Gość: kropka IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 22:13 słyszałam w radiu Angie Rolling Stonsów w pięknym kobiecym wykonaniu . Może wiecie kto to tak pięknie mruczy?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.06, 22:47 Ja znam wersję Tori Amos, ale to pewnie nie o to chodzi... Niemniej jest cudowna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 23:02 Tak, o to chodziło .Wielkie dzięki Tylko na eMulku sa same wersje live, a w radiu leciała raczej studyjna . szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.06, 23:33 Ale czy napewno? Bo coś mi się zdaje że Tori to tylko na koncertach gra, nie mam pojęcia o nagraniu studyjnym tego numeru przez Tori... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 14.12.06, 21:56 chyba masz rację , nie znalazłam wersji studyjnej może to nie była Tori ....słuchałam w samochodzie i wydawało mi się ,że nie było to nagranie koncertowe. juz nie wiem...ale szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Angie- w nowej wersji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.06, 22:42 W sumie w radiu to mogli jakos tak zmiksować że nie było słychac publicznosci i brzmiało to studyjnie. No nie wiem... Daj znac jak znajdziesz bo jestem ciekawy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damiano Re: Angie- w nowej wersji IP: *.chello.pl 17.12.06, 03:13 jest wersja studyjna Angie w wykonaiu Tori.Jest taka płyta bootlegowa ,która ukazała się po Jej debiucie -"Forgotten earthquakes".mogę podesłać. mochino@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 17.12.06, 10:01 no proszę , a jednak jest wysłałam Ci maila, na który prosiłabym żebyś przesłał wersję studyjną. thnx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Angie- w nowej wersji IP: *.chello.pl 17.12.06, 12:10 wysłałem 2 mejle i wracają,bo masz przepełnioną skrzynkę;jak odkorkujesz,to podeślij jeszcze raz mejla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Angie- w nowej wersji IP: *.icpnet.pl 17.12.06, 20:58 ok, zaraz podam innego maila tamtą zacznę odgruzowywywać Odpowiedz Link Zgłoś