Dodaj do ulubionych

Forum ukryte

17.12.16, 16:42
Mam pytanie - czy każdy założyciel prywatnego forum ukrytego dostaje od forum@gazeta.pl obraźliwego maila? W treści takie sformułowania min.: "Jak to miło założyć zamknięte forum, gdzie można do woli pluć jadem, po cichu w ukryciu sączyć truciznę
Niestety, to świadczy - o Tobie..."

Czy to może ja jestem na forum GW jakoś szczególnie nielubiana i pod szczególnym nadzorem wewnętrznym?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Forum ukryte 19.12.16, 11:57
      Wyślij proszę do nas forum@agora.pl treść tej wiadomości i jej nagłówek (po wybraniu wiadomości u góry kliknij "więcej" wybierz "wyświetl nagłówki wiadomości", otworzy się nowe okno).
      • ploniekocica Re: Forum ukryte 21.12.16, 12:04
        poszło

zrobiłam kopie nagłówka - w razie czego zrobię też screena
        • bagienny Re: Forum ukryte 21.12.16, 12:59
          Nie. To co otrzymaliśmy wystarczy. Wyjaśniamy sprawę - odpowiemy na Twoje zgłoszenie.
          • ploniekocica Re: Forum ukryte 21.12.16, 14:12
            W ogóle nie bulwersowałaby mnie wiadomość tej treści z jakiegokolwiek adresu użytkownika forum - nawet jednorazowego, ale ten adres sugeruje, że jest to list od administracji i to, nie ukrywam, mnie nieco zbulwersowało.

pozdrawiam
            • wariant_b Re: Forum ukryte 21.12.16, 19:06
              > ... mnie nieco zbulwersowało.

I słusznie - z adresów tego typu nie powinny być wysyłane maile
              o ile w ogóle takie konto posiada możliwość wysyłania, a nie jedynie odbioru.
              Wydaje mi się, że administracja powinna być bardziej zbulwersowana niż ty.
              Ale, oczywiście, mail od forum@gazeta.pl może być fałszywką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka