Gość: CCCP IP: *.acn.pl 10.01.04, 06:00 Proszę o uniemozliwienie dostępu do Forum GW uczestnikowi podpisującemu się jako <<jewhater>>. Dzisiejszy przykład jego codziennej działalności: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10079511&a=10087457 C. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: CCCP Re: Do Admina Forum Świat IP: *.acn.pl 10.01.04, 06:34 W wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10087503 <<jewhater>>, którego stałym IP jest *.bchsia.telus.net, demonstruje umiejętność posługiwania się serwerami proxy; uważa w związku z tym, że może czuć się całkowicie bezkarny. Proszę w tej sytuacji o usuwanie wpisów podpisanych nickiem <<jewhater>>, oraz o dokładną kontrolę treści wszelkich wpisów pochodzących z *.bchsia.telus.net. C. Link Zgłoś
Gość: Rabin Jebak JESTEM ZA . IP: *.vc.shawcable.net 10.01.04, 07:00 Jestem za ,a nawet przeciw . Prosze w tej sytuacji o przyznanie NOBLA Panu judehater . Sszalom. Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Admina Forum Świat IP: *.acn.pl 10.01.04, 08:03 Gość portalu: CCCP napisał(a): > W wątku: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10087503 > <<jewhater>>, którego stałym IP jest *.bchsia.telus.net, demonstruj > e umiejętność posługiwania się serwerami proxy; uważa w związku z tym, że może > czuć się całkowicie bezkarny. > > Proszę w tej sytuacji o usuwanie wpisów podpisanych nickiem <<jewhater > 2>, oraz o dokładną kontrolę treści wszelkich wpisów pochodzących z *.bchsia > .telus.net. > > C. Proszę porównać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=9562180&a=9563897 C. Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Admina Forum Świat IP: *.acn.pl 10.01.04, 19:27 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > W wątku: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10087503 > > <<jewhater>>, którego stałym IP jest *.bchsia.telus.net, demon > struj > > e umiejętność posługiwania się serwerami proxy; uważa w związku z tym, że > może > > czuć się całkowicie bezkarny. > > > > Proszę w tej sytuacji o usuwanie wpisów podpisanych nickiem <<jewhat > er > > 2>, oraz o dokładną kontrolę treści wszelkich wpisów pochodzących z *.b > chsia > > .telus.net. > > > > C. > > Proszę porównać: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=9562180&a=9563897 > > > C. oraz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10087766&a=10092243 Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Admina Forum Świat - ponowienie IP: *.acn.pl 11.01.04, 23:17 > > Proszę porównać: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=9562180&a=9563897 > > > > > > C. > > oraz: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10087766&a=10092243 Link Zgłoś
Gość: CCCP Ponowienie i zapytanie: IP: *.acn.pl 12.01.04, 10:29 Czy treść poniższego postu opublikowanego w Forum Świat jest zgodna z Regulaminem Forum GW? Jeśli nie jest, to dlaczego post nie został dotąd usunięty? Z poważaniem, C. >>>>ZYDY WROCILEM<<<< Autor: jevvhater Data: 10.01.2004 14:41 + odpowiedz na list widze,ze zydostwo rozpisalo sie wybitnie na moj temat. musialem dobrze parchom za skore wejsc. widzicie parchy, miliony ludzi na swiecie zyczy wam smierci, niewielu jednak z nich ma odwage otwarcie to powiedziec. jak moj nick sugeruje, zydow nienawidze, nienawidze zydow do tego stopnia,ze jestem 100% proponentem totalnej eksterminacji rasy obrzezanej. mam wiecej szacunku dla bezdomnych psow niz dla tej waszej smierdzacej latryny - izrael...tfu..tfu...tfu.....smierdzi. ps. pozwolcie parchy obrzezane,ze zakoncze amerykanska maxima: MY RIGHT TO FREE SPEACH SUPERSEDS YOUR RIGHT TO EXIST ----------------------------------------------------------------------- DEATH TO ISRAEL Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Do Admina Forum Świat IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 11:12 przylaczam sie do prosby cccp i rozszerzam ja: prosze zwrocic uwage na wszystkie posty szerzace nienawisc i klamstwa w stosunku do wszystkich ras i narodowosci. i reagowac na protesty forumowiczow troche szybciej..... Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Admina Forum Świat IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 14:13 > W zupelnosci zgadzam sie z moimi idolami - Zydami, ktorzy nie mogac calkowicie zawladnac Polska w mysl swojej 'Judeopolonii', nadal usiluja dominowac nawet i opinie jakie sie wyraza na Forum. Jestem calkowicie pod wplywem moich 'czerwonych' nawykow za ktorymi tesknie jak kazdy Zyd za komuna, kiedy to Polakow trzymali za pysk i mordowali dowolnie. Moim idolem jest szczegolnie Shlomo Morel, ktory doskonale wiedzialby jak oczyscic to forum i powrocic Polske do CCCP. > Moimi przyjaciolmi na Forum sa szczegolnie polakozerczy Zydzi, jak dana33 i zydowski degenerat - fredzio54, ktorym rowniez Admin pozwala na uprawianie swojej nienawistnej, polakozerczej dzialalnosci. Link Zgłoś