ex.mila 01.12.09, 14:20 ale jeśli od wysłania postu do jego opublikowania musi minąć pół godziny...to nie gniewajcie się, jesteście niezastąpieni i wspaniali..ale to chyba lekka przesada. Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: Ja się ie czepiam 01.12.09, 16:25 Pół godziny? To niemożliwe. Chyba Ci się spręzyna w zegarku wyciągnęła za bardzo. :-) Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja się ie czepiam 01.12.09, 16:30 giwi napisała: > Pół godziny? To niemożliwe. Chyba Ci się spręzyna w zegarku wyciągnęła za bardz > o. :-) tak samo jak niemozliwe jest to że na teoim dziecięcym forum piszą same trole. bardzo się cieszę ze jesteś chętnie wyjaśnisz mi za co dostałam bana na kraju. Link Zgłoś
jan-w Re: Ja się ie czepiam 01.12.09, 16:37 ex.mila napisała: > bardzo się cieszę ze jesteś > > chętnie wyjaśnisz mi za co dostałam bana na kraju. > Takie wyjaśnienia otrzymuje się tylko na zapytanie e-mailem. Link Zgłoś
ex.mila [...] 01.12.09, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
giwi Re: Ja się ie czepiam 01.12.09, 17:13 Nic mi nie wiadomo o żadnym banie. A objawy jakie są? Link Zgłoś