Gość: debil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:42 Czy jest dostępna gdzieś w portalu pełna lista wyrazów, które wykropkowuje "automatyczny filtr na wulgaryzmy"? Link Zgłoś Obserwuj wątek
bartoszcze Cierpliwością i pracą... 05.11.04, 20:14 ... ... ... ... ..dojdziesz do tej listy :) Link Zgłoś
Gość: debil Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:35 Tebe dawaj listę, nie kryj się po kątach. Link Zgłoś
niech Re: Cierpliwością i pracą... 05.11.04, 22:37 To ze nie wykropkowuje twojego loginu to powazny blad. Link Zgłoś
Gość: debil Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:47 Cha, cha, ale śmieszny dowcip. Tebe dawaj listę. Link Zgłoś
Gość: hi hi hi Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:00 Te-be da-waj li-stę!! Na-na na-na-na-na!! Le-gia mu-si wy-grać !! Na-na na-na-na-na!! Ole! Link Zgłoś
cover_wielki Re: Cierpliwością i pracą... 06.11.04, 00:20 Gość portalu: debil napisał(a): Tebe dawaj listę. A magiczne słowo gdzie ? Link Zgłoś
Gość: debil Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:50 Przepraszam. Link Zgłoś
Gość: debil Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:52 I dziękuję z góry. Nie ch.. żyje nie ch..! Link Zgłoś
Gość: debil Re: Cierpliwością i pracą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:57 Proszę, błagam cię na kolanach wspaniały i cudowny tebe administratorze największy na świecie o listę wyrazów cenzurowanych w portalu gazeta.pl. Jeszcze raz uniżenie proszę i nie udawaj, że nie czytasz tego posta, bo zacznę myśleć, że srasz w portki ze strachu. Link Zgłoś
tebe Re: Cierpliwością i pracą... 06.11.04, 18:11 Nie publikujemy tej listy, Szanowny Debilu. Link Zgłoś
messja [...] 06.11.04, 22:41 tebe napisał: > Nie publikujemy tej listy, Szanowny Debilu. za zlosliwosc skazuje twoj post na wyciecie za zlamanie parawa czy regulaminu. i pamietaj - nie ja usatnowilam zasady tej gry. Link Zgłoś
pollak Re: [...] 06.11.04, 22:47 messja napisała: > tebe napisał: > > > Nie publikujemy tej listy, Szanowny Debilu. > > za zlosliwosc Jaka tam złośliwość? Kulturalnie, rzeczowo i wprost odpowiedział. Link Zgłoś
messja Re: [...] 06.11.04, 22:54 pollak napisał: > messja napisała: > > > tebe napisał: > > > > > Nie publikujemy tej listy, Szanowny Debilu. > > > > za zlosliwosc > > Jaka tam złośliwość? Kulturalnie, rzeczowo i wprost odpowiedział. nie udawaj, ze nie dostrzegles zlosliwosci. nie do kazdego zwraca sie per:"szanowny debilu", a tylko tam, gdzie nick rozmowcy nadaje sie do przemycenia ostrej szpilki. tebe nie jest taki glupi na jakiego wyglada. co ma oczywiscie dobre strony - mozna mu wbic szpile:) Link Zgłoś
aniela Re: [...] 06.11.04, 23:51 messja napisała: tebe nie jest taki glupi na jakiego wyglada. co ma oczywiscie > dobre strony - mozna mu wbic szpile:) mam zla wiadomosc: to tez trzeba umiec. i dobra: nie musisz odpowiadac. (mi tez niee mozesz wbic szpili, nie trafisz) Link Zgłoś
messja Re: [...] 07.11.04, 01:59 aniela napisała: > messja napisała: > > tebe nie jest taki glupi na jakiego wyglada. co ma oczywiscie > > dobre strony - mozna mu wbic szpile:) > > mam zla wiadomosc: to tez trzeba umiec. moja droga anielo, gdybym nie strzelala celnie niewinnym slowem, tebe nie reagowalby nerwowo widzac posty podpisane "messja". o czym wiadomo nie tylko mnie i tobie, wiec daruj sobie te mizerne ambcje na zlosliwosc, bo chociaz dostrzegam dobra:) wole skutek raczej zalosny. > > i dobra: nie musisz odpowiadac. (mi tez niee mozesz wbic szpili, nie trafisz) "niee" mozliwe:) ps. smutne, ze nadal nie potrafisz napisac bezblednie trzech zdan. o tresci nie bede wspominac, wiedzac jaka wage przykladasz do formy wlasnie. potraktuj to jako dobra rade, a nie szpile, to nie bedziesz musiala odpowiadac. Link Zgłoś
szprota Messja 07.11.04, 14:19 cóżeś ty taka cięta na TeBego? czytam cię tutaj i szczerze rzekłszy podziwiam zaparcie, z jakim punktujesz każdy jego post. Kurczę, chciałabym mieć tyle wolnego czasu ;) Link Zgłoś
aniela Re: Messja 07.11.04, 15:25 a nene, jest akurat zupelnie odwrotnie. to Tebe zawzial sie na Messje, zacial i zacietrzewil. oraz cala reszta. ona jest niewinna (glownie z powodu niemoznosci przypisania winy komus, kto sie tak niedorozwinieta swiadomoscia legitymuje) Link Zgłoś
messja aniela u nogawki 07.11.04, 16:17 aniela napisała: > a nene, jest akurat zupelnie odwrotnie. to Tebe zawzial sie na Messje, zacial i > > zacietrzewil. oraz cala reszta. jak "reszta"? masz jeszcze kogos na mysli, bo ja w tej chwili widze tylko ciebie w roli ujadajcego kundelka (uzywajac twojej eleganckiej termonologii). ona jest niewinna (glownie z powodu niemoznosci > > przypisania winy komus, kto sie tak niedorozwinieta swiadomoscia legitymuje) > protestuje: ja nic nie wiem o zadnych winach,a widzac co aniela wypisuje domyslam sie tylko co moglo sie z nimi stac. Link Zgłoś
messja Re: Messja 07.11.04, 16:00 szprota napisała: > cóżeś ty taka cięta na TeBego? czytam cię tutaj i szczerze rzekłszy podziwiam > zaparcie, z jakim punktujesz każdy jego post. Kurczę, chciałabym mieć tyle > wolnego czasu ;) zarutujesz sobie oczywiscie, bo nie "punktuje" "kazdy" jego post, a skomentowalam raptem dwa z wielu mozliwych. co do pytania, to potraktuje je powaznie mimo wszystko i przyznam, ze zachowanie tebe nie jest mi obojetne, szczegolnie kiedy tnie mnie po oczach, bo.... tak wlasnie mu sie podoba: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=17060357&a=17067042 Link Zgłoś
szprota Re: Messja 07.11.04, 20:41 > zarutujesz sobie oczywiscie, bo nie "punktuje" "kazdy" jego post, a > skomentowalam raptem dwa z wielu mozliwych. Nie zarutuję ani nawet żartuję. Czytam sobie, co tu piszesz i jeszcze do więcej niż dwóch umiem zliczyć. > co do pytania, to potraktuje je powaznie mimo wszystko Nie liczyłam na tyle miłosierdzia. Zawsze jesteś tak wyniosła, czy tylko w niedziele? i przyznam, ze zachowanie tebe nie jest mi obojetne, szczegolnie kiedy tnie mnie po oczach, bo.... tak wlasnie mu sie podoba: Zacytuj lepiej, co poszło pod nóż. Linka do skasowanej wiadomości i ja dać potrafię. Link Zgłoś
messja metody kali 08.11.04, 10:35 szprota napisała: > Nie zarutuję ani nawet żartuję. o, znowu zlosliwie sie czepiasz. i to juz drugi raz. a to juz podpada pod sytuacje: "cóżeś ty taka cięta na mnie? czytam cię tutaj i szczerze rzekłszy podziwiam zaparcie, z jakim punktujesz każdy moj post. Kurczę, chciałabym mieć tyle wolnego czasu ;)" Link Zgłoś
fdj Re: [...] 08.11.04, 16:49 aniela napisała: > i dobra: nie musisz odpowiadac. (mi tez niee mozesz wbic szpili, nie trafisz) No i sprawdziło się. Jak zwykle nie trafiła... Link Zgłoś
messja Re: [...] 08.11.04, 17:15 fdj napisał: > aniela napisała: > > > i dobra: nie musisz odpowiadac. (mi tez niee mozesz wbic szpili, nie traf > isz) > > No i sprawdziło się. Jak zwykle nie trafiła... > gdybys pil tyle wina co aniela tez bys nie trafil:) Link Zgłoś
aniela Re: [...] 08.11.04, 17:34 etam, taka ja zdazylam juz przywyknac. zawolaj mnie, kiedy jej sie w koncu uda (i nie oszukujcie, nie podpowiadajcie jej dzie lezy sedno. na dobry poczatek dam jej wskazowke: zimno) Link Zgłoś
fdj Re: [...] 08.11.04, 17:51 aniela napisała: > zawolaj mnie, kiedy jej sie w koncu uda Czyli na Św. Nigdy ;-) Link Zgłoś
aniela Re: [...] 08.11.04, 18:00 a nene. jesli pominac jakosc produkowanych przez nia postow, skupiaja c sie wylacznie na ilosci, nie mozna nie dostrzec, ze przejawia pewne zdolnosci manualne, ktore rekompensowac jej moga nieedobory intelektualne. moglaby np.w miejsce pisania, azjac sie lepieniem garnkow. wowczas mogloby jej sie udac ps czy my aby nie za duzo czasu poswiecamy tematom tego czasu niewartym? bo czy np zauwazyles, ze zaczelo sie sciemniac juz? w koncu jesien, panie sierzancie Link Zgłoś
fdj Re: [...] 08.11.04, 18:28 Aha, kurs czasu ostatnio spadł najwyraźniej i mamy bessę. Poddaliśmy się tendencjom na rynku zwyczajnie. Dobra, to idę zobaczyć świat w blasku latarń. Ostatnio niektóre punkty miasta widziałem w świetle dziennym tak około września. Link Zgłoś
messja Re: [...] 08.11.04, 20:08 anielo zarzucasz mi brak inteligencji i przerost ilosci nad jakoscia w moich postach, kiedy sama rozpisujesz sie na moj temat... chcialas w ten sposob zaimponowac inteligencja i umiejetnoscia koncentracji nad jakoscia? swietny sposob:) ps. nie przeszkadzajcie sobie w anielowaniu i efdejoceniu - lubie tanie rozrywki chociaz coraz wieksza ilosc literowek w postach anieli psuje wrazenia estetyczne. Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Cierpliwością i pracą... IP: 207.44.180.* 09.11.04, 22:07 tebe napisał: > Nie publikujemy tej listy, Szanowny Debilu. szanowny debilu ,jak debil moze byc szanowny - peklem ze smiechu :))))))))))) Link Zgłoś