Dodaj do ulubionych

problem z forum

23.12.12, 10:27
zauważyłem że tylko forum gazeta.pl nie działa poprawnie
reszta stron działa poprawnie
macie problem z rozwiązaniem problemu ? jeśli tak to może pora na zmianę adminów
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: problem z forum 23.12.12, 11:34
      Forum gazeta.pl działa poprawnie.
      Najwyższy czas na porządki w komputerze?
      • masqara Re: problem z forum 23.12.12, 13:01
        laptop jest nowy
        • Gość: = Re: problem z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.12, 14:24
          Widocznie jest zbyt nowy ;))
          • masqara Re: problem z forum 24.12.12, 14:00
            albo serwery gazeta.pl są za stare
      • masqara Re: problem z forum 23.12.12, 13:01
        nie zwalaj winy na uzytkownikow
        • bartoszcze Re: problem z forum 23.12.12, 18:07
          Ale jeżeli u większości użytkowników działa, a u jednego użytkownika nie, to wina leży zapewne po stronie...
          • jureek Re: problem z forum 25.12.12, 10:27
            bartoszcze napisał:

> Ale jeżeli u większości użytkowników działa, a u jednego użytkownika nie, to wi
            > na leży zapewne po stronie...

A co powiesz na to, że żadne inne strony poza gazeta.pl nie powodują na moim komputerze czegoś takiego, że przerywane jest połączenie wi-fi komputera z routerem. Jeżeli na żadnych innych stronach połączenie nie jest przerywane, a dzieje się to tylko na jednej stronie, to wina leży zapewne po stronie...
            Zjawisko to ma różne nasilenie, więc przypuszczam, że ma to związek z reklamami pokazywanymi w danym czasie. Potwierdzam też, że często rzeczywiście nie działają przyciski i trzeba kilka razy przeładować stronę, żeby zadziałały. Wygląda to tak, jakby jakaś przezroczysta zasłona zasłaniała niektóre przyciski.
            Jura
            • Gość: = Re: problem z forum IP: 80.50.129.* 25.12.12, 11:39
              Już stefan4 o tym pisał.
            • bartoszcze Re: problem z forum 26.12.12, 15:55
              > A co powiesz na to, że żadne inne strony poza gazeta.pl nie powodują na moim ko
              > mputerze czegoś takiego, że przerywane jest połączenie wi-fi komputera z router
              > em. Jeżeli na żadnych innych stronach połączenie nie jest przerywane, a dzieje
              > się to tylko na jednej stronie, to wina leży zapewne po stronie...

Jura, oczywiście.
              Problem polega zapewne na jakiejś specyficznej konfiguracji powodującej problem. Ja się parę lat męczyłem z portalem - kiedy łączyłem się przez providera komórkowego, to system nie rozpoznawał mi DNS wiadomosci.gazeta.pl (i jeszcze niektórych podstron). Jednocześnie na tym samym komputerze, w tej samej przeglądarce, otwierałem te strony be trudu przy innym połączeniu internetowym. I teraz zgaduj zgadula, po której stronie leżał problem? (leżał, bo się sam wreszcie rozwiązał, Ols nie potrafił go spowodować, a przez to nie wiedział jaki problem ma rozwiązywać).
              Ostatnio miałem dziwny problem z gazetową platformą blogową - nagle zniknął mi przycisk usuwania komentarzy. Głowiliśmy się z adminem dobrą chwilę, w końcu znalazłem rozwiązanie: ten przycisk znika w niektórych powiększeniach obrazu pod Chrome...
    • kasi.aa Re: problem z forum 24.12.12, 11:56
      masqara napisał:

> zauważyłem że tylko forum gazeta.pl nie działa poprawnie
      > reszta stron działa poprawnie
      > macie problem z rozwiązaniem problemu ? jeśli tak to może pora na zmianę adminó
      > w

Co dokładnie znaczy "forum nie działa poprawnie"? O jaki problem chodzi? Konkretniej poproszę:)
      • masqara Re: problem z forum 24.12.12, 14:00
        przyciski nie działają
        • masqara Re: problem z forum 24.12.12, 14:02
          i nie umiecie tego rozwiązać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka