Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawo ! ! ! ! !

24.06.06, 15:59
    www.przegladzuzlowy.pl/news_index.php?id=1089887572
    Obserwuj wątek
      • Gość: Staloman Re: Brawo ! ! ! ! ! IP: 212.160.172.* 24.06.06, 16:43
        Popieram w 100%. TVP traktuje żużel jak gdyby go nie było, aczkolwiek bardzo wątpię czy ten protest coś zmieni. Pewnie go oleją z góry na dół, no ale fajnie że jakiś sygnał poszedł " w świat"
        • Gość: ona Re: Brawo ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:05
          Wielkie brava!!! Bardzo dobrze napisane, teraz chyba ich w końcu coś ruszy i
          tego tak nie pozostawią, , bo wiedzą, że z tak ogromną rzeszą kibiców nie
          wygrają, a jak trzeba będzie to się nawet pikietę zorganizuje pod siedzibą
          TVP:))))W każdym bądź razie mam nadzieję ,że doczekamy się na antenie TVP
          relacji z zawodów żużlowych:)!

• Gość: speed Re: Brawo ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:25
            Przyłączam się do braw i POPARCIA.

Niestety, jestem pesymistą. Najważniejsza była, jest i będzie "kopana" nożna,
            przecież mamy wspaniałą reprezentację Orłów i geniusza Janasa !!! Jest znakomita
            (hehe) Orange Ekstraklasa !!! dalej...Adam Małysz, no i Nasze piękne siatkarki
            :)) TRUDNO SIE PRZEZ TO PRZEBIĆ !!!
            • kolabor86 Re: Brawo ! ! ! ! ! 24.06.06, 19:24
              "Najważniejsza była, jest i będzie "kopana" nożna, przecież mamy wspaniałą
              reprezentację Orłów i geniusza Janasa !!! Jest znakomita(hehe) Orange
              Ekstraklasa !!! dalej...Adam Małysz, no i Nasze piękne siatkarki:))"

bo, jakby nie patrzeć, kopać może każdy i wszędzie. Ja, mimo że żużel
              uwielbiam, pościgać się na torze jakoś nie miałem okazji :) Zespołów żużlowych
              jest dwadzieściakilka, podczas gdy drużynę kopanej ma każde "Wypiździejewo
              Wielkie". Siatki popularnością też nie przebijemy. Bardzo dobrze, że kibice
              postanowili wziąć sprawy w swoje ręce, ale chyba wiele nie wywalczą,
              szczególnie, że domagają się przejęcia praw od polsatu sport.
              Mi osobiście jest na rękę, tak jak jest, bo polsat sport dostarcza mi moja
              kablówka, a uważam, że publiczna nie portafi zrobić pożądnej relacji z
              jakiegokolwiek sportu, a gdyby mieli zabrać się za żużel, to kabaret by wyszedł
              z tego przedni.
              Możliwe też, że po prostu działacze się nie bardzo starają. Nacisku na tv nie
              wywierają żadnego, to co się publiczna będzie pchała w żużel, tym bardziej,
              jeżeli go nie ma w Wawie ? A bez ich starań kibice sami nic nie osiągną. Za
              przykład może robić siatkówka: mają sponsora ligi, relacje w publicznej,
              polsacie sport, tv4 i zwykłym polsacie i jeszcze magazyny różne, przeróżne. No
              ale oni powołali ligę zawodową i zabrali się do sprawy, jak trzeba.
              Nasi 'prezesi' też coś tam ćwiczą :) ciekawe co im z tej ligi zawodowej
              wyjdzie ? :) może jakieś relacje się wtedy pojawią...
              • Gość: byzydura Re: Brawo ! ! ! ! ! IP: *.tvgawex.pl 24.06.06, 20:34
                jak na razie to pierwszy protest. moze to bedzie taki mały kamyczek ktory
                tocząc sie wywoła całą lawine? oby!
      • Gość: oczywiścialski Re: Brawo ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:54
        podpisuje się pod tym rękami, nogami a nawet rękami mojej dziewczyny :)

Żużel jest dyskryminowany w TVP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka