Dodaj do ulubionych

Ciagle mi staje!

07.12.04, 15:19
Nooo... forum mi staje. Jakies errory, nie moge wpisac postu, przeladowuje
sie toto minutami. Nie wspomne o wylogowywaniu bo to chleb nasz poprzedni.
Wszystkie zaklecia - reset ie albo windy - nie dzialaja. Podobno po
wprowadzeniu pisania mialo byc juz tylko lepiej ale widze ze lepiej juz bylo.
Czy to mozliwe ze daliscie jabolowi grac w tetrisa na serwerach???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: patience Nono? Nadawaj dalej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 18:17
      Ta metaforora z forum jest niezrozumiala, a kwestia o o niedzialajacych windach
      brzmi podejrzanie
      • niech Re: Nono? Nadawaj dalej 07.12.04, 18:26
        Te nieustanna erekcja faktycznie wplywa na jasnosc moich wypowiedzi. W dodatku
        ujemnie. Zgubilem jeden wyraz - ale nie bede go podawal, bo nie ma sie on nijak
        do stanu foruma. Jakos mnie to forum w kazdym razie gorzej od kilku dni chodzi
        i nie chodzi tylko o wylogowywanie.
        PS. Winda to windowsy. Poziome.
        PS. Zrewanzuj sie i napisz co to jest metaforora? Czy to ma cos wspolnego z
        sexem?
        • Gość: patience Re: Nono? Nadawaj dalej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 19:07
          Jasnosc wypowiedzi w przypadku nieustającej erekcji nie jest nawet wskazana.
          Wystarcza w zupelnosci dzwieki nieartykulowane. Metaforora to metaforyczna rura
          z bledem ortograficznym. Ma coś wspólnego z seksem, ale wirtualnym. Forum ci
          chodzi gorzej, gdyz w ramach sprawiania erotycznej przyjemności serwerowi
          właśnie wycinają wątki powyzej 500 postów, gdyż się okazało, że są przydługie i
          się nie mieszczą w jego metaforurze.

PS. W związku z nieustającą erekcją, okienka zwertykalizuj, sam się wypoziomuj.
          Bez artykulacji werbalnej, bo gadanie rozprasza. Chyba ze masz jakiegos robala
          w windzie? Ponoć wszyscy mają, przynajmniej po jednym.
    • miss_dronio Re: Ciagle mi staje! 07.12.04, 22:21
      restartujesz winde z powodu długiego ładowania strony??? Hmmmmm......... Może
      defragmentacja twardziela cos pomoże??;))
      • niech Re: Ciagle mi staje! 07.12.04, 22:34
        Kochana miss, ja foruma to w pracy ogladam, a w pracy to ja takie numery
        odstawiam na swoim komputerze ze od czasu do czasu musze mu dac gleboko
        odetchnac. A wiec przy okazji moglem stwierdzic ze mu to oddychanie nie ulatwia
        stosunkow z forumem.
    • jenisiej Odstaw Viagrę 07.12.04, 22:24
      Hehe, wiedziałem, że Patience zajrzy do tego wątku.
      ;)))
      • niech Re: Odstaw Viagrę 07.12.04, 22:36
        1. Nie uzywam wiagry. Jakbym jej uzywal to by mnie na budowie musieli
        zatrudnic. W charakterze dzwigu.
        2. A ja sie ciesze ze sa jeszcze na swiecie panie interesujace sie sexem.
        Dzieki nim nasz gatunek nie wymrze.
        • jenisiej Re: Odstaw Viagrę 07.12.04, 23:24
          niech napisała:

> 1. Nie uzywam wiagry. Jakbym jej uzywal to by mnie na budowie musieli
          > zatrudnic. W charakterze dzwigu.

O, cholera, tak Cię hojnie natura wyposażyła? Teraz rozumiem Twój problem:
          panie uciekają, a sam sobie nie pomożesz, bo ręce za krótkie. Spróbuj z jakąś
          zakręconą betoniarką;)

> 2. A ja sie ciesze ze sa jeszcze na swiecie panie interesujace sie sexem.
          > Dzieki nim nasz gatunek nie wymrze.

Się też nie martwię. Mniejsza o gatunek, twórcze zaangażowanie jest ważne.

;)
          • Gość: patience Re: Odstaw Viagrę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 23:33
            z zakrecona betoniarka!? Posiadam wizje, hihi
      • Gość: patience Re: Odstaw Viagrę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 23:20
        a ja wiedzialam ze mnie tu znajdziesz;) Niecha mozna zostawic w spokoju bo
        rozgarniety. Ale pojawil sie interesujący pisarz przemowien. Acha, bym
        zapomniala: tebe to pantoflarz.

Buzi:))
        • jenisiej Re: Odstaw Viagrę 07.12.04, 23:28
          Gość portalu: patience napisał(a):

> a ja wiedzialam ze mnie tu znajdziesz;)

Wiedziałem, że wiedziałaś;)

> Niecha mozna zostawic w spokoju bo
          > rozgarniety.

Polemizowałbym (w sprawie zostawiania). Wolę polemizować z rozgarniętymi
          właśnie;)

> Ale pojawil sie interesujący pisarz przemowien. Acha, bym
          > zapomniala: tebe to pantoflarz.

Możesz jaśniej? W obu tematach?

> Buzi:))

Całuski:)))
          • Gość: patience Re: Odstaw Viagrę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 23:40
            1. Bo zauwazyl upadek intelektualny i nawet sie zestresowal
            2. Bo o Jego Zonie pisza z duzej litery
            ;)

PS.
            ad1. tez bedzie nadawal o seksie, bo co innego zostaje? Juz zaczal. hihi
            Bedziemy uprawiac sex grupowy
            • jenisiej Może jakieś linki? Leń jestem;( n/t 07.12.04, 23:44
              • Gość: patience Re: Może jakieś linki? Leń jestem;( n/t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 23:50
                hihi ok.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18298117&a=18326047

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18252624
                • Gość: patience A tu masz co jeszcze powycinali IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 23:58
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18004870&a=18274480
                  • jenisiej Re: A tu masz co jeszcze powycinali 08.12.04, 00:22
                    Aha, widziałem tę reklamację Doktora, niestety zbyt późno - na oślej (?) już
                    nie było. Chyba kojarzę ten wątek z kreseczką, sam się udzielałem, bardzo było
                    miło i surrealnie. To chyba szanowna Giwi nie czuje bluesa i nie wykazuje
                    szacunku dla tradycji. A co będzie, jak wszystkie wojny wytnie? Będziemy
                    musieli błagać Hiacynta o udostępnienie;(

Źle się dzieje!
                    • Gość: patience Re: A tu masz co jeszcze powycinali IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 11:40
                      Ano, mysle ze to nie problem Giwi tylko wszczetej Wojny Hunow Dla Dobra
                      Serwera. Chodzi o to, zeby nie bylo na serwerze watkow dlugich oraz czytliwych,
                      bo obciazaja serwer. Preferowane sa watki niedlugie i nieczytliwe, bo nie
                      obciążąją. My sie mamy ograniczac do puszczania niezobowiazujacych postow o
                      dupie maryni (w nieduzych ilosciach), a Znakomite Towarzystwo ograniczeniom nie
                      podlega, bo jak skoncza pisac to co pisza, to i tak nikt tego nie czyta. Po
                      wyborach parlamentarnych elektorat aktualnie rzadzacy forum bedzie elektoratem
                      rzadzacym panstwem. Tam sie umunduruja w brunatne koszulki, a tu w loginy. Tam
                      w takt bębnów, tu w takt regulaminu dodatkowego zawartego w wątku jaberdaberdu,
                      który sam w sobie brzmi werblowato;)
                • jenisiej Re: Może jakieś linki? Leń jestem;( n/t 08.12.04, 00:42
                  Rzadko ostatnio zaglądałem, nie nadążam za zmianami. Widzę, że się jakiś jab-
                  coś-tam pojawił - u mnie ma z góry przechlapane, bo na miejsce maas wskoczył.
                  Nie bądż zazdrosna - to takie platoniczne, irracjonalne emocyjki moje;)
                  Bałagany zawsze tu były, nie wiem, co za chwilę wykombinują. Lepiej kupiliby
                  trochę żelastwa i pasemko poszerzyli.

Hihi, czyżby Niech przejął się Twoim linkiem pt. "size counting"?

A co z tymi pantoflami Tebeusza? Nie kumam.

Całuski;)
                  • Gość: patience Re: Może jakieś linki? Leń jestem;( n/t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 12:00
                    size counting to tez bylo o Wojnie Hunow dla Dobra Serwera. Tak mi sie
                    skojarzylo, mierzenie transferu suwmiarka. Nie wystawiaj swojego, bo tebe go
                    namierzy i zmierzy. Doktorowi zmierzyl na przyklad, ze skutkiem fatalnym;)
    • Gość: ; Re: Ciagle mi staje! IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 08.12.04, 16:33
    • umfana Re: Ciagle mi staje! 08.12.04, 18:49
      Właśnie staje mi forum i wyskakuje komunikat przy logowaniu, że podaje błedne
      hasło do nicka!!!Teraz zalogowałam się cudem...
      :o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • umfana Qdźva zróbcie coś aby mi nie stawało !!! 09.12.04, 23:35
      bo szlag mnie trafi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka