borsuczyca.klusek 22.12.23, 22:00 Od wczoraj od na komputerze mam problem z wysyłaniem postów i sortowaniem drzewka. Przeglądarka Explorer. Z telefonu wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Forum krzaczy 23.12.23, 13:19 borsuczyca.klusek napisała: > Przeglądarka Explorer. Z tego, co udało mi się sprawdzić (zanim Microsoft automatycznie podmienił IE na Edge), faktycznie forum nie działa prawidłowo na tej wycofanej półtora roku temu, a nie aktualizowanej od dobrych kilku lat przeglądarce. Czeka cię wymiana przeglądarki, bo trudno liczyć na to, żeby forum.gazeta.pl testowało i utrzymywało zgodność z niszowym Internet Explorerem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Forum krzaczy 23.12.23, 16:10 Mój błąd mam oczywiście Edge nie Explorer Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Forum krzaczy 23.12.23, 22:25 borsuczyca.klusek napisała: > Mój błąd mam oczywiście Edge nie Explorer U mnie nie ma problemu w Edge, o ile nie jest ustawiony w trybie programu IE. Ale przypadkiem przestawić Edge w tryb IE jest trudno, zresztą świadomie również. Może problem niezgodności jest świeży i wcześniej go nie było? W trybie IE będzie ikonka IE w wierszu adresu i używany silnik Trident z IE zamiast Blinka. Jeśli to nie jest również tryb IE, to chyba coś blokuje wykonanie skryptów albo pojawił się jakiś chwilowy problem np. spowodowany bieżącymi reklamami. Można spróbować wyczyścić cache przeglądarki i wyłączyć na próbę wszystkie blockery. Odpowiedz Link Zgłoś