Dodaj do ulubionych

Narodowy Test Na Prawo Jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:17

Dlaczego zmienili nazwę Narodowego Testu na Inteligencję ?
Inaczej już by żaden z polityków nie chciał brać udziału? Czy o co chodzi?

(Weszłam na pierwszy lepszy zestaw pytań, zaraz sprawdzę, czy mi się akurat
poszczęściło:)

autotest.onet.pl/16972,0,0,4,testy.html
autotest.onet.pl/16972,0,0,1,testy.html
Obserwuj wątek
    • Gość: zalogowana Re: Narodowy Test Na Prawo Jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:19
      Raczej żadne szczęście - norma:)
      autotest.onet.pl/16972,0,0,10,testy.html
      • Gość: zalogowana Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Humorum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:20
        • Gość: zalogowana Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 18:12
          Zapomniałabym :)
          Wiecie kto jest jednym z patronów medialnych ?
          Gazeta Wyborcza...
          • aniela Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu 24.04.04, 22:09
            aha powiem to przed (?) testem: nie umiem jezdzic a jednak jezdze. i cala akcja
            gazety wziela w leP.
            • Gość: zalogowana Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 17:48
              Ja wszystko umiem,ale przecież nie mogę wszystkiego robić:)
              • pejsaty Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu 25.04.04, 18:01
                aha mandat za spamowanie fofu powinnas dostac. (adminom sugeruje przeparkowanie
                watku).
                • Gość: zalogowana Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 18:07
                  Na mandat się chętnie zgadzam...,ale poselski,nawet na dietę chetnie przejdę w
                  takim układzie.

To nie będzie sugerowanie tylko donosicielstwo!
                  • pejsaty Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu 25.04.04, 18:26
                    aha a kurwiki w oczach masz moze? ;)
                    • Gość: zalogowana Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 18:49
                      Źrenice mam,ale nie potrafiłabym sobie spojrzeć w oczy,gdybym nabrała tyle
                      kredytów i nie pospłacała:)
                      • Gość: zalogowana Re: Proszę o przeniesienie tego wątku na Forum Hu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 18:52
                        Acha/aha robię się off line, bo zawsze mnie sztuka off'owa pociagała:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka