masqara 25.11.12, 16:37 jak wygląda sprawa z własnymi forami ? czy od razu są aktywne, czy można je samemu zakładać, edytować i usuwać ? :):) Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: moje fora 25.11.12, 17:00 Tu znajdziesz odpowiedzi forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html Link Zgłoś
giwi Re: moje fora 25.11.12, 17:12 Nie wiem co masz na myśli mówiąc o zamknięciu forum. Forum zamknięte to jest takie forum, gdzie wszyscy czytają ale pisać mogą tylko osoby znajdujące się na liście. To nie ma nic wspólnego ze skasowaniem forum. Link Zgłoś
giwi Re: moje fora 25.11.12, 17:45 Można skasować, ale gdy forum jest ciekawe, ma dużo postów i ma licznych piszących na nim, którzy nie zgadzają się na likwidację, administracja czasami woli je przekazac któremuś z uczestników. Link Zgłoś
masqara Re: moje fora 25.11.12, 17:47 rozumiem, ale skasować można samemu i w każdej chwili ? pytam się aby tylko wiedzieć :) Link Zgłoś
masqara Re: moje fora 27.11.12, 21:35 o ten link chodzi "przekaż lub zamknij swoje forum" ?? Link Zgłoś
Gość: = Re: moje fora IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 18:19 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476436.html Link Zgłoś
stefan4 Re: moje fora 02.12.12, 08:28 masqara: > jeszcze proszę mi odp. po co tyle tu REKLAM ?? wino: > po to aby się głupi pytał Niedziela rano, a Ty masz taki zły humor... Pytanie wcale nie jest takie głupie. Oczywiście reklamy sa po to, żeby natrzaskać kasy, tyle wie nawet Wino. Ale reklama natrętna i złośliwa (np. zasłaniająca treść artykułu, albo nie dająca się wyłączyć, albo powracająca po wyłączeniu) działa denerwująco i nastawia negatywnie. Dobra reklama powinna się wsączać do mózgu chętnego na jej przyjęcie, powinna wabić, a nie wdzierać się gwałtem. Dlaczego więc GW poszła w stronę reklam-bagentów, reklam-łomów, reklam-kastetów, walących po głowie zamiast po niej głaskać? Takie reklamy na pewno nie zwiększają sprzedaży reklamowanych produktów. Ale reklamodawcy zapewne jeszcze o tym nie wiedzą, bo na razie są zahipnotyzowani milionami czytelników i forumowiczów GW. Kiedyś pewnie się zorientują. - Stefan Zwalczaj biurokrację! Link Zgłoś
masqara Re: Totalna kompromitacja marrant i administracji 14.12.12, 19:23 sam się kompromitujesz Link Zgłoś