yoma 21.11.22, 14:10 przestawiłam w ustawieniach listę Moich Forów na alfabetyczną i teraz nie mam jak wrócić. Jedyny przycisk, jaki jest, to Alfabetycznie. Dałoby się coś...? Drobiazg, ale irytujący ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Sobie niechcący 21.11.22, 19:51 A gdzież masz ten przycisk, bo nie mogę się go doszukać? Inna sprawa, że nigdy z tego nie korzystałem - używam zakładek. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sobie niechcący 21.11.22, 20:25 Zresztą wszystko jedno, ręcznie sobie przestawię, ale irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sobie niechcący 21.11.22, 20:47 yoma napisała: > A co, ty nie masz wcale? ;) No właśnie - mam jedno ulubione forum i żadnych przycisków przy liście. Dopisałem sobie na próbę chyba z dziesięć, ale też mi się Alfabetycznie nie pokazało. No to je usunąłem i dalej korzystam z zakładek Firefoxa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sobie niechcący 21.11.22, 20:52 To teraz do kompletu powinien przyjść Snajper i powiedzieć, że u niego działa :D Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sobie niechcący 21.11.22, 23:17 yoma napisała: > To teraz do kompletu powinien przyjść Snajper i powiedzieć, że u niego działa : D W zasadzie nie ma co działać - jaki inny porządek musiano by zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sobie niechcący 21.11.22, 23:21 wariant_b napisał: > yoma napisała: > > > To teraz do kompletu powinien przyjść Snajper i powiedzieć, że u niego dz > iała : D > > W zasadzie nie ma co działać - jaki inny porządek musiano by zaproponować? Poprzedni. Ale do tego trzeba by go zapamiętywać, co nie jest robione. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sobie niechcący 21.11.22, 23:16 wariant_b napisał: > yoma napisała: > > > A co, ty nie masz wcale? ;) > > No właśnie - mam jedno ulubione forum i żadnych przycisków przy liście. > Dopisałem sobie na próbę chyba z dziesięć, ale też mi się Alfabetycznie nie pok > azało. > No to je usunąłem i dalej korzystam z zakładek Firefoxa. Też nie mam tego przycisku. Ani na lapku, ani na "smarfonie". Yoma sobie go dorysowała. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sobie niechcący 21.11.22, 23:55 snajper55 napisał: > Yoma sobie go dorysowała. :D Wiem, że potrafi, ale chyba nie wycięłaby mi takiego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sobie niechcący 21.11.22, 23:12 yoma napisała: > przestawiłam w ustawieniach listę Moich Forów na alfabetyczną i teraz nie mam j > ak wrócić. Wrócić do czego? Masz możliwość ustawienia ich w dowolnej kolejności. Ustawienie w kolejności alfabetycznej jest po prostu ułatwione. Trudno aby tam było pierdylion przycisków dla wszystkich możliwych ustawień. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sobie niechcący 22.11.22, 00:28 Nie pierdylion, tylko jedno proste Wróć. Wiesz, ile się trzeba naklikać, żeby ustawić kilkanaście forów? Bo przecież trudno, żeby na tym forum była funkcja drag and drop, nieprawdaż 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sobie niechcący 22.11.22, 15:21 yoma napisała: > Nie pierdylion, tylko jedno proste Wróć. Wiesz, ile się trzeba naklikać, żeby u > stawić kilkanaście forów? > > Bo przecież trudno, żeby na tym forum była funkcja drag and drop, nieprawdaż 😎 Prawdaż. Ale powiedz, czy założysz dziś alufelgi do Poloneza? S. Odpowiedz Link Zgłoś