musi
            czasami sam się przekonać.
      • hamhung Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 10:00
        Faktycznie, przebijały mysli erotomańskie pewnych osób. Dało się jednak
        zobaczyć, że "klej i nożyczki" poszły w ruch - co mnie akurat nie dziwi z uwagi
        na aktualną linię politycznę telewizji. Według mnie Bartek wyszedł na osobę
        bardzo stonowaną - żeby nie powiedziedzieć liberalną. Masz zadatki na dobrego
        dyplomatę (nie bierz przykłądu tylko z pani Fotygi).
        • chollima Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 10:50
          Ja ja nie oglądałem, tego typu programy nie są warte oglądania. A czy dzisiaj
          coś jest ?
          • nicolas1981 Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 11:14
            jutro national geographic o 22..
        • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 14:11
          hehe dzięki. a co do kleju i nożyczek to oczywiście masz rację - nie ma bardzo
          wielu moich kwestii.
          • m.krzeski Re: TVP 2 Piatek 2100 12.05.07, 19:30
            Bartek!Ty jedyny miałeś coś do powiedzenia.Reszta to żenada!Cóż,oni są tylko
            medialni.Jeśli w TV będą tylko takie szopki to Korea nigdy nie będzie miała
            prawdziwego wizerunku...
            • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 10:02
              dzięki Maćku za miłą opinię. Niestety telewizja jest skierowana na masowego
              odbiorce i tworzy się lekkostrawną papkę, która ma być atrakcyjna dla zwykłego
              widza - naukowe podejście ma się w dupie. Próbowałem działać, ale z tego co
              wiem - bo ciągle nie oglądałem, padło mi wideo - mało mnie jest w programie.
              Pierwsze pytanie w nim padło właśnie do mnie, a podobno pierwszy raz odzywam
              się po jakimś kwadransie.
              • matikula Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 10:38
                www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=810&genre_id=500&form_id=495&video=24230
                Tu można obejrzeć. Tylko straszne problemy są z tym, w ogóle dostać się do tego
                ze strony głównej iTVP to kombinacje niesamowite, a żeby jeszcze obejrzeć, też
                trzeba mieć sporo szczęścia, z tego co widać, iTVP faworyzuje Microsoftowe
                rozwiązania, bo Firefoxem piętnaście razy próbowałem uruchomić, a Internet
                Exploder od razu.
                • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 11:14
                  dzieki za linka, faktycznie w IE działa jak złoto. wlasnie usiłuje to jakoś
                  zapisac, ale cholera streaming.
      • chiara76 Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 22:52
        widziałam Cię;) od razu pomyślałam, że to Ty. Pozdrawiam.
    • untochables Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 00:09
      wracając do tematu
      faktycznie bartek był jdyną osobą która chciała opowiedzieć o korei
      reszta to dramat

p.s.
      B zapraszm na piwko ;P
      • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 10:03
        dzięki, starałem się jak mogłem
        • chollima Re: TVP 2 Piatek 2100 13.05.07, 20:36
          Teraz, też obejrzałem w necie. U mnie pod Firefoxem działa bez zarzutu ale to
          pewnie dlatego, że zablokowałem obsługę skryptów pod IE.
          Co do programu, już sama jego idea jest dla mnie żenująca, prowadzący
          niestrawni, poziom rozmów niski...
          Bartek w takim towarzystwie rzeczywiście nie da się nic wnieść do rozmowy
          konkretnego, szczególnie gdy każdy myśli tylko o tym jak siebie wylansować. Ale
          występ w tv zawsze obojętnie jak na to patrzeć, to jest to wspaniałe
          doświadczenie, i tu Tobie zazdroszczę.

ps. jakby ten program zrobić w konwencji np. "Europa da się lubić" to byłoby o
          niebo lepiej...
          • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 15.05.07, 12:13
            > ps. jakby ten program zrobić w konwencji np. "Europa da się lubić" to byłoby o
            > niebo lepiej...

na to liczyłem, program realizuje ta sama firma, która przez pierwsze półtora
            roku realizowała "Europę..."
    • bugsior :D 14.05.07, 02:52
      No to jak juz wszyscy Bartka po ramieniu poklepali i sie wylewnie wypowiedzieli
      jaki to Bartek 'ah i oh' byl to normalnie mam wrazenie ze on tam jakis wystep
      odwalil na miare charakteru jak Ronald Regan.

Nie pozostaje mi nic innego jak po prostu uwiezyc, ze Bartek z nog widza zwalil
      i cala ekipa producentow i 'obsada aktorska' do piet mu nie dorastaja. :D

Tak wiec zalaczam uklony, chyle czola tak jak Korenczycy chyla przed 'Ukochanym'
      • untochables Re: :D 14.05.07, 09:21
        boguś ;)
        no jak cie prosze
        nie o to chodziło, poglądy bartka znamy ale oceniając realnie to co sie działo
        w tym programie, można uczciwie przyznać, że on jedyny starał sie coś
        powiedzieć, a trójka grabowski gruchała i milowicz byli wyjątkowo kiepscy

ale jak by nie było, był to program "podróże z żartem" więc w sumie .....
        • nicolas1981 Re: :D 14.05.07, 10:43
          Wole Buguś:)
          • bugsior Re: :D 14.05.07, 18:11
            A na marginesie, skad pomysl zeby mnie Bogusiem nazywac?
            • nicolas1981 Re: :D 14.05.07, 20:09
              Byl taki film z Robinem Williamsem "Bogus"
              • bugsior Re: :D 14.05.07, 20:22
                To jest odpowiedz na moje pytanie?
    • tabr Re: TVP 2 Piatek 2100 14.05.07, 14:09
      mnie troche Grabowski wkurzyl ( choc ogolnie go lubię) tą wypowiedzią o malych dzieciach ktore udawaly ze ich nie widza w parku- wytlumaczyl to sobie tym ze niby Koreańczycy traktują białych jako okupantów :/ Mnie się zdaje, że może raczej to wynikalo z grzecznosci..
      • tabr Re: TVP 2 Piatek 2100 14.05.07, 14:25
        I ogolnie troche poroniony jest moim zdaniem pomysl zeby zapraszac do dyskusji glownie ludzi ktorzy byli w Korei raz w życiu i nigdy sie nia nie interesowali. I ten brak jakiegos szacunku dla obcej kultury- mowienie o hangulu - krzaczory, zartowanie z urody Koreanek czy kuchni, czy ciagle wspominanie o tych nieszczesnych psach (._.)
        • nicolas1981 Re: TVP 2 Piatek 2100 14.05.07, 15:39
          Czy uwazasz ze Bartek ma objektywnie spojrzenie mimo ze był tylko 2 razy w
          Korei Polnocnej?

Niestety nie bylem w Korei, (mimo 4 pobyty w Azji Wschodniej)
          • tabr Re: TVP 2 Piatek 2100 14.05.07, 16:36
            Ale ma jednak duzo wiecej do powiedzenia poza tym, że chciało mu się spać :)
          • kim_bar_tek Re: TVP 2 Piatek 2100 15.05.07, 12:07
            "tylko" dwa razy, wybacz, ale wydaje mi się, że być w KRL-D dwa razy to całkiem
            zacny wynik
      • nicolas1981 Re: TVP 2 Piatek 2100 15.05.07, 08:39
        to jest odpowiedz "a la Bartka"
        • tabr Re: TVP 2 Piatek 2100 15.05.07, 11:44
          Chodzilo o poludniowo-koreanskie dzieci wiec nie wiem co to ma wspolnego z Bartkiem :p Chyba nie myslisz ze nauczyciele kaza dzieciom w Korei Płd. nie patrzec na cudzoziemcow bo to krawawi,amerykanscy okupanci i imperialisci :D
    • kim_daniel_il1 Re: TVP 2 Piatek 2100 15.05.07, 15:50
      Program rzeczywiście do bani. Uważam jednak, że nie mógł on być zrobiony
      lepiej, bo tego typu programy zawsze są do bani, dla ludzi o ograniczonym
      myśleniu itp. Staram sie nie oglądać żadnych programów w których występuja
      łżeelity małego ekranu bo im zawsze jest do śmiechu (co w końcu robi się
      załosne). Poza Bartkiem nie najgorzej występował też ten starszy pan (nie
      pamiętam nazwiska).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka