Dodaj do ulubionych

Szkalowanie na forum "Góry" - prośba o interwencję

12.06.12, 14:14
Proszę o interwencję na forum "Góry", gdzie użytkownik "pogromca_kretynow" rozpowszechnia publicznie nieprawdziwe fakty na mój temat, okraszając wypowiedzi znieważającymi epitetami pod moim adresem. Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem autorem ogłoszenia, które zainicjowało wątek, co łatwo sprawdzić na podstawie nicków, adresów IP itp.

W związku z powyższym, żądam niezwłocznego usunięcia następującego wpisu "pogromcy_kretynow":

forum.gazeta.pl/forum/w,197,136401791,136560374,Re_zglosilem_do_administratora_Forum.html

Moja reakcja na przedmiotowym forum jest nieskuteczna, bowiem wszystkie moje odpowiedzi prostujące kłamstwa na mój temat są systematycznie usuwane przez moderatora.
Obserwuj wątek
    • janusz.g-1 Re: Szkalowanie na forum "Góry" - prośba o interw 12.06.12, 15:17
      Jak widzę, cały wątek został już przeniesiony na forum "Ośla ławka". Szkalujący wpis jednak pozostał w sieci, tak więc moja prośba z pierwszego postu nadal jest aktualna.

Aktualny link do wpisu "pogromcy_kretynow":
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,136401791,136560374,Re_zglosilem_do_administratora_Forum.html
      • a_gdzies_sie_ty_sie_ulung Re: nie spazmuj, Januszku 19.06.12, 11:31
        Nawypisywales wyzwisk to i administrator wyslac ciebie na osla lawke. No i dobrze. Nie wychowali ciebie rodzice to moze wychowa administrator.
        • aeogameo Do administracji 26.06.12, 01:09
          Dlaczego Administracja toleruje na tym forum takie obraźliwe, niczego nie wnoszące do tematu wpisy, jak posty 'a_gdzies_sie_ty_sie_ulung' czy 'szydercy' (może to jedna i ta sama osoba?). Znam przedmiotową dyskusję i muszę przyznać rację 'januszowi.g-1' - to głównie jego tam obrażano, robi to od pewnego czasu także użytkownik 'a_gdzies_sie_ty_sie_ulung'. Widzę że trafił za Januszem również na to forum. Na forum 'Góry' niestety jest tak, że jak ktoś ma lepsze znajomości z moderatorką to jego obraźliwe posty są nietykane. Tymczasem poziom forum nieustannie stacza się w dół...

Czy naprawdę nie da się tam niczego zrobić, a każdy kto chce porozmawiać o górach, musi taplać się w błocie wzajemnych niesnasek pomiędzy kilkoma stałymi użytkownikami tego forum?
          • a_gdzies_sie_ty_sie_ulung Re: aeogomeo dal glos 26.06.12, 07:38
            aeogameo napisał:

> Czy naprawdę nie da się tam niczego zrobić, a każdy kto chce porozmawiać o góra
            > ch, musi taplać się w błocie wzajemnych niesnasek pomiędzy kilkoma stałymi użyt
            > kownikami tego forum?
            Nie zabieraj glosu, bedzie mniej spamu
            • Gość: obserwator a_gdzies_sie_ty_sie_ulung, przestań trollować! IP: 204.45.133.* 26.06.12, 12:59
              Najwięcej spamu wyprodukowałeś tutaj ty. Sądząc po obraźliwym języku i agresywnym stylu dyskusji, a także bardzo krótkiej historii na forum, jesteś albo kolejnym wcieleniem jakiegoś zbanowanego użytkownika, albo klonem aktualnie działającego forumowicza. Polecam administracji pod szczególną uwagę tego delikwenta, zważywszy na fakt, że wszystkie posty poza tym forum napisał na forum Góry, trop jest łatwy do zbadania.
    • Gość: tatromaniak Re: Szkalowanie na forum "Góry" - prośba o interw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 18:17
      Największym problemem owego forum jest niestety wyjątkowo stronnicza moderatorka. To dzięki niej tacy osobnicy, jak pogromca_kretynów czy kornel-1 znaleźli tam bezpieczny azyl. Z bardzo dużą stratą dla poziomu dyskusji na forum. Przez kilka lat jej "moderowania" forum praktycznie zamarło. Poza okresem letnim, gdy na forum trafia trochę przypadkowych osób, niemal nikogo tam nie ma. Jedynie co jakiś czas wybuchają wojenki wśród garstki stałych użytkowników, którzy obrzucają się błotem w niekończących się wątkach. Kiedyś aktywnie uczestniczyłem w tym forum. Gdy do "władzy" doszła weekenda ze swoimi pochlebcami i poziom dyskusji zaczął gwałtownie opadać w dół, zrezygnowałem z udzielania się. W podobny sposób postąpiło wielu stałych użytkowników forum. O usuwaniu wypowiedzi osób nie zgadzających się z moderatorką, nawet nie wspomnę. Administracja portalu powinna w końcu zastanowić się, czy jest to forum weekendy i jej paczki, czy też publiczne. Mam nadzieję, że podobnych skarg będzie coraz więcej i w końcu administracja usunie obecną moderatorkę (która jakby ogólnie coraz mniej pali się do utrzymywania porządku na forum). Co forum "Góry" może wyjść tylko na dobre.
      • Gość: szyderca Re: im mniej takich bzemozgow jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:47
        tym lepiej dla Forum
        • Gość: obserwator Re: im mniej takich bzemozgow jak ty IP: 204.45.133.* 26.06.12, 13:00
          Lepiej dla forum byłoby, gdyby poznikały z niego takie agresywne bezmózgi jak ty.
      • Gość: obserwator Re: Szkalowanie na forum "Góry" - prośba o interw IP: 204.45.133.* 26.06.12, 13:03
        Dziwicie się? Weekenda to niedowartościowana osóbka, która niepowodzenia na płaszczyźnie osobistej kompensuje (nad)aktywnością na forach. Dopóki takie osoby będą zajmować się moderowaniem niektórych forów, nie oczekujcie na nich normalności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka