eela 26.03.02, 07:14 Wreszcie doczekalismy się nowej poczty :). Oby tylko tak dobrze działała, jak jest ładna :)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
pchelka Re: Nowa poczta :) 26.03.02, 16:09 No właśnie przed chwilą coś wysłałam. Była to odpowiedź na wcześniej otrzymany list. I pojawił sie komunikat - brak adresata, a list znikł :((( Link Zgłoś
eela Re: Nowa poczta :) 26.03.02, 16:24 A ja zauważyłam, że killer nie działa. Zablokowałam adres takiego jednego idioty, który ciagle przysyła mi głupie strony www, a mimo to dochodzą :(. Link Zgłoś
kasia-s Re: Nowa poczta :) 26.03.02, 17:15 A mnie zniknęły niektóre adresy, że te które były zablokowane to nawet lepiej (zajmowały niepotrzebnie miejsce) ale niestety zniknęły również inne. Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowa poczta :) IP: 80.48.53.* 07.04.02, 21:49 A mnie po wybraniu jakiejkolwiek opcji w poczcie pojawia sie ta sama strona zachęcająca do założenia nowego konta. I do tego nie mogę od paru dni zalogowac sie do forum, bo mnie wyrzuca do poczty ! I nie mogę pokazać swojego slicznie wytłuszczonego loginu, dlatego jestem xyz ( a wcale nie chcę!) I to jest smutne :( tymczasowo ( mam nadzieję) xyz Link Zgłoś
eela Re: Nowa poczta :) 08.04.02, 08:46 To ciekawe, bo ja nie mam żadnych problemów z logowaniem na forum i chyba nigdy nie miałam od początku istnienia nowej poczty Link Zgłoś