1u 01.11.11, 10:06 co wejdę na to forum to reklama wyskakuje i nie chce sobie iść tak samo jest gdy wejdę na czyiś wątek tak samo jest, chyba ci z gazeta.pl powariowali z tymi reklamami albo mają za małe zarobki :> :> :> Link Zgłoś Obserwuj wątek
stefan4 Re: stop reklamom 01.11.11, 10:38 1u: > co wejdę na to forum to reklama wyskakuje i nie chce sobie iść adblockplus.org/en/ Nie pisz samymi tłustymi literami, bo to utrudnia czytanie. Tłusty druk służy do podkreślania fragmentów. - Stefan Link Zgłoś
1u Re: stop reklamom 01.11.11, 13:12 no to dobra ale z tymi reklamami to już przegięcie mało to czysty deb..m ze strony gazeta.pl :> Link Zgłoś
stefan4 Re: stop reklamom 01.11.11, 15:17 1u: > no to dobra ale z tymi reklamami to już przegięcie mało to czysty deb..m ze > strony gazeta.pl :> Debilizm nie. Ty i ja nie płacimy przecież za używanie forum, a oni skądś muszą brać pieniądze. Wiec skoro ktoś płaci za możliwość wysypania tutaj swoich śmieci, to debilem byłby raczej taki śmieciarz, który nie wziąłby za to kasy. Ale też my nie chcemy, żeby na nas przerzucali ciężar oglądania tego chłamu, więc musimy się bronić. Np. adblockiem. - Stefan Link Zgłoś
1u Re: stop reklamom 01.11.11, 15:30 ja mam płacić za forum ? gdybym miał płacić to bym nie napisał żadnego postu na tym forum :> Link Zgłoś
siwa Re: stop reklamom 02.11.11, 10:07 Nie masz płacić, dlatego oglądasz reklamy, bo nie ma darmowych obiadów. Link Zgłoś
1u Re: stop reklamom 03.11.11, 10:35 ja sobie sam robię obiadki i to bardzo syte i smaczne :>:> Link Zgłoś
six_a Re: stop reklamom 02.11.11, 22:15 najlepsze są reklamy między postami otwartego w całości wątku - nowa jakość gówna;) Link Zgłoś
siwa Re: stop reklamom 03.11.11, 11:06 Zaloguj się, znikną. Jeśli nie znikają, to znaczy, że jest błąd, sprawdzamy. Link Zgłoś