Dodaj do ulubionych

Blokada profilu

29.07.13, 10:52
Nie mogę zmieniać ustawień w swoim profilu. Zgłaszałam problem rok temu, ale ponieważ pomoc stwierdziła, że u nich aplikacja działa prawidłowo, przestała się odzywać. Niedawno ponowiłam prośbę. Po wymianie kilku mniej więcej takich samych maili, jak rok wcześniej, z poleceniem wyczyszczenia komputera i zmiany przeglądarki, pomoc znowu stwierdziła, że u nich aplikacja działa prawidłowo i po prostu przestała się odzywać. Czyściłam komputer wielokrotnie, używałam różnych przeglądarek i różnych komputerów. I za każdym razem, gdzy chcę zmienić ustawienie, pojawia się komunikat: "Błąd zapisywania profilu - sprawdź wpisane dane." A nie mogę zmienić nic ani zdjęcia, ani zainteresowań, ani płci;) Może ktoś podpowie, co robić. Bo na informatyków z agory, to chyba nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: Blokada profilu 29.07.13, 12:11
      malila:
      > z poleceniem wyczyszczenia komputera i zmiany przeglądarki

Takie rady olewaj. Oni to doradzają wtedy, gdy nie mają pojęcia, o co chodzi.

malila:
      > za każdym razem, gdzy chcę zmienić ustawienie, pojawia się komunikat: "Błąd
      > zapisywania profilu - sprawdź wpisane dane."

Może te dane nie przeszły jakiegoś testu agorowego?

A czy próbowałaś usunąć profil całkiem i założyć nowy?

- Stefan
      • malila Re: Blokada profilu 29.07.13, 12:33
        Dzięki za odpowiedź:)
        Nie próbowalam usuwać profilu. Trochę się boję, bo skoro pomoc nie potrafi pomóc w moim przypadku, to nie wiem, czy gdy usunę profil, nie zostanie usunięty albo zablokowany mój nick w ogóle.
        Ale zaszła niespodziewana zmiana - mogę zmienić zdjęcie:) Niestety, nic prócz niego.
        • stefan4 Re: Blokada profilu 29.07.13, 12:55
          malila:
          > Nie próbowalam usuwać profilu. Trochę się boję, bo skoro pomoc nie potrafi pomóc w
          > moim przypadku, to nie wiem, czy gdy usunę profil, nie zostanie usunięty albo
          > zablokowany mój nick w ogóle.

Przed chwilą na próbę aktywowałem swój profil, potem go znowu usunąłem. Nic złego z moim kontem się nie stało.

malila:
          > Ale zaszła niespodziewana zmiana - mogę zmienić zdjęcie:)

Mam nadzieję, że na ładniejsze...

malila:
          > Niestety, nic prócz niego.

Ciągle podejrzewam raczej dane, które chcesz wpisać, niż przeglądarkę lub te legendarne nieprzeczyszczone ciasteczka. Agora ma jakąś wariacko rozwichrzoną politykę antyspamową i antywulgarnościową, która narastała przez lata i teraz nikt nad nią nie panuje. I możesz nie móc napisać np. ,,kakadu papużka'', bo w środku mieści się ,,dupa''.

- Stefan
    • kasi.aa Re: Blokada profilu 29.07.13, 16:26
      Będziemy interweniować - poproszę tylko o przysłanie świeżych screenów z komunikatem błędu (oraz wpisywanymi danymi), z dwóch różnych przeglądarek, na adres forum@agora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka