super.halusia 04.11.23, 11:06 Bardzo proszę o pomoc .Jak można usunąć listę zarządzania forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Witam 04.11.23, 11:49 super.halusia napisała: > Jak można usunąć listę zarządzania forum. Jeśli masz na myśli usunięcie uprawnień administratorom na forum prywatnym przez jego właściciela - to najlepiej będzie się skontaktować z kasi.aa - ostatnio pomagała w tym, bo skrypty nie za bardzo chciały działać. Zdaje mi się, że pomaga również usunięcie administratora z listy użytkowników. Można go potem znowu dopisać. Ale nie będę ryzykował sprawdzania. Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Witam 04.11.23, 12:42 O takie zarządzanie mi chodzi, jestem założycielem tego forum:) Pozdrawiam Zarządzanie forum analogowe Ustawienia Uczestnicy Statystyki Logi Logi zdarzeń na forum: Data Opis zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Witam 04.11.23, 13:05 super.halusia napisała: > O takie zarządzanie mi chodzi, jestem założycielem tego forum:) Pozdrawiam > Logi zdarzeń na forum: Jeśli dobrze rozumiem, chcesz się pozbyć wpisów w logu forum. Nie ma takiej opcji i nie pamiętam, żeby kiedyś była. A ile masz tych wpisów, bo chyba rozmiar logu jest ograniczony? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Witam 04.11.23, 16:25 W życiu nie miałaś 60 osób na forum. Po prostu w kółko usuwasz i przyjmujesz te same osoby, dajesz im uprawnienia admina i odbierasz a każda taka akcja jest notowana w logach moderatora. Ta lista nigdy nie zniknie, tylko jak na górze są nowe logowania to te z dołu przestają być widoczne, bo mieści się ich określona liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Witam 04.11.23, 16:23 Halusiu, pisałam Ci już kilka razy: logów moderacji nie można usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Witam 07.11.23, 10:35 Proszę o doprecyzowanie, niestety nie rozumiem, co masz na myśli przez "usunięcie listy zarządzania forum". Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Witam 07.11.23, 11:11 Witam Chodzi mi o tę listę. Zarządzanie forum analogowe Ustawienia Uczestnicy Statystyki Logi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Witam 07.11.23, 11:29 kasi.aa napisała: > ... co masz na myśli przez "usunięcie listy zarządzania forum". Z dalszej dyskusji wynikało, że chodzi o wyczyszczenie logów forum. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Witam 07.11.23, 13:24 Kasiu, Halusi chodzi o usunięcie logów forum, już nam to dokładnie na forum tłumaczyła i cytowala. Tego się mie da usunąć, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Witam 11.11.23, 14:09 Szczerze ,już mi na tym nie zależy ,za jakiś czas usunę całkowicie forum, napiszę do Agory o usunięcie i nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Witam 12.11.23, 14:36 Witam Jak można przywrócić usunięty wątek na forum.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Witam 12.11.23, 14:47 Już doszłam do tego i przywróciłam wątki. Odpowiedz Link Zgłoś