Dodaj do ulubionych

Kto dostaje moje maile -> przyznać się! ;)

19.03.04, 00:04
Otóż, od bliżej nieokreślonego czasu nie docierają na moje konto (tak, to z którego właśnie piszę) -
maile. Jako że kilka dni temu wysłałam maile testowe z wszelkich możliwych kont, i nie otrzymałam
żadnych zwrotów, i żaden z tych maili nie dotarł na rzeczone konto - cóż, zostaje mi tylko
przypuszczać, że dostał je jakiś inny użytkownik portalu. Takie roszady są zdaje się ostatnio w
modzie :-/
Aha, wysyłać maile z tego konta mogę i dochodzą, więc napisałam do Postmastera. Ale on chyba ma
to samo z kontem co ja - tj nie dostaje listów, no w każdym razie nie odpowiada. Powstaje pytanie,
kto otrzymuje z kolei jego listy (bo zwrotów nie ma...), ale to nie ja jestem, pod żadnym z nicków,
niestety. Bo jakbym to ja była, to bym sobie sama poradziła (samoobsługa, znaczy) i by było po
problemie.
A tak to mi pozostaje tylko się pytać uczciwych ludzi: Kto dostaje maile kierowane na glupke lesna?
I może jeszcze, z czystej życzliwości się spytam, kto dostaje listy pisane do Postmastera...?

Głupka Leśna
Obserwuj wątek
    • glupka_lesna Naprawdę mam problem z pocztą :/// n/t 19.03.04, 09:37

--
      __AnoMalie__
    • postmaster Re: Kto dostaje moje maile -> przyznać się! ; 19.03.04, 09:59
      Witam,
      Na koncie glupka_lesna ustawione jest przekierowanie na inne konto w domenie
      @2com.pl. Wiec poczty kierowanej na glupka_lesna@gazeta.pl tam nalezy szukac.

Pzdr
      Postmaster
      • glupka_lesna Re: Kto dostaje moje maile -> przyznać się! ; 19.03.04, 10:07

oszsz, ale mi głupio, na to nie wpadłam....
        tym bardziej ze nie przyszedl zaden zwrot, a tamto konto zostalo przez 2com zlikwidowane :-/

dzięki za rozjaśnienie :)
        • glupka_lesna ewentualnie jeszcze pytanie, jeśli można: 19.03.04, 10:19

dlaczego nie ma żadnej informacji zwrotnej, że konto docelowe (2com) nie istnieje?
          W przypadku bezpośredniego wysłania maila na 2com, taka informacja dociera błyskawicznie do
          nadawcy. A w przypadku forwardu z gazety - brak jakiegokolwiek odzewu.
          I gdzie krążą te nieszczęsne maile (bo mi wychodzi, że jednak po gazecie ;)) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka