m.maska 17.07.23, 11:34 Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylko dekoracja, ktorej zapomnieliscie usunac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 13:58 m.maska napisała: > Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylko dekoracja, > ktorej zapomnieliscie usunac? Chyba w tej sprawie wypowiedziała się kasi.aa w "operacje na całym wątku" na FoM: Był chwilowy błąd w narzędziach moderacyjnych na stronie - usuwało za dużo postów. Około 1 godz temu został naprawiony, odświeżcie proszę stronę i będzie wszystko działać. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.maska Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 14:57 wariant_b napisał: > m.maska napisała: > > > Czy to jeszcze funkcjonuje, czy te mozliwosci na dole watkow, to juz tylk > o dekoracja, > > ktorej zapomnieliscie usunac? > > Chyba w tej sprawie wypowiedziała się kasi.aa w "operacje na całym wątku" na Fo > M: > Był chwilowy błąd w narzędziach moderacyjnych na stro > nie - usuwało za dużo postów. > Około 1 godz temu został naprawiony, odświeżcie proszę stronę i będzie wszystko > działać. > Przepraszamy za utrudnienia. No i super, kasia.aa pisala to 11.07. ja pytam dzisiaj tj. 17.07 i nadal nie dziala, jesli przy postach nie ma kratki, to nie ma nawet jak uzyc tej opcji. A strone od tego czasu odswiezalam dziesiatki razy. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 15:22 m.maska napisała: > No i super, kasia.aa pisala to 11.07. ja pytam dzisiaj tj. 17.07 i nadal nie dziala, > jesli przy postach nie ma kratki, to nie ma nawet jak uzyc tej opcji. A to o tym też było, ale w osobnym wątku na FoM: "Dlaczego nie mogę moderować?" Winny lub współwinny jest Firefox w wersji 115.x.x i najprościej zmienić przeglądarkę. Dlaczego checkboxy są w kodzie źródłowym strony, ale ich nie nie widać w FF115 to temat na osobne badanie - czy zawinił Firefox, czy jakaś niedoróbka w kodzie strony. Streszczając się - zmień przeglądarkę na taką, w jakiej możesz moderować. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Usuń/Publikuj 17.07.23, 16:25 m.maska napisała: > Dzieki... Nie ma za co - baga i koziorozka wykryły przyczynę zanim się u mnie FF się uaktualnił. A mnie się nie chce grzebać w kodzie, żeby próbować przywrócić checkboxy w Firefoxie, bo do niczego mi nie są potrzebne. Przełącznik trybu administrator/użytkownik zniknął już wcześniej, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś