Dodaj do ulubionych

Usuń/Publikuj

17.07.23, 11:34
Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylko dekoracja, ktorej zapomnieliscie usunac?
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 13:58
      m.maska napisała:

> Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylko dekoracja,
      > ktorej zapomnieliscie usunac?

Chyba w tej sprawie wypowiedziała się kasi.aa w "operacje na całym wątku" na FoM:
      Był chwilowy błąd w narzędziach moderacyjnych na stronie - usuwało za dużo postów.
      Około 1 godz temu został naprawiony, odświeżcie proszę stronę i będzie wszystko działać.
      Przepraszamy za utrudnienia.
      • m.maska Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 14:57
        wariant_b napisał:

> m.maska napisała:
        >
        > > Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylk
        > o dekoracja,
        > > ktorej zapomnieliscie usunac?
        >
        > Chyba w tej sprawie wypowiedziała się kasi.aa w "operacje na całym wątku" na Fo
        > M:
        > Był chwilowy błąd w narzędziach moderacyjnych na stro
        > nie - usuwało za dużo postów.
        > Około 1 godz temu został naprawiony, odświeżcie proszę stronę i będzie wszystko
        > działać.
        > Przepraszamy za utrudnienia.

No i super, kasia.aa pisala to 11.07. ja pytam dzisiaj tj. 17.07 i nadal nie dziala, jesli przy postach nie ma kratki, to nie ma nawet jak uzyc tej opcji. A strone od tego czasu odswiezalam dziesiatki razy.
        • wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 15:22
          m.maska napisała:
          > No i super, kasia.aa pisala to 11.07. ja pytam dzisiaj tj. 17.07 i nadal nie dziala,
          > jesli przy postach nie ma kratki, to nie ma nawet jak uzyc tej opcji.

A to o tym też było, ale w osobnym wątku na FoM: "Dlaczego nie mogę moderować?"
          Winny lub współwinny jest Firefox w wersji 115.x.x i najprościej zmienić przeglądarkę.
          Dlaczego checkboxy są w kodzie źródłowym strony, ale ich nie nie widać w FF115
          to temat na osobne badanie - czy zawinił Firefox, czy jakaś niedoróbka w kodzie strony.

Streszczając się - zmień przeglądarkę na taką, w jakiej możesz moderować.

• m.maska Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 16:07
            Dzieki...
            • wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 16:25
              m.maska napisała:

> Dzieki...

Nie ma za co - baga i koziorozka wykryły przyczynę zanim się u mnie FF się uaktualnił.
              A mnie się nie chce grzebać w kodzie, żeby próbować przywrócić checkboxy w Firefoxie,
              bo do niczego mi nie są potrzebne.

Przełącznik trybu administrator/użytkownik zniknął już wcześniej, a szkoda.
    • bagienny Re: Usuń/Publikuj 18.07.23, 10:21
      Sprawdź w innej przeglądarce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka