kornel-1 31.01.13, 09:44 Proszę o przeniesienie forum Astrologia tradycyjna z działu Nauka i edukacja do działu Hobby (Ezoteryka). Dziękuję. Kornel Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Astrolog Re: Forum nienaukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 11:36 Forum nienaukowe ale edukacyjne, a dział się nazywa Nauka i Edukacja. Proszę więc pozostawić tak jak jest. Link Zgłoś
stefan4 Re: Forum nienaukowe 01.02.13, 14:50 Astrolog: > Forum nienaukowe ale edukacyjne, a dział się nazywa Nauka i Edukacja. Edukacyjne Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: Forum nienaukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 20:40 Czego naucza tego naucza. Proponuję Tobie, żebyś odpuścił i dał ludziom żyć. Link Zgłoś
jureek Re: Forum nienaukowe 03.02.13, 14:45 Gość portalu: Astrolog napisał(a): > Czego naucza tego naucza. Proponuję Tobie, żebyś odpuścił i dał ludziom żyć. A to on Wam żyć nie daje? Nie zauważyłem. No chyba, że uważacie, że życie bez wciskania kitu o naukowości astrologii, to tak, jakby nie żyć w ogóle. Jura Link Zgłoś
kornel-1 Re: Forum nienaukowe 01.02.13, 19:13 Forum powstało wyłącznie w celu reklamowym. Komercyjny kurs jest intensywnie reklamowany w sieci. Marrant wypowiedziała się w innym wątku, iż "Natomiast forum mające na celu jedynie reklamowanie może być zamknięte.". Kurs nie ma nic wspólnego z nauką. Istotnie, "uczy", jak stosować tranzyty, progresje sekundarne, dyrekcje prymarne, doktryny o hylegu i alkokodenie w tradycji antycznej i średniowiecznej; cztery dyferencje, almudebit, anareta, algebutar oraz zawiera elementy astrologii prenatalnej, medycznej, elekcyjnej, horarnej. Wobec reklamowego i komercyjnego charakteru forum, proszę o jego skasowanie. Kornel Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: Forum nienaukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 20:42 Dzień się kończy a oni nawet nawet Wam nie odpisali. Link Zgłoś
marrant Re: Forum nienaukowe 04.02.13, 17:56 Forum nie ma na celu jedynie sprzedaży produktu. Nie oceniamy forumowiczów pod kątem tego z czego się chcą edukować i czego chcą nauczać. Nie ingerujemy także w fora prywatne o ile nie ma ku temu realnych (zwykle prawnych) podstaw. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Forum nienaukowe 04.02.13, 18:53 Wolnoć Tomku w swoim domku. Myślę, że dla większości czytelników jest czymś oczywistym, że forum powstało wyłącznie w celu reklamy komercyjnego przedsięwzięcia. Ale ok. Mam jedynie nadzieję, że forum zdechnie tak jak inne nienaukowe forum w dziale Nauka - Zjawiska paranormalne - przeciwko któremu kiedyś protestowaliśmy. 14 postów na REDAKCYJNYM forum (kto stoi za założeniem tego forum widać z historii wpisów) w ciągu 7 miesięcy istnienia to najlepsza recenzja dla kretyńskich pomysłów umieszczania forum w niewłaściwym miejscu. Howgh! Kornel Link Zgłoś
Gość: = Re: Forum nienaukowe IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 03:20 Są pewne trendy ogólne. Mnie udało się zauważyć coś takiego :)) imageshack.us/photo/my-images/594/astertv.jpg/ Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: Forum nienaukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 11:27 kornel-1 napisał: >Mam jedynie nadzi > eję, że forum zdechnie tak jak inne nienaukowe forum w dziale Nauka - Zjawiska paranormalne > - przeciwko któremu kiedyś protestowaliśmy. 14 postów na REDAKCYJNYM for > um (kto stoi za założeniem tego forum widać z historii wpisów) w ciągu 7 miesię > cy istnienia to najlepsza recenzja dla kretyńskich pomysłów umieszczania forum > w niewłaściwym miejscu. Za to forum "Nauka" propagujące kreacjonizm jest we właściwym. Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: Forum nienaukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 11:35 Tak więc może najpierw posprzątajcie u siebie i powywalajcie różnych spamujących u was kreacjonistów, a właściwie to jednego. Link Zgłoś
pomruk Re: Forum nienaukowe 08.02.13, 21:15 "Spamujący kreacjonista" został "posprzątany" - na forum dano mu należyty odpór. Teraz - jak z twoim forum? Czy astrologia zostanie nazwana wprost łże-nauką? Czekamy. Szerzenie ciemnoty i żerowanie na naiwności ludzkiej powinno spotkać się ze zdecydowaną reakcją. Link Zgłoś
stefan4 Re: Forum nienaukowe 04.02.13, 21:50 marrant: > Forum nie ma na celu jedynie sprzedaży produktu. A co jeszcze? - Stefan Zwalczaj biurokrację! Link Zgłoś
eeela Re: Forum nienaukowe 19.02.13, 23:21 Nie oceniamy forumowiczów pod > kątem tego z czego się chcą edukować i czego chcą nauczać. Nie ingerujemy także > w fora prywatne o ile nie ma ku temu realnych (zwykle prawnych) podstaw. To znaczy, że mogę też założyć forum "Instruktaż makijażu" w kategorii Nauka i Edukacja? Link Zgłoś