Dodaj do ulubionych

Mroczny konkurs widmo

04.06.02, 08:29
od tygodnia śle do gazety e-mile z wątpliwościami na temat konkursu w serwisie
gwiezdne wojny. Wedle wyników wygrałem druga edycję, ale nie dostałem zgodnie z
regulaminem potwierdzenia emilem ani nie moge tego zweryfikować, bo gdzieś w
połowie konkursu strina wuników własnie drugiej edycji znikneła/została
usunieta. Teoria spisku? dobijałem sie pocztą, ale jedyne co otrzymałem to
zapewnienie z automatu, że co jak co, ale na listy to gazeta odpowiada w ciagu
12 godzin. Mam na skrzynce dwa tekie teksty i czasem sobie je ogladam. Smieszne
teksty, w sam raz do gazety na Plaże.
Obserwuj wątek
    • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 04.06.02, 08:37
      bede sam podbijał ten wątek aby był na początku listy, bo może wtedy jakiś Pan
      Ważny Redaktór z Warszawy go zauważy. Inaczej bede daleko w lesie jak ten
      biedaczyna który prosi w pokłonach o nagrode za Ad-ama z 10 lutego. A tak
      doczekam sie odpowiedzi juz w sierpniu.
      • Gość: jacko Re: Mroczny konkurs widmo IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:54
        Pomogę Ci podbijać w górę wątek
        Pzdr.
        • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 05.06.02, 09:29
          dzieki za wsparcie, trzymamy sie nieźle
    • redakcja Re: Mroczny konkurs widmo 04.06.02, 16:03
      abadonna napisał(a):

> od tygodnia śle do gazety e-mile z wątpliwościami na temat konkursu w serwisie
      > gwiezdne wojny.

Na jaki adres?
      > Wedle wyników wygrałem druga edycję, ale nie dostałem zgodnie z
      >
      > regulaminem potwierdzenia emilem

To potwierdzenie nie jest konieczne. Panskie dane adresowe sa w bazie i pod ten
      adres wysylamy nagrode. Wysylamy maile w sytuacjach, kiedy dane te sa niepelne
      lub watpliwe.

>ani nie moge tego zweryfikować, bo gdzieś w
      > połowie konkursu strina wuników własnie drugiej edycji znikneła/została
      > usunieta. Teoria spisku?

Raczej chochlik portalowy :-) strona juz wrocila i moze ja Pan znow podziwiac.

> dobijałem sie pocztą, ale jedyne co otrzymałem to
      > zapewnienie z automatu, że co jak co, ale na listy to gazeta odpowiada w ciagu
      > 12 godzin.

Pod jaki adres Pan pisal?

>Mam na skrzynce dwa tekie teksty i czasem sobie je ogladam. Smieszne
      >
      > teksty, w sam raz do gazety na Plaże.

Coz, mozemy dodac jedynie, ze nagrody zostana wyslane do konca tego tygodnia
      (7 czerwca), zgodnie z regulaminem konkursu (nagrody sa wysylane w ciagu dwoch
      tygodni od jego zakonczenia - w tym wypadku zakonczenia wszystkich edycji
      konkursu, a nie np. drugiego etapu).

Pozdrawiamy
      Redakcja
      • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 04.06.02, 16:16
        redakcja napisał(a):
        Na jaki adres (pan pisał - przyp. abadonna)?
        otóż ponieważ - zgodnie z regulaminem :-) - listowną reklamację musiałem wysłać w
        ciągu tygodnia, a nie miałem takiej możliwości, wysłałem e-maila z dołu strony na
        temat AWARII NA STRONIE licząc, że co jak co, ale awarię będą satarli sie usunąc
        i ktoś na emila odpowie

To potwierdzenie nie jest konieczne. Panskie dane adresowe sa w bazie i pod ten
        > adres wysylamy nagrode. Wysylamy maile w sytuacjach, kiedy dane te sa niepelne
        > lub watpliwe.

to ślicznie, wiem, że gazeta ma dane wszystkich Polaków w tajnej bazie ukryte i
        zapisane szyfrem mędrców babilońskich, mea culpa - zrozumiałem z regulaminu, że
        wysyłacie powiadomienie każdemu
        >
        > >ani nie moge tego zweryfikować, bo gdzieś w
        > > połowie konkursu strina wuników własnie drugiej edycji znikneła/została
        > > usunieta. Teoria spisku?
        >
        > Raczej chochlik portalowy :-) strona juz wrocila i moze ja Pan znow podziwiac.

JUŻ? CHOCHLIK? Czy to nie EUFEMIZM Szanowni redaktorzy, skoro strony tej
        podziwiać nie mogłem nawet w czasie trwania konkursu? Ogladajcie czasem swoje
        witryny, takie konkursy bardzo wiążą czytelników z gazetą, ale bez kuch, Panowie

> > dobijałem sie pocztą, ale jedyne co otrzymałem to
        > > zapewnienie z automatu, że co jak co, ale na listy to gazeta odpowiada w
        ciagu 12 godzin.
        >
        > Pod jaki adres Pan pisal?
        Jak wyżej: pod ten z dołu strony, gdzie zgłasza się awarie i błędy. W odpowiedzi
        zgłasza się automat podający za Zespół Redagujący i pisze, że jeśli emil dotyczy
        czegoś innego, zostanie przekazany właściwym Panom Redaktorom. Tak, że wedle
        samej Gazety napisałem pod adres właściwy, prawda?

> Coz, mozemy dodac jedynie, ze nagrody zostana wyslane do konca tego tygodnia
        > (7 czerwca), zgodnie z regulaminem konkursu (nagrody sa wysylane w ciagu dwoch
        > tygodni od jego zakonczenia - w tym wypadku zakonczenia wszystkich edycji
        > konkursu, a nie np. drugiego etapu).

Cóż czy ktoś jest bardziejwyszczekany niż Agorameni :-)? Wiem, kiedy są wysyłane
        nagrody, choć inny facet z tego forum twierdzi że nadal czeka na gazetowego
        Godota.
        Pozdrawiam, do następnego konkursu
        • miki1 Re: Mroczny konkurs widmo 04.06.02, 17:42
          Masz szczescie chlopie ze ci wogole odpisali(na forum)
          Ja wyslalem maile na trzy adresy (redakcji i dwoch pracownic)
          ale niestety zero odzewu (i zero nagrody).
          • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 05.06.02, 09:28
            fakt, po liście od redakcji czuje sie w czepku rodzony i tak uspokojony
            wewnętrzenie, że nie da sie tego opisać :-), jeszcze odpukuje, bo nagroda nie
            doszła, ale jako Człowiek, któremu Odpowiedziała Redakcja gotów jestem wspierać
            inne wątki Poszkodowanych w Konkursach. Moze tak uczciwa i wychodząca naprzeciw
            spoełeczeństwu gazeta założy Forum o niewręczonych nagrodach, jak pokazują inne
            wątki, zapotrzebowanie jest
            • redakcja Re: Mroczny konkurs widmo 05.06.02, 16:08
              abadonna napisał(a):

> fakt, po liście od redakcji czuje sie w czepku rodzony i tak uspokojony
              > wewnętrzenie, że nie da sie tego opisać :-), jeszcze odpukuje, bo nagroda nie
              > doszła, ale jako Człowiek, któremu Odpowiedziała Redakcja gotów jestem wspierać
              >
              > inne wątki Poszkodowanych w Konkursach. Moze tak uczciwa i wychodząca naprzeciw
              >
              > spoełeczeństwu gazeta założy Forum o niewręczonych nagrodach, jak pokazują inne
              >
              > wątki, zapotrzebowanie jest

Szanowny Panie Waldemarze,

Dzis kurier otrzymal od nas przesylke z zestawem kolekcjonerskim Yoda Jedi Master.
              Na pudelku jest naklejona koperta z potwierdzeniem odbioru, prosimy wreczyc je
              kurierowi przy odbiorze przesylki.

Zyczymi milej zabawy klockami.

Niech Moc bedzie z Panem. Zawsze.

Jury Konkursu "Łowcy Nagród"
              • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 07.06.02, 08:32
                Moje Najsłodsze Mroczne Redaktory!
                Niech Moc zostanie z Wami a klocki będą ze mną!
                Za te dobre, ciepłe słowa i KLOCKI kłaniam się nisko po samo klepisko. Kurier
                powiadacie...to mam pecha, bo akurat wyjeżdżam na pare dni, ale pewnie zostawi
                jakiś list miłosny w skrzynce? Zresztą pewnie coś wymyslimy razem, bo widzę, że
                naprawdę jesteście Dobrymi Redaktorami i jest w was ogrooooomna chęć współpracy.
                Tyle szczerej chęci, tyle dobrej woli, madrych i potrzebnych słów skłania mnie,
                by poczekać na kolejny mroczny konkurs z okazji epizodu III, a więc w 2005 znów
                się spotkamy. Ja się już cieszę? A wy? :-)))))
                PS. Jeśli chcecie, a czuje, że tak, przyjeżdżajcie zabawić się klockami ze mną.
                • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 13.06.02, 10:21
                  stało się to we wtorek, o 19.10, na pustym parkingu, pod żarzącym się słońcem
                  rozbrzmiewały tylko kroki moje i kuriera, ukrytego za wielkim kartonem
                  (przetartym na rogach :-), staneliśmy w odległości zaledwie metra od siebie i
                  błyskawicznym ruchem wyjeliśmy: ja-długopis, kurier-kwit. Podpisałem
                  zamaszyście i z triumfalnym wrzaskiem pomknałem do domu, ścigany przez
                  wszystkie ulice zazdrosnymi okrzykami: Yoda Jeeeeeeeeeeeeedi Maaaaaaaaaaaaster
                  podparłem drzwi kołekim i od dwóch dni konstruuję postać yogurta, który choć
                  niewielki, i tak w mojej kawalerce wyglada jak kolumna Zygmunta,
                  Pozdrawiam mroczne redaktory dziekując za klocki oraz za towarzyszace im
                  emocje. i apeluje do reszty: nie poddawajcie sie, piszcie, a prędzej czy
                  póxniej (czasu jest dużo bo gazeta bedzie wieczna) nagrody będą wam dane
    • Gość: gonzo Re: Mroczny konkurs widmo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 09:00
      kurcze, facet, znów Ci źle?
      nie wysyłają - źle!
      wysyłaja, ale kurierem - jeszcze gorzej!
      zdecyduj się, albo oddaj mi te klocki!
      • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 13.06.02, 10:15
        nigdy w życiu ich nie dostaniesz!!!!!!! gonzo tylko podejdź facet na długośc
        klocka a cie zniszcze!!!!!!!
        nie mam pretensji, martwilem sie o klocki, ale już są!!!!!!!!!!!!!
        • abadonna Re: Mroczny konkurs widmo 13.06.02, 11:12
          wiadomość dla pana Krzysztofa Rubaszewskiego: nagroda jak Pan wie, dotarla,
          dzieki za telegram i troske, kontakt juz chyba niepotrzebny?
          Niech Moc nagród bedzie z panem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka