Dodaj do ulubionych

Podziekowanie

22.04.06, 02:57
Serdecznie dziekuje wszystkim, ktorzy w jakis sposob przyczynili sie
do zahamowania rozwoju forum "Chicago w cuskim berecie",
ktore wlasnie w dniu dzisiejszym zmienilo swoja nazwe
(bedaca wbrew regulaminowi gazeta.pl) i zeszlo do podziemia wink

Niech to bedzie nasz taki maly sukces i znak,
ze w grupie mozna wiele zdzialac.

PS. Widac admin tegoz forum mial nieczyste sumienie, skoro przestraszyl sie
publikacji maili, w ktorych posiadanie wszedlem za sprawa pewnego
zaprzyjaznionego hakera smile
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: Podziekowanie 22.04.06, 03:09
      napisalam cos na ten temat na forum o trollach, wiec nie bede tych wulgaryzmow
      powtarzac
      • cuski Re: Podziekowanie 22.04.06, 03:40
        Ja tez dorzucilem swoje 5 groszy smile
    • speranzaa Re: Podziekowanie 23.04.06, 04:13
      no dobrz ze w koncu poslzi z torbami, ze tez ci ludzie ni emieli nic innego do
      robot ytylko pisac bzdury , poniekad tak zalosne, ze mozna ich bylo okreslic
      kompletni idioci, gdyzby ni eta ich zlosliwosc.
      • cuski Asiu 23.04.06, 04:18
        Ale wedlug ich rozumowania, to oni sa ci normalniejsi, he he he...
    • zbuntowany8aniol No coz,musze sie usmiechnac:) 23.04.06, 13:50
      Ja tez dziekuje.
      Mysle,ze dobry duszek,bedzie wiedzial za cosmile
      • tadeuszx Oczywiście. To już zdecydowanie ... 24.04.06, 10:16
        ... przegięli! Już sam tytuł budził niesmak... Ueeee, prymitywne to, i dobrze,
        że zostali zmuszeni do wycofania się z tegosmile) Może coś zrozumieli...? Pożyjemy,
        zobaczymy, jakie wnioski z tego zostały wyciągnięte...
    • tadeuszx Re: Podziekowanie nr 2 24.04.06, 21:40
      za zmianę treści odsyłacza o bajkach, na stronie głównej.smile))
      • cuski Ne ma problema ;) 25.04.06, 03:33
        Ne ma problema wink
        • tadeuszx Jest inny problem... 26.04.06, 17:35
          ...trolli nie ma!!? Ty, admin, gdzie to cholerstwo się pochowało? Oprócz tej
          Homera zamkniętej fortecy - tam nieeesad Nie pójdę. Ale gdzie jeszcze można toto
          znaleźć, żeby się dobrze i z klasą zabawić?
          • cuski Na "Forum o Forum" jest w cholere trolli :) 26.04.06, 21:13
            Na "Forum o Forum" jest w cholere trolli smile
            • tadeuszx Re: Na "Forum o Forum" jest w cholere trolli :) 26.04.06, 21:20
              Aha, no tak! Przecież ja tam jednego bidoczka broniłem, przed takim wrednym
              kapusiem, co do administracji leciał z jęzorem i skarżyłsad Hihihi, czekaj, link
              Ci poszukam, sam zobaczysz...wink
              • cuski Re: Na "Forum o Forum" jest w cholere trolli :) 27.04.06, 02:05
                Dawaj ten link, to obadamy wink
            • tadeuszx Mam ten link 26.04.06, 21:27
              Sprawdź i oceń...ale wiesz, jak facet się drze do "derekcji" takim tekstem: "O!i
              znowu z moim nickiem kombinuje", że to niby ten troll (no jaki troll, gdy on
              rozpoznał, że kombinuje?) To pewnie sam też byś zareagował na sztywniaka.wink))
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=40694512&a=40741607
            • zbuntowany8aniol A ja powiem Wam tak: 26.04.06, 21:48
              Za FoF i tak sie nie wezmiecie,bo tam same trolle w administracji...ja sie o
              tym przekonalam na wlasnej skorze.
              A,bylabym zapomniala...o trollach forum juz jest,wiec moze tam sie Panowie
              przeniosa,chyba,ze znow za duzo wymagam...upierdliwa dzis jestem,no nic
              przezyjeciesmile

PS.Chyba mi rogi rosna,niczym jak u diablasadTadek,wykrakales!!!Ja sie tak nie
              bawie,bo mnie do Nieba nie wpuszcza,a obiecalam Szefowi,ze bede grzeczna i za
              to na ziemie wrocilam,chlipsadKurde,areolka mi znika..niedobrze:]
              • tadeuszx A-a sama widzisz... 26.04.06, 21:52
                ... jak kiepsko wymyśliłaś z tym przydługim nickiem. Trza to zmienić w
                cholerę... póki nie za późno i różki jeszcze mikrusie, to się łatwiej przytniewink))
                • zbuntowany8aniol Cieszysz sie?? 26.04.06, 21:57
                  Czekaj nicponiu...do Nieba Cie nie przyjma,ot towink
                  A rozki,moze dodadza mi uroku,ale nicka nie zmienie i basta Panie Gazda!!!!

