Dodaj do ulubionych

marrant ...

29.10.15, 23:13
Wątek - Co mnie dziś wnerwia strona 2 post 4 zawijany akapit pierwszy, proszę odnieś się do mojego pytania.

Tabloid dla Tablidów
Fora dla Społeczności !
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: marrant ... 30.10.15, 13:12
      Jak nie odpowiadasz to coś jest na rzeczy.
      Czy wy tam w Redakcji przypadkiem nie chcecie mi niespodzianki sprawić, hm...
      Może Zespół Redakcyjny chce mi przyznać jeszcze za mojego życia Nagrodę za Najlepszy Blog Pro Bono w imieniu portalu Gazeta.pl, hm....

No jeśli tak to coś napisz bo muszę się łogolić, szuwaksem laczki wyglansować i w jakiś garniak się wbić.
      To zawijam kiecem i lecem
      Wszystko na ostatnią chwyluniem
      A w sumie to jedyna jak do tej pory rzecz która by mię spotkała ze strony gazetowych taka nomninacja i nagroda przechodnia Prezesa za Blog Co Mnie Dziś Wnerwia
      Postawilibymśmy w jakiejś gabloncie na wydoku co by informatyki widziały że cuda i marzenia jednak się spełniają.
      Tylko daj mię marrant minutkiem bo innech użyntkowników zakochanych i zampatrzonych we fora gazetowe od lat musiem wzionć i skrzyknąć, bo chiba nię myslisz jak mniemam że morfi jest jendnostką samonakrencającom się spilarnie.
      Wszystkie przyjdziem i Puchar odbierzem z rąk Prezesa
      Jeden za wszystkich wszyscy też się dopiszą zapewne na raut.

To tyle na ten czas bo siem nie wyrobiem i przykrość zrobiem, że siem opóźniemy z grupom, a wiesz że dolyczyć jeszcze musiem te korki przy piątku na mnieście.

To strzałeczka :)))

--
      Od rana mam dobry humor
      Do przechodniów na ulicy śmieję się ...
    • marrant Re: marrant ... 30.10.15, 14:04
      Link na mój mail proszę. Prywatne konwersacje należy prowadzić prywatnie. Jeżeli masz pytanie do administracji, to po prostu je zadaj (zakładając nowy wątek)
      • morfeusz_1 Re: marrant ... 30.10.15, 14:51
        Widzę że zmieniła się linia po wyborach, cóż skoro wam strzelać nie kazano mi tym bardziej.
        Chyba wszytko zostało już dopowiedziane, opowiedziane i wysłane z naszej strony.

amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka