maitresse.d.un.francais 03.09.10, 16:04 z pytaniem jak usunąć ostatnio odwiedzane wątki. Bo śmiałam się wyrazić sarkastycznie o zmianach wyglądu oraz o adminach. Zatem ponawiam pytanie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
ols Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:31 maitresse.d.un.francais napisała: > Bo śmiałam się wyrazić sarkastycznie o zmianach wyglądu To bardzo nieładnie > oraz o adminach. A to już wyjątkowo naganne! > Zatem ponawiam pytanie. > jak usunąć ostatnio odwiedzane wątki. One zapisują się w ciasteczkach, sposobem na ich usunięcie jest więc wyczyszczenie ciasteczek. Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:36 ols napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Bo śmiałam się wyrazić sarkastycznie o zmianach wyglądu > To bardzo nieładnie > > > oraz o adminach. > A to już wyjątkowo naganne! Bo wam to kurdesz jedynie kult należy oddawać, nie? > > > Zatem ponawiam pytanie. > > jak usunąć ostatnio odwiedzane wątki. > > One zapisują się w ciasteczkach, sposobem na ich usunięcie jest więc wyczyszcze > nie ciasteczek. Aha, a jak to zrobić? Poprzednio BYŁO PROŚCIEJ! Link Zgłoś
ols Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:44 maitresse.d.un.francais napisała: > Bo wam to kurdesz jedynie kult należy oddawać, nie? Wiadoma sprawa ;) > > One zapisują się w ciasteczkach, sposobem na ich usunięcie jest więc wyczyszcze > > nie ciasteczek. > Aha, a jak to zrobić? W każdej przeglądarce trochę inaczej, nie ma uniwersalnego sposobu > Poprzednio BYŁO PROŚCIEJ! Przywrócimy za parę dni guziczek, z którego korzystałaś, będzie tak jak dawniej. Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:58 > > > nie ciasteczek. > > Aha, a jak to zrobić? > W każdej przeglądarce trochę inaczej, nie ma uniwersalnego sposobu Mozilla Firefox. > > > Poprzednio BYŁO PROŚCIEJ! > Przywrócimy za parę dni guziczek, z którego korzystałaś, będzie tak jak dawniej Aaaa, merci. > . Link Zgłoś
ols Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 17:04 maitresse.d.un.francais napisała: > Mozilla Firefox. Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania> zaznacz "Ciasteczka" i kliknij "Wyczyść teraz" Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wywalili mi wątek 09.09.10, 16:49 ols napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Mozilla Firefox. > > Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania> zaznacz "Ciasteczka" i kliknij > "Wyczyść teraz" Nie działa! Link Zgłoś
Gość: solution Re: Wywalili mi wątek IP: *.chello.pl 03.09.10, 16:33 Instalujesz to Dodajesz taki styl: @-moz-document domain("forum.gazeta.pl") { .mod_threadList { display: none !important; } } i voila! Innego sposobu nie ma. Link Zgłoś
ols Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:38 Technicznie rzecz biorąc, to po takim zabiegu one nadal tam będą. Ale jeśli celem jest osiągnięcie właśnie takiego efektu to OK. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 16:57 Celem jest niewyświetlanie niepotrzebnych linków... co powinno być realizowane przez skrypt forum, czyli prztyczek typu "rozwiń/zwiń". Taki sam prztyczek powinien być przy wszystkich innych "dodatkowych" elementach, np. liście kategorii, "Losowe" itepe. Notabene, "Losowe" nic nie wyświetla. Link Zgłoś
ols Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 17:02 nessie-jp napisała: > Notabene, "Losowe" nic nie wyświetla. Właśnie losowe mają takiego przytyczka o którym piszesz i domyślnie są zwinięte. Chyba że piszesz o losowych na stronie głównej forum, ale one już działają. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wywalili mi wątek 03.09.10, 17:19 Ha, nie zauważyłam. Teraz widzę. W takim razie poproszę identycznego prztyczka na Odwiedzane. Link Zgłoś
Gość: solution Re: Wywalili mi wątek IP: *.chello.pl 03.09.10, 17:24 nessie-jp napisała: > Ha, nie zauważyłam. Teraz widzę. W takim razie poproszę identycznego prztyczka > na Odwiedzane. > Podpieram koleżankę w tej kwestii ;) To by dało większą przejrzystość. No i te czcionki W nagłówkach "ostatnio odwiedzane" i "losowe" powinny być znacznie mniejsze. pzdr Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: babo 03.09.10, 21:56 ty się zwyczajnie podlizywałaś! I dlatego by mnie wywalili? Pomyśl, wucacaer... Zwłaszcza że o to, co się komu nie podoba, wykłócałam się z adminami przy poprzedniej zmianie wyglądu. Link Zgłoś