Gość: Kaszub IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 23:47 Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Ani rusz nie moge uruchomic muzyki z MBankowej plyty z Urbaniakiem z 15 lutego. Prezentacja banku owszem, ale gdzie ta muzyka?!!! Kaszub Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Piotr Re: Plyta z Urbaniakiem IP: 217.11.142.* 21.02.02, 19:39 Jaka prezentacja? Muzyka jest OK. Ale żadnej prezentacji nie ma.. Widocznie dostaliśmy dwie połówki jedej płyty ;-) Pozdrawiam Piotr Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: Plyta z Urbaniakiem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 09:40 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Jaka prezentacja? > > Muzyka jest OK. Ale żadnej prezentacji nie ma.. > > Widocznie dostaliśmy dwie połówki jedej płyty ;-) > No to zazdroszcze. Tylko stad ja teraz plyte zdobede. Moze caly Poznan, albo moj kiosk, dostal trefna partie. Swoja droga jakos cicho o tym. Szukalem przeprosim itp w Gazecie w sobote 16-go i pozniej, ale na nic nie natrafilem. Pozdrowienia, Przemo Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: Plyta z Urbaniakiem IP: *.stacje.agora.pl 27.02.02, 16:26 Przeprosin za co? Link Zgłoś
m.monroe Re: Plyta z Urbaniakiem 27.02.02, 13:10 Na płycie znajduje się i muzyka i " bardzo nachalna" prezentacja ebanku... Najlepiej uruchomić muzykę ze zwykłego odtwarzacza CD (z paska start, programy, akcesoria, multimedia...) Wtedy jedynie jest pewność, że włączysz samą muzykę Urbaniaka Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: Plyta z Urbaniakiem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 22:07 tak, to bylo prostsze niz myslalem. Zasugerowalem sie podgladem plikow i nigdzie nie widzialem znajomych rozszerzen. Rzeczywiscie, bardzo cwanie i nachalnie spreparowane. dzieki za pomoc. P. Link Zgłoś