29.03.22, 17:10
Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Wariant! 29.03.22, 23:37
      yoma napisała:

> Dzięki :)

A za co, jeśli można spytać?

Jeśli za to, co jeszcze chciałem napisać, to kajam się.
      Naprawdę chciałem, ale tak jakoś wyszło
      • yoma Re: Wariant! 30.03.22, 00:49
        Za to, co do tej pory :)
        • tania_1_rada_2 Re: Wariant! 01.04.22, 14:30
          Długo się zbiera do pewnych rzeczy .Nie przeceniał bym go .I mało jest sprawiedliwy w ocenie innych .Bardzo jest podatny na sugestie złych osób .
          • tania_1_rada_2 Re: Wariant! 01.04.22, 14:37
            Ile się trzeba napisać by coś zrozumiał .Snajper to samo.A później się dziwią ,że ludzie znikają .
            • pia.ed Wariant! 07.09.22, 17:40
              Nie chce zakladac nowego tematu, a zreszta juz Ciebie znam z "Forum o Komputerach", gdzie wielokrotnie bywalam i dostawalam zawsze fachowe odpowiedzi...
              W ciagu ostatnich dni kilkakrotnie pojawilo sie u mnie cos, z czym przez ponad 10 lat nie mialam problemu:
              wysylanie z mojej poczty Gazety wiadomosci na moja wlasna poczte Hotmail.com ;)

Problem z dostarczeniem wiadomosci.
              2022-09-07 11:41:47
              MAILER-DAEMON@smtpo97.poczta.onet.plPokaż historięDo:mnieOdebraneWięcej
              Oznacz jako nieprzeczytanąNagłówki wiadomości
              Rozwiń szczegóły
              Miękkie odbicie.

Twoja wiadomość nie została dostarczona. Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości odmówił jej przyjęcia. Będziemy ponawiać próbę jej dostarczenia.
              Jeżeli wiadomość ostatecznie nie zostanie dostarczona do odbiorcy, poinformujemy Cię o tym w kolejnej wiadomości.

<pia.ed@hotmail.com>: host
              hotmail-com.olc.protection.outlook.com[104.47.73.161] said: 451 4.7.650 The
              mail server [213.180.149.150] has been temporarily rate limited due to IP
              reputation. For e-mail delivery information, see
              postmaster.live.com (S775)
              [MW2NAM04FT051.eop-NAM04.prod.protection.outlook.com] (in reply to MAIL
              FROM command)

• bagienny Re: Wariant! 07.09.22, 18:56
                Forum o poczcie znajduje się tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,973,O_poczcie.html

W tej sprawie napisz do działu pomocy na adres pomoc@agora.pl
                • pia.ed Wariant! 08.09.22, 10:51
                  Dziekuje za prawidlowa odpowiedz, bo porade aby wejsc wlasnie tutaj, otrzymalam od kogos innego...

bagienny napisał:
                  > Forum o poczcie znajduje się tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,973,O_poczcie.html

> W tej sprawie napisz do działu pomocy na adres pomoc@agora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka