Dodaj do ulubionych

Pytanie w sprawie archiwum GW

20.01.04, 21:06
Witam!
Mam pytanie w sprawie archiwum GW. Chodzi mi o jednorazowy dostęp, a
dokładnie 70-minutowy przez smsa. Na forum czasami system sam mnie wylogowuje
w trakcie przeglądania, a przy jednorazowym korzystaniu z archiwum, gdy się
wyloguję, to nie mogę się zalogować jeszcze raz, nawet gdy nie wykorzystałem
czasu (tak przynajmniej zrozumiałem z opisu zasad korzystania z archiwum).
Fakt, że do archiwum trzeba logować się osobno, ale czy tam też dzieją się
takie numery, jak na forum, że system może mnie po minucie wylogować?

Obserwuj wątek
    • tebe Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 21.01.04, 09:07
      Witam
      Bardzo Cię przepraszam, ale tu nie uzyskasz odpowiedzi.
      Jeśli masz jakieś kłopoty - napisz na pomoc@agora.pl.
      Pozdrawiam
      • goniacy.pielegniarz Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 21.01.04, 10:20
        OK, dzięki.
        I też pozdrawiam.
      • goniacy.pielegniarz Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 24.01.04, 18:56
        Wysłałem w środę i nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi. Jeśli system w archiwum
        wylogowuje tak samo, jak na forum i nie możecie sobie z tym poradzić, to po
        prostu powiedzcie. Bo nie wiem, co mam robić, a nie chcę ewentualnie marnować
        pieniędzy.
        • eela Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 24.01.04, 19:08
          Ja czasami korzystam z Archiwum sms-owego. Jeszcze mnie nie wylogowało.
          Archiwum jest chyba na innym serwerze. Nie wiem, czy dobrze się rozejrzałes po
          serwisie. Chciałam tylko powiedziec, że przeszukiwanie jest bezpłatne. Więc
          najpierw sobie wyszukaj potrzebne artykuły, a potem dopiero korzystaj z
          opłaconego czasu. Archiwum dośc wolno sie porusza.
          • goniacy.pielegniarz Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 24.01.04, 19:22
            Wiem, przeszukiwałem już archiwum i wiem, co mniej więcej chciałbym zobaczyć.
            Problem polega na tym, że czasami na forum mnie wylogowuje zaraz po
            zalogowaniu. W sumie to nawet nie zwracam na to uwagi, bo to nie za często się
            zdarza, ale nie chciałbym zapłacić i mieć pecha...
            • goniacy.pielegniarz Re: Pytanie w sprawie archiwum GW 26.01.04, 17:27
              Podbijam i cierpliwie czekam na odpowiedź :)
              • goniacy.pielegniarz Do Kataryny :) 26.01.04, 23:02
                Kataryna, wspomóż mnie, bo mnie tu olewają :) (przepraszam za to
                sformułowanie :)). Ty masz większą siłę przebicia, więc może jak Ciebie tu
                zobaczą, to coś odpowiedzą.
                • kataryna.kataryna Re: Do Kataryny :) 27.01.04, 13:07
                  goniacy.pielegniarz napisał:

> Kataryna, wspomóż mnie, bo mnie tu olewają :) (przepraszam za to
                  > sformułowanie :)). Ty masz większą siłę przebicia, więc może jak Ciebie tu
                  > zobaczą, to coś odpowiedzą.

Niniejszym wspomagam :)
                  Ale to chyba nic nie da bo się zaparli. Ja tu nic nie moge ale mogę Ci
                  podpowiedzieć kto Cię może wysłuchać. Zresztą sam wiesz :) A być może to jest
                  własnie kara? :)
                  • goniacy.pielegniarz Aureole 27.01.04, 13:37
                    Nie ma za co mnie karać. Ja mam nieskazitelną reputację na forum. W tej sprawie
                    jestem prawie jak Jolka:)
                    • kataryna.kataryna Re: Aureole 27.01.04, 14:06

> Nie ma za co mnie karać. Ja mam nieskazitelną reputację na forum.

Na tym - być może, w końcu tu Cię nie znają tak dobrze jak na Kraju :)

W tej sprawie
                      >
                      > jestem prawie jak Jolka:)

Aż tak źle? Widzę, że masz jakiś atak psychicznej autodestrukcji, wczoraj
                      pisałeś o sobie per "pierdoła", dzisiaj się do Jolki porównujesz, Pielęgniarzu,
                      trochę wiary w siebie! :)
                      • goniacy.pielegniarz Re: Aureole 27.01.04, 14:21
                        kataryna.kataryna napisała:

> Na tym - być może, w końcu tu Cię nie znają tak dobrze jak na Kraju :)

Czy to kolejne ohydne kalumnie? Już mi reputację na Kraju niszczycie, a teraz
                        jeszcze tutaj? :)

> Aż tak źle? Widzę, że masz jakiś atak psychicznej autodestrukcji, wczoraj
                        > pisałeś o sobie per "pierdoła", dzisiaj się do Jolki porównujesz,
                        >Pielęgniarzu, trochę wiary w siebie! :)

Ja napisałem o sobie "pierdoła"? Albo mnie pomroczność jasna dopadła, albo już
                        sam nic nie rozumiem, bo nie pamiętam tego:) Gdzie to było?
                        • kataryna.kataryna Re: Aureole 27.01.04, 14:56

> kataryna.kataryna napisała:
                          >
                          >
                          > > Na tym - być może, w końcu tu Cię nie znają tak dobrze jak na Kraju :)
                          >
                          > Czy to kolejne ohydne kalumnie? Już mi reputację na Kraju niszczycie, a teraz
                          > jeszcze tutaj? :)

Niszczycie? Basia z Basią niszczą co najwyżej. Ja jako osoba niespotykanej
                          wprost łagodności nie wiem co to niszczenie.

> > Aż tak źle? Widzę, że masz jakiś atak psychicznej autodestrukcji, wczoraj
                          > > pisałeś o sobie per "pierdoła", dzisiaj się do Jolki porównujesz,
                          > >Pielęgniarzu, trochę wiary w siebie! :)
                          >
                          > Ja napisałem o sobie "pierdoła"? Albo mnie pomroczność jasna dopadła, albo
                          już
                          > sam nic nie rozumiem, bo nie pamiętam tego:) Gdzie to było?

Ha! Było, było :)
                          • goniacy.pielegniarz Re: Aureole 27.01.04, 15:22

> Ha! Było, było :)

Proszę o link, bo inaczej odczytam to jako zaszczuwanie.
                            • kataryna.kataryna Re: Aureole 27.01.04, 15:28

> kataryna.kataryna napisała:
                              >
                              >
                              > > Ha! Było, było :)
                              >
                              >
                              > Proszę o link, bo inaczej odczytam to jako zaszczuwanie.

Nie bądź taki Robert :)
                              Trzeba pamiętać co się napisało bo się potem ma kłopoty jak Jakubowska :)

PS. Admini nas chyba zostawili. Dzisiaj się żaden na żadnym forum nie odezwał.
                              • goniacy.pielegniarz Re: Aureole 27.01.04, 15:42

> Nie bądź taki Robert :)
                                > Trzeba pamiętać co się napisało bo się potem ma kłopoty jak Jakubowska :)

Czy teraz będziesz wykorzystywać słabą pamięć Pielęgniarza, żeby mu to
                                wypominać i dokuczać? Takiemu dobrodusznemu człowiekowi? No podaj ten link :)

> PS. Admini nas chyba zostawili. Dzisiaj się żaden na żadnym forum nie
                                odezwał.

Mnie już zostawili jakiś czas temu i nie chcą udzielić odpowiedzi. Może
                                zaczynają robić kampanię wyborczą Lisa i nie mają czasu :)
                                • goniacy.pielegniarz Re: Aureole 27.01.04, 16:43
                                  No nie znęcaj się tak nade mną psychicznie i powiedz, gdzie to było :)
                                  Wystarczy, że admini moje pytania ignorują :)
                                  • kataryna.kataryna Re: Aureole 27.01.04, 17:09

> No nie znęcaj się tak nade mną psychicznie i powiedz, gdzie to było :)
                                    > Wystarczy, że admini moje pytania ignorują :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10388961&a=10392282
                                    • goniacy.pielegniarz Re: Aureole 27.01.04, 18:37
                                      Ojej :)
                                      Nic już nie mówię :)
    • goniacy.pielegniarz Maas, Tebe :) 26.01.04, 23:03
      Ten wątek powinien się natychmiast znaleźć na czołówce forum :)
      Na pewno na to zasługuje.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10349243
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka