broneknotgeld 08.07.04, 12:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=14038356 Dyć co mi tam - trza szarżować A niy gowa w piosek chować "List łotwarty" dołch "Gazecie" Możno tu go tyż poprzecie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fdj Re: List otwarty 08.07.04, 13:55 Hyhy - Bronek Walczący. Hepik się ucieszy ;-) P.S. Jestem za. Link Zgłoś
pejsaty Re: List otwarty 08.07.04, 20:51 fajnie by bylo zeby choc jeden numer gazety wyborczej w calosci napisal bronek. fraszka napisal. po slasku. dla niego to fraszka. a wyobrazacie sobie mine hepika ktory kupuje gazete, chce czytac o kraju, a tu fraszki bronka, chce czytac o swiecie, a tu fraszki bronka, chce czytac o sporcie, a tu tez fraszki bronka. :) ps kogo trzeba wyslac do michnika i z jaka iloscia pieniedzy zeby nie wyszlo jak ostatnio? Link Zgłoś
broneknotgeld Re: List otwarty 09.07.04, 00:01 Jakby łon kupioł tako "Gazeta" Pewno by wypioł niyjedna seta. Link Zgłoś
edzioszka Re: List otwarty 09.07.04, 08:16 Hepika cosik nie widać - zachorzał? (jego nieobecność to przeca ciche przyzwolenie, a licznik tym radośniej klupie) ;) Link Zgłoś
broneknotgeld Re: List otwarty 09.07.04, 09:47 Dyć wakacje momy - chop sie dychnońć musi Choć go jednak trocha tyż te forum kusi. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: List otwarty 09.07.04, 11:12 Sprobować idzie wywołać tukej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=13919182 Abo za "siodmom rzekom" go szukej. Link Zgłoś
messja Re: List otwarty 09.07.04, 12:06 pejsaty napisał: > fajnie by bylo zeby choc jeden numer gazety wyborczej w calosci napisal bronek. > > fraszka napisal. po slasku. dla niego to fraszka. > a wyobrazacie sobie mine hepika ktory kupuje gazete, chce czytac o kraju, a tu > fraszki bronka, chce czytac o swiecie, a tu fraszki bronka, chce czytac o > sporcie, a tu tez fraszki bronka. :) > ps kogo trzeba wyslac do michnika i z jaka iloscia pieniedzy zeby nie wyszlo > jak ostatnio? ja tez jestem za. i zobowiazuje sie do poprowadzenia akcji w tej sprawie pod warunkiem, ze bedzie mi dane zobaczyc mine hepika. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: List otwarty 10.07.04, 12:47 Dziynki Ważne by wiyncy nos było - za Wtedy jest szansa jakosik - pra? Link Zgłoś
colas.breugnon Bronek, Tyś jednak not Geld jest 08.07.04, 21:17 Żeby z Wyborczą kolaborować - no, no! Ale co tam, ważniejsze jest bronkowanie od misji Wyborczej, i to zatem Ci wybaczę. Popieram oburącz, obunóz, obuócz i obuusz. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek, Tyś jednak not Geld jest 09.07.04, 00:06 Dyć czamu tego niy poprobować? Werci sie rymy przed łoczy dować Zechcom - toż dali poleci piyknie Niy - tyż "bronczynio" mi przeca styknie. Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ty not Geld jednak jest 09.07.04, 19:15 Rekomendacja ~ I JA dokładam tego jednego zwykle dla dam zachowanego co dał go Adam Ewie pierwszego. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 09.07.04, 22:11 Not - tuplikować trza z niymieckego Inaczy psinco wom wyńdzie z tego. Link Zgłoś
colas.breugnon Re: Ty not Geld jednak jest 11.07.04, 12:50 Znaczy że bez złota? To byłoby straszne! Nikt nie powinien pozostawać w tak okropnej kondycji! Michnik musi odejść! Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 11.07.04, 21:17 Geld ze goldym niy we porze Toż łod tego broń Cie Boże? Dyć Midasa historyjo Dlo nos jakby tyż mecyjo Piniondz zowdy to ideja Jo se czasym z tego śmieja Dzisioj w "czipie" sie ukryje Ze "bajtami" przeca żyje. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 11.07.04, 23:07 Żech "literacki" łotwar se wontek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=14087081 We tym reguła a niy wyjontek. Link Zgłoś
hepik1 Re: Ty not Geld jednak jest 12.07.04, 00:54 Mowa moja będzie krótka, gdzieś mam Gelda dupka . Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 12.07.04, 20:42 Downo to wiymy - jak hepik pierdnie Zaroz z "bronczynio" wszysko zaśmierdnie Wtedy go "widać słychać i czuć" Nawet tyż Muza mu godo "pódź". Link Zgłoś
arnold7 Re: Ty not Geld jednak jest 12.07.04, 21:58 uoni wolom prymitywa Bercika vel hepika, nic tu po nos, trza uosrac ta szpetno motyka. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 12.07.04, 22:15 Hehe - godali -"spamuja rymym" A jo se yno tymat chca ruszyć I bestoż ze tym niy mom jo trymy Werci se ło to kopije kruszyć A że som czynsto rymować musza Toż tukej winy swoji niy widza Jednak nikerych do tego kusza Szkryflać po ślonsku tyż sie niy wstydza Bo ciyngym gro mi coś "z Młynarskiego" I ło to moga se "toczyć boje" No przeca znocie śpiywka istnego Frelki! Karlusy! Trza "ROBIĆ SWOJE". Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ty not Geld jednak jest 13.07.04, 11:24 Myślom inaczy niźli godajom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15718&w=14064067 Dyć już tyż ziorko ślonskości majom. Link Zgłoś
Gość: hanys Bronek-rob co chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:02 Rób co chcesz-powieś się,zastrzel albo się utop-ale skończ już pierdolić. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek-rob co chcesz 16.07.04, 12:25 Co po twojymu "pierdolić" znaczy? My by sie mieli razym "łonaczyć"? Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Bronek-rob co chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:15 Kolegi szukasz?Już propozycje miałeś Bronuś hehehe,na uszko chcesz fraszki szeptać po śląsku? www.e7.pl/~casha/swf/fulabrudar.swf Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek-rob co chcesz 17.07.04, 10:13 Durś wontek dzwigej - rob tyż reklama Dlo mie uciecha - dlo ciebie "dramat". Link Zgłoś
ciupazka Re: Bronek-rob co chcesz 17.07.04, 11:26 Kie hanys ni mo argumentów, to ratuje sie babskom riciom? Dejciyz Hanysie pokój! Bo ani to dowcipne, ani piykne... Hej! Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek-rob co chcesz 17.07.04, 14:48 Hehe Ciupazko Hanysohepiki niych majom radocha Przeca tyż z nich momy szpasu tu niytrocha. Link Zgłoś