Dodaj do ulubionych

Forum - prehistoria

IP: *.mas.abpl.pl 16.09.09, 10:56

kawal dobrej roboty... gratulacje!

Obserwuj wątek
    • Gość: wmi Forum - prehistoria IP: *.dclient.hispeed.ch 16.09.09, 10:58
      Tak mysle, ze o powodzeniu forum zdecydowal brak moderacji. Opinia pojawiala sie od razu po napisaniu i mozna bylo prowadzic normalna dyskusje, prawie jak na czacie. Forum bylo prekursorem czegos, co teraz nazywa sie Web 2.0 - tresc generowana przez uzytkownikow, co z reguly bylo ciekawsze, a na pewno bardziej roznorodne od tradycyjnie generowanej tresci.
      • Gość: forum_fan Brak moderacji i brak (prawie) cenzury IP: 188.33.11.* 16.09.09, 13:12
        Teraz piszemy na 1 000 000 000. Ciekawe za ile dni (lat)
        • Gość: jaboss Re: Brak moderacji i brak (prawie) cenzury IP: *.aster.pl 30.09.09, 21:12
          100 mln w 8 lat, 10 x więcej w 80 lat? No może 20 lat krócej.

Większość z nas nie dożyje!
    • Gość: x Forum - prehistoria IP: *.rcl.gov.pl 16.09.09, 11:30
      A teraz przez coraz częstszą konieczność logowania dostęp do Forum jest ograniczany. Wielu ludzi odpuszcza sobie komentarze. Ale może to konieczne, skoro serwery nie wyrabiają...
    • mallina Re: Forum - prehistoria 16.09.09, 11:30
      hmm chyba Maas a nie Mass:-)
      • ols Re: Forum - prehistoria 16.09.09, 12:45
        eh, racja - poprawione
        • drzejms-buond Re: Forum - prehistoria 16.09.09, 14:42
          ols napisał:

forum prehistoria? pierwsze słyszę
    • Gość: pharmadigg Propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 12:36
      A może by tak Pan Adam dodał możliwość zaznaczania od razu wszystkich
      wypowiedzi i pamiętania w cooki wyboru? Mała rzecz a cieszy. Ja zawsze
      rozwijam całą dyskusję i trochę irytujące jest klikanie za każdym razem tego
      linka.

Poza tym wielkie gratulacje. Poziom dyskusji jest na prawdę wysoki, nie znany
      w takich miejscach jak np. forum Onetu.
      • Gość: Ralph Re: Propozycja IP: *.zone8.bethere.co.uk 16.09.09, 13:37
        Zgadza się - po rozwinięciu wszystkich postów każdy z nich powinien być
        zaznaczony jako przeczytany. Teraz gdy zrobię blat i przeczytam wszystkie
        posty, to jak wrócę do wątku za kilka godzin lub dni, to nie mam pojęcia które
        posty są nowe, a które już przeczytałem.

Ogólnie jednak podpisuję się rękami i nogami - kawał dobrej roboty, zdecydowanie
        najlepsze duże forum w Polsce. Tylko nie przesadźcie z bajerami, bo urok tego
        forum polega właśnie na tym, że jest takie skromne, wręcz ascetyczne. O to
        chodzi, tak trzymać!
    • Gość: ktos Forum - prehistoria IP: *.com 16.09.09, 23:33
      o kurcze to dj jeszcze zyje? :) kupe lat :)
      gratulacje panowie za forum!
    • Gość: Ralph Skrypty przechwytujące niektóre klawisze IP: *.zone8.bethere.co.uk 16.09.09, 23:36
      Od pewnego czasu na forum są aktywne skrypty blokujące niektóre klawisze. Chodzi
      mi przede wszystkim o TAB i Alt+TAB służące do przemieszczania się między oknami
      oraz Enter służący do zatwierdzenia wpisanego tekstu. Te klawisze są STANDARDEM
      na wszystkich forach na świecie oprócz tego. Dla mnie jest do "tylko"
      wkurzające, ale znam chorą osobę, dla której przemieszczanie prawej ręki z
      klawiatury na myszkę wymaga ogromnego wysiłku i dostarcza sporego bólu. Pisałem
      już uwagi na ten temat do działu technicznego, ale coś chyba poczta nie
      działała, bo za każdym razem dostawałem zwroty. Czy możnaby prosić o wyłączenie
      tych szkodliwych skryptów nie robiących niczego innego poza utrudnianiem
      wysyłania postów?
    • leniak to jak myślę najbardzie przyjazne forum 05.10.09, 23:18
      jeśli chodzi o interface i zasady pisania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka