masqara 23.12.12, 10:27 zauważyłem że tylko forum gazeta.pl nie działa poprawnie reszta stron działa poprawnie macie problem z rozwiązaniem problemu ? jeśli tak to może pora na zmianę adminów Link Zgłoś Obserwuj wątek
bartoszcze Re: problem z forum 23.12.12, 11:34 Forum gazeta.pl działa poprawnie. Najwyższy czas na porządki w komputerze? Link Zgłoś
Gość: = Re: problem z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.12, 14:24 Widocznie jest zbyt nowy ;)) Link Zgłoś
bartoszcze Re: problem z forum 23.12.12, 18:07 Ale jeżeli u większości użytkowników działa, a u jednego użytkownika nie, to wina leży zapewne po stronie... Link Zgłoś
jureek Re: problem z forum 25.12.12, 10:27 bartoszcze napisał: > Ale jeżeli u większości użytkowników działa, a u jednego użytkownika nie, to wi > na leży zapewne po stronie... A co powiesz na to, że żadne inne strony poza gazeta.pl nie powodują na moim komputerze czegoś takiego, że przerywane jest połączenie wi-fi komputera z routerem. Jeżeli na żadnych innych stronach połączenie nie jest przerywane, a dzieje się to tylko na jednej stronie, to wina leży zapewne po stronie... Zjawisko to ma różne nasilenie, więc przypuszczam, że ma to związek z reklamami pokazywanymi w danym czasie. Potwierdzam też, że często rzeczywiście nie działają przyciski i trzeba kilka razy przeładować stronę, żeby zadziałały. Wygląda to tak, jakby jakaś przezroczysta zasłona zasłaniała niektóre przyciski. Jura Link Zgłoś
bartoszcze Re: problem z forum 26.12.12, 15:55 > A co powiesz na to, że żadne inne strony poza gazeta.pl nie powodują na moim ko > mputerze czegoś takiego, że przerywane jest połączenie wi-fi komputera z router > em. Jeżeli na żadnych innych stronach połączenie nie jest przerywane, a dzieje > się to tylko na jednej stronie, to wina leży zapewne po stronie... Jura, oczywiście. Problem polega zapewne na jakiejś specyficznej konfiguracji powodującej problem. Ja się parę lat męczyłem z portalem - kiedy łączyłem się przez providera komórkowego, to system nie rozpoznawał mi DNS wiadomosci.gazeta.pl (i jeszcze niektórych podstron). Jednocześnie na tym samym komputerze, w tej samej przeglądarce, otwierałem te strony be trudu przy innym połączeniu internetowym. I teraz zgaduj zgadula, po której stronie leżał problem? (leżał, bo się sam wreszcie rozwiązał, Ols nie potrafił go spowodować, a przez to nie wiedział jaki problem ma rozwiązywać). Ostatnio miałem dziwny problem z gazetową platformą blogową - nagle zniknął mi przycisk usuwania komentarzy. Głowiliśmy się z adminem dobrą chwilę, w końcu znalazłem rozwiązanie: ten przycisk znika w niektórych powiększeniach obrazu pod Chrome... Link Zgłoś
kasi.aa Re: problem z forum 24.12.12, 11:56 masqara napisał: > zauważyłem że tylko forum gazeta.pl nie działa poprawnie > reszta stron działa poprawnie > macie problem z rozwiązaniem problemu ? jeśli tak to może pora na zmianę adminó > w Co dokładnie znaczy "forum nie działa poprawnie"? O jaki problem chodzi? Konkretniej poproszę:) Link Zgłoś