Dodaj do ulubionych

Adam Michnik, red. nacz. GW

IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 02:47
Nie odpowiedzial na klopotliwe pytanie, wiec zlikwidowano cale forum o Sluzbie
Zdrowia- piekna demokracja i wolnosc slowa- gratulacje , panie Szechter...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Adam Michnik, red. nacz. GW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 11:55
      W wymienionym forum osoby o wiadomym pochodzeniu podawaly quasimedyczne rady,
      po skorzystaniu z ktorych wiele osob chorowalo a inne nawet zmarly. Kiedy A.
      Michnik zaczal byc nazywany "lowca skor" i ta informacja dotarla do niego,
      osobiscie kazal zlikwidowac to forum. Tak wiec nie mozna miec zadnych pretensji
      do naszego wybawiciela.
      • maretina Re: Adam Michnik, red. nacz. GW 11.04.02, 15:44
        chcialabym poznac zdanie Pana Michnika na temat "lowcow skor", ale watpie, by
        to on kazal schowac nasze forum.
    • maretina do j23 11.04.02, 16:22
      czekam i czekam i chyba sie nie doczekam:) mowiles, ze do czegos jestem ci
      potrzebna, podobno nawet spadlam z nieba...;)jak masz cos ciekawego to pisz na
      moja skrzynke... a jesli jeszcze... aaa nie, nie bede tego pisala na forum, ale
      mysle, ze przy twojej pomocy moglabym zrobic cos pozytecznego.
      pozdrawiam i prosze o kontakt @.
      • Gość: j23 Re: do j23 IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 03:26
        Spiesze wyjasnic i przeprosic.
        Otoz sprawy bynajmniej nie zapomnialem, tylko usilowalem uruchomic kanaly
        oficjalne, tzn. organa samorzadowe, konkretnie Okregowa Izbe Lekarska w
        Rzeszowie. Niestety jedyne czego sie dowiedzialem to to, iz wspomniana przeze
        mnie Iwona H. z rzeszowskiego dodatku do "Wybiorczej" ma ustalona renome
        (komentarze na jej temat litosciwie pomine), zas sprawa jest raczej niewarta
        swieczki, gdyz ewentualne sprostowanie ewidentnego przeklamania, nawet nakazane
        wyrokiem sadu znajdzie sie na ostatniej stronie, gdzies w okolicy sprawozdania
        z rozgrywek miedzyszkolnej gminnej ligi pokemonowej w kategorii dzieci do lat 9-
        ciu.
        Ale jezeli jest Pani rzeczywiscie zainteresowana sciganiem swojej kolezanki po
        fachu,chetnie sluze wycinkami z prasy, oswiadczeniem rzecznika
        odpowiedzialnosci zawodowej w Rzeszowie, kopiami dokumentacji. Nazwisko
        mimowolnego bohatera zamieszania udostepnie jedynie za jego wlasna zgoda.
        Jeszcze raz pozdrawiam, dzieki za dobre checi,nie watpie , ze nie wszyscy
        dziennikarze nadaja sie tylko do "GW" :))
        A swoja droga, dlaczego sprawiedliwy wsrod narodow wszechswiata Michnik nadal
        milczy???
        • maretina Re: do j23 13.04.02, 08:44
          szczerze mowiac to pani iwona h.... malo mnie interesuje... chociaz z tego co
          mowisz to ciekawa i barwna postac. chce napisac cos zupelnie innego, ale nie
          chce mowic o tym tu na publicznym forum, heheh"wyborcza" to moja konkurencja...
          rozumiesz, nie bede tematow im podawac na tacy. tak wiec, jesli moglbys do mnie
          napisac, to powiem co chce zrobic. ok?

a co do Pana Michnika...ze milczy to moze tez byc pozytywem. chyba zdrowiej
          poczekac na wyniki sledztwa i na rezultat pracy sadow. sam pisales, ze nie
          podobalo Ci sie to co wyborowa napisala na temat lowcow skor. chcialbys teraz
          uslyszec, przeczytac jeszcze raz z ust lub spod piora naczelnego?
          pozdrawiam:)))i ide nad morze!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka