wei.wu.wei 19.06.10, 15:33 Pocięli Cię za wklejki linków, trochę powtórzeń i delikatne czepianie się. Sekowaniem bym tego nie nazwała. Kto sieje wiatr zbiera burzę. Napisała komuś Siwa. I ten ktoś zostaje aesem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
autokrata.fetyszysta Nic nie poradzisz - z takim... 19.06.10, 18:26 ...nickiem to kwestia Przeznaczenia ;-> Link Zgłoś
0ffka Re: Hmmm 19.06.10, 18:37 Niebieski kolor nicka na FoF nie oznacza, że właściciel jego jest AeSem :] Link Zgłoś
0ffka Re: Hmmm 19.06.10, 21:32 elzbieta007 napisała: > A co oznacza niebieski kolor nicka? eksperta :] Link Zgłoś
wei.wu.wei Faktycznie 19.06.10, 22:18 zgubiło mnie użycie wyszukiwarki, gdzie w znalezionym poście była mowa o postach aesów pod czarnym nickiem (wypowiedź prywatna) i oznaczonych na niebiesko (wypowiedź zgodna ze stanowiskiem administracji zawodowej). RTFM: Admini mogą oznaczyć kolorem niebieskim dobrą odpowiedź udzieloną pytającym przez zalogowanego użytkownika forum... Link Zgłoś
0ffka Re: Faktycznie 19.06.10, 22:32 Nie wiem dlaczego panikujesz. Gazeta jest adminem na swoim forum i jakoś nie ma tam rozpierduchy :) Pełna demokracja i kultura panuje! Nawet trolle jakieś pokorne są :] Link Zgłoś
easz Re: Faktycznie 21.06.10, 08:48 0ffka napisała: > Nie wiem dlaczego panikujesz. Gazeta jest adminem na swoim forum i jakoś nie ma tam rozpierduchy :) Pełna demokracja i kultura panuje! Nawet trolle jakieś pokorne są :] Tak, Gazeta sama czasem troliszczy, troluje i rozpierduchuje;) (wyropkuje, czy nie..?) Widać już z niejednego pieca chleb jadła :D No i z Gazetką, to wcale łatwo o panikę;) Ale przynajmniej można się tu czasem dowiedzieć sensownych, ciekawych rzeczy, np. co znaczy niebieski kolor. Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Hmmm 19.06.10, 23:31 Dzięki:) To wykorzystam jeszcze Twoją wiedzę: a kolor zielony nicka? Link Zgłoś
0ffka Re: Hmmm 20.06.10, 11:52 elzbieta007 napisała: > ... a kolor zielony nicka? przyjaciel Link Zgłoś
siwa Re: Hmmm 21.06.10, 08:56 Tak jak napisała 0ffka kolor niebieski nie oznacza AESa. Dokładnie na FoF i FoM kolor znaczy, że użytkownik udzielił takiej odpowiedzi jakiej my byśmy udzielili. "gazetka" tyle czasu spędza na forum, że z całą pewnością można ją uznać za eksperta ;) Link Zgłoś