Dodaj do ulubionych

wniosek racjonalizatorski ws spolecznych

24.03.04, 20:39
zglaszam. lektura fof prowadzi do wniosku ze ASy wystepuja na Fa, ale nie sa
tam czczeni przez lud. nie wystepuja natomiast, badz wystepuja w ilosciach
niewystarczajacych, na F Katowice, gdzie sie z kolei ich (obecnosci)pragnie i
pozada. moze by wiec przesunac zasoby ASow z jednego forum na drugie i w ten
sposob na fof znow bedzie mozna o kolorach i serwerze... az sie rozmarzylam
normalnie.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: wniosek racjonalizatorski ws spolecznych 24.03.04, 21:55
      Popieram wniosek, bo po pierwsze, co sie chce dopisac na FA, to juz nie mam do
      czego, a po drugie kutura dyskusji na Katowicach bardzo mi lezy na sercu.
      • Gość: salicylek Re: wniosek racjonalizatorski ws spolecznych IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 22:02
        baby do garów
        • Gość: gość Re: wniosek racjonalizatorski ws spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:38
          i do wyr :)
        • Gość: jacek#jw Re: wniosek racjonalizatorski ws spolecznych IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 08:50
          Gość portalu: salicylek napisał(a):

> baby do garów

salicylek do gardła
    • lalka_01 A moze 25.03.04, 10:03
      admini rotacyjni? Dzisiaj tu, jutro tam... W ten sposob Nietolerancyjni
      wymienialiby sie z Tolerancyjnymi (np. p. plum-plum z F. Polonia :-)) i wszyscy
      mielibysmy sprawiedliwie, czyli po rowno.
      • aniela Re: A moze 25.03.04, 10:06
        aha i kazdemu dac po cztery jablka zeby przypieczetowac te spoleczna
        sprawiedliwosc.
        • lalka_01 rozwiniecie 25.03.04, 10:13
          jablka tez bylyby rotacyjne.
          Ale to naprawde dobry pomysl. Zwiekszylby migracje miedzy forami - wielbiciele
          rzucania paniami oraz rozmaitymi czesciami ciala laziliby po prostu za swoimi
          tolerancyjnymi adminami. I byloby jeszcze sprawiedliwiej spolecznie.
          • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:22
            Jest pewien szkopuł w tym pomyśle. Ja za Giwi nawet i za sto jabłek bym nie
            poszedł a paniami z chęcią bym sobie przucał. A to już wyraźna
            niesprawiedliwość społeczna.
            • lalka_01 Re: rozwiniecie 25.03.04, 10:31
              Alez nie ma zadnego szkopulu, tylko trzeba sie skupic. Nikt Ci nie kaze
              przemieszczac sie z Giwi, mozesz sobie wybrac innego admina - np. ci z Katowic
              sa tolerancyjni jak tu slyszalam; pewnie pan(i) z F.Polonia tez by Ci odpowiadal
              (a).
              :-)
              • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:37
                Jest, gdyż żaden admin, w żadnej płci i formacie mnie nie odpowiada. W wersji
                pierwotnej pomysł, jak najbardziej.

Pozdr / Jacek
                • aniela Re: rozwiniecie 25.03.04, 10:47
                  aha to juz jest drugi glos (tym razem w slusznej sprawie)
                  • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:01
                    Czyżbyś wątpiła Anielu, że zawsze w słusznej sprawie występuję?! No gdzie,
                    gdzie niecne zamiary dostrzegłaś w moim pisaniu. Jam szlachetny forumowicz :).

Pozdr / Jacek
                    • aniela Re: rozwiniecie 25.03.04, 11:19
                      aha to ciekawe, bo ja tez w slusznej sprawie sie stawiam a wyladowalam po
                      drugiej stronie barykady :)
                      • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:24
                        Bo to widzisz tak jest, że jak walczy Widzew z Legią to po obu stronach jest
                        słuszność :))).

Pozdr / Jacek
                        • aniela Re: rozwiniecie 25.03.04, 11:36
                          aha znaczy kazdy ma po pol tylko? ale kto ma wieksza polowe? ;))
                          • fdj Re: rozwiniecie 25.03.04, 11:40
                            Nasi ;-)))
                            • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:44
                              fdj napisał:

> Nasi ;-)))

Wreszcie prawidłowo dokonałeś samooceny :)))))))

Pozdr / Jacek
                              • aniela Re: rozwiniecie 25.03.04, 11:46
                                yhy "sąd sądem a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie"
                                • fdj Re: rozwiniecie 25.03.04, 11:49
                                  Jacek: cały czas dokonywałem, tak samo jako i Ty i inni. Tylko z Twojej trybuny
                                  nie było widać.

Aniela: nie przejdziemy, zamontowali wykrywacze przy wejściu. Ale dorwiemy ich
                                  po wyjściu ;-)
                                  • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:32
                                    fdj napisał:

> Jacek: cały czas dokonywałem, tak samo jako i Ty i inni. Tylko z Twojej
                                    trybuny
                                    >
                                    > nie było widać.

Być może, ale tylko być może! Tak przyjemnie nam się rozmawia tu, że nie chciał
                                    bym Ci hipokryzji zarzucać.

Pozdr / Jacek
                                    • fdj Re: rozwiniecie 25.03.04, 13:39
                                      No właśnie. Taki tu mamy piękny Wersal, że nawet nie chce mi się myśleć, że
                                      musiałbym Cię znów w takim przypadku sprostować, że się ponownie mylisz.
                                      • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 13:58
                                        Hipokryzją jest zarzucanie komuś metod, które samemu się stosuje. Prostuj mnie.

Pozdr / Jacek
                                        • aniela Re: rozwiniecie 25.03.04, 15:36
                                          aha nie prostujcie sie tak, drodzy moi, byla chyba komenda spocznij?

ps. czy ktos moglby uruchomic fabryczna syrene zeby zawyla na fajrant?
                                        • Gość: wqrwion na maxa Re: rozwiniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:28
                                          Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Hipokryzją jest zarzucanie komuś metod, które samemu się stosuje.

święte słowa, koreański hipokryto
                                          • Gość: jacek#jw Re: rozwiniecie IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 21:45
                                            No, a pokaż mi to miejsce, w którym zarzucałem cokolwiek, marny naciągaczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka