Dodaj do ulubionych

Stalking w końcu karalny

06.06.11, 16:05
To Wy Drogie Adminki powinnyście ogłosić tę dobrą nowinę i cieszyć się z tego najbardziej. Od dzisiaj jak do was napiszę prosząc o interwencję będziecie mogły mi powiedzieć, że to już nie leży w waszej gestii i ewentualnie możecie mi podać adres najbliższego komisariatu.

A tak powaznie- świętuje nie tylko w swoim imieniu. Mam nadzieję, że chociaż jedna osoba, która latami jest nękana w internecie przez psychola odważy się i pójdzie z tym na policję. I stworzy precedens. A dla mnie będzie prawdziwą bohaterką.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Stalking w końcu karalny 06.06.11, 17:55
      Utrzymywanie porządku jak najbardziej leży. Równoważenie wolności naszych użytkowników też leży. Robimy wszystko, co możemy, by użytkownicy na forum czuli się możliwie dobrze.
      • Gość: serwus Re: Stalking w końcu karalny IP: *.rijndata.nl 06.06.11, 19:57
        marrant napisała:

> Utrzymywanie porządku jak najbardziej leży. Równoważenie wolności naszych użytk
        > owników też leży. Robimy wszystko, co możemy, by użytkownicy na forum czuli się
        > możliwie dobrze.

czyżby:
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,125843299,125843299,Wywalic_klosowski333_334_z_forum_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,125849324,125849324,Skoro_jest_tu_miejsce_dla_chamstwa_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,29,125870788,125870788,memetyczna_geneza_chamstwa.html
        Przeanalizujcie sobie te wątki...
        • kropka Re: Stalking w końcu karalny 06.06.11, 21:56
          nie analizuje się wątków z Oślej, jak również nie po to się je tam wywala, żeby je ściągac na forum. Pan tu pierwszy raz? Nie zna zasad i obyczajów forum? To może lepiej przeanalizować
          regulamin i netykietę, zamiast grzebać w smieciach?
          • Gość: serwus Re: Stalking w końcu karalny IP: *.de 06.06.11, 22:57
            Kropko jesteś klososwkim333 ?
            Sama wyrzuciłaś wątki poważanego forumowicza, który przez ciebie skasował konto na tym portalu. Tolerujesz zaś agresywnego wulgarnego trolla, który prześladuje większość forumowiczów na twoim forum obrażając ich.
            Mam nadzieję, że Piwi77 zgłosi to prokuraturze, oraz twoim przełożonym.
    • giwi Re: Stalking w końcu karalny 06.06.11, 19:32
      Zacznij od siebie, bo możesz nie doczekać cudzego bohaterstwa. :-)
      • ex.mila Re: Stalking w końcu karalny 06.06.11, 19:54
        giwi napisała:

> Zacznij od siebie, bo możesz nie doczekać cudzego bohaterstwa. :-)

Wiem, ze mi dobrze życzysz*. Nawzajem:-)

*celowo nie rozwijam tej myśli, bo lizusostwo gorsze od stalkingu:-)

W każdym razie dziękuję. Wiesz za co.
    • Gość: . Jestes hipokrytka Bio IP: *.rev.rootvps.pl 07.06.11, 07:13
      Zapomnialac jak sama nekalas i zachecalas innych do tego?
      • mateuszwierzbicki Mnie! Mnie exmila nęka! 07.06.11, 20:30
        i podam jom do sondu, rze mnie psześladóje po forach internetowych!
    • gazeta_mi_placi Re: Stalking w końcu karalny 08.06.11, 12:27
      Alleluja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka