umfana 18.12.04, 20:56 Skoro adminstracja nie pomaga w walce z nadużyciami na forach a moderatorzy nie są obiektywni i preferują tylko swoje sympatie, manipulując naszymi postami, wątkami? Link Zgłoś Obserwuj wątek
umfana konkretny przykład z którym walczę już jakiś czas 18.12.04, 21:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18687917 Link Zgłoś
Gość: juvenal Wyluzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:29 Nie wiem, czy jako "osoba postronna" mogę zabrać głos w tej iście dyskryminującej sprawie...;) Ale nie wydaje ci się że lekko przesadzasz? Wyluzuj, pij mniej kawy... Pozdrawniam Link Zgłoś
umfana Re: Wyluzuj 18.12.04, 21:37 Oczywiście łatwo Ci pisać- wyluzuj! To nie Ty byłeś zaczepiany na forach przez ijaw i na koniec ośmieszony paszkwilem na jej forum a następnie zabanowany przy czym wszystkie Twoje wątki tkwią na jej forum... Link Zgłoś
Gość: juvenal Re: Wyluzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:58 Hmm, to przykre... Po prostu sobie odpuść, olej to. Z niektórymi ludzmi sie nie wygrywa (niestety). Link Zgłoś
umfana Re: Jak walczyć z nieuczywymi forumowiczami Gazet 19.12.04, 14:08 Ponawiam swój apel o pomoc!Zapraszam do rozmów mailem lub na GG. Link Zgłoś
nudzisz_strasznie Umfana!!!! 19.12.04, 15:34 To nie jest temat na to forum, tylko na forum o forum, zgłaszam administracji ten watek do przeniesienia tam. Link Zgłoś
umfana Nudzisz Strasznie prosze zaczekaj! 19.12.04, 16:00 Gdybyś zapoznał się dokładnie z tym wątkiem to wiedziałbyś, że to właśnie tam NIE UZYSJKAŁAM POMOCY ... Proszę chociaż Ty bądź człowiekiem! Link Zgłoś
nudzisz_strasznie Re: Nudzisz Strasznie prosze zaczekaj! 19.12.04, 16:19 Umfana, to nie ma nic wspólnego z człowieczeństwem, Internet jest forum tematycznym, a nie towarzysko administracyjnym, jeśli umieszczenie Twojego wątku na forum o forum nie daje zadowalającego Cię rezultatu, to napisz bezpośrednio do administratora portalu. Pozdrawiam Link Zgłoś