asia-loi 27.05.16, 20:37 na forum tenis. Przy kliknięciu w forum tenis pojawia się strona główna gazety.pl Dlaczego? Na inne fora wchodzę bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi.aa Re: Nie da się dzisiaj wejść 27.05.16, 21:40 Była jakaś ogólnoportalowa awaria. Powinno być już ok (u mnie jest), wyczyść ciasteczka i cache przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 00:06 A u mnie nie - nie mogę wejść na Forum ze Dworum - wyczyściłam wszystko i ... nic. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 08:11 kasi.aa napisała: > Była jakaś ogólnoportalowa awaria. Powinno być już ok (u mnie jest), wyczyść ciasteczka i cache przeglądarki. Dalej jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 09:28 Na innych przeglądarkach też? Spróbuj wyczyścić historię przeglądania i ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ookaa Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 10:55 Przez Int. Explorer (którego nie lubię) wchodzi się bez problemu. Przez Mozillę Firefox (którą lubię) dało radę dopiero po wyczyszczeniu historii. Dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 11:07 marrant napisała: > Na innych przeglądarkach też? Spróbuj wyczyścić historię przeglądania i ciasteczka. Przez chrome się dało wejść, ale nie wiem co czytałam, a co nie - bo wszystko jest jednym kolorem. Więc mi nie pasuje, zresztą nie lubię chrome. Przez firefoxa dalej nie mogę wejść na forum tenis. Na inne fora gazety.pl mogę wejść np. e-mama, oszczędzamy, wdpd. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 11:25 Jeżeli na innych przeglądarkach działa, to niestety trzeba wyczyścić historię Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 12:32 kasi.aa: > Była jakaś ogólnoportalowa awaria. Nadal jest. Na chwilę puszcza (wtedy zbierasz podziękowania od użytkowników), potem znowu się pojawia. Symptomy: * przekierowywanie połączenia z Forum na stronę główną gazety, * nieprzyjmowanie loginów. kasi.aa: > Powinno być już ok (u mnie jest), wyczyść ciasteczka i cache przeglądarki. To nie pomaga; albo nie na długo pomaga. Skoro tak wiele zależy od ciasteczek, a są one Wam tak bardzo niepotrzebne, że każecie je co chwila wyczyszczać, to może moglibyście zrezygnować z używania ich? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 12:39 stefan4: > Symptomy: > * przekierowywanie połączenia z Forum na stronę główną gazety, > * nieprzyjmowanie loginów. Jeszcze: * ,,Service unavailable'' (po co GW używa języka obcego?) * ślamazarność serwera. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 12:40 Od wczoraj tez nie mogę wejść na forum Babie l.....,odsyła mnie na główna stronę.Wszystko co trzeba wyczyściłam Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nie da się dzisiaj wejść 28.05.16, 17:08 u mnie też kicha - przez FF wywala na stronę główną, wejść można tylko przez IE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nie da się dzisiaj wejść 29.05.16, 14:17 Ja wchodzę przez zakładki FF na wszystkie interesujące mnie fora, ale z poziomu strony głównej już się nie da przejść na fora przez ten wasz zielony przycisk. Naprawiajcie - wszystko wyczyściłem i dalej to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Nie da się dzisiaj wejść 30.05.16, 15:03 Niestety nadal nie mozna wejsc na ulubione fora.Jakas kara czy co...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 30.05.16, 15:27 Po czyszczeniu ciasteczek i cache? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nie da się dzisiaj wejść 30.05.16, 20:32 marrant napisała: > Po czyszczeniu ciasteczek i cache? Dalej jest źle. Naprawcie to wreszcie, a nie mówcie o ciasteczkach. Nie da się wejść z firefoxa z chrome u mnie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Nie da się dzisiaj wejść 31.05.16, 15:23 Nadal nie moge wejsc...tzn mam glowna gazeta.pl zamiast forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Nie da się dzisiaj wejść 31.05.16, 15:35 Nie możesz wejść gdzie dokładnie? Bo na FoFie jesteś:) Jakiej przeglądarki używasz? Ciastka i cache czyszczone? Na innej przeglądarce też tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Nie da się dzisiaj wejść 31.05.16, 19:27 Na fora wchodzilam przez wyszukiwarke,ale widze,ze juz wszystko dziala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nie da się dzisiaj wejść 31.05.16, 19:37 Dalej się nie da wejść przez firefoxa na forum tenis. Przez chrome się da, ale ja nie lubię chrome. Naprawicie to, czy to już tak zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie da się dzisiaj wejść 31.05.16, 19:41 W tej chwili zamiast Społeczeństwa jest główna Gazety. Domyślna Androida. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 09:54 Wygląda na to, że nie da się wchodzić na forum, na które najczęściej się zaglądało, przynajmniej tak jest u mnie. I dotyczy to konkretnego egzemplarza komputera, z innego można. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 11:14 Nie da się ponieważ zapamiętały się w przeglądarce stare ustawienia stron. Dlatego właśnie żeby zadziałało trzeba wyczyścić dokładnie cache i ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 17:12 Marrant. Wyczyściłam cache i ciasteczka, po czym logowanie stało się niemożliwe. Ze strony logowania wyrzucało mnie na główną Gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 22:47 Zaznacz "zapamiętaj...". To akurat najprawdopodobniej nasz bug. Pracują nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 23:10 Nie zdążyłabym :) strona logowania migała przez ułamek sekundy i zaraz przekierowywało na główną. No chyba że wymyśliliście taką strzelankę, ustrzel jak najszybciej zapamiętaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 01.06.16, 23:34 Teraz jesteś zalogowana. Coś zmieniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Naprawiliście 05.06.16, 09:10 Jednak dało się naprawić, a twierdziliście, że trzeba czyścić ciasteczka i casch przeglądarki. Nie zrobiłam tego i dzisiaj weszłam z firefoxa na forum tenis bez problemu, a przez kilka dni przekierowywało mnie na główną. Bo wcześniej też było dobrze, dopóki czegoś nie popsuliście, ale dobrze że w końcu naprawiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Naprawiliście 05.06.16, 15:56 Przeglądarka sama aktualizuje ustawienia stron. Czyszczenie ciasteczek sprawia tylko, że robi to natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Nie da się dzisiaj wejść 07.06.16, 23:18 Nie mogę dziś od rana wejść na Forum ze Dworum [najczęściej odwiedzane]. Za radą Ave, która wcześniej miała taki problem, wypucowałam Mozillę, zresetowałam i guzik. Idąc wyboistą ścieżką FORUM - KULTURA - KSIĄŻKI - FzD mogę wejść jeno w "ostatni wątek", pokazania strony startowej FzD przeglądarka kategorycznie odmawia. Zlikwidowałam link na pasku z myślą uzdrowieńczej podmianki na nowy, a teraz zaczynam wątpić czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze stronę FzD... Słonicy! P.S. Na inne fora wchodzę bez problemów, ale na cóż mi one?! Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Nie da się dzisiaj wejść 07.06.16, 23:24 Trzeba konkretnie wyczyścić ciasteczka i cache forum.gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Nie da się dzisiaj wejść 08.06.16, 02:03 CCleanerem czyściłam dzień cały. Pomogło jak wlazłam w opcje Mozilli/bezpieczeństwo i kazałam jej przestać pamiętać dane logowania do witryn [chwilowo]. Może to jest cache... Uff. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś