Dodaj do ulubionych

co sadzicie o tytule tego postu

11.10.04, 22:02
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16557757&a=16592118 o odpowiedz
prosze ktoregos z adminow ?
Obserwuj wątek
    • warka_strong Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 22:22
      Nie jestem wprawdzie adminem, ale pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie.

"Oszoł" ma niestety tendencje do formułowania swoich wypowiedzi i myśli w
      sposób budzący kontrowersje. Jego oburzenie zawsze wywołują te wypowiedzi, w
      których krytyce podlega bądź Radio Maryja bądź LPR i Młodzież Wszechpolska. To
      niestety jego słabość. Do pewnego stopnia jest to zrozumiałe, gdyż są to dla
      niego jakieś wartości. Osobiście jestem zdania, że o czyichś słabościach
      [tudzież gustach] nie powinno się dyskutować.

Z drugiej strony, gdyby usuwać posty tylko ze wzgledu na ich tytuł, należałoby
      przeprowadzić niemal "czystkę" w wielu wątkach. Tym bardziej, że nie zawsze
      tytuł koresponduje z zawartością lub treścią wypowiedzi. Niekiedy za bardzo
      kontrowersyjnym tytułem może kryć się banalna treść [choć może w tym poscie nie
      jest to ten przypadek], co może sugerować jedynie chęć zwrócenia w jakikolwiek
      sposób uwagi na swoją wypowiedź.

Jak już wspomniałem kontrowersyjność to swoista cecha
      charakterystyczna "oszołoma". Budzić może ona różne uczucia. O ile trudno się
      nieraz z ową kontrowersyjnością pogodzić, o tyle można ją [czasami] traktować
      jako swoisty folklor.

Pozdrawiam.
      • pogromca_oszolomow Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 22:43
        Ale ten gosc co to napisal to nie jest prawdziwy oszol tylko podrobka zamiast
        nowy.oszolom.z.radia.maryja jest novvy.oszolom.z.radia.maryja .Litera w
        zastapiona dwiema literami v .Ja tez nie popieram prawdziwego oszoloma ale
        brzydzi mnie podszywanie sie pod inne osoby.Sa ponad tym rzeczy z ktorych nie
        powinno sie szydzic mam tu na mysli Boga, religie a w szczegolnosci Papieza .Z
        ksiezy i LPR mozna natomiast zartowac bo to sa tacy sami ludzie jak my.
        • warka_strong Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 22:56
          Przepraszam, nie zwróciłem uwagi na ten szczegół.

Ja także nie przepadam za podróbkami zwłaszcza, że sam niedawno miałem dublera
          [też zdublowane v]. Zgadzam się z Tobą w zupełności, że z pewnych wartości nie
          powinno się drwić. Tym niemniej uważam, że sam fakt posiadania dublera winien
          stać się powodem do interwencji samego podrabianego.
          • basia Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:06
            czyli oszołom może , bo to folklor, z drugiej strony jak to nie oszołom, to
            uważasz, że z pewnych wartości nie powinno się drwić?
            a tego to już za cholerę nie rozumiem "Tym niemniej uważam, że sam fakt
            posiadania dublera winien
            stać się powodem do interwencji samego podrabianego."

Bełkoczesz warko. Usilnie starsz napisać coś mądrego, stylem stonowanym
            wyważonym, rozsądnym , ale bełkoczesz, moja/mój drogi*

Ps. "drogi" dlatego, że piwo lubię, choć akurat nie warkę i nie strong.
            • Gość: aniela Re: co sadzicie o tytule tego postu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:12
              hehehehe. no nie moge i prosze o wiecej.

ps czy Wy z Messja dzielicie jeden etat? z tym samym zakresem obowiazkow?

• messja anielo 12.10.04, 02:11
                Gość portalu: aniela napisał(a):

> hehehehe. no nie moge i prosze o wiecej.
                >
                > ps czy Wy z Messja dzielicie jeden etat? z tym samym zakresem obowiazkow?
                >

jesli pisanie mojego nicka pomaga ci jakos pogodzic sie z faktem, ze nie
                potrafisz wykrzesac z siebie jednego sensowengo zdania to serdecznie wspolczuje
                i wybaczam. tym bardziej, ze dzieje sie to nagminnie. mimo to prosze nie
                mieszaj mnie w wymiane uprzejmosci z basia, bo naprawde malo mnie interesuja.
            • warka_strong Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:16
              Ja również nie zawsze potrafię zrozumieć Twój tok myślenia. Czy to daje mi
              prawo do nazywania go "bełkotem"?
              • Gość: aniela Re: co sadzicie o tytule tego postu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:18
                aha, takaja np to czuje sie uprawniona. choc niechetnie prawo to wykonuje.
              • basia Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:24
                zostawiam cię zatem z oszołomami z tego wątku. Z nimi znajdujesz wspólny język.

Ps.słusznie z tej gromadki(oszołomów) siebie wykluczam ze względu na brak
                zrozumienia toku myślenia mojego.
                • Gość: aniela Re: co sadzicie o tytule tego postu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:31
                  Ps.słusznie z tej gromadki(oszołomów) siebie wykluczam ze względu na brak
                  > zrozumienia toku myślenia mojego.

mnie tez wyklucz. rowniez nie rozumiem toku myslenia Twojego.

ps uwazam ze powinnas wydac kalendarz z cytatami. malo komu wychodza tak
                  niezreczne sformułowania.
                  • basia Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:42
                    podmiot domyślny tego cytatu dotyczył tych rozumiejących się. Tak więc domyśl
                    się.A raczej orzeknij.
                    • Gość: aniela Re: co sadzicie o tytule tego postu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:50
                      rozumiejacyh sie = rozumiejacych tok myslenia wlasnego?

metoda zerojedynkowa wyszlo mi, ze post postowi zaprzecza. jedynym wyjasnieniem
                      sytuacji jest osoba autora. brawo autor!
                      • basia Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:56
                        prześpij się z tym...Rano wstaniesz i krzykniesz, Eureka!

Ps2. rąbek sukni bym ucałowaa, ale umyłam już zęby i nie chcę majonezem się
                        ubrudzić. Zostawiam tę czynność innym.

• warka_strong Re: co sadzicie o tytule tego postu 11.10.04, 23:38
                  No to klops. Teraz zeżrą mnie wyrzuty sumienia, że uraziłem kogoś.
    • pogromca_oszolomow Re: co sadzicie o tytule tego postu 12.10.04, 15:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16609920&a=16625075 Dzis pojawil
      sie taki sam wpis .Ten gosc ktory to pisze to taki sam spamer jak piotrr .Pisze
      teksty nie majace wiele wspolnego z rzeczywistoscia,oraz obraza uczucia
      religijne Polakow .
    • pogromca_oszolomow Dziekuje za skasowanie obrazliwych tresci . 12.10.04, 16:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka