Dodaj do ulubionych

login-nick

IP: *.238.65.45.adsl.inetia.pl 07.10.04, 21:35
czy jest jakiś sposób, by założyć sobie nick różny od loginu na pocztę. Mój
adres mailowy składa się z pełnego imienia i nazwiska. Jednak na forum nie
chciałabym aż tak się ujawniać :)
Czy jedyną radą na to jest założenie nowego konta? Nie chciałabym rezygnować
ze starego...
Obserwuj wątek
    • eela Re: login-nick 07.10.04, 21:38
      Można mieć dwa (a nawet więcej) niezależne konta.
      • messja o eela 07.10.04, 21:42
        a gdzie te wyjasnienia od admonow, ktore obiecywalas przedwczoraj? dobrze
        zgadlam, ze sobie tylko jaja z nich robilas?:)
      • Gość: login Re: login-nick IP: *.238.65.45.adsl.inetia.pl 07.10.04, 22:01
        wiem, że można mieć kilka kont, ale ja chciałabym mieć jedno z możliwością
        nadania nicka różnego od loginu :)
        w każdym razie wielkie dzięki
        • eela Re: login-nick 07.10.04, 22:03
          Nie ma takiej możliwości, niestety.
          • Gość: login Re: login-nick IP: *.238.65.45.adsl.inetia.pl 07.10.04, 22:07
            to wielkie niedopatrzenie
            • niech Re: login-nick 07.10.04, 22:07
              Postaramy sie to naprawic.
          • messja Re: login-nick 07.10.04, 22:13
            eela napisała:

> Nie ma takiej możliwości, niestety.

skoro sie boisz odpowiedziec, to moze ty tylko klamalas i jest ci teraz glupio?
            eelu przyznaj sie, jesli o mnie chodzi to nie ma sprawy - wieksze juz wpadki
            mieli aesi i zadnych konsekwencji z tego nie bylo.
            • aniela Re: login-nick 07.10.04, 22:30
              Messa, poniewaz po 1. odczuwam do Ciebie cos na ksztalt sympatii (w ilosciach
              sladowych, co prawda), po 2. administracji nie wypada, to powiem Ci: znajdz
              sobie jakies hobby, albo chlopaka. w kazdym razie angazuj czas i energie w cos
              pozyteczniejszego niz ciagle ujadanie i podgryzanie kostek administracji. to
              nieestetyczne. i zwyczajnie kradniesz czas, miejsce i powietrze. to nieetyczne
              • messja Re: login-nick 07.10.04, 23:00
                anielo jestes co najmniej dziwna (nie powiem, ze pod wplywem czegos co cie
                moglo zatruc ze wzgledu na te sympatie, o ktorej cos wspominalas:))
                do tego wniosku sklania mnie bardzo niezwykla interpretacja mojego postu i
                jeszcze dziwniejsze rady, przyznam ze absurdalne ze strony osoby, ktora
                nalogowo anieli o maryni na fof czy fom.

napisze to duzymi literami, by tym razem sens moich pytan tak latwo ci nie
                umknal:

ZAPYTALAM TYLKO AESICE TEGO FORUM, O SENS I KONSEKWENCJE OBIETNIC JAKIE
                SKLADALA NIE DALEJ NIZ PRZEDWCZORAJ.

jesli nadal widzisz w tym cos niestosownego, radze zmien uzywki - te ci
                wyraznie szkodza.
    • basia Re: login-nick 07.10.04, 23:23
      przekieruj sobie pocztę z logino-nicku forumowego na login którego do poczty
      chcesz używać(tego od imienia i nazwiska)

Ps.Eelu, oprócz tak lub nie jest jeszcze wiele, wiele odpowiedzi...
    • j_karolak Re: login-nick 08.10.04, 08:44
      Gość portalu: login napisał(a):

> czy jest jakiś sposób, by założyć sobie nick różny od loginu na pocztę. Mój
      > adres mailowy składa się z pełnego imienia i nazwiska. Jednak na forum nie
      > chciałabym aż tak się ujawniać :)
      > Czy jedyną radą na to jest założenie nowego konta? Nie chciałabym rezygnować
      > ze starego...

Uważam, że nie należy się wstydzić imienia i nazwiska.

Pozdrawiam, Janusz Karolak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka