Dodaj do ulubionych

Angie- w nowej wersji

IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 22:13
słyszałam w radiu Angie Rolling Stonsów w pięknym kobiecym wykonaniu . Może
wiecie kto to tak pięknie mruczy?.... smile
Obserwuj wątek
    • Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.06, 22:47
      Ja znam wersję Tori Amos, ale to pewnie nie o to chodzi... Niemniej jest
      cudowna!
    • Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 23:02
      Tak, o to chodziło .Wielkie dzięki smile
      Tylko na eMulku sa same wersje live, a w radiu leciała raczej studyjna .
      szukam dalej
      • Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.06, 23:33
        Ale czy napewno? Bo coś mi się zdaje że Tori to tylko na koncertach gra, nie
        mam pojęcia o nagraniu studyjnym tego numeru przez Tori...
        Pozdrosmile
        • Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 14.12.06, 21:56
          chyba masz rację , nie znalazłam wersji studyjnej
          może to nie była Tori ....słuchałam w samochodzie i wydawało mi się ,że nie było
          to nagranie koncertowe.
          juz nie wiem...ale szukam dalej smile
          • Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.06, 22:42
            W sumie w radiu to mogli jakos tak zmiksować że nie było słychac publicznosci i
            brzmiało to studyjnie. No nie wiem... Daj znac jak znajdziesz bo jestem
            ciekawy. Pozdrosmile
            • Gość: damian Re: Angie- w nowej wersji IP: *.chello.pl 17.12.06, 03:10
            • Gość: damiano Re: Angie- w nowej wersji IP: *.chello.pl 17.12.06, 03:13
              jest wersja studyjna Angie w wykonaiu Tori.Jest taka płyta bootlegowa ,która
              ukazała się po Jej debiucie -"Forgotten earthquakes".mogę podesłać.
              mochino@poczta.fm
              • Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 17.12.06, 10:01
                no proszę , a jednak jest
                wysłałam Ci maila, na który prosiłabym żebyś przesłał wersję studyjną.
                thnx
                • Gość: damian Re: Angie- w nowej wersji IP: *.chello.pl 17.12.06, 12:10
                  wysłałem 2 mejle i wracają,bo masz przepełnioną skrzynkę;jak odkorkujesz,to
                  podeślij jeszcze raz mejla
                  • Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 17.12.06, 20:58
                    ok, zaraz podam innego maila
                    tamtą zacznę odgruzowywywać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka