wielki_czarownik 16.11.04, 23:05 Co jest kurna?? Co 2 minuty mnie wylogowuje!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
dziuunia Re: LOGOWANIE!!! 17.11.04, 09:01 Zgłaszam to samo,od wczoraj ciągle wylogowywuje.Jak chcecie zrobić logowanie obowiązkowe jak to już teraz nie działa? Link Zgłoś
Gość: katrinko Re: LOGOWANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:30 I chyba ciągle trwa, właśnie wylogowało mnie po raz kolejny w ciągu kilku minut Link Zgłoś
umfana Re: LOGOWANIE!!! 20.11.04, 18:09 Ten problem jest nadal aktualny.Za każdym razem mnie wylogywuje. :( Link Zgłoś
Gość: kixx Re: LOGOWANIE!!! IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 18:24 to straszne byc wylogywanym oby mnie to nigdy nie spotkalo tebe plizzzzzzz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: LOGOWANIE!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.11.04, 19:18 Logowanie suxx! Link Zgłoś
m.gregor Re: LOGOWANIE!!! 20.11.04, 23:23 Kochani admini serwerow GW...Dbaja zebysmy sie nie nudzili ;-) Link Zgłoś
Gość: szprota Re: LOGOWANIE!!! IP: *.local.domain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:58 a dzisiaj też jest awaria? ja nawet jednego posta nie zdążę napisać, już mi sesja wygasa!!!!! Link Zgłoś
Gość: kixx Re: LOGOWANIE!!! IP: *.acn.waw.pl 23.11.04, 11:35 razem z Tebe i Roodym102 doszlismy do wniosku pare dni temu,ze krotsze posty sa ciekawsze jednym ze sposobow ,ktory moze zmusic forumowiczow do pisania krotszych postow jest wlasnie wylogowywanie jesli piszacy przekroczy limit czasowy dalismy sobie ok m-ca na przeanalizowanie wynikow tego eksperymentu-jesli dlugosc postow sie nie zmniejszy mamy w zanadzru inne ciekawe rozwiazania pozdr Link Zgłoś