PS.Nowe wcielenie,boziuuuu ile nagrzeszylam...spowiednika na predko trzatongue_out
                  • tadeuszx Noooo, nie zaprzeczę... 27.04.06, 00:07
                    ...że z diablicą w sprawach popełnienia grzechu, dogada się człowiek szybkowink))
                    A z aniołem, jak wiesz, całkiem nie da rady. Z tego punktu widzenia,
                    zdecydowanie wolę diablice. Bo ja mam ludzkie wady i skłonności do grzechówcrying A
                    najlepiej to lubię te wspólne grzechy, w duecie z płcią odmienną. Nie, nie
                    jestem tu oryginalny, zapytaj facetów. Każdy Ci powie, że jak już, to tylko z
                    kobietąsmile)) A coś Ty tak z wielkim krzykiem uciekła od shrekinatora? Przecież to
                    swój chłop! I Cię nie da trollom (najwyżej sam weźmie)wink)))
                    • cuski Cholera jasna ! 27.04.06, 02:11
                      Cholera jasna, mnie rowniez bardziej ciagnie do diablic, niz do aniolkow wink
                    • zbuntowany8aniol Nom z krzykiem:) 27.04.06, 13:29
                      A co???
                      Shrekinator ma poddostatkiem trolli,wiec...no nic tylko sie usmiechnesmile
                  • cuski Spowiedz ? Nie ma sprawy ;) 27.04.06, 02:09
                    No to ustawiajcie sie u ksiedza proboszcza, albo u mojego wikarego
                    do szczerej spowiedzi, he he he...
                    • zbuntowany8aniol Jezuuuuu,chyba bym sie spalila ze wstydu:) 27.04.06, 13:30
                      Nie lubie pustych postowbig_grin
                      • tadeuszx A ja nie!;))))) 27.04.06, 14:12
                        Bo ja nie mam grzechów na sumieniu, hihihihiwink
                        • zbuntowany8aniol Kazdy ma,moze o nich nie wiesz?? 27.04.06, 14:40
                          Albo nie grzeszysz?
                          • tadeuszx Grzeszę! Ale są to grzechy 27.04.06, 14:53
                            męskie i Cuskiemu jako chłopu, śmiało mogę wyznaćsmile))
                            • zbuntowany8aniol No wlasnie:) 27.04.06, 15:00
                              Co ja poradzem,ze ksieza to faceci,hihihi...ale spoko,przezyjesmile
                              • tadeuszx I to mnie zastanawia, 27.04.06, 15:05
                                że żona, matka dzieciom a tyle grzechów, ze się nawet przed zaufanym adminem
                                chce ze wstydu spalić?wink))
                                • zbuntowany8aniol Faktycznie dziwne:) 27.04.06, 15:21
                                  Nie zawsze czlowiek jest gotowy mowic o wszystkim,czyz nie???
                                  Dlugo czesto trzeba sie przekonac,by moc nazwac Kogos Przyjacielem,a
                                  szczegolnie jak kiedys ktos zawiod i zranil(bynajmniej nie mam Nikogo z tego
                                  Forum na mysli,a szczegolnie Adminasmile ).
                                  • tadeuszx No tak, ale 27.04.06, 19:13
                                    jest to temat z gatunku tych, w których obiecałem się już nie poruszać.
                                    Oczywiście w odniesieniu wyłącznie do Ciebie, więc może zamiast komentarza, ten
                                    link? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37024&w=40621048&a=40948618
                                    • zbuntowany8aniol Normalnie jestescie niemozliwi:) 27.04.06, 20:00
                                      Niemozliwi po stokrocsmile
                                      • tadeuszx Że ja, jestem nieznośny 27.04.06, 21:51
                                        po stokroć, to wiemsmile Ale jesteśmy przecież przyjaciółmi forumowymi, więc się
                                        tak bardzo na mnie nie złośćsmile Dlaczego inni są niezności? Nie wiem i nie pytamsmile
                                        Pozdrówkasmile
                                        • zbuntowany8aniol Nie zloszcze sie,hihihohi 27.04.06, 22:07
                                          Chyab bym musiala nazywac sie Zlosnica,a byla swego czasu taka bajka ze
                                          Zlosnica i jakich pacholek byl na miotle latajacejsmile

PS.Masz mailasmile
                            • cuski Proboszcz Cuski, wraz z wikarym M4verickiem... 28.04.06, 02:22
                              Proboszcz Cuski, wraz z wikarym M4verickiem beda spowiadali
                              w pierwsza wolna sobote miesiaca wink
                              • zbuntowany8aniol To moze ja przetlumacze:) 28.04.06, 08:41
                                Tzn.nigdy,hihihihihi
                              • tadeuszx Cuski, a tam u Was nie ma 28.04.06, 09:17
                                wolnych sobót, bo widzę, że Zbuntowana mówi "..czyli nigdy"??? To jak to jest z
                                tymi sobotami, bo może bym się załapał do wikarego?smile)) Ty podobno dajesz
                                większe te... pokuty! Więc rozumieszwink))
                                • zbuntowany8aniol Ooo,a ja znow slyszalam,ze Wikary zas dlugo 28.04.06, 09:46
                                  spowiadawinkMoze do ministranta sie zalapie...oczywiscie jak sluby zlozy,bo tak
                                  to nie bardzosmile
                                  • cuski Sluby czystosci ??? 29.04.06, 02:21
                                    Sluby czystosci ???

Zapomnij Mysza o tym, zeby ministrant poszedl na takie wyrzeczenia wink
                                    • zbuntowany8aniol No kto wie:) 29.04.06, 12:33
                                      Moze sluby posluszenstwa zlozyc,tez bedziesmile
                                • cuski Nooo nie wiem czy... 29.04.06, 02:19
                                  Nooo nie wiem czy sie tak latwo zalapiesz na spowiedz do wikarego,
                                  bo on w pierwszej kolejnosci spowiada blondynki wink
                                  • zbuntowany8aniol Admin,a skad wiesz,ze Tadzio nie blond Tadzio??? 29.04.06, 12:34
                                    smile
                                    • cuski Moze i blond, ale nie blondynka ;) 29.04.06, 14:33
                                      Moze i blond, ale nie blondynka wink
                                      • tadeuszx Aha! Mam Was! 29.04.06, 16:07
                                        To Wy tu se o mnie plotkujecie?? Hehehe, rozwieję więc Wasze wątpliwości w tej
                                        kwesti i powiem: Łysy - ale nie skin jeszcze, siwe resztki, czyli czysty
                                        blondyn!smile) Chciałem to trochę tak przymaskować, więc w tym awatarze wsadziłem
                                        pół takiego z bujną czuprynąwink. No i się udało! Bo się zastanawiacie, więc
                                        dobrze przymaskowałemwink)
                                        • cuski He he he... 29.04.06, 16:15
                                          He he he...
                      • cuski :) 28.04.06, 02:19
                        smile
                        • tadeuszx Cuski, wracam od Homera. 28.04.06, 22:49
                          Uuuuuuuu, mizeria tam. Homer zwątpił i przeczekał, aż sobie pójdęsad( Admin, on
                          też tak coś trochę na poważnie te sieciowe potyczki... aż mnie tym trochę
                          zaskoczył w odniesieniu do shrekinatora!??? Aha, jeszcze coś. Himera chce mnie
                          uczyć historii forum!?smile)) Ale historii??? Nieeee, historii to ja się nie uczęsmile
                          • cuski Tadeusz 29.04.06, 02:22
                            Historii jakiego forum ???
                            • tadeuszx Tomek... 29.04.06, 11:29
                              o tych nieporozumieniach, sporach i walkach między Wami. Sceptycznie się odnoszę
                              do różnych zaszłości, wychodząc z założenia - trzeba żyć przyszłością. Z
                              przeszłości zaś, doświadczenia i konstruktywne wnioski wyciagać. I starać się
                              unikać popełnionych kiedyś błędów, w dalszej działalności. Przymknąć nieco oko
                              na wady innych, pamiętając, że i samemu się nie zawsze bywa tym "aniołem"smile
                              Wyłagodzić spory, ustąpić trochę - oczekując, że druga strona uczyni to samo!.
                              Doświadczenie nam mówi, że przysłowie: "zgoda buduje, niezgoda rujnuje", w pełni
                              potwierdza praktyka. Ale wiadomo, że i tu, niestety, też bywają wyjątki takie,
                              że żaden kompromis nie jest możliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka